Tips Noord-brabant 8-10 persoons verblijf

24-02-2017 16:59 8 berichten
Alle reacties Link kopieren
Voor een groep buitenlandse sporters (8 tot 10 personen) ben ik op zoek naar een vakantiehuis/ stacaravans/groepsverblijf voor een periode van drie weken in juli/augustus in Noord-brabant of vlakbij Noord-brabant.



Aangezien het budget beperkt is ben ik op zoek naar verblijf voor drie weken voor maximaal €2.000,- Het verblijf hoeft niet luxe te zijn, heeft iemand tips?
Alle reacties Link kopieren
Oei, dat is hoogseizoen, ken wel wat locaties maar niet in de zomervakantie voor die prijs eerlijk gezegd. Prive-verhuurders via marktplaats misschien?
Fort Oranje misschien?
Is het niet mogelijk om de sportploeg onder te brengen bij de Nederlandse sporters tegen wie ze ongetwijfeld gaan spelen?
Bij Us Royke op de glamping.
Alle reacties Link kopieren
Welk gedeelte van Brabant?

Roosendaal of Eindhoven is nogal een verschil. Ook qua opties, bij roosendaal zou België of zuidholland nog een optie zijn, bij Eindhoven wellicht limburg ook.
Not my circus, not my monkeys
Alle reacties Link kopieren
Blokhut de Hoefse Hut in Sint Anthonis.
Alle reacties Link kopieren
quote:silent-witness schreef op 24 februari 2017 @ 18:45:

Welk gedeelte van Brabant?

Roosendaal of Eindhoven is nogal een verschil. Ook qua opties, bij roosendaal zou België of zuidholland nog een optie zijn, bij Eindhoven wellicht limburg ook.Het maakt niet uit waar in Noord-Brabant, aangezien we wedstrijden hebben in verschillende plaatsen in het zuiden en midden van Nederland.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven