Het Kasteel

24-04-2007 08:45 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img src="http://www.wegmetdekids.nl/img/data2/80-1.jpg" />
Alle reacties Link kopieren
Volgens mij is het opgelost.

zou het zou het.....:?



Ik ga eten met collega's en daarna naar toneelstuk met collega's.

Bye en zwaai dus
Alle reacties Link kopieren
Daar lijkt het zomaar op hè?



Alleen...



Drie keer raden wie er nu een stevige dut gaat maken omdat ze anders instort.
Alle reacties Link kopieren
En lekkere dut gedaan Q?



Ik ben ook wel toe aan een dut nu, dus dat ga ik maar even doen.

Was weer beetje laat gisteren. Vanavond naar toneelstuk, geweest. Erg heftig (Festen). had er wel over gehoord, nooit gezien. Was gezellig met de collega's.

Morgen weer een druke dag met weer deel van de dag buitenspelen nu in lilwerkstad. Vrijdag ook maar halve dag werken anders krijg ik wat zaken niet af. Die middag wel vrij en gezellig met lief naar de Pasar Malam.

Julie moeten me dus nog eventjes een beetje missen hier.



*zet slaapmutjes neer en wandelt naar hemelbed*
Alle reacties Link kopieren
Fijn Tila, dat het zo goed ging vandaag met MK. Het is toch ook een kanjer van een griet.



Zonder flauw te willen zijn...schrik niet als het na een paar keer opeens wél brullen is bij het afscheid. Dan is het nieuwe er van af, wordt school "sleur", en komen de tranen. maar raad eens; ook dat gaat dan over! Het is normaal, het is een fase...De meeste kinderen hebben daar last van...Mops ook na een paar keer psz.
Wat wilde ik nou toch typen?
Alle reacties Link kopieren
:(

;( zieligziek Dotje. Huilenhuilenkoortshuilen. Waar is GG als wehem Nodig hebben :?
Alle reacties Link kopieren
:(

;( zieligziek Dotje. Huilenhuilenkoortshuilen. Waar is GG als wehem Nodig hebben :?
Arme Lil! *;Sterkte, mop!



Mims, dat weet ik, dat dat kan gebeuren. Maar heel bot en gemeen: daar went ze dan maar aan. Komt vanzelf goed, en zolang er maar elke keer iemand aan de schoolpoort staat om haar op te halen, leert ze vanzelf dat het wel goed komt, denk ik.



Verder haast haast haast: MK preppen voor school, wegbrengen, douchen en daarna naar verjaardag van vriendin.



**zet koffie op tafel en haast zich weg**
Alle reacties Link kopieren
Pfoe.



~ neemt dankbaar koffie aan ~



Kotsende, koortsige Dotje; het is een heel nieuw fenomeen. Creche afgebeld, werk afgebeld. Nu even bijkomen met koffie, ze ligt weer in bed, ik hoorde haar net maar nu weer stil. Arm moppie. En moeders meteen van slag; ik kan er zo niet tegen als mijn kindjes ziek zijn. Bovendien weet ik niet of het nou zo'n goed idee is om naar de Tila Family af te reizen morgen :?. Nog even los van of Dotje dan weer boven Dot is; straks brengen we jullie allemaal aan het kotsvirus, dat had ik nou niet echt in gedachten als kraamcadeautje. (wehhh, maar ik wil naar Tila!) Nou ja, eerst maar even kijken wat deze dag ons brengt, behalve was en dweilen en kots uit toch vrij lang babyhaar wassen (ik zie opeens de voordelen van een nagenoeg kale baby)
Lil, wacht nou maar even af wat vandaag en vannacht brengt: voor hetzelfde geld knapt ze hardstikke op, heeft ze een goede nacht en is ze morgenochtend weer het frisse Dotje dat je kent.

Ik ben niet zo bang voor kotsvirussen hoor, MK gaat ook naar school & speelgroep en haalt daar ook van alles op, dus die virussen, die komen toch wel.



