hoe belangrijk vind jij je uiterlijk en andere dingen?

Let op de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.
Snel reageren is daarom uitgeschakeld.
 1. Nee die dames kunnen beter stucadoor worden denk ik -:)

  And danke fur die liebe

  Maar ik ruim toch elke dag een beetje op?
 2. Bitte!You're welcome!

  Als mijn neus je niet bevalt dan kijk je toch de andere kant op gna gna gna
 3. Maar ontopic

  Ik wissel nogal eens van stijl maar probeer elk kledingstuk onder de 50 euro te houden en dat is inn 2012 maar1 keer niet gelukt

  Maar ik ruim toch elke dag een beetje op?
 4. Ik vind het soms moeilijk om iets weg te doen.Maar als het toch niet meer draag dan zit het alleen maar in de weg.Ik heb geen vaste stijl.Dat varieert tussen casual,sportief en elegant.

  Als mijn neus je niet bevalt dan kijk je toch de andere kant op gna gna gna
 5. Alles wat je x maanden niet hebt aangehad moet je wegdoen

  Maar ik ruim toch elke dag een beetje op?
 6. Bij mij op het werk zijn er een aantal vrouwelijke collega's die er elke dag uitzien alsof ze naar een feestje gaan. Naaldhakken, korte rokjes, volledig opgemaakt, haar gestyled met een straightener, mooie sieraden, parfum, etc.

  Ik vind het knap van ze dat ze die tijd 's ochtends vrij willen maken om er zo uit te zien. Soms denk ik dat ik ook wel die moeite zou willen doen 's ochtends, maar dan zou ik een uur eerder moeten opstaan en ik blijf toch liever langer in mijn bed liggen. Ik doe daarom 's ochtends eigenlijk alleen de normale hygiƫne dingen, zoals douchen, tanden poetsen, heel klein beetje make-up, een kam door mijn haar en zo.
 7. Ik vind het belangrijk er verzorgd uit te zien. Voor mijn werk ben ik representatief, voor mijn man een stoeipoes en voor mezelf blijf ik met 41 jaar nog steeds graag in maatje 36 passen. Ik let op mijn eten en sport 6x per week. Daar voel ik me goed bij.

  Af en toe heb ik een offday en ga ik net zo makkelijk in joggingpak, zonder make-up en mijn haar op standje slons, de stad in....
 8. Geld overhouden? Dit moet je doen!

  Wil jij ook geld overhouden om die toffe trip te kunnen betalen of dat leuke jurkje te kunnen kopen? Lees dan verder en kom erachter hoe je wellicht honderden euro's kunt overhouden. #adv

  Lees verder

 9. badmeester,nee dat kan ik niet anders heb ik er straks spijt van.Maar wel lief van je dat je met me meedenkt!

  felicity,een klein beetje doet al veel wonderen.Ik ben in 5 minuten opgemaakt en dan zit er lippenstift,oogschaduw,oogpotlood en mascara op.Ben erg geoefend.Mijn kleding en sierraden leg ik altijd al een dag van tevoren klaar.Ik hoef daar ook geen uur van tevoren het bed uit.

  Dani71,super toch dat je nog in maat 36 past!Belangrijk is dat jij je lekker voelt en blij met jezelf bent.Sporten is hartstikke leuk.Goed voor lichaam,ziel en geest!!!

  Als mijn neus je niet bevalt dan kijk je toch de andere kant op gna gna gna