Mode & Beauty alle pijlers

vragen over dior show mascara's...

03-11-2010 12:59 29 berichten
Alle reacties Link kopieren
Naar de diorshow ben ik heel erg benieuwd maar ik lees vaak op het internet dat deze mascara heel snel uitdroogt.

Weet iemand hoelang het dan ongeveer duurt voordat deze uitdroogt? Als het namelijk al binnen een maand is dan kan ik beter mijn geld aan een andere mascara uitgeven. Daarbij draag ik lenzen en wil ik niet dat een mascara afbrokkelt.



Kortom wat zijn jullie ervaring met deze mascara en welke diorshow is het fijnst?
Ha Mascara-specialisten! Mag ik even erg onbescheiden inbreken? Na jaren make-uploos ben ik weer bezig me wat op te tutten, met goed resultaat. Alleen mascara kan ik niet vinden....Ik heb weinig wimpers, heel korte en gewoon weinig haar. welke mascara zou voor mij geschikt zijn? Heb Dior geprobeerd en nu een proefje van Lancome, die iets beter lijkt te werken. Jullie advies zou ik op prijs stellen.
Nu we het over mascara's hebben? Iemand ervaring met YSL. Ik zou de paarse willen kopen, maar twijfel of het mooi is. Heb nu die van collistar maar wat een troep. Is droog en klonterig en krijg er lelijke wimpers van.



Daarom wil ik een ander merk proberen, paars staat super mooi bij groene ogen maar is beperkt verkrijgbaar.
Alle reacties Link kopieren
Proefmonsters voor mascara?? Wist ik niet!!! Heb al vaak geïnformeerd bij Douglas', ici enzo. Ze willen wel op je wimpers doen om te testen. Maar geen proefjes..



Hoe komen jullie daaraan?
Alle reacties Link kopieren
Bij de Glamour van laatst zat een chanel monstertje. Hij is er met makeup remover makkelijk af te krijgen. Maar van de mist s'ochtends geeft hij niet zo snel af.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven