Heeft u problemen met inloggen? Klik hier voor meer informatie.
 1. Ik ben een 40 jarige man en maagd op alle gebieden. Nooit gezoend, nooit gedate en nooit seks gehad.

  Huidige status 2014 in 3 jaar tijd:
  Geen veranderingen op dating gebied. Nog altijd enkel afwijzingen.
  Nog altijd maagd.

  Denkt er serieus over na om een dame te zoeken en te daten in de Filipijnen of Thailand.
  justme_37 wijzigde dit bericht op 25-07-2014 19:51 met 112%
Log nu in om te reageren
 1. Ik ben alleen al blij dat ik dit topic doorgeworsteld heb vanwege de opmerkingen.

  "Wat wil je hier nu mee zeggen, dat ze zelfs in het Radboud ziekenhuis je er niet uit vinden zien?"
  "En je moet wel een kop hebben alsof er een staafmixer in ontploft is wil het aan je uiterlijk liggen."

  Geweldig. Had het niet beter kunnen zeggen al had ik er dagen over na kunnen denken. :worship:

  Voor de TO: je hoort wel, maar luistert niet. Dit gaat hem niet worden zo, zelfs niet na die operaties. Ik zou alle 69 blz. nog eens zorgvuldig doorlezen, en de constructieve opmerkingen die gemaakt worden op papier zetten. Misschien dat je het dan ziet. Succes.
  Gone to find myself. I went that way ---->
 2. Ja want ik zie soms de verschrikkelijkste plorken lopen waar toch wat leuks aan is doordat ze gevoel voor humor hebben of gewoon tof gezelschap zijn. En die hebben ook gewoon een relatie. Niet met Miss Universe...maar dat hoeft toch ook helemaal niet om een leuke relatie te hebben?
 3. Precies, lijkt mij toch ook.

  Ik vind het concept van schoonheid toch al bijzonder betrekkelijk...uiteraard zijn we allemaal op de hoogte van het bepaalde beeld dat o.a. via de media de wereld in geholpen wordt, maar ik neem ook aan dat mensen zich realiseren dat dit, juist, betrekkelijk is (kijk naar het verschil tussen de Rubens periode en nu, bijv.). En oppervlakkig.

  Iedereen vind iets anders aantrekkelijk, waardoor schoonheid een betrekkelijk concept wordt. Aantrekkingskracht zit hem voor mij meer in charisma....ik kan me ook niet voorstellen dat het alleen aan uiterlijke schoonheid hangt....wat doe je dan als iemand door een ongeluk/ouderdom/etc verschrikkelijk van uiterlijk veranderd?

  En, persoonlijk, vind ik het beledigend als "knap" het belangrijkste is dat je van iemand kan vinden....mensen zijn toch meer dan hun uiterlijk? :sarcastis
  Gone to find myself. I went that way ---->
 4. En TO, die woorden zijn afkomst van iemand die in behandeling is geweest voor bdd....echt, dit gaat niet om je uiterlijk. It's in the attitude.
  Gone to find myself. I went that way ---->
 5. Precies maar je hebt dus bepaald type man wat het gewoon NIET snapt. Die zijn zo op zoek naar een relatie an sich dat het niet uit lijkt te maken met wie. Vrouwen zijn ongrijpbare wezens en 'de vijand' en ze doen zo wanhopig hun best dat het op een vrouw binnen 0,1 seconde voelt als een beklemmende bankschroef. En dan komt zo'n vent in een negatieve spiraal terecht waarbij alles wat als afwijzing kan worden opgevat een 'zie je wel' moment wordt. En als je zo'n man een advies geeft gaat hij met zijn ogen rollen en verzuchten dat je het niet snapt en dat hij dat allemaal al geprobeerd heeft. Dodelijk vermoeiende types. Een van mijn vrienden is zo. Die is nu 30. Verschil is dat die op een gegeven moment wel naar prostituees is gegaan. En ondanks dat hij daarvan baalt want hij doet het liever met iemand waar hij om geeft, is hij in de algehele omgang wel een leuker persoon geworden omdat de frustratie er niet meer zo vanaf druipt. Hopelijk ziet hij het licht binnenkort dus wel alhoewel hij zelf altijd achter belachelijk mooie grieten aanzit dus ergens heb ik er een hard hoofd in.
 6. quote:
  GrumpyCat1983 schreef op 29 september 2014 @ 19:54:
  Precies maar je hebt dus bepaald type man wat het gewoon NIET snapt. Die zijn zo op zoek naar een relatie an sich dat het niet uit lijkt te maken met wie. Vrouwen zijn ongrijpbare wezens en 'de vijand' en ze doen zo wanhopig hun best dat het op een vrouw binnen 0,1 seconde voelt als een beklemmende bankschroef. En dan komt zo'n vent in een negatieve spiraal terecht waarbij alles wat als afwijzing kan worden opgevat een 'zie je wel' moment wordt. En als je zo'n man een advies geeft gaat hij met zijn ogen rollen en verzuchten dat je het niet snapt en dat hij dat allemaal al geprobeerd heeft. Dodelijk vermoeiende types. Een van mijn vrienden is zo. Die is nu 30. Verschil is dat die op een gegeven moment wel naar prostituees is gegaan. En ondanks dat hij daarvan baalt want hij doet het liever met iemand waar hij om geeft, is hij in de algehele omgang wel een leuker persoon geworden omdat de frustratie er niet meer zo vanaf druipt. Hopelijk ziet hij het licht binnenkort dus wel alhoewel hij zelf altijd achter belachelijk mooie grieten aanzit dus ergens heb ik er een hard hoofd in.  Klopt, en in het hele proces raken ze zo verbitterd, dat ze iedereen afstoten die ook maar enigszins bereidt zou zijn moeite in ze te steken....ze creren in principe hun eigen vicieuze cirkel. Jammer. Zeker omdat de persoon die afgestoten wordt de schuld in de schoenen geschoven krijgt.

  Slim van je vriend :smile: Ik weet niet of het zo is, maar als je zegt dat hij achter een bepaald soort meiden aanloopt, heb je dan het idee dat hij op zoek is naar een bepaald idee van een relatie dat hij zich ingeprent heeft, i.p.v. een 'natuurlijke' relatie? Lijkt me lastig....
  Gone to find myself. I went that way ---->
 7. quote:
  zanevi schreef op 29 september 2014 @ 18:59:
  [...]

  Nee, nee, nee. NEE!

  Jij begrijpt het niet.
  Het ligt toch echt aan het uiterlijk.

  TO zei het toch al zelf, joh:

  [...]


  Fijn dat je het nog even ophaalt. Ik wilde me al aansluiten bij het koor van mensen dat vindt dat justme37 ook aan zijn innerlijk moeten werken. Gelukkig las ik dit op tijd. Wat fijn dat wat operaties en een beugel het voor hem zullen doen! Zal ook niet meevallen allemaal, maar daarna is het klaar! En ligt de wereld aan zijn voeten!

  Justme37, als alles achter de rug is, wil ik en ongetwijfeld het hele forum met mij wel de succesverhalen horen hoor!
 8. quote:
  poppyflower schreef op 29 september 2014 @ 20:03:
  [...]


  Klopt, en in het hele proces raken ze zo verbitterd, dat ze iedereen afstoten die ook maar enigszins bereidt zou zijn moeite in ze te steken....ze creren in principe hun eigen vicieuze cirkel. Jammer. Zeker omdat de persoon die afgestoten wordt de schuld in de schoenen geschoven krijgt.


  Dit dus! :worship:

  En dan neemt de frustratie en negatieve houding jegens vrouwen alleen maar toe! Heb die vriend van me al 2x op date gestuurd met een vriendin van me en was geen succes. Het eerste meisje was oud klasgenootje van me en daarover kon hij alleen maar miepen dat ze zo'n grijze muis was (match made in heaven dus maar ja ze leek niet op de playboy modellen waar ie zich op aftrok O.o ) De tweede vriendin heeft hij 3x mee gedate en toen was zijn geduld op. Het was tijdverspilling want ze wilde geen antwoord geven op de vraag of ze nu een relatie hadden. Ik heb het later bij haar nagevraagd en het was niet zijn uiterlijk maar puur zijn gedrag wat ze totaal niet aantrekkelijk aan hem vond. Claimerig, drammerig, overal wat achter zoeken... Even later kreeg ze een vriendje. Die jongen ziet er werkelijkwaar niet uit maar heb hem ontmoet en het is een gezellige gozer. Binnen een maand waren ze officieel een stelletje. En mijn vriend ging daarover weer verbitterd lopen mopperen waarom ze met hem wl een relatie wilde en niet met hem bla bla bla kon hem wel een pak rammel geven!!!
 9. Oh en Justme37 als jij je innerlijk niet aanpakt rennen ze alsnog bij bosjes bij je weg hoor! Want dan ga je vast een tranentrekkend zielig verhaal ophangen dat voor je operaties tot de hunk van de eeuw al die nare wijven je niet zagen staan. En geef je dus verkapt tegen een vrouw aan dat ze een oppervlakkige trien is omdat ze je nu wel leuk vind ofzo. Met jouw instelling vind je zelfs wel een manier om je eigen glazen in te kinkelen al zag je eruit als (willekeurige knappe celebrity).
 10. quote:
  GrumpyCat1983 schreef op 29 september 2014 @ 19:17:
  Ik kan echt zero respect opbrengen voor mannen die zo'n importtrol hierheen halen en als het andersom zou zijn zou ik liever in mijn uppie zitten en zo nu en dan eens een gigolo laten langskomen voor een goeie beurt dan ergens een of ander egoistisch geval vandaan te halen wat alleen maar lief tegen me doet om mijn centen.


  Okay, hier om tegen de stroming in te boskrollen.

  Hoeveel respect heb je voor mensen (zucht, okay mannen dus) die voor een prostituee kiezen omdat ze simpelweg niet een gladde prater zijn, of gewoon lelijk?
  Ik bedoel, er is wel degelijk verschil tussen man en vrouw.

  Wow Hans, je heet toch hans? Alle mannen heten toch hier hans?
  TO dus: Je laat je verbouwen? Hm, goed! Helemaal goed gast. Net als de you go girl als een vriendin implantaten gaat halen.
  Luister niet teveel naar de: Maar dan doe je niets aan je innerlijk onzin. Ja, ik noem het onzin. Het doet namelijk wel zeker wat aan je innerlijk.

  Krijgt dit topic ook een soort award voor langstlopende topic?
  Zinloos tussen de regels door
 11. quote:
  systeemkast schreef op 29 september 2014 @ 20:15:
  [...]


  Okay, hier om tegen de stroming in te boskrollen.

  Hoeveel respect heb je voor mensen (zuch, okay mannen dus) die voor een prostituee kiezen omdat ze simpelweg niet een gladde prater zijn, of gewoon lelijk?
  Ik bedoel, er is wel degelijk verschil tussen man en vrouw.

  Wow Hans, je heet toch hans? Alle mannen heten toch hier hans?
  TO dus: Je laat je verbouwen? Hm, goed! Helemaal goed gast. Net als de you go girl als een vriendin implantaten gaat halen.
  Luister niet teveel naar de: Maar dan doe je niets aan je innerlijk onzin. Ja, ik noem het onzin. Het doet namelijk wel zeker wat aan je innerlijk.

  Krijgt dit topic ook een soort award voor langstlopende topic?
  Daar kan ik wel degelijk respect voor opbrengen. Seks is een behoefte die bijna iedereen wel heeft en je weet waar je aan toe bent. Ik vind het dus ook helemaal niet raar dat die vriend van me naar de hoeren gaat. Al is het maar om eens mee te maken hoe het voelt en om van je schroom richting vrouwen af te komen. Al is het maar oefenen zodat je je zekerder voelt op het moment dat je wel een vrouw tegenkomt waar het wederzijds mee klikt. Dan hoef je niet het wiel uit te vinden. Juist voor dit soort gevallen is een prostituee toch bedoeld? Aangezien al die getrouwde mannen roepen dat ze er nooit heen gaan X-D
 12. quote:
  GrumpyCat1983 schreef op 29 september 2014 @ 20:11:
  [...]


  Dit dus! :worship:

  En dan neemt de frustratie en negatieve houding jegens vrouwen alleen maar toe! Heb die vriend van me al 2x op date gestuurd met een vriendin van me en was geen succes. Het eerste meisje was oud klasgenootje van me en daarover kon hij alleen maar miepen dat ze zo'n grijze muis was (match made in heaven dus maar ja ze leek niet op de playboy modellen waar ie zich op aftrok O.o ) De tweede vriendin heeft hij 3x mee gedate en toen was zijn geduld op. Het was tijdverspilling want ze wilde geen antwoord geven op de vraag of ze nu een relatie hadden. Ik heb het later bij haar nagevraagd en het was niet zijn uiterlijk maar puur zijn gedrag wat ze totaal niet aantrekkelijk aan hem vond. Claimerig, drammerig, overal wat achter zoeken... Even later kreeg ze een vriendje. Die jongen ziet er werkelijkwaar niet uit maar heb hem ontmoet en het is een gezellige gozer. Binnen een maand waren ze officieel een stelletje. En mijn vriend ging daarover weer verbitterd lopen mopperen waarom ze met hem wl een relatie wilde en niet met hem bla bla bla kon hem wel een pak rammel geven!!!  Zonde, zonde. Wat je zegt: frustratie en negatieve houding neemt alleen maar toe, waardoor iemand zo'n danig beeld in zijn hoofd creert dat een eventuele toekomstige partner bij voorbaat al niks goed kan doen.

  Hij mag blij zijn met een vriendin die zoveel moeite voor hem doet!! :cheer:
  Gone to find myself. I went that way ---->
 13. Oh ik heb t opgegeven hoor hij luistert toch niet naar me. Ik heb ook gezegd dat hij de klaagzangen maar voor zich moet houden anders heb ik geen zin meer om af te spreken. Toen is het contact wat verwaterd maar intussen snapt hij wel wat ik bedoel.

  Heb vanalles proberen te doen om hem te helpen van samen shoppen naar minder truttige kleren tot andere tips om zijn uiterlijk een beetje te moderniseren. Want hij is absoluut niet lelijk maar welke 30 jarige loopt met de polo in zijn broek gestopt en kraagjes met stijfsel?! Afijn dan werd ie ook boos want meisjes moesten hem maar nemen zoals hij was. Gebed zonder end.

  Hij was ook best wel pissed off toen hij mijn huidige vriend zag want die is objectief gezien helemaal niet zo super knap ofzo. Dus? Ik vind hem geweldig en mede door zijn doen en laten een gruwelijk lekker ding.
 14. Okidoki, n die het begrijpt :duckie:
  En als dat te duur is, zoek een youtube tutorial.
  Als TO met dat maagdenvlies van hem zit, zou ik hem gewoon een escort aanbevelen.

  Grumpy lama, spuugt dat vol automatisch?
  Zinloos tussen de regels door
 15. Dat vind ik dan helemaal jammer, en snap ik ook nooit goed....pissed off zijn op een ander om zoiets >-D Wees blij voor iemand. Wees blij voor jezelf, en als wat je zelf hebt je niet aanstaat, probeer het dan te veranderen, voor zover dat gaat. Maar misgun het een ander niet. Beetje sneu.
  Gone to find myself. I went that way ---->
 16. quote:
  systeemkast schreef op 29 september 2014 @ 20:37:
  Okidoki, n die het begrijpt :duckie:
  En als dat te duur is, zoek een youtube tutorial.
  Als TO met dat maagdenvlies van hem zit, zou ik hem gewoon een escort aanbevelen.

  Grumpy lama, spuugt dat vol automatisch?
  Nee je moet eerst zijn linkerbal kietelen....
 17. quote:
  poppyflower schreef op 29 september 2014 @ 20:37:
  Dat vind ik dan helemaal jammer, en snap ik ook nooit goed....pissed off zijn op een ander om zoiets >-D Wees blij voor iemand. Wees blij voor jezelf, en als wat je zelf hebt je niet aanstaat, probeer het dan te veranderen, voor zover dat gaat. Maar misgun het een ander niet. Beetje sneu.
  Ja verbitterd en sneu dat is het. :lampje: en dat heeft geen zak met je symetrische hoofd en je tandpasta lach te maken.
 18. Abonnement op VIVA?

  VIVA is spraakmakend, eigenzinnig en heeft humor. Wekelijks speelt VIVA losjes maar scherp in op de actualiteit en brengt artikelen op het gebied van psyche, relatie en trends. VIVA: een cadeautje met inhoud, wie wil dat nou niet?

  Lees verder

 19. quote:
  GrumpyCat1983 schreef op 29 september 2014 @ 20:43:
  [...]


  Ja verbitterd en sneu dat is het. :lampje: en dat heeft geen zak met je symetrische hoofd en je tandpasta lach te maken.
  X-D
  Gone to find myself. I went that way ---->
 20. Ik zie het als een optelsommetje:

  Met een goed uiterlijk n een goede persoonlijkheid kom je een heel eind in datingland.

  Is een van die 2 factoren negatief, dan maak je ook nog een kans. Een bloedmooi kreng en een humoristische oger komen ook nog wel aan de bak.

  Zijn beide factoren negatief, dus zowel qua uiterlijk als qua persoonlijkheid onaantrekkelijk, dan wordt het een stuk moeilijker.
  Eerlijk is eerlijk, het uiterlijk fixen is een stuk makkelijker, maar kan er ook voor zorgen dat je weer beter in je vel komt te zitten en dus prettiger in de omgang bent.


  En inderdaad: er zijn zat fysiek 'lelijke' mensen met een partner, maar dat zijn dan ook 'lelijke' partners. Het kan heel goed zijn dat TO daar ook niet op zit te wachten en een vrouw zoekt die hij ook aantrekkelijk vindt.
  Ik herken dit bij mezelf. Ik krijg best aandacht van mannen, maar zelden van degenen die ik aantrekkelijk vind. Die zijn mij weer echt niet staan als toekomstige vriendin.
 21. quote:
  millennial schreef op 30 september 2014 @ 16:23:
  En inderdaad: er zijn zat fysiek 'lelijke' mensen met een partner, maar dat zijn dan ook 'lelijke' partners. Het kan heel goed zijn dat TO daar ook niet op zit te wachten en een vrouw zoekt die hij ook aantrekkelijk vindt.
  Ik herken dit bij mezelf. Ik krijg best aandacht van mannen, maar zelden van degenen die ik aantrekkelijk vind. Die zijn mij weer echt niet staan als toekomstige vriendin.


  Wat een onzin dat 'lelijke' mensen vaak een 'lelijke' partner hebben.
  En misschien moet jij en anderen je eisen een beetje gaan bijstellen, en niet zo op het uiterlijk af gaan.
  Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
 22. Ehm, hoeveel stellen ken jij waarvan de een stukken mooier is dan de ander? Ik zie het in ieder geval zelden, het gros van de stellen zijn ook op dat gebied gelijkwaardig aan elkaar. En een 'lelijke' vrouw met een 'mooie' man is al helemaal een uitzondering.

  En inderdaad, eisen bijstellen kan (soms) geen kwaad. Maar het is toch wel fijn als je opgewonden kunt raken van je partner en niet afknapt op hem (of haar).
 23. Sparen en daarvan eerst maar eens een paar keer naar een prostituee om ervaring op te doen. Goed voor je zelfvertrouwen.
  Nieuwe kleren kopen, gaan sporten, spieren kweken, vlot kapsel.
  Aardig en belangstellend zijn voor anderen
 24. quote:
  GrumpyCat1983 schreef op 29 september 2014 @ 20:42:
  Nee je moet eerst zijn linkerbal kietelen....
  X-D ...en dan zijn rechterbal. :)
 25. Nee joh dat plekkie tussen anus en balzak. Dan komt ie tot over de schutting van de buren X-D
 26. Ok..duidelijk..
  Het lukt allemaal niet.
  Maar waarom denk je dat het wel gaat lukken met een Aziatische vrouw?
  Die zitten niet te wachten op een rare witte,en lachen je keihard uit met je hondenhobby....
  De gedachte, dat je een vrouw uit Azie bestempelt als allerlaatste vluchtoord voor het falen hier, valt daar niet goed.
  Ach..een beetje zeuren,,een 'misverstand'uit de wereld helpen...fijn dat ik dat hier even mocht doen.