Log nu in om te reageren
 1. Gefeliciteerd!! :cheer:
 2. Woohoo gefeliciteerd! :cheer2:
 3. GEFELICIIITEEEEEEEERRDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :kisskiss: :cheer2:


  Nu ik nog...

  Rust roest
 4. Wanneer moet je?

  Ik was extreem zenuwachtig, had hartkloppingen tot en met 's morgens, maar was eigenlijk niet nodig. De examinator was heel vriendelijk en vroeg geen onmogelijke dingen. Ik had op voorhand schrik dat ze "hier naar rechts" bv. te laat gingen zeggen of dat het moeilijk zichtbaar ging zijn waar ik moet afslaan etc., was allemaal niet het geval.
 5. Gefeliciteerd Bloody Mary!

  Ik heb mijn theorie al en mag morgen voor de tweede keer praktijkexamen doen... Begin nu wel zenuwachtig te worden... :censored:
 6. Wat was er de 1ste keer misgegaan? Je weet nu wat je pijnpunten zijn dus daar zal je morgen sowieso wel extra hard op letten. :)
 7. @Bloody Ik moet in Mei :blob


  @Krentenbolletje Ohhhhh spannend! succes! hoelaat moet je? Dan ga ik voor je duimen.

  Rust roest
 8. Van deze heldere koffie krijg je geen aanslag op je tanden

  Zonder koffie zijn sommige dagen wel erg lang. Maar daarnaast zorgt ons bakkie wel voor aanslag en een gelige kleur op je tanden. Daar hebben twee Slowaakse broers iets op gevonden.

  Lees verder

 9. @ Bloody Mary, snelweg ging niet helemaal goed. :hihi:

  @ Sportyspyz, ik moet om 14:00. Dank je wel!
 10. @Krentebolletje En? Hoe ging het??

  Ik moet morgenochtend voor het eerst afrijden! Mijn instructeur is best wisselvallig: het ene moment zegt hij dat ik superslecht rij en op deze manier "sowieso ga zakken" en op het andere moment rij ik prima en gaat het allemaal wel goedkomen...
  Maakt me onzeker! Ik heb ook elke les wel een ingreep en dat helpt niet echt tegen mijn zenuwen :no:
 11. Krentebooolleetjjeeeee!!! Ik heb zo hard geduimd! tijdens rijles en op mijn werk om 2 uur precies EN op de fiets!!! vertel vertel vertel

  Rust roest
 12. @Beerie Ik moet ook binnenkort en heb hetzelfde hoor.... soms rij ik bijna foutloos en soms hele domme fouten :(
  Ik probeer wel na elke les thuis mijn aandachtspunten op te schrijven... welke fouten maak je precies? Waarvoor zijn de ingrepen?
  Spannend zeg! :blob Ik ga voor je duimen...hoelaat moet je? :cheer2:

  Rust roest
 13. @sportyspyz Thanks! Mijn fouten en ingrepen zijn altijd op kijken gebaseerd: vandaag zag ik bijvoorbeeld niet dat een voetganger wilde oversteken bij het zebrapad en zag ik constant de verboden-in-te-rijden-borden over het hoofd... heeeeel frustrerend maar dat zijn toch echt wel grote fouten!
  Ik moet om 09:00 afrijden en word om 07:00 opgehaald. Weinig tijd om te stressen dus morgen! Da's wel lekker (:
 14. Ik had jouw probleem ook in het begin. Lukt het schakelen al vlot en blindelings zodat je je 100% op de weg kan focussen? Dat is nl de eerste vereiste. Bij elk zebrapad zei mijn instructeur iedere les: daar is het zebrapad denkt er een voetganger bij! Heb die zin wel 100 keer gehoord dus als ik nu een zebrapad zie, denk ik automatisch "opgepast denk er uwe voetganger bij!" Waardoor ik veel voorzichtiger ben en voetgangers altijd opmerk. Probeer ook ver te kijken.
 15. Ja! Het schakelen is helemaal geen probleem.. Ik weet wel heel goed wat mijn knelpunten zijn. Morgen moet ik alles gewoon in de goede volgorde uitvoeren.. het lijkt zo'n makkelijk iets maar de zenuwen worden er niet minder van in ieder geval! :-(
 16. Duimen heeft geholpen hoor! X-D Ik ben geslaagd! :applause:
 17. GEFELICITEEEEEERRDDDDDDDDDDDDDDDDD :cheer2: :cheer2


  Hoe ging het? was je nerveus? foutjes gemaakt of helemaal niet? vertel vertel!!!

  Rust roest
 18. proficiat :D
 19. @Beerie Hoe is het gegaaaaan?

  Rust roest
 20. Geslaagd!!!! Zooo wat ben ik blij.
  Mijn instructeur gaat wel een klacht indienen bij het CBR omdat hij de route veel te moeilijk vond. Maar dat maakt me niet uit want ik ben lekker geslaagd!!! :cheer2:
 21. :cheer2:GEFELITEERD!!!! waauuuww we zitten hier wel in een groene golf van geslaagden he!!!!
  Hoop dat we dit zo kunnen doorzetten :rolling:

  Ja? was je route zo moeilijk??

  Rust roest
 22. Dankjewel! Ja, het was vooral een erg onoverzichtelijke route. Ik had aangegeven dat ik wat moeite had met het onthouden van de opdrachten, daar zou de examinator rekening mee houden. Nou mooi niet dus! Het was natuurlijk niet erg dat ik toen bijna verkeerd reed, dus dat was wel fijn! (:
 23. Nog meer lessers opweg naar hun examen? Of ben ik de enige in heel NL momenteel :-P

  Rust roest
 24. Ik ga volgende week beginnen met lessen. Ben al een tijdje werkeloos en ik merk nu dat ik geen auto heb toch wel een belemmering is. Heb bijna 20 jaar kunnen fietsen naar mijn werk maar die kans op luxe zie ik steeds kleiner worden. Solliciteren op een functie 30 km verderop komt nu steeds vaker voor en het hebben van een rijbewijs is regelmatig een pre. Dus volgende week mijn eerste les.
 25. quote:
  Sportyspyz schreef op 21 april 2017 @ 14:35:
  Nog meer lessers opweg naar hun examen? Of ben ik de enige in heel NL momenteel :-P


  Als het een troost mag zijn: in BE zijn de examencentra volgeboekt tot eind juli over heel Vlaanderen, dus ik denk dat je in NL ook niet alleen zult zijn :P

  @Beerie proficiat!! wat knap dat je geslaagd bent ondanks dat je route extra moeilijk was :D
  Bloody_Mary wijzigde dit bericht op 21-04-2017 18:18 met 12%
 26. Bij mijn examencentrum (in nederland) was ook alles vol tot juli! Ik hoop ook dat dat een troost voor je is hahahaha