Riad in Marrakech

18-04-2011 16:08 13 berichten
Hallo,



In oktober willen mijn man en ik onze 5e trouwdag vieren met een citytrip naar Marrakech. Nu ben ik op zoek naar een leuk logeeradres, liefst een riad, in Marrakech. Uitgangspunt daarbij is dat het netjes verzorgd is (hoeft niet superchique) en liefst op een redelijk korte afstand van het centrum. Daarnaast reist ook dochterlief van dan 4 mee, dus een beetje kindvriendelijk c.q. ruimte voor een 3e bed is ook wenselijk.



Iemand een leuk idee of een goede ervaring? Uiteraard zijn ook andere 'traveltips' over Marrakech welkom!
Je kunt je scheel betalen aan mooie en luxe riads in Marrakech, maar deze is heel erg betaalbaar en erg vriendelijk personeel. Ook niet ver van de Old City.

Een babybedje extra op je kamer was geen probleem en ik dacht dat ze zelfs een oppas-service hebben (waar wij trouwens geen gebruik van hebben gemaakt en maar ik meende wel dat het er was).

Leuk idee hoor, veel plezier!
haha ik vergat de link sorry, bij deze dan klik
Hee Virginia



Bedankt voor je reactie, maar de link geeft niets weer. En ik ben benieuwd natuurlijk, zeker gezien het feit van de redelijke prijs!
Echt niet? En als ik het nou gewoon zo doe:



http://www.espace-morocco ... -medina-329,1573,3,2.html
Alle reacties Link kopieren
Hi Rinzwind,

mijn vriend en ik zijn afgelopen januari in twee riads geweest in Marrakech. De eerste is Chambre D'Amis http://www.chambresdamis.com/

Die ligt echt heel erg dicht bij het Jamaa el Fna-plein en ontbijt wordt geserveerd op het dakterras, heerlijk! De eigenaar is een Nederlander, dus dat is met boeken ook wel handig.

We zijn ook bij Riad Arocha geweest, maar dat ligt echt een eind van het plein. Met een klein kindje wrs niet zo handig http://www.riad-arocha.com/ Maar de service was wel echt top!

Succes met uitzoeken en alvast veel plezier!
Alle reacties Link kopieren
riyadelcadi.com



Super mooie plek! Zulke lieve mensen, maar daar wemelt het van in Marrakech :-)

Wij verbleven er toen onze zoon bijna twee was, hij was erg welkom. Veel verschillende kamers, je kunt overleggen welke geschikt is voor jullie. In ieder geval zijn er meerder erg ruime kamers.

Veel plezier, het is zo'n leuke stad, ook met/voor een kind.
Alle reacties Link kopieren
Er is een site, costazur of dergelijke. Kan je ook veel riad's vinden! Hebben wij ook eens bij geboekt, was een succes!
Dank jullie voor jullie reacties. Ik ga eens even alles bekijken. Ben benieuwd en heb er nu al zin in!
Alle reacties Link kopieren
[...]
moderatorviva wijzigde dit bericht op 15-06-2011 22:29
Reden: spam
% gewijzigd
Kan niet loepen of staffen, maar hierboven komt spammerig over?
Alle reacties Link kopieren
Ik ben een paar jaar geleden hier geweest:

http://www.riad-chorfa.com



De riad ligt in de oude stad en je wandelt in 10 minuutjes door de souks naar het grote plein. Mooie kamers met traditionele badkamers (met tadelakt). Sommige kamers hebben ook een apart woongedeelte en/of 2 slaapkamers. En niet te duur!



Veel plezier, Marrakech is echt superleuk!
Alle reacties Link kopieren
Nog meer tips? Wij gaan ook begin oktober naar Marrakech. Mijn idee is nu om 4 nachten een ryad te boeken en dan nog 6 nachten een luxe hotel buiten de medina te boeken om lekker aan het zwembad te hangen en mss excursies te doen. We gaan met ons zoontje van dan 17 mnd.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven