Tel Uw Zegeningen! (Blessings 91)

07-09-2007 03:30 2791 berichten
Alle reacties Link kopieren
Dames,



Ik zou U allen graag op de volgende data voor de bijbelclub willen wijzen:



- eerste dinsdag van de maand: Bidden voor .... (Afrika is deze maand het thema), mag ook vanuit huis mocht U onverhoopt verhinderd zijn;

- Elke maandagavond: lezing uit het NT door onze voorzitter met discussie na;

- Zondag na de ochtenddienst: Koffie met cake en gezellig samenzijn.



Dank U en een gezegende dag toegewensd.
Alle reacties Link kopieren
Arme Leo, We en Fien treffen het niet. Vanochtend hebben ze in de regen de spullen ingepakt om huiswaarts te gaan. Zijn ze op de berg stilgevallen met een rokende auto. Geen mobiel bereik aldaar, wel gelukkig een Notrufpaal. Na een uur wachten is er hulp gekomen.

De auto moet voor reparatie naar de garage, dat kan 1 of 2 dagen duren, zij zijn in een hotel getrokken.Gelukkig wel een luxe hotel.

Dan tref je het toch wel bijzonder slecht!
Alle reacties Link kopieren
Leuke hoed, Pom! Ik had er ook op gegoogled toen jullie weg waren, maar blijkbaar ben ik niet zo goed in plaatjes vinden. Balen van het weer in Duitsland! En dan ook nog autopecht voor Leo en consorte. Vast niet een vakantie die hoog op de lijst van leuke vakanties komt te staan....



Nijn, ga je in CR wonen? Gaaf! Waar?? Wij zijn er een paar jaar geleden geweest en vinden het een supermooi land! Maar ja, wonen is natuurlijk wel anders dan vakantie vieren.



Iris, ik verlang terug naar het voetbalveld. Kleine Lamp zit nu op karten, en daar heb ik niks mee. Met voetbal ook niet echt, maar langs de lijn was het nog wel gezellig. Ik heb de hele ochtend in zijn donkere, stinkende, (la)waaiige hal gestaan. Nou ja, kind was superblij, 2e geworden vandaag.



Ben benieuwd hoe het met RV gaat op vakantie!
Alle reacties Link kopieren
Is de locale dracht aldaar Lampie, ik kan je het patroon mailen.



Kan me voorstellen, dat karten niet leuk is om naar te kijken. Voetbal zou ik dan zelfs leuker vinden. Terwijl ik daar helemaal niks mee heb.
Alle reacties Link kopieren
Hee Pommes. Wat klote voor je vader. Beterschap met ze heup!



Toen we hier gingen wonen wisten we al dat het voor korte tijd zou zijn. We hebben juist expres alles snel uitgepakt en neergezet ca. opgehangen om toch een beetje een thuisgevoel te creeren. Straks in CR wordt ook weer voor misschien een maand of 8 a 10, en we duiken er weer head first in. Verstand op nul, alsof we er 10 jaar gaan wonen. Anders kan je wel uit je koffer blíjven leven.



Mannetje en ik gaan memory spelen. Oppassen geblazen want hij speelt haske vals!
Alle reacties Link kopieren
Pom,hoop dat het met je vader allemaal vlekkeloos verloopt,en dat hij een stel leuke jonge verpleegsters rond zijn bed heeft huppelen



Nijn,ik neem mijn petje af voor je hoor,verhuizen staat in de top 3 van stresvolle gebeurtenissen,en jullie doen het nogal vaak,vraag me af,of dat nu zoiets als sado-masogisme is............. :smooch:



Tja lampje,dat voetballen,vind ik dan toch wel wat hebben hoor,gister ging het hier niet door,omdat de tegen partij zich terug trok.....*volgens kleine I-man,omdat hun te goed zijn* de waarheid was dat er gewoon te weinig spelers waren.

Hij heeft maar een passie die kleine I-man,en dat is voetballen,nu schijnt dat bij autisme wel meer voor te komen,een passie,hij heeft gisteravond dus genoten van het nederlands elftal,en vond dat hij daar best op kiep kon staan,dan moesten ze alleen niet zo hard op hem schieten :-P



Ach ,die arme Leo,in een luxe hotel zitten,en dan nog wel verplicht......... B-)



I-man,en ondergetekende hebben onze voor tuin drastisch in gesnoeid..........we doen net alsof het al herfst is,dus hoppa,lekker opgeruimd die handel,tis alleen altijd zo jammer dat alle buren je dan van je werk komen houden,voor een *gezellig*praatje
Alle reacties Link kopieren
Vanmiddag afscheidsfeestje gehad van onze vrienden. Be-re-gezellig. Je mag het eigenlijk niet meer zeggen, maar ik zeg het toch; het was echt toppertje top.



Ben er helemaal klaar voor. Onee, moet nog inpakken.
Ja, hier ben ik even, vanuit een superdeluxe bejaardencentrum ergens op een berg in duitsland, temidden van de oeroude bossen van het zwarte woud. We willen naar huis, heel erg naar huis. Vannacht bijna niet geslapen omdat Fien er doorheen zit, matrassen zo hard als planken en doorlopend een temperatuur binnen van 25 graden, buiten is het 11 graden. Fien vindt vakantie niks aan en dat kan ik vanauit haar positie goed begrijpen. Volgend jaar maar even iets anders bedenken dan dit nordic walk capital of the world.



Heb nog 8 minuten dus even snel,

Pom, was fijn dat je mee was!

Meds, balen dat je minder vaakkomt,

Nijn, verhuis ze lieverd, ik leef met je mee,

Jacq, het swarschwalderhoedenpakket komt naar je toe,

Iris fijn dat het gelukt is voor je leenzoon, een zorg minder he meid?

Jenna, heb je nog een maine coon voor me?

Lampie, hoiiiii!

Bianca, gaan we weer eens msn-en als ik thuis ben?

RV-tje, hoop dat je met volle teugen van je vakantie geniet!



Sorry als ik iemand vergeten ben, het toetsenbord is heel anders, ik ga de fouten uit mijn bericht halen en dan snel posten en hopen dat de auto vandaag klaar is! Hoop met me mee aub......
Alle reacties Link kopieren
He Leo, leuk dat je weer eens post. Van alle gemakken voorzien aldaar, behalve van zachte matrassen. Kan me voorstellen, dat Fien er genoeg van heeft. Feitelijk heeft alles al tegen gezeten op de vakantie. Nu maar hopen, dat de auto vandaag klaar is en dan plankgas naar HHW!.



Pa is afgeleverd in het ziekenhuis. Ook hier zat mij althans alles tegen. Een nerveuze 80 jarige helpen met alles is nu niet echt pretig om het zo maar even te zeggen. In de auto kreeg ik als commentaar, ik ben nooit iets kwijt en jij helpt me en alles is kwijt. Er was feitelijk niks kwijt, alles is ingepakt.

Op zich allemaal begrijpelijk, dat hij toch wel nerveus is.
Alle reacties Link kopieren
Nou Leo,ik hoop dat je vandaag weer lekker naar huis kan meid,en geniet je vakantie dan maar vanuit huis,waar je nu waarschijnlijk geen timmerende buren hebt.

Fien,meid ik leef met je mee ,ik hoop voor je dat ze als compensatie,iedere mac aan hebben gedaan voor dat jullie thuis zijn *ze hebben er nu alles van Kitty*

Nou Pom,ik hoop dat de gezellige zusters je vader weer wat op vrolijken.



Ik krijg morgen-middag een bos bloemen van de essent,ze hadden een fout gemaakt,waar ik keer op keer rustig op ben blijven reageren,totdat ze begonnen te dreigen met afsluiting,ja kijk en dan klim ik in de pen,met als resultaat dat ze vandaag belde excuus maakte,en me morgen een bos bloemen sturen
Alle reacties Link kopieren
Hee Leo! Meid wat een drama. Eén voordeel: als Fien denkt dat dít vakantie is, dan zal ze op haar 15de ook niet met vriendinnnen naar de Appelhof op Terschelling willen om zich te laten ontmaagden.



Pom, ach die arreme man. Sterkte met de hele situatie.



RV ben je alweer terug? Of ben je daar gebleven?



Onrustig geslapen, straks laatste dingen in de koffer gooien, afscheid van de oppas nemen (boehoeee) en wieberen. Raar hoor.
Alle reacties Link kopieren
Weer een update van Leo en familie. Ze zitten gewoon echt vast in het hotel, zelfs het huren van een auto levert problemen op. We is al uren onderweg om met een gehuurde auto terug te komen (zit geen enkele dubbele bodem in).

Fien heeft heimwee, Leo kan zich niet vermaken.

De auto is morgenmiddag klaar en dan kunnen ze gaan karren.
Alle reacties Link kopieren
ach tis in ieder geval niet saai 8-P



sterkte met je pa Pom.
Alle reacties Link kopieren
Thanks Jakkie, Nijn en Iris.

Hij gaat zo naar de OK, net even aan de lijn gehad. Gips is eraf nu.



Ikhad je nog proberen te bellen Nijn, maar waarschijnlijk lag de foon al in de verhuisdoos. Vergeet niet in alle commotie een van de kinderen mee te nemen!



Ik heb geen idee eigenlijk hoe lang RV vakantie viert aldaar.Heb ook het laatste nieuws over de stoel gemist, is dat nu nog wel gelukt?



Je bent de enige niet bij wie het verkeerd gaat bij Essent, sturen ze nu bloemen? Goh, dat zal een impuls geven voor de bloemenbranche.
Alle reacties Link kopieren
Heb de bloemen,maar aan een buurvrouw gegeven,heb niet eens een vaas......
Alle reacties Link kopieren
Goh te snel gedrukt...hoe zal dat nu toch komen ...

Pom sterkte met het wachten op het telefoontje dat alles goed is gegaan :hug:



Ik heb de hond van mijn dochter,nu 3 dagen per week te logeren,joepie wat een feest,het is nogal een sloper,en toen ik dus net ff bij de buuf zat,had de hond alvast de tafel leeg gemaakt >-D



Jacqie,gaat het allemaal een beetje meid...???
Alle reacties Link kopieren
Leo en familie zijn weer op de terugweg naar Nederland. De auto is weer gemaakt. Ik neem aan dat zij zich spoedig zal melden met een verslag.



Pa is een uur later de OK in gegaan dan gepland, het zal al met al een uur of 4 duren eer hij klaar is. Dat zou dan rond een uurtje of 4 moeten zijn.
Alle reacties Link kopieren
Operatie is goed verlopen, de ingreep is een stuk lichter geweest dan verwacht. Hij heeft een onfortuinlijke val gemaakt een aantal maanden geleden en daarbij dus een breuk aan de prothese opgelopen (vreemd dat ze dat pas zien bij een operatie...). Het kapsel is gerepareerd en mogelijk hoeft hij maar 6 weken te lopen met 2 krukken. Dat zou betekenen, geen revalidatie van 6 weken, dus dat is goed nieuws.
Alle reacties Link kopieren
Fijn Pom........heel fijn :hug:
Alle reacties Link kopieren
Leooooooooooooo,ben je al thuis????
Alle reacties Link kopieren
Toevallig net een SMS gestuurd. Krijg geen antwoord terug. Het zal toch niet, dat ze zonder bereik op de berg wederom stilgevallen zijn........



Goh, ik ging even zuster uithangen in het ziekenhuis. Pa zijn haren kammen, gaat hij overgeven. Ik kan daar niet tegen, dan krijg je een soort stereo effect. Ga direct meebraken. Gelukkig waren er 2 broers van me bij, die waren er niet gelukkig mee dat zij het over mochten nemen.



Jacqie, het was weer gezellig om bij te kletsen!
Alle reacties Link kopieren
Pom,hoe is je vader de nacht doorgekomen....veel pijn???



Leo,moeten we een zoektocht organiseren....
En jaááááááá hoor, hierrrrrrr is ze weerrrrrrrrrr!



We zijn thuis, in ons ei-gen huis! In ons ei-gen bed geslapen en op de ei-gen wc geweest. Heerlijk, want iedereen weet; eigen pot roels!



Man, man, man, wát een avonturen hebben wij beleefd.....gottegottegot, ik kan er een boek over schrijven maar dat ga ik natuurlijk niet doen. Als je er niet bij bent geweest is al die vakantie ellende dodelijk saai, tenminste, dat vind ik altijd van anderen, ik ga jullie er dus ook niet mee vervelen.



De huiskamer staat vol met zooi die weer uitgepakt, achter knieschotten gehuppeld en gewassen moet gaan worden. Daar ben ik de komende dagen wel zoet mee. Tussendoor ga ik me bezighouden met zaken die zijn blijven liggen...ik zelf dus vooral....op de bank, op bed, of gewoon op de grond met een kussen.



Pom, fijn dat het goed met je pa gaat, op dat braken na, kan ik ook slecht tegen, ik snap wat je bedoelt. Altijd spannend he zo'n operatie? Je doet het vast goed als pleegzuster bloedgeil bloedwijn.



Mijn ouders zijn in pornopark schaamharen, in een huisje. Of we langskomen vroegen ze, dan kunnen we gezellig blijven slapen. Wé en ik hebben lang, schor en schamper gelachen om die vraag!



Het tibetaansklankschalen therapiegebeuren heeft Wé inmiddels aardig onder de knie. Hij doet wonderen met je voeten in de hapjespan. Geef hem er een pollepel bij en het horen en zien vergaat je zó, dat je acuut de pijn in je voeten, heupen of welke andere pijnlijke plek in je lijf vergeet.



Pom, je avatar is meesterlijk, ik vind 'm de allerbeste van het hele forum! Waar gaan we volgend jaar naartoe op vakantie?
Alle reacties Link kopieren
Dan gaan we natuurlijk wederom naar het Zwarte Woud! Ben je mal, ik wil die ervaring wel eens proeven met goed weer.



Ben blij, dat jullie weer heelhuids terug zijn na zoveel tegenslag.





Voor nu de kreet: Eigen huis is goud waard!
Alle reacties Link kopieren
Is het eigenlijk wel "done" om je avator te veranderen? Ik zie dat Pom het gedaan heeft en ik stel me zo voor dat ik na een tijdje ook wel weer iets nieuws wil. Net als bij de kapper weet je wel.



Leo, fijn dat je weer thuis bent. Zo zie je maar, vakantie, das niks gedaan. Je wist het eigenlijk al van te voren, maar er gaat niks boven proefondervindelijk erachter komen.



Wij zitten inmiddels in CR. Dat wil zeggen, Grote Nijn, mannetje en ik. PP en Kleine Nijn zijn de boel aan het inpakken in Caracas, vanavond gaan ze naar een hotel want dan gaan de bedden in karton.



Het afscheid van de oppas maandag was dramatisch. Dikke tranen. Bah, vreselijk dat afscheid nemen. Zo`n knoop in je maag. In de taxi begon Grote Nijn ineens te peeuwen. Die had het ook ineens door, dat we echt weggingen. Mannetje is er net nog iets te klein voor en zat gewoon lekker te duimen.



Gisterochtend heb ik gelijk de kinderen naar school gebracht. Ze waren bij het ophalen dolenthousiast, ze hadden al engels geleerd en vriendjes gemaakt! Hoe die ook al weer heetten waren ze vergeten. Ze sloegen elkaar de hele middag om de oren met "what`s your name" en "how are you sweety".
Alle reacties Link kopieren
En waarom de rest van me tekst dan weg is weet niemand.



Ik zei dus: Ik ga zo nog even de buurt verkennen met m`n gehuurde Corolla. Dus als jullie niks meer van me vernemen ben ik vreselijk verdwaald. Het was iig een genoegen jullie gekend te hebben!



Ps: Pom, toppie van je vader!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven