Mode & Beauty alle pijlers

Minder stevigheid onder ogen: Palma techniek?

28-08-2015 16:47 5 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik zie er vaak wat vermoeid uit en dit komt omdat de huid onder mijn ogen dun is en mijn wangen nog wel stevig zijn. Ik heb geen last van donkere lijnen, maar je ziet gewoon dat mijn wangen steviger zijn en de huid onder mijn ogen wat minder. Nu heb ik gelezen over de Palma techniek, waar je met kleine prikjes in de huid prikt ipv er net onder en dit zou een beter effect geven dan net er onder. Er zijn namelijk mensen die juist dikkere wallen krijgen, en dan is die palma weer beter. Maar nu kan ik er niet zo heel veel over lezen.



Heeft iemand hier ervaring met die techniek? Hoe lang blijft het zitten? Blijft het mooi zitten?
Alle reacties Link kopieren
Nooit van gehoord. Heb je al eens een hydraterend masker/oogmasker geprobeerd?

Wat kost die techniek? Hoe oud ben je en hoe lang blijft het werken?

(Niet dat ik dit ooit zou doen...).
Alle reacties Link kopieren
Ik snap het niet. Bedoel je een dermaroller? Die werkt niet en doet behoorlijk pijn. Je kan de lengte van je naaldjes zelf uitkiezen. Na de derde be(mis)handeling heb ik het opgegeven.



Mijn wallen zijn vanzelf verdwenen toen we in een andere kamer zijn gaan slapen in een nieuw bed, nieuw matras en alles nieuw. Kennelijk toch een overgevoeligheid of misschien een andere, onbekende factor.
En als het vuur gedoofd is komen er wolven
Nu je het zegt, retrostar, wij hebben net een nieuw bed en ik zie ook mijn wallen minder worden nu. Minder blauw en iets voller. Ik slaap wel goed maar dat deed ik eigenlijk al dus ik vraag me af hoe dat komt.



Ik ben ook met de pil gestopt vorig jaar en ik zweer het, mijn gezicht is een beetje veranderd. Meer vulling/ronding op bepaalde plekken waardoor ik er nu iets vrouwelijker, zachter uitzie. Of het komt door ouder worden. Ik kan het zien maar het zijn subtiele verschillen. Maar wie weet heeft dat ook geholpen met het minder ingevallen zijn van mijn wallen. Ik slaap wel lekker in het nieuwe bed maar op zich sliep ik daarvoor niet heel beroerd. Dus ik weet niet waar het nou precies door komt maar ze zijn vanzelf minder blauw en ingevallen geworden en ik ben niet aangekomen.



Ik zou nooit een estethische ingreep laten doen, ook geen naalden en opvulling voor mij. Maar ik heb wel gezien op tv dat een hele dunne huid altijd slechtere resultaten oplevert bij ingrepen. Sommige vrouwen kunnen geen boobjob krijgen omdat de huid op hun borsten te dun is. Dus ik zou daar heel voorzichtig mee zijn.



De ouderwetse truuk: week twee theezakjes even in koud water en leg op beide ogen 1 en blijf zo een kwartier ofzo even ontspannen liggen. Massage helpt ook en dan van binnen naar buiten werken. En ik gebruik een oogcreme, gewoon van de kruidvat, die smeer ik op voor het slapengaan. Qua cosmetica is er niet veel wat echt helpt.



Ik smeer er iig weinig foundation op, met een sponsje en gebruik geen poeder. Je kunt experimenteren met een contrastkleur, zoals je groene concealer hebt voor rode plekken. Dan neem je de tegenovergestelde kleur van het kleurenspectrum. Dat is voor blauw oranje. Daarom poeder ik er wel een heel klein beetje bronzing powder overheen. Maar echt heeel weinig. Anders zie je eruit alsof je gehuild hebt. En alles kan inrimpeltjes op gaan hopen dus ook heel weinig foundation. Dat werkt bij mij het best. En altijd je make up goed verwijderen voor je gaat slapen, bv met een facewashgel.
Alle reacties Link kopieren
Het zijn net zoals botox en fillers kleine prikjes, maar volgens mij het filler.

Ik zal eens naar mijn bed kijken... Ik slaap erg goed de laatste tijd. Ik word net voor mijn wekker vanzelf wakker en ga eigenlijk altijd rond half 11, 11 uur naar bed. Sporten, goed eten, niet allergisch of veel aan het huilen; eigenlijk geen reden om er te vermoeid uit te zien.

Ik heb Le Teint Touche Eclat (de foundation dus, niet die camouflagepen) van YSL, maar smeer met een kwast op mijn gezicht op advies van de schoonheidsspecialiste.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven