Mode & Beauty alle pijlers

IPL definitief ontharen..

02-10-2012 10:32 8 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik weet er is hier in april een topic over geweest.



Ik ben wat ongeduldig en merk dat wanneer ik daar reageer dat dat niet in laatste 10 staat...



Mijn reactie daar was:



Oh please zijn er echt niet meer mensen met positieve ervaringen?

Heb wat vragen nl, ben zelf net begonnen.. eerste behandeling achter de rug. O.a gezichtshaar.. wat ik vooraf moest scheren en daarna kon het 'geflitst' worden.. Ik scheer de haren nu niet en ben in afwachting tot ze er dan uit vallen?! Maar op mijn gezicht voelde ik niets tijdens de behandeling?? Terwijl op andere lichaamsdelen wel wat voelde.. beetje branderige stootjes...



Iemand die mij positieve hoop geeft aan de hand van ervaringen???
Alle reacties Link kopieren
Bij mij sloeg het in mijn gezicht niet aan (terwijl de behandeling echt veeeeeel pijn deed, alsof ik gebrandmerkt werd). Maar de haren viel ook niet uit na een week ofzo. Bikinilijn werkte wel goed, daar heb ik het uiteindelijk maar 2 keer gedaan, maar ben echt veel haren kwijt. Ik ben voor mijn gezicht overgestapt op elektrisch ontharen en dat werkt goed!! Ik had echt behoorlijke overbeharing in mijn gezicht, de eerste periode moet ik echt bijna dagelijks scheren tussen de behandelingen door. Nu bijna geen storende haren meer!! Ben ik erg blij mee.
Alle reacties Link kopieren
In mijn bikinilijn vielen de haren trouwens wel uit na een week ofzo. Denk dat dat wel een goede graadmeter is of het aanslaat. Mijn zusje heeft zelf zo'n ding gekocht van Philips. Ben heel benieuwd of dat gaat werken. Dan ga ik daar ook voor, voor alle haren die me verder op mijn lichaam storen:)
Alle reacties Link kopieren
Ok, dank voor je reactie! Maar dat brandmerk gevoel had ik totaal niet... Mijn voorgevoel zegt dat het niet gaat werken.. Ik hoop hier over n poosje een positieve reactie te kunnen geven!! Ik ben overigens ook erg benieuwd naar het philips app.. Heeft je zus degene die ook voor gezicht is of zonder?
Alle reacties Link kopieren
Voor haar gezicht. Ze heeft hem een paar keer gebruikt en de haren vallen wel uit, maar de vraag is natuurlijk of ze wegblijven. Apparaat kost 500 euro, ik had het erover met de schoonheidsspecialiste en het apparaat dat zij huurt kost 40.000!! euro, dus zij was zelf ook heel benieuwd.



Gek dat het geen pijn deed. Ik vond het namelijk zo pijnlijk dat ik gestopt ben met mijn bikinilijn.... Het werkt volgens mij zo dat de kern van een donkere haar 70 graden moet worden en als de haar dan in de juiste fase is dan valt hij uit. Nou die 70 graden voelde ik goed.
Alle reacties Link kopieren
Haha... Ohh jouw posts zijn zooo niet hoopvol! Ik ga eerst eens kijken of dat klopt van die 70 graden.. Want, ik kan wel wat hebben maar ik ben zeker geen bikkel.. Mijn behandeling was voor wie dan ook niet pijnlijk. Ik kreeg wel een verkoelingsgel alvorens zij te werk ging.. Sommige plekjes zoals knie en idd schaamstreek gevoeliger maar zeker niet pijnlijk..
Alle reacties Link kopieren
Nou ja, mijn bikinilijn is dus na 2 behandelingen dus al heel erg uitgedund, dus het kan werken. En anders is elektrisch ontharen in ieder geval voor je gezicht een goed alternatief. Ik hou dit topic ook wel in de gaten, ben ook wel benieuwd of er nog meer mensen zijn met IPL ervaringen.
Alle reacties Link kopieren
Ik ben vandaag voor het eerst geweest voor mijn bikinilijn. Ik vond het in mijn liezen erg pijnlijk, maar wel maar 1 seconde. Het was dus wel vol te houden.



Nu moest ik 130 euro afrekenen. Ik sprak een vriendin van wie ik niet wist dat ze dit ook deed en zij gaat ergens anders en betaald maar 55 euro! Waar kan dit aan liggen? Vind het wel een heel groot verschil.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven