Mode & Beauty alle pijlers

Wie heeft er ervaring met botox?

09-12-2010 20:43 49 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ben pas 23 maar heb al drie serieuze lijnen op mijn voorhoofd staan. En dan nog kleine lijntjes aan de linker en rechterkant boven mijn wenkbrauwen. Ik heb ze al sinds mijn vijftiende.



Nu wil ik dus botox gaan doen omdat ik het echt niet meer leuk vind. Word altijd ouder geschat dan ik ben.



Werkt het echt? Gaan mensen zien dat je het gedaan hebt?

En doet het pijn?



Ik heb al op google gekeken en gezien dat er echt prijsverschil is. Is het hoe duurder hoe beter of is het allemaal hetzelfde?



Ik woon in Eindhoven dus als iemand weet waar ik het daar in de buurt kan doen, laat het weten.
Alle reacties Link kopieren
besef wel even dat het ook fout kan gaan:

zij heeft ervaring met botox
Alle reacties Link kopieren
Dat het mis kan gaan komt echt zelden voor maar dat heb ik er wel voor over.





Wat stond er in die link trouwens? Kan hem niet openen.
Alle reacties Link kopieren
.
tessaa wijzigde dit bericht op 13-12-2010 20:50
Reden: privacy
% gewijzigd
Ik laat eens in de zoveel maanden botox injecteren. Ik deed het vooral omdat ik blijkbaar heel veel frons en daar behoorlijke hoofdpijn van kan krijgen. Dat is inderdaad heel erg verminderd. Leuk bijeffect vind ik vooral dat mijn oogleden als het ware iets omhoog komen en dat zorgt voor een wat frissere oogopslag. Als ik mensen vertel dat ik botox gebruik, kijkt men meestal verbaasd. Ik heb geen 'frozen look' als bijv. Nicole Kidman. Ik kan mijn voorhoofd prima bewegen. Ik kijk alleen wat minder 'zorgelijk" en heb veel minder hoofdpijn.
Alle reacties Link kopieren
Lijnen verdwijnen wel, maar door botox ga je er niet jonger uitzien.

Mensen zullen het wel gaan zien. Botox is overduidelijk. Wil je graag dat mensen zien dat je op zo'n jonge leeftijd al zulke middelen gebruikt?

Als jij je er beter door zal voelen, moet je het absoluut gaan gebruiken. Maar houd er rekening mee dat er dan achter je rug om om je wordt gegniffeld door de gebruikte botox.
Alle reacties Link kopieren
x
Alle reacties Link kopieren
x
Alle reacties Link kopieren
Ik laat ook regematig botox spuiten in mijn fronsrimpels en eigenlijk is het ook weer hard nodig :-). Het mooie is dat hoe langer je het gebruikt, hoe minder vaak het nodig is. Met name bij je fronsrimpels wennen de spieren er aan niet meer zo te fronsen.



Ik kan het dus alleen maar aanbevelen. Overigens ziet ook niemand bij mij dat ik het gebruik. Ze zeggen alleen dat ik niet meer zo vaak (onbewust) boos kijk :-)
Alle reacties Link kopieren
Ik ken een aantal gehandicapte kinderen die regelmatig Botox in hun verstramde spieren gespoten krijgen om ze te kunnen oprekken... Of bedoelde je dat niet?
Alle reacties Link kopieren
x
Alle reacties Link kopieren
quote:Elisabeth schreef op 09 december 2010 @ 21:13:

Lala, om te antwoorden op je vragen: ja het werkt echt, nee ze kunnen het niet zien (tenzij ze het zelf gebruiken of er echt op letten - maar de gemiddelde NL-er ziet het niet), en je voelt het wel maar echt pijn is wat anders hoor. Het is ook zo gebeurd trouwens.



De link die Liselotte plaatst is overdreven, dat is de vrouw die is doorgeschoten in plastische chirurgie en heeft niets meer met risico's van Botox te maken. Er zitten wel risico's aan, maar relatief kleine risico's.



Voor wat betreft het prijsverschil, dat heeft ook te maken met verdunnen en degene die het doet. Laat het doen door een arts (check dit) en betaal iets meer is mijn advies.



Overigens doen ze het zeker wel bij 23-jarigen, mijn nichtje was ook zo jong toen ze haar voorhoofd en frons liet doen. Boven de 18 ben je meerderjarig dus....



ik wil je er alleen maar op wijzen dat elke chirurgische ingreep risico's met zich meebrengt.



Als je het perse wilt doen:



Let dan wel op bij wat voor arts. Een basis-arts heeft een zeer beperkte opleiding. Hij heeft geen specialisatie en zal de nodige kennis missen in vergelijking met een plastisch chirurg. Zo'n arts noemt zichzelf vaak cosmetisch chirurg. Dat is geen echte titel.



Een plastisch-chirurg daarentegen is een goed opgeleide arts. Die heeft na de studie nog vele jaren verder geleerd en zich gespecialiseerd in de plastische chirurgie. Dat is dus een echte vakman.
Sorry Elisabeth, geen idee. Misschien was de dosering niet goed?
Alle reacties Link kopieren
Rekening gehouden met de lange termijn effecten?
Alle reacties Link kopieren
Jammer dat je het, n.a.v. je vorige topic toch wil doorzetten. Wil je niet eerst proberen hoe je eruit ziet na stoppen met roken en gezond eten i.p.v. zoiets drastisch? Dat kan namelijk echt een groot verschil maken, zeker voor je huid.



Ik wil zeker niet de moraalridder uithangen, maar het lijkt me zo zonde.
Alle reacties Link kopieren
x
Alle reacties Link kopieren
quote:Elisabeth schreef op 09 december 2010 @ 21:54:

Liselotte4, mee eens. Er zit altijd een risico aan en ik ben ook voor het zoeken van een echte arts.



Klontje, de lange termijn effecten zijn nog helemaal niet bekend. Dat is dus een risico wat je neemt. Overigens is de link die je plaats ook karig qua informatie en vooral van belang voor kinderen (zoals staat vermeld).



Dat is inderdaad zo, maar mi geeft het wel aan wat voor 'gevaarlijke' stof het is die je in je lichaam laat spuiten.



Trouwens, tegenwoordig zijn er toch ook 'fillers' o.i.d.? Is dat niet een betere manier?
Alle reacties Link kopieren
quote:Klontje schreef op 09 december 2010 @ 21:53:

Jammer dat je het, n.a.v. je vorige topic toch wil doorzetten. Wil je niet eerst proberen hoe je eruit ziet na stoppen met roken en gezond eten i.p.v. zoiets drastisch? Dat kan namelijk echt een groot verschil maken, zeker voor je huid.



Ik wil zeker niet de moraalridder uithangen, maar het lijkt me zo zonde.TO, ben jij diegene die veel rookte, blowde, ongezond at en er zo over inzit dat ze ouder wordt geschat door haar collega's?
Alle reacties Link kopieren
Jep, Liselotte.
Alle reacties Link kopieren
x
Alle reacties Link kopieren
quote:Elisabeth schreef op 09 december 2010 @ 22:12:

Klontje, botox is enorm verdund. Niet verdund zou je meteen dood neervallen :-). Maar ik ben zeker voor je goed inlezen en laten informeren (heb er zelf 2 jaar over nagedacht voordat ik het deed). Fillers zijn met meer risico trouwens, permanente fillers zou ik nooit aan beginnen. Er zijn andere die wel ok zijn, bijv. restyllane maar dat is echt om rimpels op te vullen, dus meer voor neus/lippenplooi en later als je ouder bent voor voorhoofd/frons.



Hmm blowen, roken en ongezond leven..... en dan wel bang zijn dat je op je 23e ouder geschat wordt. Ik zou zeggen stop met ongezond leven en als je dan nog ouder geschat wordt dan kun je altijd nog aan de botox toch? Anders is het wel erg tegenstijdig, want als je ergens oud van wordt qua huid is het roken!



Ah, dat van die fillers wist ik niet, weer wat geleerd. Fijn dat het jou goed bevallen is in ieder geval, dat het voor mij niets is betekend uiteraard niet dat het voor iemand anders dan ook niets is



Ik heb alleen, in het geval van TO, nog meer mijn twijfels omdat ze in een vorig topic aangaf erg ongezond te leven. Dan vind ik het extra jammer dat ze meteen naar botox wil grijpen i.p.v. haar levensstijl aan te passen. Door gezond te eten en te sporten zie je er veel stralender en minder vermoeid uit. En roken is natuurlijk helemaal een verouderingsfactor, ook zeker voor je huid. Lijkt mij goed om het eerst op de natuurlijke weg te proberen.
Alle reacties Link kopieren
x
Alle reacties Link kopieren
Zeker, we totally agree



TO, weet je echt honderd procent zeker dat je botox wil? Hoe denk je erover om eerst een tijdje gezonder te gaan eten, te gaan sporten en te stoppen met roken?
quote:Liselotte4 schreef op 09 december 2010 @ 20:48:

besef wel even dat het ook fout kan gaan:

zij heeft ervaring met botox



Nee maar dit is een extreemvoorbeeld.Ze is echt doorgeslagen.Er

zijn ook voorbeelden waarbij het wel goed is gegaan.Deze vrouw

hier vind ik gewoon doodeng.
lala,misschien zijn je rimpels ontstaan omdat je 30 cigaretten per

dag rookt of rookte (zie ander topic van je)en door het blowen en

ongezond eten.Ik denk dat botox weinig effect heeft als je met

deze dingen niet stoppt.Dat zou ik in ieder geval eerst proberen.

Danna kan je altijd nog kijken of je botox wel of niet wilt gebruiken.

Als het dan weggaat dan is botox niet meer nodig.Voor de rest

kan ik me voorstellen dat je het vervelend vind.Laat je in ieder geval

eerst adviseren of je dat wilt en waarom.Denk er goed over na!

Succes!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven