Alles kapot; hij had een affaire...

28-06-2015 17:22 286 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik had al vervelende gevoelens de laatste tijd. Ik vond dat hij wel heel erg veel met zijn collegaatje appte. Best een leuke meid zo te horen en we zijn nota bene één (!!) maand geleden nog op haar bruiloft geweest! Achteraf besef ik me dat ik het toch goed gevoeld heb toen ik haar niet een aardige vibe vond hebben toen ze mij de hand schudde.

Ik heb aangekaart bij mn ex dat ik jaloers was dat ze zo extreem veel appten en hij lachte het weg. De volgende dag kwam hij thuis en vertelde me lachend dat zij daarover had gezegd; najaaa, jullie waren een maand geleden nog op mijn bruiloft!!

Domme naieve trut die ik ben voelde ik me beschaamd.



Vrijdagavond zat ik rustig tv te kijken toen mijn vriend me belde terwijl hij met collega's aan het stappen was. Hij belde anders nooit. Ik nam op en hij zei me dat hij gevallen was met mijn fiets die hij geleend had. Hij had onder andere een flinke snee in zijn kin en die moest misschien gehecht worden. Zijn collegaatje zou ervoor zorgen dat ze hem in een taxi kreeg met zijn bebloedde kin en dat ze mijn fiets ergens parkeerde..

Toen hij thuis aan kwam zag ik gelijk dat het foute boel was en heb ik een taxi gebeld en zijn we naar de EH gegaan, waar we pas na uren aan de beurt waren omdat het erg druk was die nacht. Mijn vriend/ex was erg geirriteerd en snauwde me om de haverklap af. Ik dacht dat dat door de pijn kwam en legde het maar even naast me neer. Hij vertelde na verloop van tijd wel het eea over hoe hij was gevallen en dat zijn collegaatje, met wie hij op dat moment alleen was,(de hele avond neem ik maar aan) hem had gedwongen om mij te bellen zodat ik op de hoogte was....

Nadat we thuis kwamen heb ik hem in bed gelegd.



Weer op de bank zag ik dat zijn telefoon op de bank lag terwijl hij normaal bijna vastgelijmd aan het ding zat. Zonder enige gene probeerde ik zijn code te raden en had na 2 keer raak. Zijn whatsappgesprekken maakten een hele hoop duidelijk, Ik heb maar een week teruggelezen (en dat gesprek gelijk naar mijzelf doorgemaild) en het waren duidelijk geen gesprekken tussen normale collega's. Hoe hij haar fantastische kont en tieten vond, dat ze niet konden wachten tot de volgende stapavond, etc. :sick:Het wordt niet helemaal duidelijk maar het lijkt er sterk op dat het al een hele tijd gaande is en dat ze ook hotelkamers hebben gehuurd. Ik heb het hele verhaal gelezen, screenshots van de ergste dingen genomen en die naar hem toegeappt. En gezegd dat ie moest zorgen dat hij weg was als ik wakker werd en de sleutels moest achterlaten.



Na veel wijn en een slaappil ben ik uiteindelijk wel in slaap gevallen en werd ik wakker van de deur die hij achter zich dichttrok. Ik was natuurlijk brak en groggy maar toen ik me weer enigzins boven Jan voelde ben ik verhuisdozen gaan halen en ondertussen is nu alles ingepakt, 20 dozen in de hal.



Ik jank me kapot en kan het gewoon nog steeds niet echt geloven, we zeiden altijd tegen elkaar dat we de liefde van elkaars leven waren en zo voel ik dat nu ook nog. En hoe cliche wil je het hebben; met je collega... gatver!!! Het allerergste is dat ik een depressie en ptss-symptomen heb en daardoor ben ik nu al 2 maanden thuis en loop ik bij gespecialiseerde geestelijke zorg, Hij weet daar natuurlijk alles van en JUIST nu doet hij me dit aan.. Ik ben blij dat ik al aan de antidepressiva zit want ik ben soms in staat om mezelf wat aan te doen... DAARom wilde hij niet trouwen en DAARom was hij maar matig enthousiast over een kindje. Ondertussen ben ik bijna 34 en ik kan weer volledig overnieuw beginnnen.



Hij appte me vandaag met het geijkte verhaal, hij houdt van me, heeft me dit nooit aan willen doen, zeker nu niet, heeft het allemaal verpest, etc. etc. Ik heb hem gezegd dat hij vanavoond met zn broer langs kan komen om de dozen op te halen en dat ik hem in de ogen wil kijken over wat er is gebeurd dus dat hij mee zal moeten komen.



Ik heb het nog aan niemand verteld. Want dan is het écht echt.... Dat moet natuurlijk wel en zal ik de komende dagen wel gaan doen maar ik hoop hier al even wat steun te vinden.
Alle reacties Link kopieren
Lieve TO,



Ik vind je sterk. Verander niet. Voor niemand.



Dikke knuffel,
Alle reacties Link kopieren
Wat heftig! Geen advies, heel veel sterkte. Goed dat je zo daadkrachtig hebt gehandeld.
Heel veel sterkte! Bel een goede vriendin, je moeder, zus, etc. Bel in ieder geval iemand waarbij je je verhaal kwijt kunt.
Wat een eikel! Niet luisteren naar z'n smoesjes. Heel veel sterkte de komende tijd
Wat verschrikkelijk voor je

Veel sterkte
Alle reacties Link kopieren
Hoe kut het nu ook voelt, wees blij dat je in de bevoorrechte positie bent om hem jouw huis uit te kunnen gooien. En verder ook geen gezeik omdat je niet getrouwd bent en er geen kind is.
Shoot first, ask questions later!
Wat een klootzak. Ondanks je situatie vind ik dat je supersterk handelt en heb je juist gehandeld. Sterkte!
Alle reacties Link kopieren
Dank voor jullie reacties, dat doet me erg goed. Ik zit wel met tranen met tuiten achter de laptop maar het moet er toch een keer uitkomen denk ik maar.

Ondertussen moet ik denk ik ook een soa test doen, misschien kan ik van de week een test aanvragen via de psychiater.

Ik zit in dubio of ik het haar nieuwbakken man moet vertellen, op dit moment denk ik nog het is mijn zaak niet maar mocht er iets uit die test komen.....

Dat kutwijf spoort echt niet. Ik heb weleens via mijn ex gehoord dat ze nieteens echt wilde trouwen. Maar ja hij vroeg haar he....

Op de bruiloft zelf vertrouwde ze ons nog toe dat ze de avond van tevoren gruwelijk dronken is geworden en haar verloofde haar kots heeft moeten lopen ruimen.

Gatverdamme, ik besef me nu dat mijn ex ook op dat feestje de dag van tevoren is geweest en dat hij nog aan mij vroeg of hij er goed uitzag en of hij de juiste kleren had gekozen..
Nu wil hij praten, heel veel praten. Hou je hoofd erbij, want voor je het weet val je voor zijn praatjes.



Hou van jezelf, geef hem geen kans je nog eens pijn te doen.
Alle reacties Link kopieren
Pfaff wat heftig zeg sterkte



Je hebt het nog lief aangepakt ik had hem en zijn minnares aangepakt.
Oscar Wilde “To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.
Wauw TO, wat ben jij ontzettend krachtig! Je bent een topwijf ! En houd vol.
Yup, ik zou die gesprekken doorsturen aan haar man.
Alle reacties Link kopieren
quote:melbrw schreef op 28 juni 2015 @ 17:46:

Yup, ik zou die gesprekken doorsturen aan haar man.Ik ook.
Alle reacties Link kopieren
quote:ayraa schreef op 28 juni 2015 @ 17:31:

Wat verschrikkelijk voor je

Veel sterkte verkeerde gequote.
Alle reacties Link kopieren
Nu wel snel iemand in vertrouwen nemen, behalve het VF natuurlijk. En hey, natuurlijk is het een kutwijf! Dat idee maakt het nu misschien iets makkelijker voor je qua verwerking dan als het bij wijze van je allerbeste vriendin was.

Sterkte. En laat de echtgenoot er (vooralsnog) ff buiten, je hebt al problemen genoeg. Hoewel je natuurlijk wel dingen kan laten 'uitlekken' via het werk van zijn overspelige vrouw natuurlijk...
Broeva!!! Haro!!!
quote:melbrw schreef op 28 juni 2015 @ 17:46:

Yup, ik zou die gesprekken doorsturen aan haar man.Ik zou het ook overwegen. Hij is nu nog maar kort met haar getrouwd, nog geen kinderen (neem ik aan?).. Hij kan nu nog van haar af. Alhoewel een deel van mij het ook gewoon uit pure wraakzucht zou willen. Maar is dat eerlijk? Naar hem toe? Hij gaat voelen wat TO nu voelt. Maarja, het is ook niet eerlijk als hij er pas achter komt als hij verder is met haar..
Alle reacties Link kopieren
Wat heb jij veel meegemaakt.. Dikke knuffel! Ik zou die whatsapp gesprekken doorsturen. Walgelijke minnares!
Alle reacties Link kopieren
quote:redbuIIetje schreef op 28 juni 2015 @ 17:33:

Hoe kut het nu ook voelt, wees blij dat je in de bevoorrechte positie bent om hem jouw huis uit te kunnen gooien. En verder ook geen gezeik omdat je niet getrouwd bent en er geen kind is.=
Alle reacties Link kopieren
Ik vind dat de man het hoort te weten. Ik zou het namelijk zelf ook willen weten. En ik vind dat zij er niet zomaar mee weg mag komen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Enora schreef op 28 juni 2015 @ 17:51:

[...]





Ik zou het ook overwegen. Hij is nu nog maar kort met haar getrouwd, nog geen kinderen (neem ik aan?).. Hij kan nu nog van haar af. Alhoewel een deel van mij het ook gewoon uit pure wraakzucht zou willen. Maar is dat eerlijk? Naar hem toe?Eerlijker dan zwijgen en hem in dat schijnhuwelijk laten zitten.
Shoot first, ask questions later!
quote:redbuIIetje schreef op 28 juni 2015 @ 17:53:

[...]



Eerlijker dan zwijgen en hem in dat schijnhuwelijk laten zitten.Ja, i agree. Ik hd mijn mijmeringen nog uitgebreid.
Alle reacties Link kopieren
Ja een goed plan zeg.

Stuur die berichten door naar haar kersverse echtgenoot.

Dat soort mensen verdienen toch geen relatie.

En ik snap het niet,dat collega s het met elkaar aanpappen op het werk, brrrrr

Nou



Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd !!
Alle reacties Link kopieren
quote:kittycat1 schreef op 28 juni 2015 @ 17:49:

[...]





Ik ook.



Ik ook.

Met de mededeling dat hij zich moet/kan laten testen.
het leven is als n neus,haal eruit wat erin zit.
Alle reacties Link kopieren
quote:blankelelie schreef op 28 juni 2015 @ 17:52:

[...]





Dat is ook zo alleen zonder zijn bijdrage voor de huur wordt het heel moeilijk om het alleen te doen tegenwoordig, vanwege flinke huurverhogingen de afgelopen jaren. Gelukkig heb ik zijn bijdrage voor deze maand al binnen. Hopelijk kunnen mn ouders een tijdje bijspringen, ik trek het echt niet om nu zelf ook nog te moeten verhuizen.

Ohw, da's wel kut dan dat je een huis hebt waarbij de huur op 2 inkomens was gebaseerd...

Als je ex ook op het huurcontract staat is hij evengoed huurder natuurlijk en zou hij jou ook uit het huis kunnen proberen te krijgen. Daar moet je ook nog voor oppassen. Of kan hij de huur ook niet in z'n eentje betalen?
Shoot first, ask questions later!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven