Log nu in om te reageren
 1. ik wilde een opmaakpop . Leek me geweldig nou toen ik hem had was er weinig aan paar keer het haar gedaan en toen ging het klitten en de make up kreeg ik er niet meer af. Het was een monster. Mijn vader heeft hem nog proberen schoon te maken met terpentine daar werd ze ook niet mooier van.
  Het haar afgeknipt tot een hanenkam omdat er geen kam meer doorheen ging. Nee ben er niet gelukkiger van geworden.

  you go girl
 2. quote:
  Nyntje schreef op 20 april 2017 @ 23:03:
  Ik wilde heel graag het Dufty huis. Een vriendinnetje had dat maar toen ik het wilde was het nergens meer te koop. Ik vond de Dufties zooo lekker ruiken!
  Het parfum Insolence doet me eraan denken :-)

  Verder wilde ik heel graag van die rolschaatsen in het zwart met neon roze en paars. Maar ik kreeg groene met neon geel. Toen kon ik echt niet verbergen voor mijn ouders dat ik ze niet mooi vond. Maar ik heb ze uiteindelijk wel gebruikt.


  Jaaa ik had een dufty huis haha! Ik vond de hond (Bello) het leukst. Oh en kuifstaartjes had ik!
  En ik wilde graag een glijbaan vanuit het zolderraam de tuin in... of in de school wonen (zonder de kinderen en meesters en juffen dan). Allebei nooit gelukt
 3. Een boomhut.
 4. Een televisie, om Belle en het Beest (de serie) te kijken. Toen ik een jaar of 11 was liep ik mijn stuk van de folderwijk expres rond 17.00 uur, dan keek ik bij diverse huizen zo de woonkamer in en met de televisie mee. (Achteraf best bezopen, staat er zo'n groot kind vanaf buiten mee te kijken..)

  Natuuuuurlijk ben ik recent naar de nieuwste film geweest in de bios. Draai ook nog heel vaak de liedjes via YouTube. Vind het zo jammer dat ik het niet met de kinderlijke magie heb beleefd.

  Hips, hopsakee en pierlala.
 5. quote:
  blue_lagoon schreef op 20 april 2017 @ 13:58:
  Weekend :hug:

  Lakschoenen wilde ik ook. En een echte omafiets met klapstandaard. Een ouder buurmeisje had er 1, een mintgroene. En wij jongere buurmeisjes altijd ruzie maken om wie de standaard omhoog en omlaag mocht doen :rofl: Uiteindelijk kreeg ik er ook een. Een roze en dat vergeet ik nooit meer, heb er zelfs nog een foto van. Ik was zo blij. Daarna jarenlang een zwarte variant gehad, een Pointer.

  Ook wilde ik dolgraag een kat. Vanaf kleins af aan zijn ze al mijn lievelingsdieren, had plakboeken vol plaatjes en foto's. Maar moeder allergisch en vader een vijver vol vissen. Nu als volwassene heb ik een kat :)


  Ik wilde ook een omafiets, kreeg hem uiteindelijk viavia toen ik 18 was en op kamers ging. Helaas werd hij gejat en heb ik 'm nooit meer gezien :-(

  Een kat wilde ik ook, maar mijn moeder is bang voor katten. Ik riep altijd dat ik later 2 katten zou nemen, maar mijn man is allergisch...
 6. Ik wilde vroeger leggings met prints van disney. Nooit gekregen, achteraf gelukkig maar. Als ik terug kijk was ik altijd erg leuk gekleed maar heb tijden gezeurd om zo'n legging.
  Als ik daar nu aan denk ben ik blij, ik vind ze namelijk echt verschrikkelijk en hou nog niet van kinderkleding met disney (of andere opzichtige prints)
 7. quote:
  Elsa1984 schreef op 20 april 2017 @ 23:08:
  Lakschoenen, krukken, beugel, hoge zwarte stoere veterschoenen, vruchtenhagel, australian trainingspak, allemaal niet gehad
  Jammer dat zoiets simpels niet te realiseren was....
 8. Van deze heldere koffie krijg je geen aanslag op je tanden

  Zonder koffie zijn sommige dagen wel erg lang. Maar daarnaast zorgt ons bakkie wel voor aanslag en een gelige kleur op je tanden. Daar hebben twee Slowaakse broers iets op gevonden.

  Lees verder

 9. Een beugel. Nooit gekregen, helaas.

  En Magic Girl parfum. Wel gekregen, uiteindelijk X-D
  FunnyFace8 wijzigde dit bericht op 21-04-2017 07:19 met 44%
 10. quote:
  Pieps2016 schreef op 20 april 2017 @ 21:38:
  Heeft 1 van jullie die dingen gekocht later die je vroeger niet kreeg? En dan bedoel ik qua speelgoed. Want ik zag vandaag bij de kruidvat een opmaak pop en mijn hart maakte een sprongetje...

  Mijn kinderen geef ik wel wat ik vroeger niet mocht zoals een zandbak en glijbaan en schommel in de tuin.


  Mijn moeder heeft me toen ik rond de 20 was een keer een hysterische barbie gegeven.
  Omdat ze het toentertijd niet kon betalen. Zo lief en ik was er echt heel blij mee.
  Het was toen helemaal in om speelgoed voor jezelf te kopen, ik had toen een gameboy en allerlei tamagotchis enzo ter decoratie in mijn huis.
 11. quote:
  alinea schreef op 20 april 2017 @ 22:22:
  Ik wilde altijd het verjaardagscadeau dat ik wilde, dat ik aanwees in een krantje, nog nooit gekregen daarom reageerde ik bij elk cadeau ondankbaar en dat heb ik altijd moeten horen en ik wilde verjaardag partijtjes, ook nooit gekregen ik denk expres.
  Maar nu ben ik weer met terugwerkende kracht blij voor mijn dochter die wel de dingen krijgt die ze wenst en ze heeft heel coole verjaardagsfeestjes!


  Good for you!!!
  En een virtuele:


  Zoek maar wat uit!
 12. quote:
  Nyntje schreef op 20 april 2017 @ 23:03:
  Ik wilde heel graag het Dufty huis. Een vriendinnetje had dat maar toen ik het wilde was het nergens meer te koop. Ik vond de Dufties zooo lekker ruiken!
  Het parfum Insolence doet me eraan denken :-)

  Verder wilde ik heel graag van die rolschaatsen in het zwart met neon roze en paars. Maar ik kreeg groene met neon geel. Toen kon ik echt niet verbergen voor mijn ouders dat ik ze niet mooi vond. Maar ik heb ze uiteindelijk wel gebruikt.
  Ik had er 1!! En heb hem altijd bewaard. Pas van zolder gehaald en zoon speelt er nu mee. Ze ruiken nog steeds!!! :flirting:
 13. Ik wilde heeeeeeel graag een houten treinbaan. Nooit durven vragen want zoiets moois zou vast ver buiten bereik zijn. Toen ik dat -eenmaal volwassen- eens aan mijn moeder vertelde vond ze dat zo erg, ik had best een houten trein gemogen maar ik heb nooit laten weten dat ik die graag wilde. Inmiddels heb ik, uhhhh heeft mijn zoon :A: , de coolste houten treinbaan ever. Met een containeroverslag. En een ophaalbrug
  :flirting: .

  Ik wilde ook heel graag een poes. Die heb ik ook gekregen na lang zeuren. Een boerderijpoes, van kennissen overgenomen. Wij woonden echter op een flatje en het arme beestje werd knettergek. Klom bovenin de gordijnen en de luxaflex, gooide alle servies van de tafel, en blies en krabde naar iedereen die in de buurt kwam. Dus die moest na twee maanden naar het asiel :'-(. Ik was enorm verdrietig en wilde zo graag een huisdier. Toen kreeg ik van mijn moeder twee wandelende takken. Dat was eigenlijk niet helemaal wat ik bedoelde qua knuffelgehalte... Eenmaal op mezelf zijn er meteen hamsters en cavia's gekomen en toen we meer ruimte hadden ook konijnen :peep:


  En ik heb altijd graag van die sliertjes aan de handvatten van mijn fiets gewild.


  Mijn lievelingsboek was Afke's tiental, over een groot gezin. Ik zwijmelde helemaal weg bij dat boek, en bij de omslag: een heel leuk boerderijtje met schattige kleine raampjes enzo. Nooit meer bij stilgestaan, laatst dat boek weer gevonden, ik keek naar de omslag en mijn hart maakte even een huppeltje: dat boerderijtje op de omslag waar ik zo vaak bij wegdroomde, dat is eigenlijk precies het huis waar we nu wonen! :heart:
 14. quote:
  alinea schreef op 20 april 2017 @ 22:22:
  Ik wilde altijd het verjaardagscadeau dat ik wilde, dat ik aanwees in een krantje, nog nooit gekregen daarom reageerde ik bij elk cadeau ondankbaar en dat heb ik altijd moeten horen

  Wat sneu :-(

  Mijn man kreeg ook nooit wat hij wilde. Niet uit geldgebrek ofzo (zeer welvarend gezin en aan speelgoed geen gebrek) maar vanuit pedagogisch oogpunt. Wilde hij een piratenbootje van de lego, dan kreeg hij een ridderset. Wilde hij de brandweerauto dan kreeg hij de politieauto. Want je moet kinderen niet geven wat ze willen, daar worden ze maar verwend van :-| . Nou ben ik het er helemaal me eens dat je niet in alle wensen mee hoeft te gaan, maar die blije gezichtjes als er een hartewens in vervulling gaat, dat wil je je kind toch niet ontnemen?!
 15. quote:
  appeltjesgroen schreef op 21 april 2017 @ 11:02:
  [...]

  Mijn man kreeg ook nooit wat hij wilde. Niet uit geldgebrek ofzo (zeer welvarend gezin en aan speelgoed geen gebrek) maar vanuit pedagogisch oogpunt. Wilde hij een piratenbootje van de lego, dan kreeg hij een ridderset. Wilde hij de brandweerauto dan kreeg hij de politieauto. Want je moet kinderen niet geven wat ze willen, daar worden ze maar verwend van :-| [...]
  Dan bedenk je op den duur toch als kind dat je iets moet vragen dat je niet wil en afgeven op wat je wel wil in de hoop dat je juist dat krijgt waar je je stiekem op verheugt. Als je je dan zo ontwikkelt, wat is dan het pedagogische idee daarachter?
 16. Een beugel en een bril.

  Tja, en toen kreeg ik ze, allebei. En toen was ik er ineens toch niet zo blij mee. :hihi: Maar, de beugel is er intussen al lang uit en draag toch weer een bril and I love it. Happy ending. :-d

  These are the days of miracle and wonder, this is the long distance call...
 17. Heel leuk topic dit. Ook wel een paar verdrietige dingen :rose:

  Ik bedenk mij opeens: ik wilde HEEEEEEL graag een legging met print van jeans. Dus een gladde synthetische legging, mét jeans print. Dit had ik gezien in de Wehkamp en ooo wat leek mij dat stoer. Wat jammer dat het helaas uitverkocht was! Jaren later bleek dat mijn moeder dat gewoon had gezegd, omdat ze het echt niet aan kon zien als ik in zoiets afgrijselijks rond zou lopen :hihi: Heb het haar nooit kwalijk genomen, want als kind geloofde ik haar en als tiener begreep ik dat het echt onwijs ordinair en lelijk was.

  Daarnaast wilde ik niets liever dan borsten hebben, volwassen zijn, in "de stad" wonen, moeder worden, een vriendje hebben :rofl: Al vanaf vrij jong (10 jaar?) was ik hier volledig door geobsedeerd. Volwassen zijn en dito kleding leek mij helemaal geweldig. Zoals je in de tijdschriften zag. In de Achterhoek liepen de vrouwen er zo niet bij hoor! Moet zeggen dat ik al jarenlang in de grote stad woon, maar verre van een mode pop ben geworden. En die donkerblauwe fluwelen BH met gouden sterren (echt, stond in de Wehkamp, haha) is er nooit gekomen :rofl:
 18. Ik heb gewoon gegoogled op 'speelgoedboom', en toen kwam exact de boom tevoorschijn die ik vroeger wilde, de magische speelboom. Wat vond ik hem leuk, bij een vriendinnetje. Een boom die je dicht kon klappen en waar popjes in woonden. Vooral het wipje en de schommel vond ik helemaal geweldig :flirting:

  https://www.bol.com/nl/p/ ... he-boom/1004004013017836/
 19. quote:
  Invisible10 schreef op 21 april 2017 @ 14:52:
  Ik heb gewoon gegoogled op 'speelgoedboom', en toen kwam exact de boom tevoorschijn die ik vroeger wilde, de magische speelboom. Wat vond ik hem leuk, bij een vriendinnetje. Een boom die je dicht kon klappen en waar popjes in woonden. Vooral het wipje en de schommel vond ik helemaal geweldig :flirting:

  https://www.bol.com/nl/p/ ... he-boom/1004004013017836/

  Die had ik! Ik vond vooral de lift en het aparte hondenhok geweldig. Heel veel mee gespeeld!
  Edit: die wip had ik niet, is blijkbaar een nieuwe toevoeging.
  LadyL0101 wijzigde dit bericht op 21-04-2017 15:01 met 4%: toevoeging

  The owls are not what they seem
 20. quote:
  Het-groepje schreef op 21 april 2017 @ 07:41:
  [...]


  Good for you!!!
  En een virtuele:

  [img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/0a/67/34/0a67349215bcd385b6a87963c72870df.jpg[/img]
  Zoek maar wat uit!
  Wat ontzettend lief! Ik ben best ontroerd, ik vond het namelijk best een pittige vraag, gelukkig ben ik nu degene die kan en mag verwennen. ;-)
 21. quote:
  appeltjesgroen schreef op 21 april 2017 @ 11:02:
  [...]

  Wat sneu :-(

  Mijn man kreeg ook nooit wat hij wilde. Niet uit geldgebrek ofzo (zeer welvarend gezin en aan speelgoed geen gebrek) maar vanuit pedagogisch oogpunt. Wilde hij een piratenbootje van de lego, dan kreeg hij een ridderset. Wilde hij de brandweerauto dan kreeg hij de politieauto. Want je moet kinderen niet geven wat ze willen, daar worden ze maar verwend van :-| . Nou ben ik het er helemaal me eens dat je niet in alle wensen mee hoeft te gaan, maar die blije gezichtjes als er een hartewens in vervulling gaat, dat wil je je kind toch niet ontnemen?!
  Dat is ook flauw zeg.. af en toe eens krijgen wat je echt wilt is juist zo fijn voor een kind, uit pedagogisch oogpunt ook haha dat je alles kunt bereiken wat je wenst ofzo? In elk geval heel af en toe. Of met sinterklaas een gebreide trui van Mickey mouse en een paar sokken, lekker praktisch maar zo'n domper...
 22. quote:
  [b][message=26823679,noline]appeltjesgroen schreef op 21 april 2017


  Mijn lievelingsboek was Afke's tiental, over een groot gezin. Ik zwijmelde helemaal weg bij dat boek, en bij de omslag: een heel leuk boerderijtje met schattige kleine raampjes enzo. Nooit meer bij stilgestaan, laatst dat boek weer gevonden, ik keek naar de omslag en mijn hart maakte even een huppeltje: dat boerderijtje op de omslag waar ik zo vaak bij wegdroomde, dat is eigenlijk precies het huis waar we nu wonen! :heart:
  O wat leuk!!!!
 23. quote:
  Dina80 schreef op 20 april 2017 @ 17:23:
  [...]


  Ooooh nu ben ik met terugwerkende kracht hartstikke jaloers op je! :-p


  sorry! ;-]
  Vind het wel heel jammer dat ik die kleine nu niet meer heb. Volgens mij zijn ze toen naar een nichtje gegaan ofzo, en daarna verdwenen. Had ze graag nog aan mijn eigen dochter gegeven.

  De mensen die vroeger een beugel wilden, Waarom? Ik was zoooo blij dat ik die niet hoefde, de beugelbekkies bij mij op school werden er meestal om gepest!

  Prefiero la sombra.
 24. quote:
  apiejapie schreef op 21 april 2017 @ 07:14:
  [...]

  Jammer dat zoiets simpels niet te realiseren was....
  Haha..ja op 1 of andere manier werd die wens niet ingewilligd. Hagelslag wel. Kwam verder niets tekort, dat scheelt weer
 25. quote:
  appeltjesgroen schreef op 21 april 2017 @ 11:02:
  [...]

  Wat sneu :-(

  Mijn man kreeg ook nooit wat hij wilde. Niet uit geldgebrek ofzo (zeer welvarend gezin en aan speelgoed geen gebrek) maar vanuit pedagogisch oogpunt. Wilde hij een piratenbootje van de lego, dan kreeg hij een ridderset. Wilde hij de brandweerauto dan kreeg hij de politieauto. Want je moet kinderen niet geven wat ze willen, daar worden ze maar verwend van :-| . Nou ben ik het er helemaal me eens dat je niet in alle wensen mee hoeft te gaan, maar die blije gezichtjes als er een hartewens in vervulling gaat, dat wil je je kind toch niet ontnemen?!


  Wat een rare gedachtengang!
  Ik kreeg vaak wel net wat anders. Maar ik vond het dan 'beter'.
  Ik wilde heel graag roze all stars.
  Mijn moeder had geen geld dus dan kocht ze iets wat erop leek. Maar dan in een soort neon kleur en ze vond er een shirt bij in precies dezelfde kleur.
  Dus ik vond het 9 van de 10 keer niet erg om net wat anders te krijgen.
  Maar dit voorbeeld klinkt een beetje pesterig.
  Ik ken ook iemand die aan het einde van elke verjaardag het mooiste kado weg moest geven tbv een goed doel.
  Om te leren delen ofzo.
  Vond ik ook.altijd zo gemeen.
 26. quote:
  Het-groepje schreef op 22 april 2017 @ 08:42:
  [...]


  Wat een rare gedachtengang!
  Ik kreeg vaak wel net wat anders. Maar ik vond het dan 'beter'.
  Ik wilde heel graag roze all stars.
  Mijn moeder had geen geld dus dan kocht ze iets wat erop leek. Maar dan in een soort neon kleur en ze vond er een shirt bij in precies dezelfde kleur.
  Dus ik vond het 9 van de 10 keer niet erg om net wat anders te krijgen.
  Maar dit voorbeeld klinkt een beetje pesterig.
  Ik ken ook iemand die aan het einde van elke verjaardag het mooiste kado weg moest geven tbv een goed doel.
  Om te leren delen ofzo.
  Vond ik ook.altijd zo gemeen.
  Wow, wat belachelijk!!! En doen de ouders dat ook, krijgen ze als bonus een dertiende maand op het einde van het jaar, moeten ze het wel afgeven. Echt, hoe kun je zó met de blijheid van je eigen kinderen omgaan? Bovendien respectloos naar degene die dat cadeau speciaal voor dit kind uitgezocht en gekocht had.