Aangeboden alle pijlers

Gratis cursus zelfvertrouwen

24-02-2010 15:08 4 berichten
Alle reacties Link kopieren
Wil je meer zelfvertrouwen, maar zijn reguliere trainingen te duur voor je? Particuliere trainingen kosten vaak honderden euro’s en zijn niet altijd van even goede kwaliteit. Het Instituut voor Positieve Psychologie biedt nu een unieke kans om gratis een training te volgen die je zelfvertrouwen vergroot.



De komende maanden onderzoekt het IvPP in samenwerking met de Vrije Universiteit van Amsterdam een training in zelfvertrouwen. Het is een training die in de Verenigde Staten al getest is en die daar goed werkte. Honderden mensen hebben daar de training gevolgd en hun zelfvertrouwen was duidelijk groter geworden. Bovendien waren ze erg te spreken over de opzet van de cursus. We gaan hier in Nederland nog dieper op de materie in en bekijken waarom de cursus nu precies werkt en of we hem nog efficiënter kunnen maken. Door de training te volgen, help je dus ook het onderzoek naar zelfvertrouwen. Op die manier kunnen anderen in de toekomst ook van deze cursus gebruik maken.



Het gaat over groepstrainingen met maximaal tien personen per training. De training duurt vijf weken en bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur, met daarbij nog een aantal huiswerkopdrachten. Deze bijeenkomsten vinden in de avonduren plaats. Het is een betrekkelijk intensieve training, waarbij volledige inzet verwacht wordt. De training is gratis, het enige dat wij van jou verwachten is dat je gedurende de training een aantal vragenlijsten invult en dat je voor alle bijeenkomsten beschikbaar bent. De trainingen worden door het hele land gegeven. Een dergelijke training zou anders al gauw 500 euro kosten. Wij bieden hem gratis aan.



Nog even de voordelen op een rij:

*Wetenschappelijk getest, dus een grote kans dat het zelfvertrouwen daadwerkelijk stijgt

*Mogelijkheid om het in de avonduren te volgen, goed te combineren met een fulltime baan

*Gratis, dus bespaar al snel honderden euro’s

*Groepstrainingen dus veel kans om ervaringen uit te wisselen

*Een mogelijkheid om iets bij te dragen aan de wetenschap over zelfvertrouwen



Geïnteresseerd? Je kunt je hier inschrijven: http://www.ivpp.nl/gratis-cursus-zelfvertrouwen/ Als je nog vragen hebt, kun je die mailen naar contact@ivpp.nl.
Alle reacties Link kopieren
En waar wordt deze cursus gegeven dan??
Alle reacties Link kopieren
Dat hangt een beetje van de inschrijvingen af. We hebben nu genoeg aanmeldingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Als er echter voldoende aanmeldingen zijn in of rond een andere stad, gaan we daar ook heen. Waar je ook woont, het kan nooit kwaad om je in te schrijven.
Alle reacties Link kopieren
Als het in Eindhoven of Weert zou zijn, zou ik wel interesse hebben.
Alles is mooi wanneer het echt is - Sara Kroos

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven