Bakkersbabbelwinkel deel 16

26-02-2007 10:45 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik heb de eer om de bakkersbabbelwinkel deel 16 voor geopend te verklaren!



Zwangerschap Daank:
Alle reacties Link kopieren
<img style="WIDTH: 404px; HEIGHT: 225px" height="293" src="http://www.westiekaartenservice.nl/images/kaarten2/morgennacht/goedemorgen.jpg" width="526" />
Alle reacties Link kopieren
<img src="http://i41.photobucket.com/albums/e259/beertjep/goedemorgen.jpg" />
Alle reacties Link kopieren
goedemorgen! Heeft iemand wat peper? ik kom niet vooruit, raak in paniek omdat ik nog zoveel moet, maar dat ik dan als een speer aan het werkga, nou nee. Kweet niet wat dat is en zelfs als ik bedenk dat ik de komende weken helemaal volzit komt er nog niets uit mn vingers. En het stomme is dat ik elke ochtend baal als ik wakker wordt omdat ik zoveel voor school moet doen, als ik dan niets ana het uitvoeren ben geniet ik er ook nog eens niet van. Nooit ga ik meer de pabo doen:P



Ik vind het jurkje van miniclair ook lief staan, maar snap wel wat je bedoelt:D maar heel erg gek staat het niet, best schattig.



en syl petje af voor jouw doorzettingsvermogen. Denk je wel aan jezelf? 10 uur werken is best veel. Je hoeft niets te bewijzen, laat ze lullen!!



Zo en nu ga ik aan het werk. Heb mezelf beloofd dat als ik mn rekenlesvoorbereiding af heb ik mn vriendin met baby mag bellen:D
Alle reacties Link kopieren
Bila, wat een vrolijke en lieve plaatjes zo in de ochtend!

Maye,















Die is lekker heet! Misschien gaat het dan extra snel! haha



Syl wat een kl*te situatie op je werk zeg! En wat maye ook al zegt, denk aan jezelf hoor, je hoeft je aan hun niet te bewijzen!! Wat een eikels. Sorry maar heb er echt geen goed woord voor over. Ik vind het dan ook heel knap dat je het nog naar je zin hebt. Hoewel dat wel de beste is wat je terug kan doen 'je door hun niet laten tegen houden' dan zijn zij de enige die zich rot (denken te) voelen.



Desrie, wat fijn dat het de betere kant opgaat met Moppie! Ook wel weer eens lekker om goed te slapen voor jullie maar ook voor haar denk ik. Kan ze dr boevenstreken mooi weer uithalen!



Hier gaat het beter. Ik heb er veel over gepraat met vriendinnen. Het verbaasd me nogsteeds hoeveel mensen me begrijpen, ik dacht echt dat ik gek was. even verder op zn pinks.



Ik heb collega zo subtiel mogelijk duidelijk gemaakt dat ik erg gelukkig ben met mr E voor het geval hij zou denken dat er een opening is. Mijn twijfels riching mr E zijn onveranderd nog, maar ik heb wel het gevoel dat het goed komt. Ik denk echt dat ik last heb van coldfeet en in samen werking met de toestand van mr E leven we een beetje langs elkaar heen. Ik heb gisteren voorgesteld weer eens samen wat leuks te gaan doen en we gaan zondag eind van de dag lekker naar het strand en daar dan wat eten. Misschien helpt het.
Alle reacties Link kopieren
Voor Maye





:P



Inderdaad leuke dingen in het vooruitzicht stellen, dan gaat het vast beter, zet hem op je kan het!!! Overigens is je verhaal zooooo herkenbaar, compleet in de stress maar niets doen en je dan daar weer schuldig over voelen, schiet niet op! Doorbreek de circel, dus iets af maken en daarna iets leuks doen en daar ook van genieten
Alle reacties Link kopieren
crosspost Miss E, enne zelfde peper hahahaha



Hopelijk voel je je snel weer beter *; probeer inderdaad saampjes wat leuke dingen te ondernemen das altijd goed, geniet er lekker van zondag!!
Alle reacties Link kopieren
GOEDEMORGEN DEZE MORGEN!!

Jawel, ik ben vrolijk!!! Bijna weekend!!



Morgen is het weer feest in ons "dorp". Vriendin gevraagd of ze ook komt met man en kind, dus lekker gezellig.

Vanavond gaan we de fiets voor man definitief maken. Alle accesoires/assecoires (NOU JA ZEG, hoe schrijf je t nou, bizar zeg) uitzoeken. Tis voor naar zn werk en voor in t bos e.d. Dus moet echt een goede zijn en van te voren over alles nadenken. Gelukkig via een fietsplan dus hoeven we niet zo gek veel bij te betalen.



Het werk, het scheelt dat de situatie voor mij een maand geleden in zijn voordeel voor mij is veranderd. Op deze manier werkt t een stuk prettiger. Op de oude situatie was ik allang gierend gek geworden.

En vanochtend kreeg ik bijna de lachstuipen. In een overleg hoorde ik dat van hoger niveau gestimuleerd wordt om iemand af te laten vloeien ha ha ha. Normaal zou ik medelijden hebben, nu dus niet.

En voor de duidelijkheid, ik ben niet die iemand die moet afvloeien!

Bovendien staat er meedere op t punt te vertrekken hoorde ik.



;)

I
Ik kan woggedrag vertonen vandaag. Systeem ligt plat.



Miss E, blij dat je er zo over denkt, there's no place like home.
koffie, zwart graag...
Alle reacties Link kopieren
hihihi die Syl zo vrolijk, daarom voor jou een vrolijk plaatje





Ben vandaag helemaal van de plaatjes :P Enne het zou mooi opruimen als er wat afvloeit bij jullie volgens mij hihihi
Alle reacties Link kopieren
Heb het rekenen helemaal doorgenomen. Ga nu vriendin bellen en dan nog ff verder. wat een vrolijkheid, die pepers zien er zelfs vrolijk uit.



Komt allemaal goed Miss E. en goed nieuws syl!! hihi zou ik ook geen medelijden meehebben, ben jij ff gek.
Alle reacties Link kopieren
Ik ga morgen mn petekind badderen:D echt zo grappig dat mijn vriendin nu een kindje heeft, best raar idee. wel leuk raar hoor! Kga nu ff lunchen en naar vriendin. kmoet nog ff bedenekn wat ik 3 dagen ga eten, iemand een lekker idee?
Alle reacties Link kopieren
Dag mijn allerliefste gezellige digidinnetjes!!! Ik ben gezond en er is niets aan de hand. Raak alleen bijna nooit meer een computer aan sinds ik niet meer op kantoor werk. Ben alleen maar superdruk bezig met school en thuis en weet ik veel wat nog meer. En nu heb ik meivakantie en ben ik heerlijk aan het genieten van rust en dacht ik: kom, ik kijk eens hoe het in de bakkerswinkel is. Maar nu is het alweer bijna 13:00u en moet ik nog boodschapjes doen voordat er straks een groepje vriendinnen op de stoep staat voor een theetje... Vandaag dus nog niet echt kunnen bijlezen, maar ik breng jullie alleen even een dikke kus, die hebben jullie wel verdiend, want ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad bij jullie. Meer zit er vanmiddag niet in, maar misschien op een ander tijdstip....
Alle reacties Link kopieren
Pinky!!!!!!!!!!!:D
Alle reacties Link kopieren
Hoi hoi hoi!!!!

PINK IS BACK



Ik baal zeg. Kan echt niet door zo met mn werk en ik had al zo'n achterstand. Wel lekker ff woggen, maar ja.



Maye, wanneer heb je examens??

Ik nog precies een maand pfffff......

Veel plezier met badderen. Dat is echt zoooo leuk om te zien als ze er mega van genieten!
koffie, zwart graag...
Alle reacties Link kopieren
Te zien!!!:P 



Oh syl hier hetzelfde, ga steeds ff kijken of er wat nieuws gepost is;)

Kwilde nog ff wat doen, voordat ik afreis naar vriendin maar das dus nie gelukt. moet mn haar nog ff bij elkaar binden.

Tentamen heb ik in de week van 11 juni das ook nog een maandje. Kweet nog niet precies dat hoor ik pas 2 weken van te voren, hoe handig met werken enzo. Moet nl hard aan het werk heb geen geld meer. enne nu kreeg ik uitnodiging voor vrijgezellenfeest 120 euro moet ik dan dokken:o Dat heb ik gewoonweg niet. maar wil niet als knieperd overkomen en wil echt wel meenuja meer voor vriendin dan voor mezelf, onze andere vriendin gaat dan ongeveer bevallen dus ik ga op stap met mensen die ik nauwelijks ken en dat vind ik een beetje niet zo leuk zeg maar. terwijl het hele lieve sociale meiden zijn dus het zal dan echt wel meevallen, dus moet maar ff extra werken dan ofzo, of mn lief heel lief aankijken. pffft ik trouw nooit, als ik 120 euro al duur vind:P
Alle reacties Link kopieren
ow ow ow, wat erg zeg. Zoveel werk en niets kunnen doen!! Systeem is nog steeds plat......



Heej maye, gaan we samen dit topic volkrijgen vandaag:P



Las net weer een topic van Zoyla ;( en die pasgeleden van zonnebloem.

Pfff, moet je echt toch niet aan denken.



De man (sylbaby) is intussen een flinke draak aan t worden. Lekker ontspannen samen in bad is er echt niet meer bij! Hij gaat gelijk staan, rukt aan de slag van de handdouche, gooit de flessen shampoo en badschuim in het bad, knijpt in de tandpastatube en tuigt zijn badeendje af. Eerst verzuipt hij ze, vervolgens bijt hij net zo lang tot ze niet meer spartelen en gooit ze vervolgens over de badrand, waar hij ze uitzwaait!!!??

Aan de muur hangt een waterradje e.d. van nijntje. Daar hant hij met 2 armen met zn volle gewicht aan te rukken in de hoop dat ie loslaat. Aan de zijkant vh bad hangt een eend, die hij de hersens inslaat met zijn tandenborstel, ogen uitprikt of hij beukt met een bekertje op zijn hoofd.

Dan heb ik t nog niet eens over het vol met 2 handen in het water slaan, zodat de spetters tegen t plafond aan zitten en het bad veranderd in een golfslagbad waar menig tropisch zwembad jaloers op zou zijn.

En, niet te vergeten: moi.

Het is echt maar goed dat ik geen jochie ben. Om de haverklap moet ik een voet uit mn kruis halen. De man gaat nl staan, glijdt vervolgens half uit door zijn ruwheid en glijdt dus met voet richting je weet wel.

Man stond ons gisteren te bekijken, terwijl hij onder de douche stond en zei: gezellig he, met zoon badderen.....uhuh!!

Ook niet zo vreemd dat de man na het badderen moe is.

(moet nog ff wennen aan de man. Wij noemen m thuis vaak de man, althans man noemt m de man) Sylbaby is t niet meer, sylpeuter is ook zo mwoa....draak is t. Iemand nog een leuke opvolger voor sylbaby?)
koffie, zwart graag...
Alle reacties Link kopieren
Wat een gezelligheid hier!



SHE IS ALIVE!!! PINKY!!!! Welkom terug!!



Syl ik moest heel erg lachen om je verhalen over de man. Ik raakte alleen ook wel even in de war want ik wist op sommige stukjes niet meer of het nou om je man of je mannetje ging zeg maar. En een nieuwe naam... syldreumes niet leuk? Draak is ook weer zo.



Bila heb je ook een vrolijk plaatje voor mij? Ik kreeg net een heel lief mailtje van vriendinnetje (met wie ik trouwens begin juni naar Londen ga!!! heb er zin in!!) die me even ontzettend veel veren in mn reet stak. Ik moest er zowat van huilen! Het ging uiteraard over mijn twijfels en toen ging ze opeens zulke lieve dingen zeggen... echt super lief gewoon!



Ik moet boodschappen gaan doen. Heb er helemaal GEEN zin in? Een van jullie nog ideeen voor een weekmenu??
Alle reacties Link kopieren
idd, dat zorgt voor verwarring. Ik ga eens nadenken over een opvolger voor sylbaby. Moet zeggen dat we ook tijdens zwangerschap ofzo nooit een naam hadden. Thuis heet hij gewoon bij zn naam.....mmmm......



Kook tips:

haricot vers, inwikkelen in een platje cervelaat worst of salami. Dus rolletjes maken. mjummmm Met vlees en aardappelen.

Of roerbakgroente (voor mij liefst japans) met woksaus en rijst

Of Kip marineren in hot marinade van conimex, bakken, uitje erdoor, ananas erdoor, spercieboontjes koken en erdoor. Rijst koken en alles bij elkaar gooien.

witte bonen in tomatensaus en snijbonen door elkaar mengen, (tip!!)  met aardappels en vlees.



ik ga jullie verlaten. systeem werkt eindelijk dus ga nog ff spurten.

Fijn weekend!!!!
koffie, zwart graag...
Alle reacties Link kopieren
platje???? whoeha ha haha

plakje natuurlijk
koffie, zwart graag...
Alle reacties Link kopieren
Wat een gezelligheid hier vanmiddag leuk hoor! Syl balen dat het systeem eruit lag, zo schiet je natuurlijk niet op, maar wel leuk dat je hier mooi kon buurten :P En een naam voor Sylbaby, pff moeilijk moeilijk... wat opties:



Draakje (klinkt wat liever als Draak hahaha)

Sylzoon of Sylson

Sylkid

Sylboy of gewoon Boy

Minisyl



Of heb je geen koosnaampje voor hem zoals Desrie Moppie heeft??



PINK lieverd, was je daar weer even!! Hopelijk kom je nog eens langs waaien????



Miss E, speciaal voor jou ook een lief plaatje:





Fijn weekend allemaal
Alle reacties Link kopieren
Zo, mijn kleine draakje ligt ook weer op bed. Moet straks nog wel de laatste fles, maar was zo door het dolle heen, dat ze nu ook even moet slapen. Mijn man had haar helemaal gek gemaakt. Ze was echt keihard aan het gillen van het lachen. Wel leuk, maar op een gegeven moment wordt het dan te veel en dan weet ze niet meer of ze nu moet lachen of huilen. Dat werd dus huilen... Nu ligt ze heerlijk met haar speen en knuffel in bed. Echt heel hard te zuigen, want ik hoor het hier helemaal. Ik ben zo verliefd op haar. Had ik echt nooit verwacht.



Syl, ik lig helemaal in een deuk om je badderverhaal! Kan me zo voorstellen dat wij dat straks ook met miniclaire gaan krijgen. Ze zit nu altijd met mijn man in bad en zijn 'edele delen' zijn nu al niet veilig ;). Trappelen dat ze kan! Alsof ze meedoet aan de Olympische Spelen.



En dan die platjes :D, de tranen liepen over mijn wangen. Als ik terug ben uit Berlijn spreken we snel weer af hè, Syl?! Ik moet trouwens nog steeds je verhaal op hotmail lezen :$.



Hai Pink!



Miss E, wat een goede beslissing heb je genomen (voor nu). Hopelijk hebben jullie een heerlijk weekend samen .



Bila, wat balen dat er nu weer iemand zwanger is. Misschien inderdaad maar op een ander topic gaan schrijven. Er zijn een aantal 'medische molen'-topics. O, ik hoop zo dat het snel lukt!



Maye, was het badderen leuk?



En nu weet ik het niet meer... Fijn weekend allemaal!
Alle reacties Link kopieren
Jeetje zeg ik ben er ff 2 dagen niet en tis hartstikke druk.



Gezellig Pink dat je weer even langskwam. Fijn te horen dat het allemaal goed gaat.

Miss E ik denk dat tijd samen een boel zal oplossen, geniet as zondag maar lekker (hopelijk blijft het nog een beetje mooi weer).

Wat een k**situatie op je werk Syl, stom dat ze jou overal de schuld van geven, terwijl je al van die afdelinga f bent. Wel super dat je er zo mee om kan gaan. En wat een heerlijk verhaal van over Draakje, heb het aan manlief voorgelezen en er samen om gegrinnikt.

Claire leuke foto hoor van Mini, jurkje staat er best goed, maar een bos haar erop zou het natuurlijk nog veel leuker maken. Tis wel een lekker wijffie zo te lezen.

Bila snap wel dat je het moeilijk vindt om op dat topic te blijven schrijven, ik vind ze soms ook wel wat onsensitief daarin. En heb je al een cadeautje voor je vriend?

Maye ik heb ook altijd zeer dringende behoefte aan peper als ik moet leren. Heb in mijn weken vrij veel minder gedaan dan ik had gewild, maar vond dat ik toch ook wel van mijn vrije tijd mocht genieten. En leuk dat je je petekind mag gaan badderen, geniet ervan.

Desrie en Chrisy alles goed?

Hoe zou het met Goose zijn en de rooie rakker?



Wij hebben gisteren een heerlijk concert gehad, twas echt genieten. Eerst gezellig wat in de stad gegeten (lekker buiten op terras). We zijn met een aantal vrienden naar het concert geweest en het was weer zeer geslaagd. Alleen was het geluid wat hard, geloof dat ik toch voor de volgende keer maar oordopjes ga aanschaffen (jeee word oud geloof ik). Gelukkig had de rest van onze groep daar ook last van. Heerlijk meegezongen, daarna wel wat schor.

Gisteren een aardige dag op werk gehad. Vandaag was echt erg leuk, vanochtend weer meegedraaid op de poli en flink kunnen oefenen en een hoop tips gehad van collega's. Daarna nog een leuke cd van de prof te leen gehad en een dvd met een handig boek voor op de pda. De vrijdagmiddag wordt standaard afgesloten met een borrel, dus ook dat was erg gezellig. Heb geloof ik wel aardige collega's, het werk is nog even wennen en veel oefenen.

Manlief had direct uit werk nieuwe auto gehaald, dus we moesten mijn auto even ophalen bij de garage. Nieuwe auto is erg fijn, heb heen en terug erin gereden (en manlief terug dus in mijn cliootje ;), de nieuwe reed zo lekker).

Nu lekker weekend, moet veel voorbereiden voor de lessen volgende week, dus kan ook wel wat peper gebruiken.
Alle reacties Link kopieren
april, fijn dat je eerste werkweek zo top verlopen is!! En een weekafsluitborrel vind ik al helemaal geweldig, dan praat je toch ff lekker informeel en bevordert de werksfeer.



Claire!! ha ha ha, ja lekker he, flink uitleven voor het slapen gaan. Zeker papa's hebben daar een handje van om de kinderen lekker op te jutten, achterna te zitten en te laten vliegen zo vlak voor t slapen. Liggen ze lekker hyper na te stuiteren in bed. En niets leukers dan een gillend kind van de lach of niet??

Ik begrijp wat je voelt over diepgaande verliefdheid op je kind. Heb t ook!!! Desrie denk ik ook, en niet te vergeten Chrisy

Man zegt vaak: nooit gedacht dat ik ooit nog zou kunnen zeggen dat ik verliefd ben op een man ;)



Ik kan thuiswerken!!! Jippie!!! Bedenk me nu met t typen alleen dat ik veel numeriek gebruik en die onhandig in de bovenste regel zit ipv aan de rechterkant zoals op een normaal toetstenbord. Misschien toch maar een numeriek toetsenbordje aanschaffen die via de usb werkt.



De achterstand is inmiddels niet meer grappig door die irritante storing vandaag. Maar ja, volgende week weer een week. Alleen ben ik daarvan 2 1/2 week afwezig ivm ziekenhuisbezoek zoon en een congres en een standaard vrije dag in de week. Had me voorgenomen om op mn vrije dag met een vriendin af te spreken. Misschien toch maar kijken of ik kan werken.



Enne, man is eindelijk overtuigd van ons leuke clubje. Ik vertelde dat jullie moesten lachen om t badderverhaal. Ipv een opmerking over dat hij t niet snapt dat ik op een forum schrijf met onbekenden (uhuh) zei hij nu: ja maar het is ook altijd feest in bad. Dus ik: TOINGGGG

Zal ik voorlezen wat ik geschreven heb??? Is goed. (topgear, het heilige-hou-vooral-een-uur-je-mond-dicht-programma is bezig!!!) Dus ik lees t voor en je zegt: nou, je hebt t precies goed omschreven! Dus hij had en geluisterd en hij vond ons normaal ha ha ha

Ik ben perplex, verbaasd en helemaal happy natuurlijk. Eindelijk!!

Komt denk ik door de aanwezigheid van miniclaire en claire op zoons verjaardag.



Nou, ik ga nog ff internetten!
koffie, zwart graag...
Alle reacties Link kopieren
he hoi!

wat een drukte hier de afgelopen week! moest echt even bijlezen!

en pink, fijn om weer eens wat te horen!!!! kan me ook nog wel herinneren; de eerste paar jaar leef je voor school, dat neemt gelukkig af!



hier alles rustig, zijn net terug van een aantal dagen brugge, heerlijk nog even met z'n tweetjes. mocht ook wel na alle relatieperikelen bij de familie en 2 overlijdens.. ik had het wel even gehad!



claire; lief vindt mij met buik ook weinig interessant, hebben we t toevallig gisteren nog over gehad, maar het idee dat ik zijn kind draag doet hem wel zwijmelen zei hij (niet letterlijk, maar dat bedoelde ie wel)

t kleintje is ook errug druk geweest afgelopen dagen, dus het was voor lief ook heel tastbaar en leuk (voor mij af en toe wat minder, maar wel ben blij dat mini van zich laat horen, ehhh, voelen!)



oh, de was is klaar!

tot snel weer!

xxx
Alle reacties Link kopieren
Goeiemorgen! Wat een weertje he, bah, vind er nu al niets meer aan, maar ja ,wel goed voor de tuin. Nog 9 dagen en dan gaan wij lekker op vakantie, oooo ik heb er zo'n zin in. Nog 7 dagen werken, dat overleven we wel.... :P



Apri, fijn te horen dat je eerste werkweek zo goed is verlopen, hopelijk voel je je er heel snel helemaal thuis. Daan, je weekendje Brugge klinkt heerlijk! Lekker nog even met zn tweetjes genieten, groot gelijk. Syl ik vond je badderverhaal ook helemaal geweldig, ik zie dat gewoon helemaal voor me!



Miss E, hoe was jullie weekend? Zondag nog lekker met elkaar genoten?? Maye lekker je petekindje gebadderd? Lijkt me heel speciaal hoor.... Claire ik kan me zo goed voorstellen dat je echt verliefd bent op je kleine meid, het lijkt me ook zoooo geweldig... 



Desrie, hoe was jullie weekend en hoe gaat het met Moppie?? Chrisy hoe is het bij jullie, de mannen weer lekker naar school vandaag? 



Ik moet zo naar de tandarts, en ik heb gister veel te veel knoflook gegeten :$ zo nog maar ff extra hard poetsen dus.....
Alle reacties Link kopieren
ECHO  o    o    o

Wat een rust hier!!

Ik had het vandaag druk op het werk dus ook geen tijd om te reageren. Gelukkig is de deadline weer gehaald, dus de redelijke rust is weer wedergekeerd.

Vies weer is het vandaag he?

Is iedereen naar binnen onder zn dekens gevlucht??

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven