Mode & Beauty alle pijlers

fijne strapless bh

05-05-2015 21:44 21 berichten
Hallo,



Ik hoop dat iemand mij hier kan helpen. Zoals de titel al zegt ben ik op zoek naar een fijne strapless bh (voor zover als dat bestaat). Het aanbod in de plaatselijke lingeriewinkels is om te huilen, vandaar dat ik op internet ben gaan zoeken. Ik weet alleen niet goed welk merk nu fijn is en welke maat ik moet bestellen. Normaal heb ik cupmaat 70E of 75E. Cup D kan ik wel vinden in de winkel maar dat past dus echt niet goed, dat stukje tussen de borsten sluit niet aan en de cup is duidelijk te klein. Veel eisen heb ik niet, de bh mag wat duurder zijn, liefst wel een kwaliteit die langer (minstens de hele zomer met regelmatig dragen) mee gaat. Mijn borsten zijn van zichzelf niet echt stevig, ze hebben echt wel steun nodig.



Heeft er iemand een tip voor mij? Alvast bedankt!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb zelf maat 65F en koop altijd bh's van PrimaDonna. Erg duur, maar ze hebben mijn maat, ze zitten fantastisch en ze gaan lang mee. Ik heb ook een strapless bh van dit merk die heerlijk zit. Het is deze: http://www.primadonna.eu/ ... -strapless-bra-0161331zwa

Via de website kan je verkooppunten bij jou in de buurt zoeken. Het vervelende van hun website is dat er geen prijzen bij staan, maar die kan je hier terug vinden (gezien ik van dit merk eigenlijk altijd 65F heb en er geen verkooppunt bij mij in de buurt zit bestel ik hier vaak online - maar voor een eerste keer is passen in de winkel uiteraard handiger ): http://www.lingerie-valen ... alogue/prima_donna/satin/



Een wat goedkoper alternatief is Freya. Die bieden ook heel veel maten aan (70E zou daar 32E zijn). Persoonlijk vind ik dit merk minder fijn zitten, er zijn meer synthetische materialen in verwerkt en er zit meer padding in t.o.v. PrimaDonna. Maar misschien vind jij ze net wel fijn?

http://www.freyalingerie. ... ess_bra.aspx?colour=black
Alle reacties Link kopieren
Ik denk trouwens dat je met 75E ook nog wel zou kunnen slagen bij de Esprit.

Maar als je eerder omvang 70 hebt zou ik zeker bij strapless echt wel voor omvang 70 gaan.
Ik denk dat de beste tip is om geen beha via internet te bestellen. Dat vind ik althans een ramp.

Je kunt beter naar een goede lingeriewinkel gaan waar ze genoeg keus hebben en waar je geholpen wordt door mensen die er verstand van hebben.
Woon je in de buurt van Utrecht? Ga dan eens langs bij SandraBra op het Vredenburg, die zaak is gespecialiseerd in grote cupmaten in combinatie met kleine omvang. Een straplessbeha met zo'n cupmaat zal strak zitten en niet lekker, maar ze hebben er daar vast wel een die in ieder geval past.



Zelf heb ik strapless al jaren geleden opgegeven, Ik heb wel een BH met losse bandjes die je als halter kunt dragen, of met gekruiste bandjes of one-shoulder. Met behulp van fashiontape voor kleding kun je die onder bijna elk kledingstuk dragen.
Alle reacties Link kopieren
Prima Donna inderdaad! En dan niet via internet, maar bij een goede lingeriezaak.
Ik voel me zo moedellooos
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ook 75E, al jaren zo ongeveer alle merken die er zijn gepast, maar nooit een fijne goedzittende strapless bh gevonden. Tot een paar weken terug!



Zonder enige verwachtingen in de Primark een strapless bh gepast, en die zat perfect... En nog wel voor ¤6. Ik heb hem dus nog niet zo lang, dus ik kan niet zeggen of hij lang mee gaat... Maar voor dat geld haal ik zo een nieuwe als deze het begeeft...
Ik had mijn trouwlingerie met strapless bh gekocht tijdens een dagje shoppen in Amsterdam, maar ik weet niet meer waar... Die zat echt heel fijn. Ik had hem alleen vorige week aan onder een jurkje en hij bleef maar afzakken. Nou is die ook wel 2 jaar oud en veel gedragen in de zomer dus echt schuld heeft hij niet, hij is gewoon uitgerekt.

In normale bh's met bandjes kan ik 75E aan, maar dan wel echt op het strakste haakje en ze mogen niet te snel uitrekken. Mijn vorige strapless was 70E, liefst heb ik gewone bh's daar ook in. Ik koop mijn lingerie vaak bij pabo, besired zit altijd goed, vandaar dat ik hier ook wel vertrouwen had in online winkelen.



Bedankt voor de tip over Prima Donna, dat ik daar zelf niet aan heb gedacht . Ik typ net mijn woonplaats in op de website en er zitten gewoon 3 winkels/verkooppunten in mijn woonplaats. Ik ga er eens langsgaan en gewoon lekker passen!



Bedankt voor het meedenken!
Ik zweer bij de strapless bra van Wonderbra, ik heb dezelfde maat als jij.

Ik draag m naar festivals en tijdens t uitgaan en geen enkel moment last van afzakken of knellen, ben er zo blij mee dat ik alle kleuren heb haha.

Geeft ook echt een supermooi decolleté.

(Nee ik heb geen aandelen bij ze)
Wauw, die hebben ook wel hele mooie op de website staan, en niet eens zo heel duur. Zijn er ook echte winkels waar ze die verkopen?
Geen idee, ik heb die van mij online besteld in m'n gebruikelijke maat.

Ik had voor de zekerheid wel meerdere maten besteld maar dat was niet nodig.

Het is mij trouwens opgevallen dat de meeste webshops voor gespecialiseerde lingerie heel fijn reageren op vragen per mail en niet moeilijk doen bij retourzenden.
Alle reacties Link kopieren
Bij Hunkemoller gaan ze vaak tot F cup (laatst zelf nog eentje gepast). Dus daar zou je eventueel nog iets kunnen vinden? En anders Bonprix. Ik kan dezelfde maat bestellen als die ik in de winkel koop.
Carpe Diem!
Hier zit alleen en kleine hunkemoller, ze hebben hier ook grotere maten maar alleen met een grote omvang (80+) De verkoopster zei dat de kleinere omvang nog binnen moest komen, ik moest maar regelmatig komen kijken. Dat heb ik gedaan, maar na 4 weken is mijn geduld op, ik wil mijn zomer jurkjes aan kunnen. Dat neemt niet weg dat ik blijf kijken, maar nu heb ik ook andere opties nodig. Bonprix ken ik alleen van jurkjes, bedankt voor de tip!



Ik ga vanmiddag eens kijken bij Prima Donna
Alle reacties Link kopieren
En via de website? als de maat niet goed is, breng je hem gwoon retour naar het filiaal.
Carpe Diem!
Er staan wel mooie op de website inderdaad Als het zo makkelijk werkt met terugbrengen naar de winkel kan ik me daar ook geen buil aan vallen. Bedankt voor de tip!



Ik heb vandaag geen tijd gehad om naar prima donna te gaan, denk dat ik dat morgen even ga doen. Ik ga die website van hunkemoller in mijn achterhoofd houden.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb dezelfde maat als jij en ook een wonderbra gekocht. Hij zit perfect!

Het lijkt alsof er handjes in de cups zitten die je borsten op hun plek houden. Ik moest wel even aan het model wennen. Er zit nog een stukje dat onder je borst doorloopt, waardoor het zeg maar op je ribben 'leunt'. Daardoor blijft het wel goed op zijn plek zitten, maar heb je in het begin een 'afgezakt' gevoel.

Toen ik 'm kocht had je alleen zwart, wit en huid. Nu hebben ze ook hele mooie motieven ed. en ze zijn regelmatig in de sale.
Ik ben vandaag bij alle prima donna winkels in de buurt geweest en nergens geslaagd. Ze hadden gewoon geen strapless, die komen pas tegen de zomer. Hallo, het is begin mei, dat is toch wel tegen de zomer?

Bij hunkemoller hadden ze nu eindelijk mijn maat maar alleen als 2 bh's aan elkaar vast gemaakt. Ik vroeg of ik hem even mocht passen omdat ik toch zeker wilde weten dat hij goed zat, zegt de verkoopster dat ze de beveiliging er niet af kan halen en dat ik hem thuis maar moet passen. Dus ik vroeg of ze dan de beveiliging er niet af kon halen en dat ik hem toch even in de winkel paste waar ze bij stond, ik was toch van plan om hem te kopen. Maar nee, thuis passen en als hij niet goed is krijgt u een cadeaukaart. Maar wat heb ik aan een cadeaukaart als ik een bh wil?



Dus, ik heb er toch maar een op internet besteld, nu hadden ze mijn maat wel bij pabo, gewoon van mijn standaard merk besired. Ik hoop dat hij goed zit, heb mijn eigen maat besteld. Wonderbra heb ik gekeken maar mijn maat was uitverkocht, toch ga ik nog wel eens terug want ik vond dat er echt leuke bij zaten!



Allemaal bedankt voor het meedenken, ik heb er een aantal leuke websites bij waar ik voor bh's kan kijken als ik nog eens op zoek ben naar nieuwe!
Alle reacties Link kopieren
-
moderatorviva wijzigde dit bericht op 09-05-2015 09:12
Reden: verwijderd ivm spam
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Laat even weten of die van de Pabo goed zit. Ik wil een ander kleurtje dan huidkleur.

Ik zie overigens op de site van underfashion de zwarte, de huidkleurige en de lace (zwart) nog in 70E. En bij asos ook.
quote:roodwitblauw schreef op 08 mei 2015 @ 19:22:

Laat even weten of die van de Pabo goed zit. Ik wil een ander kleurtje dan huidkleur.

Ik zie overigens op de site van underfashion de zwarte, de huidkleurige en de lace (zwart) nog in 70E. En bij asos ook.



Het heeft even geduurd, maar ik heb ze inmiddels gepast. Ik heb dus die van Lilou (besired) besteld. De 75E was veel te groot in de omvang. Ik heb hem geruild voor een 70E, maar die zit niet echt netjes met de cups. Ik kan hem wel gewoon aan maar als er een strakker jurkje overheen zit zie je wel echt dat hij niet goed past, die ga ik dus ook terugsturen. Misschien dat een 70F beter zou zijn, maar daar kan ik nog niks over zeggen.



Ik zou in ieder geval een kleinere omvang bestellen dan dat je denkt nodig te hebben als je die van pabo besteld. Hij is wel heel mooi overigens, het broekje dat erbij hoort is ook heel mooi om te zien.
Alle reacties Link kopieren
Beetje mosterd na de maaltijd maar, de enige strapless-bh dat gegarandeerd goed zit en blijft zitten is die van Fantasie Lingerie! ik koop het in mijn woonplaat ,aar wellicht dat je op hun site kunt kijken waar het dichtstbijzijnde verkooppunt voor jou is?

http://www.fantasie.com
Dear God give us Freddie Mercury back and we'll give you Justin Bieber

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven