hoe belangrijk vind jij je uiterlijk en andere dingen?

Log nu in om te reageren
 1. Nee die dames kunnen beter stucadoor worden denk ik -:)

  And danke fur die liebe
  Maar ik ruim toch elke dag een beetje op?
 2. Bitte!You're welcome!
  Wees trots op wie je bent!Ieder mens is uniek.
 3. Maar ontopic

  Ik wissel nogal eens van stijl maar probeer elk kledingstuk onder de 50 euro te houden en dat is inn 2012 maar1 keer niet gelukt
  Maar ik ruim toch elke dag een beetje op?
 4. Ik vind het soms moeilijk om iets weg te doen.Maar als het toch niet meer draag dan zit het alleen maar in de weg.Ik heb geen vaste stijl.Dat varieert tussen casual,sportief en elegant.
  Wees trots op wie je bent!Ieder mens is uniek.
 5. Alles wat je x maanden niet hebt aangehad moet je wegdoen
  Maar ik ruim toch elke dag een beetje op?
 6. Bij mij op het werk zijn er een aantal vrouwelijke collega's die er elke dag uitzien alsof ze naar een feestje gaan. Naaldhakken, korte rokjes, volledig opgemaakt, haar gestyled met een straightener, mooie sieraden, parfum, etc.

  Ik vind het knap van ze dat ze die tijd 's ochtends vrij willen maken om er zo uit te zien. Soms denk ik dat ik ook wel die moeite zou willen doen 's ochtends, maar dan zou ik een uur eerder moeten opstaan en ik blijf toch liever langer in mijn bed liggen. Ik doe daarom 's ochtends eigenlijk alleen de normale hygiŽne dingen, zoals douchen, tanden poetsen, heel klein beetje make-up, een kam door mijn haar en zo.
 7. Ik vind het belangrijk er verzorgd uit te zien. Voor mijn werk ben ik representatief, voor mijn man een stoeipoes en voor mezelf blijf ik met 41 jaar nog steeds graag in maatje 36 passen. Ik let op mijn eten en sport 6x per week. Daar voel ik me goed bij.

  Af en toe heb ik een offday en ga ik net zo makkelijk in joggingpak, zonder make-up en mijn haar op standje slons, de stad in....
 8. badmeester,nee dat kan ik niet anders heb ik er straks spijt van.Maar wel lief van je dat je met me meedenkt!

  felicity,een klein beetje doet al veel wonderen.Ik ben in 5 minuten opgemaakt en dan zit er lippenstift,oogschaduw,oogpotlood en mascara op.Ben erg geoefend.Mijn kleding en sierraden leg ik altijd al een dag van tevoren klaar.Ik hoef daar ook geen uur van tevoren het bed uit.

  Dani71,super toch dat je nog in maat 36 past!Belangrijk is dat jij je lekker voelt en blij met jezelf bent.Sporten is hartstikke leuk.Goed voor lichaam,ziel en geest!!!
  Wees trots op wie je bent!Ieder mens is uniek.