1. Ik heb de laatste weken regelmatig stevige niesbuien en daarna gevoel helemaal 'vol' te zitten, het voelt aan erg verkouden te zijn.
  Nu de laatste dagen een enorme jeuk in mijn neus, een prikkelend gevoel boven in mijn neus en een tranend oog.
  Alle verschijnselen van hooikoorts denk ik dan. Maar het vreemde is dat alle klachten maar aan een kant van mijn gezicht zitten. Linkerkant heb ik nergens last van.
  Kan dit dan wel hooikoorts zijn? Vind het een beetje kinderachtig hier de huisarts voor te bellen.
Let op de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.
Snel reageren is daarom uitgeschakeld.
 1. Niesbuien wijst wel op hooikoorts maar ogen heb je volgens mij altijd wel allebei last van dan!
 2. Sorry, dit moet bij gezondheid. heb het al gemeld.
 3. De nieuwste MacBook Air voor maar 37,95 per maand

  Ooooh, wie wil 'm niet, die nieuwe MacBook Air?! Maar hoe leuk 'ie ook is, het blijft een aardige investering, toch? Nou, dat hoeft dus niet! Je kunt de nieuwste Macbook Air namelijk ook leasen. Voor een vast laag bedrag per maand maak je onbezorgd gebruik van de allernieuwste Mac.

  Lees verder

 4. Als het maar aan 1 kant is, zou ik even naar de huisarts gaan.
 5. Ik heb het ook alleen links. Volgens mij 'heerst 'er iets. Voor de zekerheid heb ik wel een reactine genomen. Het niezen neemt daar wel van af.

  Ik ben nu een week aan het snotteren en het begint weg te trekken.
 6. Klinkt als hooikoorts. Probeer even een neusspray en tabletten , die kun je zonder recept kopen bij de drogist.
  Mocht dit niet helpen, even bellen met je huisarts.
 7. Kruidvat hooikoortstabletten zijn de goedkopere versie van Allerfre. Ze werken perfect.

  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht...
 8. inderdaad je kunt beter de kruidvat tabletten kopen dan de merkversie bij de apotheek, je slaat achterover van de prijs.
  De lidl verkoopt ook cetirizine, werkt ook prima. En kost een paar euro.
 9. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder

 10. Bij mij was het vaak 1 oog dat erg jeukte, dus dat kan echt wel met hooikoorts (dit jaar weinig last, goede neusspray gekregen). Als je het niet vertrouwd gewoon even bellen, niks kinderachtigs aan hoor!
 11. Zelf heb ik ook hooikoorts en ook voornamelijk aan een kant last, dus het zou goed kunnen. Vervelend is het wel, maar gelukkig ook goed te verhelpen. Ik zou een afspraak maken met je huisarts, die kan je testen voor hooikoorts.
 12. Heb toch maar de assistente van huisarts gebeld en die zei dat het wel kon, hooikoorts. Ik krijg spray, tabletten en druppels voor mijn oog.
  Ik bel normaal niet zo snel, maar ik heb drie maanden geleden hersenvliesontsteking gehad dus ben een beetje voorzichtig.