Mode & Beauty alle pijlers

Pittige kleding moet mogen?

24-06-2016 01:04 125 berichten
Zojuist heb ik een aflevering van hotter than my daughter gezien. Wauw, wat een lef.



Ik heb daar toch wel respect voor. Lekker schijt aan alles, heerlijk. Misschien moet ik dat ook eens gaan doen, als ik nu iets aantrek denk ik vaak wat zou een ander daarvan vinden. Wat ik vaak hoor is dat 'maarjaatje je ziet er altijd netjes uit'.



Ik vind die kledingadviezen in dat programma trouwens totaal waardeloos. Ik denk eerder dat we met zn allen wel wat pittiger gekleed mogen gaan eigenlijk, wat vinden jullie?
Alle reacties Link kopieren
Pittiger gekleed? Als ik naar dat programma kijk is er nooit in mijn hoofd opgekomen daar respect voor heb. Ik vind het juist dat iedereen weer wel eens wat meer zelfrespect mag krijgen.
Wat versta je onder pittig?



Ik zie in dat programma vooral te kort, te strak, te bloot, te ordinair en te jeugdig.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind dat die dames er beschamend bij lopen. De supermarkt is geen parenclub.

Ik hou ook niet van dat tuttige, maar er zijn zoveel manieren om je te onderscheiden. Door jezelf overal als lustobject te presenteren geef je mensen een zeer eenzijdig beeld.

Qua sexy vind ik dat overdaad schaadt, je kiest voor pornohakken of een minirok of een strak/kort shirtje niet voor alles tegelijk.

Maar iedereen moet doen waar hij/zij zin in heeft. Ik zou er zeker niks van zeggen (maar ik denk ondertussen wel; die spoort niet)
Alle reacties Link kopieren
Pittiger gekleed?



Hoe stel jij je dat voor dan? Kleding zoals in dat programma vind ik gewoon ordinair.



En hoe kan een man zich pittiger kleden?
"I love not Man the less, but Nature more..."
quote:iris1969 schreef op 24 juni 2016 @ 01:14:

Wat versta je onder pittig?



Ik zie in dat programma vooral te kort, te strak, te bloot, te ordinair en te jeugdig.Ik zie in in het dagelijks leven vaak; te saai, te gewoontjes, alle rollen in beeld, onverzorgd enz. enz. Ik hou er wel van als mensen er moeite voor doen om er op hun manier er goed uit willen zien, het kan je smaak niet zijn, maar ik heb er respect voor!
Alle reacties Link kopieren
Ik vind dat iedereen lekker moet dragen wat hij/zij wil. Ingeacht wat de rest daar van vind.

Wat ik mooi/lelijk vind is geen argument voor de ander.
Alle reacties Link kopieren
De deelnemers van het programma hebben bijna allemaal een persoonlijkheidsstoornis. Het dragen van uitdagende kleding past bij het ziektebeeld. Hoewel het dragen van uitdagende kleding door sommige personen smerig is, snap ik niet dat RTL deze zieke mensen uitbuit voor een miljoenenpubliek. Een bezoekje van de psychiater zou beter zijn dan een make over door de eerste de beste dombo. RTL brengt dit soort mensen verder de vernieling in om geld binnen te kunnen harken via hun sponsors. Ik vind het een grote schande! Het programma mag van mij zo snel mogelijk van de buis.
Het lijkt ook wel dat alles mag, als het maar makkelijk is. Volgens mij is 50% te dik voor de kleding die ze dragen. Echt fraai om te zien is het niet. En dan heb ik het over mannen en vrouwen.



Ik zou bijvoorbeeld nooit een spijkerbroek dragen waarbij de rollen er overhangen, is dat tegenwoordig mode? Ik zie immers niet veel anders. Of woon ik in een deel van Nederland waarbij ze een totaal ander gevoel voor mode hebben?
quote:boylichtenstein schreef op 24 juni 2016 @ 01:46:

De deelnemers van het programma hebben bijna allemaal een persoonlijkheidsstoornis. Het dragen van uitdagende kleding past bij het ziektebeeld. Hoewel het dragen van uitdagende kleding door sommige personen smerig is, snap ik niet dat RTL deze zieke mensen uitbuit voor een miljoenenpubliek. Een bezoekje van de psychiater zou beter zijn dan een make over door de eerste de beste dombo. RTL brengt dit soort mensen verder de vernieling in om geld binnen te kunnen harken via hun sponsors. Ik vind het een grote schande! Het programma mag van mij zo snel mogelijk van de buis.Het is de 1e keer dat ik het zag. Maar ik vind wel dat die mensen daar bewust voor kiezen, er trots op zijn. Waarom zou dat niet mogen?
Alle reacties Link kopieren
quote:boylichtenstein schreef op 24 juni 2016 @ 01:46:

De deelnemers van het programma hebben bijna allemaal een persoonlijkheidsstoornis. Het dragen van uitdagende kleding past bij het ziektebeeld. Hoewel het dragen van uitdagende kleding door sommige personen smerig is, snap ik niet dat RTL deze zieke mensen uitbuit voor een miljoenenpubliek. Een bezoekje van de psychiater zou beter zijn dan een make over door de eerste de beste dombo. RTL brengt dit soort mensen verder de vernieling in om geld binnen te kunnen harken via hun sponsors. Ik vind het een grote schande! Het programma mag van mij zo snel mogelijk van de buis.Bronvermelding???
De beste stuurlui, zitten op het Viva forum.
Alle reacties Link kopieren
Laten we pittige kleding alsjeblieft niet verwarren met ordinair, trashy, goedkoop, te bloot te latex en te slechtzittend.
De beste stuurlui, zitten op het Viva forum.
Alle reacties Link kopieren
quote:iris1969 schreef op 24 juni 2016 @ 01:14:

Wat versta je onder pittig?



Ik zie in dat programma vooral te kort, te strak, te bloot, te ordinair en te jeugdig.Precies Iris, niks pittigs aan.
Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé
Alle reacties Link kopieren
TO gebruikt zelf als voorbeeld dat programma en dat is ordinair, trashy, goedkoop en etc.



En TO je hebt het erover dat je veel mensen ziet op straat te saai, gewoontjes en onverzorgd, maar dat heeft niks te maken met als ander uiterste pittig. Ik ben ook niet saai, gewoontjes of onverzorgd in mijn outfits. Maar wel bedekt en met als vergelijking zo programma dat slaat natuurlijk nergens op. De outfits in dat programma noem ik nou niet pittig.
Nou ik vind in dat programma de outfits wel pittig. Voor de meeste mensen. Maar dat is ook omdat de rest zo saai is.



toch?
Ik werd 10jr geleden als ass makelaar aangesproken dat ik geen lange laarzen mocht dragen onder een rok, serieus.



Nooit naar geluisterd en een jaar later droeg de 'bazin' ze ook onder een rok.
Zit je nou serieus het dragen van hoge laarzen onder een normale werkoutfit te vergelijken met het dragen van dit soort kleding?



Ik probeer me voor te stellen dat jij naar htmd zit te kijken, die vrouwen ziet en denkt: "Wow, respect zeg, die durven!"

Ik kan het me niet voorstellen, eerlijk waar niet. Waar ik het wel mee eens ben is dat de kledingadviezen vaak niet goed zijn. Maar als jij je 'pittig' wilt kleden dan doe je dat toch? Kun je alleen toelichten wat je dan zou willen dragen? Want laarzen onder een rok is wel van een heel ander genre dan de lapjes die de vrouwen van htmd dragen.
quote:SallySpectra schreef op 24 juni 2016 @ 06:35:

Zit je nou serieus het dragen van hoge laarzen onder een normale werkoutfit te vergelijken met het dragen van dit soort kleding?



[afbeelding]Wow.. dat noem ik inderdaad niet pittig. Wel hoerig.
TO, als je eens wat anders wilt kun je ook naar een goede kledingzaak en je laten adviseren. Of je door een goede vriendin laten adviseren. Of je huurt een keer een personal shopper in. Desnoods (als je dat te duur vindt) alleen voor een uurtje zodat zij outfits voor je bij elkaar kan googelen die jij samen met iemand in winkels live kunt gaan passen.
quote:Maarjaatje schreef op 24 juni 2016 @ 01:33:

[...]





Ik zie in in het dagelijks leven vaak; te saai, te gewoontjes, alle rollen in beeld, onverzorgd enz. enz. Ik hou er wel van als mensen er moeite voor doen om er op hun manier er goed uit willen zien, het kan je smaak niet zijn, maar ik heb er respect voor!



Ik vind de 'verbeteringen' vaak ook niet beter. En in de nl versie minder, maar in de andere versie ook weleens mensen die gewoon een heel aparte stijl hebben. Niet perse bloot maar dan bijv graag in hoepelrokken of gothic jurken ofzoiets lopen.

Ik hou zo van dat soort mensen. Moeten ze ook een miss etam sloom outfitje aan van die 'deskundigen'.

Dus deels wel eens.
Pff waar maakt iedereen zich druk om. Als het aan mij lag zou iedereen in zijn blote kont mogen lopen alleen is dat tegen de wet schijnbaar. Waarom moet iedereen aan een soort norm voldoen? Laat ze lekker. Wat kleur en fleur en opzienbarends on het straatbeeld. Gelijk veroordelen, hoerig noemen, ze gek vinden, dat zegt meer over jou dan over hen.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind de adviezen die ze krijgen voor betere kleding vaak echt niet mooi .was een keer een meisje dat gewoon een spijkerbroek en thirts aan had gewoon simpel hadden ze ook commentaar dat ze zich te jeugdig kleede

Hadden ze haar erna 10 jaar ouder gemaakt

Zo jammer.Ik kan me voorstellen dat als je moeder zus tante en zo er ordinair uit ziet dat dat niet leuk vind..maar is het eigenlijk niet egoïstisch om een ander iets anders te laten dragen omdat jj het niet mooi vind ?

Ook de aflevering met de gotic dame waarvan, de dochter vond dat ze zich anders moest kleden, had ik zo iets van die vrouw voelt zich daar prettig in laat haar lekker.Vons het egoïstisch van haar dochter.Maar ja ik zal ook aangehouden worden Door de mode politie omdat ik niet met de mode mee ga maar,draag wat ik wil,maar dat is mijn mening
Iedereen moet zelf weten wat hij/zij aantrekt. Maar je straalt iets uit met de kleding die je draagt. Dan niet klagen als die uitstraling niet per se als positief gezien wordt.
Alle reacties Link kopieren
quote:matroesjka_ schreef op 24 juni 2016 @ 08:01:

Iedereen moet zelf weten wat hij/zij aantrekt. Maar je straalt iets uit met de kleding die je draagt. Dan niet klagen als die uitstraling niet per se als positief gezien wordt.

Eens.

Sommige kleren van die vrouwen in het programma zijn gewoon niet geschikt voor het dagelijks leven.

De metamorfose is juist vaak het tegenovergestelde en ook niet perse mooi maar daar kunnen ze wel mee over straat.



Maar het is en blijft tv dus ik neem de voor en na outfits met een korrel zout.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven