1. Wij willen in ons nieuwe huis misschien de tegels op de vloer in de keuken gaan verven in een leuke kleur, maar hoe mooi blijft dit na een paar schrobbeurten. En kun je ook bv. badkamertegels ermee schilderen?
Let op de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.
Snel reageren is daarom uitgeschakeld.
 1. Sorry ik heb geen idee maar ik ben ook benieuwd :)
  Wij willen de badkamer en WC waarschijnlijk verven, de tegels die er zitten zijn nog goed alleen de kleur is vreselijk. En nieuw tegelen is te duur... Maar ja inderdaad hoe mooi blijft het.
  Nu heb ik wel van een persoon gehoord via via dat het er mooi uitziet bij haar, maar ja anderen denken dat het niks wordt dus toch liever meer ervaringen :)
 2. Hier een ervaringsdeskundige: de tegeltjes van het toilet, op de wand en de vloer heb ik met tegelverf geschilderd. Op de muur ziet het er netjes uit, maar op de grond blijft het niet mooi. Al na een paar maanden zie je kleine beschadigingen.
  Ik heb voor de muur de verf van Alabastine gebruikt (duur) en voor de vloer een speciale primer en dan afschilderen met gewone matverf. Als iemand weet hoe ik het beter had kunnen aanpakken: tips welkom.
 3. Zo betaal je zonder geld op zak

  Je dacht even snel langs de supermarkt te gaan voor een lekker ontbijtje, maar bij de kassa lijkt je plan te gaan mislukken: geen geld. Hmpf, wat nu? Niks aan het handje, want op deze manier kan je alsnog gewoon betalen. #adv

  Lees verder

 4. Hoi,

  Een paar jaar geleden heb ik de badkamertegels geverfd met gewone verf. En hoewel het nu (3 jaar later) hier en daar begint los te laten (in de doucheruimte, waar 2 x per dag gedoucht wordt), valt het me helemaal niet tegen.. het lijkt mij dat het met echte tegelverf nog beter houdt.

  Vloertegels zou ik zelf niet aandurven... die hebben veel meer te lijden dan wandtegels... ben benieuwd of er reacties komen.
 5. Het staat er een beetje stom ... 8-P De verf blijft heel goed zitten, alleen in het gedeelte wat echt 2x per dag nat wordt, begint het hier en daar los te laten
 6. Dank voor de reacties zover, ben benieuwd of er nog meer ervaringsdeskundigen zijn die de vloer geschilderd hebben.
 7. Misschien een suffe vraag maar wat doe je dan met de voegen? Die zijn normaal wit, verf je die ook? Of houdt de verf daar niet op?
 8. Die kun je later weer overschilderen met een dun kwastje als je wilt. Maar volgens mij houdt de tegelverf dat wel.
 9. Zo betaal je zonder geld op zak

  Je dacht even snel langs de supermarkt te gaan voor een lekker ontbijtje, maar bij de kassa lijkt je plan te gaan mislukken: geen geld. Hmpf, wat nu? Niks aan het handje, want op deze manier kan je alsnog gewoon betalen. #adv

  Lees verder

 10. Ik heb de tegeltjes met zo'n smal rollertje geverfd, en daarbij de voegen wit gelaten. Ging prima!