peugeot peper/zoutmolen door water verpest

16-10-2007 16:47 14 berichten
Alle reacties Link kopieren
hallo,



ik heb een hele gave peper en zoutmolen van ongelakt blank hout van het merk peugeot. iik heb ze echter op min natte aanrecht laten staan en zijn ze aan de onderkant helemaal beschadigd.

Ik kan peugeot echter nergens op internet vinden. ik wil het ze voorleggen; valt dit onder de garantie. ze kosten 30 euro per stuk, baal zo....

wie o wie kan mij helpen. wat kan ik doen?
Alle reacties Link kopieren
Ik weet ook niet waar ze te vinden zijn op het www, maar ik kan je nu al vertellen dat dit niet onder de garantie valt. Garantie is op fabrieksfouten. Iets wat kapotgaat omdat je het in het water laat glippen, van de trap af laat vallen, er bovenop gaat staan of op een andere manier verkeerd behandelt, valt niet onder de garantievlag.



(Zou wat zijn.. ik koop een nieuwe auto met 3 jaar garantie en ik rij 'm te pletter tegen een boom --> "Hallo, ik heb er nog garantie op maar hij rijdt nu niet meer, dus ik dacht, ik kom ff een nieuwe uitzoeken!")



Neemt niet weg dat je begrijpelijkerwijs stevig baalt, natuurlijk!
anoniem_10333 wijzigde dit bericht op 16-10-2007 17:15
Reden: er ontbrak nog een lettertje
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Onder de garantie valt dit natuurlijk niet. Het is je eigen nalatigheid dat die molens beschadigd zijn. Ik weet niet hoelang je ze al hebt en waar je ze gehaald hebt; maar je kunt natuurlijk altijd terug gaan naar de winkel met die dingen en vragen of ze iets voor je kunnen doen. Nee heb je, ja kun je krijgen!!



Succes ermee.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou beginnen met Peugeot van de auto's te bellen, volgens mij horen deze 2 bij elkaar.
Nou misschien kun je beter een houtspecialist bellen, die heeft dit wel vaker meegemaakt. Een winkel die in houten vloeren doet, of een meubelmaker.
Alle reacties Link kopieren
To je kan altijd even de importeur bellen of mailen, het zijn best dure peper en zoutmolens en volgens mij moeten ze tegen vochtige ondergrond kunnen, ik heb ze zelf ook van hout en heb er geen last van, trouwens als het goed is heb je er 5 jaar garantie op dus neem contact op, proberen kan altijd toch?

succes!
Alle reacties Link kopieren
maarja hoe kom ik aan dit e-mail adres of telefonnnummer...

kan het op internet niet vinden... grrr en heb ze cadeau gekregen
Alle reacties Link kopieren
info@peugeot-moulins.com
Alle reacties Link kopieren
je bedoelt voor een eventuele bon? nou ik bewaar zelden bonnen van mij aankopen dat wordt zo enorme stapel op den duur! Het zijn volgens hun zeggen gewoon de beste dus neem ik aan dat ze toch wel tegen water etc kunnen, heb trouwens wel die zwarte uitvoering met een metalen rand mss is dat het verschil dat deze tegen water kunnen? Probeer gewoon een mailtje te sturen, wie niet waagt wie niet wint ;-]
Alle reacties Link kopieren
Bij de Peugeot Experience in Breukelen hebben ze ook een shop met o.a. pepermolens. Je zou het daar eens kunnen vragen.
Cum non tum age
He Keuteltje, hoe voel je je na die bedorven rookworst van gisteravond?
He Keuteltje, ik dacht dat jij jurist was?
Alle reacties Link kopieren
niks van gemerkt..... relaxed he?



bedankt voor jullie reacties mensen!
Maar ben je nou jurist of niet?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven