Log nu in om te reageren
 1. Ik vind zus aardig kortzichtig en denk ik behoorlijk onderdruk gezet door de schoonfamilie.

  TO,
  Goed dat je eerlijk bent geweest naar je zus! Ik hoop dat ze toch nog een acceptabele oplossing kan vinden waar iedereen mee kan leven!
 2. Ik vind het niet zo handig van je zus maar daar is zij zelf inmiddels ook al achter. Rekening houden met schoonfamilie en niet aan je eigen familie denken maar wel van alles van hen verwachten. Heel bijzonder.

  Ik ben benieuwd met welke oplossing zij komt. Houdt je ons nog op de hoogte hoe het afloopt?
 3. Goed zeg, dat je het gesprek bent aangegaan!
  Waarom heeft je zusje eerst alles geregeld voor ze met jullie ging overleggen?
  Ik vind het nogal wonderlijk dat ze wel aan hun eigen budget denkt maar niet aan dat van jullie en haar schoonfamilie (die ook 200km moet rijden)
 4. Ach het is dus precies zoals ik het eerder suggereerde, ze heeft het totaal niet goed over nagedacht en onder druk gezet door schoonfamilie. Ik heb wel met haar te doen.
  Gelukkig begrijpt ze in ieder geval jullie probleem en vertoont ze geen bridezilla-gedrag door jullie kwalijk te nemen dat jullie daar allemaal geen tijd en geld voor hebben. Inderdaad nu even laten bezinken. Ze zal met haar aanstaande een hoop te bespreken hebben, wacht het nu maar af. Als ik het zo hoor, zijn ze mogelijk wel bereid eea mee te werken aan een andere oplossing. Ben benieuwd hoe het afloopt.