Net hard huilend meisje achtergelaten op school - Mims, ooit gedacht aan een carriere toekomstvoorspellen? - die op het moment dat ik haar overdroeg aan de schoolpleinjuf een bibberlipje kreeg en daaarna in vol  volume over het schoolplein brulde... slik, ze is nog zo klein, mijn grote meid, en ze is echt echt echt heel knuffel en troostbaar, met die grote natte ogen, die brullende mond en die staakjes van benen die onder het door school verplichte fluo-vestje uitkomen...



Dapper weggegaan, al zwaaiend, en heb op de markt (waar ik langskwam) 2 nieuwe spijkerbroeken gekocht, voor het geweldige bedrag van twaalf euro in totaal. En toen voelde ik me een stuk beter



Zie je wel? Toch ontaard!
Goh, er komt na één dag al sleur in bij MK ;). Maar wat naar, huilend kindje bij de poort... Ook al is het in de wetenschap dat ze waarschijnlijk 5 minuten na jouw vertrek weer aan het spelen is :).



Op sturen van Deryan is niet gelukt. Mijn fout. Ik dacht: voor ik het ding opstuur, controleer ik even of alles er in zit. Geen pompje. Nummer twee: geen pompje. Nummer drie wel, maar die bleek rood met blauw te zijn en dat zijn de kleuren die schoonzus graag wilde. Daarbij zie ik schoonzus snel, en die wil haar bedje, dus om aar het pompje nou uit te halen en bij de andere te stoppen...



helemaal geïrriteerd dus gaan winkelen, met de wetenschap dat ik straks weer naar de Halfords zou moeten.



Kom ik terug, denk ik: laat ik nog een keer goed kijken. Blijken de twee groene zelfinflating te zijn, dus is er geen pompje nodig :$.



Nouja, misschien loop ik straks nog even naar het postkantoor, en anders komt het ding morgen jouw kant op :). (Is het goed dat ik de doos niet meestuur? Scheelt gewicht én ruimte!)



Lil, wat vervelend dat Dot ziek is... Arm Dotje. Geef maar een knuffel van mij!



Q, tip (die je misschien al toepast): qua bloedarmoede kun je misschien wel aan de floradix! Bedacht ik mij vanmorgen en heb ik net maar meteen gehaald :).



Suup: leuk, Pasar Malam! Wist niet dat het alweer zover was!



(Heb vannacht over je gedroomd. Nouja, het was nogal een vage droom, maar jij kwam er ook in voor. We kwamen uit het station, en jij kon me niet vertellen hoe ik bij Vriendin moest komen, maar mooi dat je zelf wel meteen door naar huis liep :P).



Verder... ga ik morgen gewoon werken. Jammer voor de dokter. Ik heb echt téveel een spijbelgevoel. En als het niet gaat, dan ga ik wel wat eerder naar huis. ER ligt zóveel werk, als ik kan werken doe ik het ook maar gewoon :).
Alle reacties Link kopieren
En nu wil ik toch wel eens weten WTF een deryan is...



Lil, sterkte met ziek kindje!

En Roque, als je niet mag werken van de dokter dan mag je niet werken. Punt. Eigenwijs ding! Kan je niet evt. wat dingen thuis doen?
-
Een retekick kampeerbedje voor baby's, Moon :D Voor de echte rugzakkers onder de baby's, la we maar zeggen :D



Zonder doos is prima hoor, Roque. Ik moest wel lachen om het pompjeverhaal, dat had me zo zelf kunnen overkomen :)

Dapper dat je gaat werken, al vind ik het niet echt verstandig. Met een infectie moet je rusten, en werken is niet rusten enzoblablabla. Maar goed, dat weet je zelf het beste en je voelt het zelf ook het beste aan.



Moon, hoe gaat ie? Ik vind je zo'n bikkel! The new & improved Moon, enzo. Chapeau!



Naar verjaardag vriendinnetje geweest. Heb haar het lancastermaskertje gegeven uit de vivakadodoos. Ben zelf niet zo van de maskertjes, meestal zijn de maskertjes ook niet zo van mij (krijg er in 75% van de keren pukkels van, mijn huid blieft kennelijk geen zuivering) en zij was er heel erg blij mee, dus da's een wellspent vivacadeau ;)



MK huilde dit keer niet bij het ophalen, aar wel vlak ervoor, zei ze. "Maar toen goot meisje, en die zei niet huilen, dus MK niet huilen!".

Als het toch eens zo makkelijk zou zijn
Moon, dit is een Deryan:







Net heerlijk meegeslapen met het slaapje van Thijs, dat scheelt :D.



De bedrijfsarts vond door de telefoon heen dat ik morgen weer aan de slag kon, ondanks advies van huisarts. Dus nahjah, dat wilde ik dus ook al. We zien morgen wel :).
Alle reacties Link kopieren
Kan goot meisje (krijg daar wel lellebel meisje-in-de-goot associaties bij) dat ook even aan Dotje komen zeggen :(.



Ah, daar gaat ze weer. Iedere keer als ik het toetsenbord aanraak, zet ze het op een krijsen. Zucht. Moeders gaat troost bieden.
Alle reacties Link kopieren
En GG kan dat dus echt beter, waarom is hij er nou niet ;(
Alle reacties Link kopieren
Errum ding! Dot én jij!



Roque, als je maar naar huis gaat als het niet gaat hoor!



Och, die knappe grote MK toch! Fijn dat jij iig niet zo van slag raakt van het huilen. Het is vast zó over als je uit het zicht bent, en dan is het toch lullig als jij je er de hele ochtend rot over zou voelen. Dus niet ontaard, gewoon goed!



New & Improved gaat goed. Ik heb net mijn stoppenmetrokenpilletjes gehaald, en de eerste genomen. Dat betekent dat ik over 1 week gestopt ben. Als ik mijn nieuwe tanden krijg (waar ik enorm naar uitzie, want die lelijke tijdelijke nepperds worden steeds geler en lelijker... Niet al te erg gepolijst composiet neemt kennelijk nogal goed koffie- en sigarettenkleur op...). Dus dan kijk ik af en toe maar naar hoe wit de rest is en denk ik aan hoe wit die twee tanden straks ook zijn :D En verder begin ik dan (nou ja, op de maandag erna) ook weer aan een paar weken Sonja, niet om verder af te vallen, maar om te zorgen dat ik niet aankom van het stoppen met roken. Ik heb (okee, het zoveelste) boek over stoppen met roken gelezen, en dat heeft m'n mindset alvast de goede kant op gezet, ik zie het helemaal zitten. Ik bedoel: afvallen is me ook gelukt, en dat was ook nog nooit eerder zo, dus dan lukt stoppen met roken me nu ook!



Oh, en fijn he, Roque, dan rook ik dus niet meer als jij komt!



Waarrrrrrrr is Bloes?
-
Alle reacties Link kopieren
Zo, daar ben ik weer. :)



Met een heleboel nieuws, dus mag ik het in eerste instantie even ego houden? Dank u.



Het leukste nieuws is dat we onze Qrummel vanmorgen weer gezien hebben. Die draaide als een gek rondjes in mijn buik, zwaaide, deed z'n mondje open en dicht, schopte en was kortom zéér bewegelijk! O+

Het jong (< - voor het gemak ;)) blééf maar bewegen, dus we hebben uitgebreid kunnen kijken hoe de echoscopiste 'm níet op kon meten. :D

Uiteindelijk was 'ie uitgespeeld en bleek ik een dag langer zwanger dan tot nu toe berekend. Een hele. Lekker belangrijk dus.



Dit was echt vele malen leuker dan de echo met acht weken. :)



Gyn was wat minder voortvarend (om niet te zeggen: bot ;)) dan de vorige keer, maar da's verder eigenlijk onbelangrijk, want de volgende keer heb ik gewoon een afspraak met mijn eigen gyn. En hopelijk bedenkt die wel uit zichzelf dat de groei van mijn kind goed in de gaten gehouden moet worden, in plaats van dat ik daarop aan moet dringen.



Verder... zijn de kaarten de deur uit. Eíndelijk rust dus. Althans: relatieve rust, want schoonvader is vandaag jarig, dus daar moeten we ook nog heen en morgen staat er nog een shopdate op het programma. Al zit ik erover te denken om die even een weekje uit te stellen. We zien wel.



Maandag was ik bij de specialist en bij de dietiste geweest. Uitslagen waren goed, behalve de uitslag die in januari ook slecht was. Dat was nu weer wat verhoogd (niet zo erg als in januari hoor). Het was dus goed dat ik een afspraak met de dietiste had. :) (Die me trouwens een dieetlijst gestuurd heeft met daarop wel twee keer per dag een boterham met zoet beleg... Daar moet ik nog maar even achteraan bellen, want dat kan dus écht niet)

Verder heb ik dus bloedarmoede, maar daar wilden zowel de dietiste als de specialist niets aan doen. En ik ga in mijn situatie maar niet zelf dokteren.

Wat de dietist wel zorgwekkend vond, was dat ik best wel veel afgevallen ben. En de enige manier om calorieën binnen te krijgen is door vet te eten, dus dat doen we dan maar. (Ze wilde dat ik margarine op brood ging doen.  Ik gooi wel overal een extra plens olijfolie door, want margarine op brood vind ik dus echt zum kotzen zo smerig.)



Da's allemaal medisch. Verder gaat het ook wel goed hoor, alleen ik ben dus nogal druk geweest en dus ook moe. De tijd tussen druk en moe in (en ook de moe-tijd trouwens) heb ik gebruikt om uit te rusten, al was dat wel te weinig ontdekte ik gisteravond. Toen deed ik voor het eerst weer een hele avond niets en ontdekte ik hoezeer ik daarnaar gesnákt had.

Gelukkig zijn alle grote, essentiële dingen voor de bruiloft nu geregeld. Nu kán ik dus ook gewoon rustig aan doen en/of dingen uit handen geven. :)



Collegeperiode is ook klaar nu, dus ik hoef "alleen nog maar" een paper te schrijven. Heb de docent al verteld dat ik voor de herkansingsronde ga. ;)

Was wel leuk trouwens, het laatste college. Daar waren een paar directeuren bij uit mijn vakgebied om naar onze ideeën over de toekomst te luisteren, met aansluitend een discussie. Erg interessant en ik geloof dat ze zich wel konden vinden ook in mijn standpunten. Ze keken zelfs teleurgesteld toen ik meldde dat ik vóór de aansluitende borrel afhaakte.

(En ja, dat was écht dapper van mezelf, dat ik niet meeging, maar gewoon thuis op de bank ging zitten. Moest er wel even drie keer voor slikken voor ik het kon, maar ik kón het!)



Lil, superjammer trouwens dat je echt helemaal niet bij de bruiloft kunt zijn!

Ben vandaag aan het proberen de kapper te bereiken om al het grote nieuws te vertellen. Hoef jij niet langer je mond te houden. :)



Beterschap met de ziekige zielige Dot! (heb je geen cd met basloopjes? ;))



Roque, jij ook beterschap. En ik snap dat je graag wilt werken (en ik snap ook dat je liever naar de bedrijfarts luistert dan naar je huisarts, die níet in je straatje praat), maar doe je alsjeblieft wel voorzichtig met je lijf? Een darminfectie is niet niets, dat moet de tijd krijgen om te genezen en geloof me: je wilt echt niet dat dit door blijft sudderen!

Dus als het je lukt om nog één dag op je handen te gaan zitten, dóe dat dan alsjeblieft gewoon. Dan heb je daarna een lang pinksterweekend (dus een vrije dag die je toch al had als extra hersteltijd) en dan kun je dinsdag weer gewoon aan het werk.



*zet de preekmodus weer uit*



Tila, prettiger zeker, dat je niet zo'n last hebt van tranen? Of levert het gebrek aan tranen dan weer zo veel schuldgevoel op dat je daar last van hebt?



Liek, je bent een Held dat je de Marikenloop uitgelopen hebt!



En verder is Suup geloof ik ook druk? Veel plezier morgen op de Pasar Malam!



Moon, had het aan de telefoon al gezegd, maar dapper van je hoor, dat je gaat stoppen met roken. Ben je al bij de huisarts geweest? Of zit je nog steeds te wachten op onze antwoorden cq adviezen over inloopspreekuur of niet? :P (Ik zou zelf gewoon het inloopspreekuur doen, maar dat heeft er ook een beetje mee te maken dat ik te lui ben om een afspraak te maken. ;))



En waar is Bloes?



Ik ga even de foto's van onze Qrummel inscannen (O+O+O+) en wereldkundig maken. En daarna lekker op de bank hangen en kijken of Oprah nog bestaat. Onder het genot van een kopje koffie (ik mag van de dietiste mijn twee kopjes al dan niet caffeïnevrije koffie per dag handhaven, hiep hoi!). Oh, ander goed nieuws is dat ik weer aan de melatonine mag!

Kan ik eindelijk weer eens om een normaal tijdstip gaan slapen. Want pas om een uur of één in slaap vallen terwijl je vreselijk moe bent, schiet ook niet op natuurlijk.



Okay... doei dus! :D
Alle reacties Link kopieren
Ah, Moon is al bij de dokter geweest dus! :D
Alle reacties Link kopieren
Ik belde gisteren voor een afspraak (inloopspreekuur is nogal vroeg, en als ik geen echte afspraak heb dan ben ik nog steeds niet goed in nogal vroeg) en toen kon ik 20 minuten later al terecht omdat er iemand had afgebeld. :)
-
Alle reacties Link kopieren
Q, wat klink je heerlijk! Zo ben ik ook als het megadruk is maar alles wel loopt, dat voelt fijn! Ben benieuwd naar de uitnodiging!
-
Alle reacties Link kopieren
Mazzel dus!



Ik geloof dat ik Oprah intussen gemist heb. ;)



Wat ik wél gedaan heb, is ons Qrummeltje uploaden. Althans: de foto's ervan. Staat op dezelfde fotosite bij de foto's van de vorige echo. Oh, ik ben echt hélemaal verliefd! O+



En Lil, de qapper is op de hoogte hoor! :D
Alle reacties Link kopieren
Hihi, het lijkt wel of Qrummel aan het roken is :) Moet ie mee stoppen, joh!
-
He, wat lekker, zo'n mooi qrummeltje! O+ Super, Q, dat gaat je behoorlijk goed af, dat broeden :)



Moon, ik kan je kelderfoto niet bekijken, klopt dat? Ben heel benieuwd naar je tijdelijk nepperds, helemaal omdat ik dan over een week wel echt verschil kan zien.



Jommetje heeft het een beetje warm en is wat hangerig, MK is snotterig en gaat morgen niet naar school maar naar knutselspeelgroep. Het zal wel aan het wennen op school liggen, maar ze eet en drinkt daar zo weinig. Normaal graast ze zich een weg door de ochtend heen, en daar eet ze tijdens haar sjnekje echt bijna niks. Vandaag alleen maar 2 toastjes, terwijl ze ook overheerlijke appel en speculaasjes bij zich had. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze van school gaat afvallen, ze is eindelijk een beetje op gewicht...
Alle reacties Link kopieren
Ja, het bróeden gaat me wel goed af. Sommige andere dingen lopen wat minder. Zoals bijvoorbeeld het aantrekken van mijn onderbroek. Kwam er op de wc in het ziekenhuis achter dat ik die verkeerd om aangetrokken had. :o



Gelukkig dat de gyn geen onderzoeken wilde doen ofzo! :D
Alle reacties Link kopieren
Tila, niet handig, twee hangerige kinderen. En zielig natuurlijk!



MK die niet goed eet is inderdaad niet fijn. Even aankijken maar, al kan ik me voorstellen dat je je zorgen maakt. Het is nou niet echt dat ze het kan lijden inderdaad.



Moon, ik kan de foto ook niet zien!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven