** Longdistance Relaties deel 8: liefde, ups en downs en nog meer liefde **

07-06-2007 20:58 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hier weer verder!
Sniks.

Wel moe, knorrig en hormonig.

Ben er weg van.
Alle reacties Link kopieren
Ik lees hier wel mee, maar kan op de een of andere manier vanuit hier niet inloggen op de groep.

Ik hoop dat vanavond mijn internet het doet!
Alles komt goed, alleen de rest niet
Alle reacties Link kopieren
@ Yasmijn, sinds gisteravond geen nieuws op de groep.



Toch hoop ik met je mee dat het internet het vanavond niet doet.



Hier is het nog steeds heel stil.
Alle reacties Link kopieren
Ik sluit me aan bij Smoons wensen voor dit deel. Had het niet beter kunnen zeggen.



Biggetje, ik zou ook nog even wachten met zijn familie contacten. Misschien hebben ze afgesproken dat hij pas na een week ofzo iets laat horen (of hebben ze daar niks over afgesproken) en schieten ze prompt (onnodig) in de stress. Vooral taalbarriès kunnen voor veel verwarring zorgen. Bovendien zij de reizigers zich vaak minder bewust van het feit dat ze al even niks van zich hebben laten horen.



Isiss, fijn dat je in ieder geval weet wanneer je weer kunt bellen. Hopelijk hebben ze dan ook een termijn. Maar helemaal goed dat jullie nog zo blij zijn met elkaar en het niet op eenander afreageren.



Celtic, heb je er ondertussen een beetje zin in dat Italiano komt?



Hmm, zat te bedenken dat ik mensen wilde mobiliseren voor vrijdagmiddagborrel op terrasje, maar nu betrekt het. Misschien moet ik maar boodschappen gaan doen voor dat het losbarst.



Ohja en voorstellen:



Fille, 23 jaar, had ooit een LDR en blijft hier sindsdien hardnekkig hangen.
Isiss, Maar helemaal goed dat jullie nog zo blij zijn met elkaar en het niet op eenander afreageren.

klopt, is erg goed. Zo'n soort bitcherige reacties kan ik nml. wel ooit hebben als we in marokko zitten en dingen niet gaan zoals ik wil (:$).

Nu echt 't tegendeel, we zitten in 'n enorme verliefdheidsroes, en vooral R. kan niet wachten tot ie eindelijk kan vertrekken. Bellen is ook iedere keer zo leuk dat er niks terechtkomt van m'n belrantsoen. 'Gelukkig' hebben we absoluut geen matchende werktijden nu, dus dat is een goed excuus om op te moeten hangen.



Aan je voorstelrondje te zien heb je de Berliner wederom afgeschreven?
Alle reacties Link kopieren
Ja nouja. Een beetje wel ja. Het moddert nog wat aan, maar ik geloof er niet zo in dat er een grootse ommezwaai komt. Ik heb meer het idee dat hij niet helemaal los wil laten uit angst een grote fout te maken (wat, laten we wel wezen, ook zo is, hoe vaak kom je nou iemand zoals mij tegen? :P). Misschien ooit, misschien nooit. 

Haha, ik heb hier zo'n leuk uitzicht vanuit mijn raam op allerlei tuintjes en er gaan nu twee katten achter elkaar aan over alle schuurtjes. Catfight, catfight!

Ben nu wel mijn verhaal kwijt. Ohja, ik verbreek geen contact, maar heb het nu gewoon weer drukker dus mijn hoofd staat er wat minder naar. Het komt zoals het komt, t giet zoals t giet, etc. Komt tijd, komt Grolsch. Ah, heb toch nog een drink-date weten te regelen voor vanavond, dus dat is fijn. 



Jullie lijken me zo'n rete-leuk stel, Isiss.



Ik denk trouwens dat ene kat duivels is, want het staart me altijd aan. Dus ben ondanks afstand van 50 meter bang dat gevecht zich tegen mij zal richten.
Alle reacties Link kopieren
@ Fille: ja ik kijk wel uit naar de komst van Italiano. Dat komt ook omdat hij me er bijna elke dag aan herinnert. T.o.v. een paar weken geleden vind ik hem nu weer best lief... en dan ben ik de beroerdste ook niet.



Hoor je nu wel van Berliner dan? Jammer dat je nu weer in zo'n vaag gebied zit. Goed dat je er nuchter onder blijft. Laat hem maar zijn best doen als eindelijk beseft dat hij een lamzak is dat ie jou zo weer laat lopen...
Alle reacties Link kopieren
Het laatste wat ik van hem hoorde was vannacht om half 5. Maar dat was een smsje dat hij gisterochtend al verstuurd had en dus eerder niet aangekomen was. Ik vond het ook al vreemd om me succes te wensen voor mijn eerste dag als je de dag ervoor al gevraagd hebt hoe die eerste dag was. ;) Maar toen ik daar naar gekeken had was ik wel meteen helemaal wakker.
Alle reacties Link kopieren
Meld me ook even. Dronken en wel.



Ja, dronken. zomerboottrip gehad met werk. Ja, in de regen uiteindelijk. Wij hebben alle bruggen van amsterdam van onder gezien:D. En er was pp zo ongeveer drie flessen wijn ingeslagen. Heb het maar gedronken of het limonade was. Maar ben nog heelhuids thuis gekomen.

lig nu op bed eb ben blij dat het weekend is. Vriendlief komt zo. Die had ook een bedrijfsuitje. Handig gepland zo, omdat partners toch niet uitgenodigd waren.



Even reageren.



Fille. Mooi dat het goed gaat met baan. Ben jealours.



Issis, ik hoooooooooop zo dat het goed komt.



Kjong. Nee nog niet bevallen. IND gaat vast nog besluiten dat Kman mag komen.



Yasmijn, ik hoop dat je je snel weer beter voel nu je een eigen plekje hebt.



Marg, success, hetzelvde geldt voor Kim2 (miss s). Ik ben trots op jullie als jullie het halen



Verder weet ik het niet meer Forgive me.

Oh we.

Big, *;



Kim1. Hoest?

Verder hier alles prima.



Oh ja, wie ik ben?



Bijna 27, tijd een ldr gehad met een panamees in Spanje (hij zat in spanje ik in NL), daarvoor twee keer met een duitser. Dus nogal ervaringsdeskundige. Nu al een tijd gelukkig met een man hier in de buurt. Dus illegaal hier, maar het is gezellig
:D hihi, zijn we ook. Zeggen we ook regelmatig tegen elkaar "we zijn echt leuk samen, hè?"

En R. is grappig. Trouwen heeft hem in zijn beleving 't allerdichtst bij mij gebracht als dat je kan zijn. Man-vrouw is heilig, en ik vind die ontwikkeling erg leuk.

Misschien kunnen we een keer een bezichtiging regelen als ie hier is.



Altijd leuk, die late smsjes. Qua timing én tijdstip.



Ik drink gewoon lekker 'n wijntje met mezelf vanavond. Wilde nog wel even naar de kroeg rijden (ja, dat krijg je als je in 'n gat ver weg woont, stappen is 1 biertje drinken :(), maar tis zo'n noodweer, kan de deur echt niet uit. D'r is zelfs 'n weeralarm. Lijkt me ietwat overdreven maar de straat staat wel blank intussen en 't onweer hangt al 'n half uur hier boven 't appartement te donderen.
Alle reacties Link kopieren
Es, dronken, schandalig! :P Wat een goed personeelsfeestje!



Ik wacht juist vol spanning op het onweer. Ben er dol op (maar woon dan ook niet in Limburg). In tegenstelling tot Berliner overigens, mijn favoriete plagerijtje van vorige week (omdat hij zo het zo stellig ontkent). Zijn broer vertelde dat hij thuis kwam toen het onweerde en dat Berliner alle gordijn dicht had gedaan en midden in de kamer wilde slapen. Maar hij was niet bang, het was voor de zekerheid. Jahoor is goed.



Ik word zo met de auto opgepikt, wat wel goed is, want fietsen in onweer vind ik dan net weer minder.
Alle reacties Link kopieren
Even een zwaai vanaf hier! Zit in een vreselijke megadip, had het deze week echt he-le-maal gehad. Begint nu weer een beetje bij te trekken. Was vorige week ook naar de dokter geweest en moet nu bloed laten prikken (loop al een week met de verwijskaart op zak :?), ik gok zelf op Yasmijn haar "probleem" lekker beginnend aan de overgang, er zijn nachten bij dat ik zelf geloof ik omhoog kom van de opvliegers, pfieuwk, ze zijn nog eng ook. Maar goed, hopelijk gaat het snel weer bijdraaien met alles en kan ik weer rust in mijn hoofd krijgen. Moet nu ook een hoop regelen voor mijn werk omdat ik van de Arbo weer op arbeidstherapeutische basis aan het werk moet..... Weer een heleboel geregel met opvang en shit, getver, mijn arme hoofd trekt het even niet. Als ik bij de vrijdag ben dan ben ik alweer vergeten hoe ik de donderdag had ingedeeld. Ah well, ut komt goed!



Dus vandaar even een ego tripje, lees wel gezellig met jullie mee en Big, relax meid, hij heeft een hoop aan zijn hoofd als hij ter plekke is en tis een man ;).



Nu ga ik weer even in de meelees modus voor ffekes!



Cadi, 3 jaar relatie met Turk 2 kids waarvan de jongste van Cadiman. Cadiman woont zelf nog in Turkije dankzij het prachtige beleid in NL.
Alle reacties Link kopieren
Cadi *;
Alle reacties Link kopieren
Alweer een nieuw topic :o



Kim, 23 vriendje dat op een cruiseschip werkt dat momenteel naar Alaska vaart, kan niet slapen. Heb het benauwd, heb zoveel last van mn hooikoorts... Ben er dus maar even uit gegaan, rechtop zitten is fijner...

Maar fit genoeg om nu nog te weten wat iedereen schreef... Nee, sorry t spijt me... Ik ga weer een slaappoging doen...
Alle reacties Link kopieren
Alleen de melding, zwaar dronken, en geen bericht, geen fouten dingen gedaan.....
Alle reacties Link kopieren
Sjesis, zowat de helft van ons was dronken, including me....ben met een vriendin het terras opgegaan gisteravond en het liep lekker uit de hand, heel laat, veel drank, veel foute mensen en nu brak.



Cadi, echt eng he? Heb je ook hartkloppingen?





Internet doet het dus.
Alles komt goed, alleen de rest niet
Alle reacties Link kopieren


Sjesis, zowat de helft van ons was dronken, including me....ben met een vriendin het terras opgegaan gisteravond en het liep lekker uit de hand, heel laat, veel drank, veel foute mensen en nu brak.



Cadi, echt eng he? Heb je ook hartkloppingen?





Internet doet het dus.
Yep, ook hartkloppingen, spoooky! Dan denk je echt dat je dood gaat :$ Maar kan natuurlijk ook alle stress zijn en dat we niet lekker in ons vel zitten. Is het bij jou nu wel vastgesteld met een bloedproef? Weet ik ff niet meer. Maar niet dronken gister, beetje aangeschoten dan, heb maar 2 roseetjes gedronken dat dat viel reuze mee.
haha, stelletje zuipers :D (3 roseetjes is peanuts vergeleken met jullie :P). Kon om 22.30u halverwege 'n film m'n ogen al niet meer open houden dus lag om 23u in bed. En zit nu niet brak maar wel zonder energie op de bank :(. Moe & geen zin. Hóóg tijd voor badkamer-poetsactie maar kan me er niet toe zetten. Net als boodschappen en naar pa & ma straks. Wil slapen tot iemand me wakker belt dat R. 'n visum in z'n paspoort heeft.



Maar genoeg geklaagd, ik heb er geen reden toe.



Cadi: wat klote zeg! Is dat allemaal niet extreem vroeg, jullie allebei nu al in de overgang? Ik weet er niks van hoor, maar in mijn beleving moet je minstens 50 zijn ofzo.

Heb geen tips voor je dip :(, alleen dat je rustig aan moet doen, en dat je 'n *; krijgt.



Yasmijn: iets voor de donk're kamer?? :D

Hoe is't in 't appartement?



Rest ligt z'n roes uit te slapen?



Ik ga poetsen, kan ik er achteraf in ieder geval blij mee zijn.
Alle reacties Link kopieren
Niks voor de donk're kamer vooralsnog! :D



Cadi, ik heb een bloedtest laten doen, FSH hormoon.

En daaruit bleek het. Het is de pre-menopauze, zo wordt het genoemd als je nog wel ongesteld bent.

Pas als je niet meer menstrueert, dan is de complete overgang een feit. Bij mij is het onregelmatig.



Smoon:



Rainbow's End, en jeugd in Afrika door  Lauren St, John



Witman, door Tony d'Souza



Heb nog 3 nieuwe titels, maar die liggen nog bij mijn moeder thuis.

Komt later.
Alles komt goed, alleen de rest niet
Alle reacties Link kopieren
Roes uitslapen, ja soort van. Gisteravond een date gehad met drie vrienden van de lagere school, die ik allemaal sinds mijn twaalfde niet meer gezien had. Het was echt heel erg gaaf, intens, heftig maar vooral errug errug leuk! Meteen weer helemaal als vanouds, veel bij te praten over de laatste 23 jaar (studie, werk maar vooral relaties natuurlijk) maar ook heel veel terugdenken aan toen: schoolreisjes, feestjes, verliefdheden.



We waren met twee meiden en twee mannen en een van die mannen was mijn eerste vriendje toen ik 8 was: handje vasthouden en briefjes schrijven. Achteraf blijkt hij nog jaren verliefd op mij te zijn geweest, maar nu waren we dus bij hem thuis, met vrouw en kind. :P Het was echt heel leuk, konden met z'n allen niet stoppen met kletsen maar om half een toch maar besloten dat ik naar huis ging rijden (was nog ruim een uur, zelfs in de file gestaan!). Volgende plan: weekendje Parijs om degene op te zoeken die daar woont en er nu niet bij kon zijn. Er zijn twee leaseauto's in het groepje, en bij hem kunnen we makkelijk gratis slapen dus, why not? Ben er helemaal opgewonden van want ik ben nog nooit in Parijs geweest! En ja, twee roseetjes hier dus.



Vanmorgen B gebeld en met hem terwijl we allebei nog in bed lagen ruim anderhalf uur bijgepraat, was ook weer helemaal leuk. Nog twee weken...



Qua huis geen nieuws, wil er ook even niet aan denken. Vandaag een dagje lekker niks, echte zaterdag in mijn eigen huisje. Morgen weer een date met een vriendin.



Voor jullie blijf ik allemaal duimen voor zover nodig. En Yas, lekker dat je internet hebt! En die boeken, daar ga ik zeker even achteraan, thanks.
Alle reacties Link kopieren
Weer bijgekomen, dames? :D



Hartkloppingen heb ik trouwens ook, en ben nog niet in de overgang. :) Ik heb 't alleen in rust en dan kan 't geen kwaad volgens de dokter. Ik vind 't wel grappig, ik denk altijd over mijn hart als een lammetje in de wei als ik hartkloppingen krijg. Vind 't niet eng. Soms voel ik wel mijn hart hard kloppen in bv. mijn nek of buik, dat vind ik 'enger' dan onregelmatige kloppingen. Eén keer ging 't zo hard in mijn nek dat ik niet mijn nek durfde te draaien :D. Soms voel ik ook 't bloed door mijn aderen stromen, vrijwel altijd in mijn onderarmen. Kan allemaal geen kwaad. Ik vind 't geen probleem, ik vind 't juist een bevestiging dat alles 't doet! (maarja misschien ben ik een weirdo, ik vind menstruatie ook geen last, juist fijn dat alles 't doet, ook als ik hoofdpijn of buik en rugpijn er van heb).
Alle reacties Link kopieren
<img src="http://www.natuurgek.nl/archives/lammetje.jpg" />
Alle reacties Link kopieren
Iedereen dus aan de bommel geweest, ik niet, ben vroeg gaan slapen. Ga vanavond op stap :D



Ja dat heb ik ook Margaretha: blij dat alles het doet. Want dat heeft bij mij heel wat voeten in de aarde gehad. Ben pas sinds de laatste twee jaar regelmatig ongesteld. Daarvoor zat er soms maanden tussen, of soms een heel jaar NIET. Vond dat helemaal niet prettig. Vroeg me af of ik ooit wel zwanger kon worden.



Aan de pil mag ik niet omdat ik op mijn 20e een trombosebeen heb gehad. Dat was erg schrikken, ze hebben nooit echt de oorzaak kunnen vinden behalve dat ik toen wel heel kort aan de pil was en af en toe een sigaretje rookte.



Maar nu komt mijn ongesteldheid gelukkig elke maand. Ben wel altijd weer angstig dat ik weer trombose krijg. Als ik ook maar enigszins symptomen heb: duizeligheid, pijn in been, hoofd of elders dan raak ik al enigszins in paniek.



De laatste paar dagen heb ik namelijk behoorlijk steken in mijn hoofd, vlak boven mijn linkeroor. En ook soms duizelig. Moet echt echt echt naar de dokter ermee maar stel steeds uit: "zal wel meevallen"
Alle reacties Link kopieren
Celtic, kan dat geen spanning zijn? Ik had het een tijdje terug ook en dacht dat dat het was (al dacht ook regelmatig dat ik een beroerte ging krijgen ;)).



Als ik de pil slik vind ik ongesteld zijn niet zo'n probleem. Anders wel want heb dan echt helse pijnen en lek nog door met superplus tampons. En die zijn bestemd voor vrouwen die net bevallen zijn. Wat moet ik dan als ik ooit kinderen krijg? Een kussen d'r in proppen denk ik. Ben trouwens net weer begonnen met de pil en volgens mij een iets vollere boezem. Erg fijn.



Ik moet cadeautje kopen maar heb helemaal geen zin in mensenmassa in de stad. :( Maar stel me gewoon aan. Hup kind, ga wat doen (spreek mezelf even toe).
Alle reacties Link kopieren
Hier ook helse pijnen en doorlekken en dat 10 dagen lang, niet normaal.

Heb huisarts gesmeekt om een hysterectomie, maar hij zegt: we gaan geen gezonde organen verwijderen.

Tsk.
Alles komt goed, alleen de rest niet

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven