Het Kasteel

24-04-2007 08:45 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img src="http://www.wegmetdekids.nl/img/data2/80-1.jpg" />
Alle reacties Link kopieren
Hé, dat zijn er twéé!!! :D



*zet koffie neer*
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen.

Hoe vinden jullie dit optrekje? (het voelt vertrouwd want daar liep ik afgelopen zaterdag rond:)

Uiteraard weer met tunnel
Alle reacties Link kopieren
Mogguh Q.

Leker koffie.

Sjiek he; ik dacht laten we een apart gastenverblijf erbij doen dit keer. Met al die aanloop.:).
Alle reacties Link kopieren
Zeker sjiek! En mooi! :)
Alle reacties Link kopieren
Zit je al op je werk?
Alle reacties Link kopieren
Ik wilde vannacht al reageren, maar het Kasteel was vol...





Quertu, wat ontzettend gaaf!! Van harte gefeliciteerd. Ik wens je een prachtige zwangerschap toe! :R
Alle reacties Link kopieren
Ja ik zit al op mijn werk.

Was vroeg vandaag.
Alle reacties Link kopieren
Dank je wel, Pimpel!

En tjee, Suup, jij was er zeker vroeg bij vandaag! Heb je zo veel te doen dan? (Of wil je vanmiddag gewoon lekker vroeg weg? :-P)
Alle reacties Link kopieren
Als ik de tunnel aanklik, kom ik in mijn mailprogramma
Alle reacties Link kopieren
Hoi Lil.

Alles goed?



Q valt wel mee hoor, ik probeer hier zo'n beetje tussen half 9 en kwart voor 9 te zijn. Lukt niet altijd, maar meestal wel.



Ik kom ook in mijn mailprogramma dat is raar. Ik ga een neiwue poging wagen.
Alle reacties Link kopieren
Nieuwe tunnel
Alle reacties Link kopieren
Joepie nu werkt ie wel :)
Alle reacties Link kopieren
Ha Suup :). Gelukkig, nu werken smileys wel...



Drukkerdedrukdruk, dus niet veel aanwezig geweest hier. Gelukkig is Q uit de qast! Hoef ik niet zo veel meer op mijn tong te bijten . Pimpel: dáár gaan de kleren dus straks naartoe :). He, gelukkig, het is open ende bekend en nu kan ik ook hier ronduit zeggen dat ik Blij ben en alle kaarsen brand op de best haalbare afloop voor moeder & kind. Q: .



Verder belde Roque me vanmorgen (zat net in gesprek met de baas, dus moest haar even wegzetten); ze is in Lilstad voor cursus, maar zonder kolf. Oeps. Gelukkig heb ik nog ergens een exemplaar dat ligt te verstoffen, dus dat kan ze vanmorgen bij oppas of vanmiddag bij GG ophalen :). Waar een beetje mmnetwerk al niet goed voor is.



Verder te druk eigenlijk om hier te tikken (maar doe het dus toch even, met koffie erbij, straks weer op stoom). Gisteren hele drukke kinderdag, Dotje ook weer ge-consultatie-buroot en ze is nu precies gemiddeld met lengte en gewicht. Het schijnt heel raar te zijn dat we steeds maar niks te vragen hebben, maar ze is zo makkelijk en doet alles zo netjes (eten, slapen; van die basisdingen van een baby zeg maar, allemaal probleemloos). Verder heeft iedereen die daarvoor in aanmerking komt weer gezwommen, en heeft Zoon vannacht voor het eerst sinds hij op 9 maandelijkse leeftijd per ongeluk 1 hapje spinazie at, overgegeven. Beetje vaag dus van slaaponderbreking, want kind in paniek; die wist gewoon niet wat het was en schrok zich het apezuur. Vanmorgen weer helemaal ok, dus nu op school, en ik voor eerst in week weer achter bureau.



Tila, je klinkt inderdaad Goed. En erg Tila. Ik kom ook jommetje kijken, als bij jou ergste drukte voorbij en bij mij weer een beetje normale agenda, want die valt nu zo'n beetje uit elkaar van vol.



Lieke, een heuse marathon! Stoer! Mogen wij dan komen schreeuwen en met bloemen aan de finish staan?



Zeilen gaan we doen. Ik kan het alleen niet (of : niet alleen), en begrijp dat jullie ook wat Leiding nodig hebben . Dus óf we nemen GG mee (maar waar laat ik dan al die kinderen, hm) óf we hangen gewoon beetje op en rond bootje met een (boel) hapje(s) en (een) drankje(s). Om eoa reden vind ik dat ook wel een goeie Kasteeldate . Ooit, want agenda, en zo. Maar ergens met mooi weer, dus van de zomer?
Alle reacties Link kopieren
***Toet is blij verrast met het mooie gastenverblijf! :D***
Alle reacties Link kopieren
Hee, waar is u nou allemaal?
Alle reacties Link kopieren
Oh sorry, ik lag lekker op mijn luie reet in het gastenverblijf. De butler daar is véél knapper dan degene die we hier hebben. Slecht geregeld hoor, voor ons. :D
Qwertu, van e met je bezwangerde staat!
Alle reacties Link kopieren
Hee, Kjong! De qrummel krijgt allemaal hele flauwe natriumarme suikerloze happen, vrees ik . (Sorry Q, helemaal geen grappen-materiaal waarschijnlijk...).



Knappere butler? Doe die eens gauw hierheen dan. Niet om de eigen butler weg te doen, maar gewoon voor erbij. Dat moet toch wel kunnen, vind ik.



Val bijna in slaap hier. Nachtelijk bedverschonen en jongetje troosten (en schoonpoetsen) hakte er beetje in. Realiseer me tegelijkertijd dat er hier mensen zijn die 's nachts veel kleinere jongetjes van voedsel voorzien, dus die hebben standaard van die gaten in hun nacht waar ik nu zo wankel van ben :?. Ik ben een watje, ik weet het...



Overigens begreep ik van thuisfront dat de kolf daar nog ligt, dus vraag me ernstig af hoe het nu met Roque gaat. Heb smsje gestuurd maar hoor niks. Help.
Er staat toch ook niks op het Menu?;)



Jij? Een watje?

Tss, moet je Alexander zijn verhaal lezen in de kroeg.
Alle reacties Link kopieren
:D Net gedaan.
Alle reacties Link kopieren
Waarbij 'gedaan' slaat op 'gelezen'. Voor alle duidelijkheid.
Alle reacties Link kopieren
Hahaha, dank je wel Kjong! (En jij nog een *; vanwege al het "gedoe".)



En het menu. Da's wel toepasselijk, met al mijn eetvoorschriften. Waar ik me vanmorgen niet aan gehouden heb. Ik had zó'n ontzettende zin in een boterham met jam. :$ En ik heb het er maar héél dun opgesmeerd, eerlijk waar. Maar ik had het niet moeten doen. :( Voelt wel een beetje qut. Had ook gewoon kaas op mijn brood kunnen nemen. :(



Oh, lees nu jouw post, Lil. Nou ja, laten we het er maar op houden dat mijn qrummel, op een kleine onverstandige uitzondering na, héél goed leert om van natuurlijke smaken te genieten.



Sneu trouwens van Zoon die niet wist wat hem overkwam. (Niet denken aan wát 'm dan overkwam, Q. Goed zo. Denk komkommer. Boterhammen met kaas. Beker karnemelk erbij. Réuze gezond. Réuze niet-missellijkmakend. Goed zo.) (Misselijkheid duikt hier alleen op als ik aan de verkeerde dingen denk, zoals dat-wat-in-kroket-zit of andere dingen van soortgelijke substantie, of als ik / iets voor mijn ogen snel heen en weer beweegt. Zoals gister een reclamespot met een horizon die ronddraaide. Waarbij Qlief érrug hard moest lachen toen ik opeens mijn ogen met mijn handen bedekte en zei "zeg het even wanneer het voorbij is". ;))



Roque zal wel klappende tietten hebben, vrees ik. Maar ja, aan de andere kant: ze heeft sinds haar nieuwe cupmaat wel wat expansieruimte. :P



Fijn dat Dotje het zo netjes doet trouwens, Lil. En het is ook nooit goed hè, bij het consultatiebureau. Alsof ze daar alleen maar onzekere moeders willen ofzo.



Okay, boterhammentijd. Met kaas dit keer. En gebakken ei. Daar heb ik nu zin in namelijk. :)
Alle reacties Link kopieren
Haha, Q, het is inderdaad nooit goed. Toen ik in mijn koemelkloze periode juist steeds aan bammetjes met jam (yukyukyuk) zat, kon ik alleen maar naar kaas verlangen. En jij wílt juist jam . Prettig dat je niet standaard erg misselijk bent trouwens. Hoe is het met vermoeidheid nu?



Vriendin mailde me trouwens van de week opgeduikelde foto van week oude Dotje. Het is dat ik wéét dat het mijn kind is, en dat ze nog geen jaar is, maar wat lijkt het lang geleden! Zo klein! Oneindig snoezig. Dat ze toch écht zo is geweest, niet te geloven.
Alle reacties Link kopieren
Vermoeidheid is... tja... zo lang ik op mijn gát zit... :P



(En op bed gaat ook heel goed trouwens)



Apart hoor, dat jouw Dotje gewoon groeit en groter wordt. :D

Kan het me wel voorstellen, dat je niet meer kunt geloven dat ze nog maar zo kort geleden een snoezepoezerig klein baby'tje was. Het is ook al zo'n dametje!



Boterham met ei is alweer op trouwens. Eens kijken wat dat doet (blegh, dat vind ik dus wel naar aan bloed moeten prikken: kan ik niet eens direct na mijn boterham naar bed, omdat ik een uur na het eten moet prikken ). Jam daar táál ik normaal niet naar, dus waar die zucht naar jam opeens vandaan kwam, is me een raadsel. Jam is trouwens vast wel heel kalium-arm. ;)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven