Alles kapot; hij had een affaire...

28-06-2015 17:22 286 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik had al vervelende gevoelens de laatste tijd. Ik vond dat hij wel heel erg veel met zijn collegaatje appte. Best een leuke meid zo te horen en we zijn nota bene één (!!) maand geleden nog op haar bruiloft geweest! Achteraf besef ik me dat ik het toch goed gevoeld heb toen ik haar niet een aardige vibe vond hebben toen ze mij de hand schudde.

Ik heb aangekaart bij mn ex dat ik jaloers was dat ze zo extreem veel appten en hij lachte het weg. De volgende dag kwam hij thuis en vertelde me lachend dat zij daarover had gezegd; najaaa, jullie waren een maand geleden nog op mijn bruiloft!!

Domme naieve trut die ik ben voelde ik me beschaamd.



Vrijdagavond zat ik rustig tv te kijken toen mijn vriend me belde terwijl hij met collega's aan het stappen was. Hij belde anders nooit. Ik nam op en hij zei me dat hij gevallen was met mijn fiets die hij geleend had. Hij had onder andere een flinke snee in zijn kin en die moest misschien gehecht worden. Zijn collegaatje zou ervoor zorgen dat ze hem in een taxi kreeg met zijn bebloedde kin en dat ze mijn fiets ergens parkeerde..

Toen hij thuis aan kwam zag ik gelijk dat het foute boel was en heb ik een taxi gebeld en zijn we naar de EH gegaan, waar we pas na uren aan de beurt waren omdat het erg druk was die nacht. Mijn vriend/ex was erg geirriteerd en snauwde me om de haverklap af. Ik dacht dat dat door de pijn kwam en legde het maar even naast me neer. Hij vertelde na verloop van tijd wel het eea over hoe hij was gevallen en dat zijn collegaatje, met wie hij op dat moment alleen was,(de hele avond neem ik maar aan) hem had gedwongen om mij te bellen zodat ik op de hoogte was....

Nadat we thuis kwamen heb ik hem in bed gelegd.



Weer op de bank zag ik dat zijn telefoon op de bank lag terwijl hij normaal bijna vastgelijmd aan het ding zat. Zonder enige gene probeerde ik zijn code te raden en had na 2 keer raak. Zijn whatsappgesprekken maakten een hele hoop duidelijk, Ik heb maar een week teruggelezen (en dat gesprek gelijk naar mijzelf doorgemaild) en het waren duidelijk geen gesprekken tussen normale collega's. Hoe hij haar fantastische kont en tieten vond, dat ze niet konden wachten tot de volgende stapavond, etc. :sick:Het wordt niet helemaal duidelijk maar het lijkt er sterk op dat het al een hele tijd gaande is en dat ze ook hotelkamers hebben gehuurd. Ik heb het hele verhaal gelezen, screenshots van de ergste dingen genomen en die naar hem toegeappt. En gezegd dat ie moest zorgen dat hij weg was als ik wakker werd en de sleutels moest achterlaten.



Na veel wijn en een slaappil ben ik uiteindelijk wel in slaap gevallen en werd ik wakker van de deur die hij achter zich dichttrok. Ik was natuurlijk brak en groggy maar toen ik me weer enigzins boven Jan voelde ben ik verhuisdozen gaan halen en ondertussen is nu alles ingepakt, 20 dozen in de hal.



Ik jank me kapot en kan het gewoon nog steeds niet echt geloven, we zeiden altijd tegen elkaar dat we de liefde van elkaars leven waren en zo voel ik dat nu ook nog. En hoe cliche wil je het hebben; met je collega... gatver!!! Het allerergste is dat ik een depressie en ptss-symptomen heb en daardoor ben ik nu al 2 maanden thuis en loop ik bij gespecialiseerde geestelijke zorg, Hij weet daar natuurlijk alles van en JUIST nu doet hij me dit aan.. Ik ben blij dat ik al aan de antidepressiva zit want ik ben soms in staat om mezelf wat aan te doen... DAARom wilde hij niet trouwen en DAARom was hij maar matig enthousiast over een kindje. Ondertussen ben ik bijna 34 en ik kan weer volledig overnieuw beginnnen.



Hij appte me vandaag met het geijkte verhaal, hij houdt van me, heeft me dit nooit aan willen doen, zeker nu niet, heeft het allemaal verpest, etc. etc. Ik heb hem gezegd dat hij vanavoond met zn broer langs kan komen om de dozen op te halen en dat ik hem in de ogen wil kijken over wat er is gebeurd dus dat hij mee zal moeten komen.



Ik heb het nog aan niemand verteld. Want dan is het écht echt.... Dat moet natuurlijk wel en zal ik de komende dagen wel gaan doen maar ik hoop hier al even wat steun te vinden.
Alle reacties Link kopieren
quote:marana schreef op 29 juni 2015 @ 08:54:

Succes vandaag.



Handel niet uit wraak, bemoei je niet met haar huwelijk, hou het bij jezelf, je hebt daar de komende tijd waarschijnlijk al genoeg mee te stellen.Dat dus
Opinions are like assholes. Everybody has one.
Alle reacties Link kopieren
Wat 'n eikel, sterkte to . Lijkt me een enorme rotsituatie
Weet wat je zegt, maar zeg niet alles wat je weet
Alle reacties Link kopieren
Je hoort vaker dat als je partner vreemd gaat met 'n andere vreemdganger, de ex-en steun aan elkaar kunnen krijgen, dus zeker contact opnemen met die man van haar. Het is tenslotte niet eens 'n echt vreemde voor je als je uitgenodigd was op hun bruiloft.
Shoot first, ask questions later!
Wat een ontzettende klootzak zeg. Bah. Je komt erg sterk over, goedzo! Als hij met zijn broer zijn spullen komt halen zou ik zoals eerder gezegd ook wat afstandelijk doen, spullen overhandigen en weg.



En ik denk dat ik misschien ook wel de man van die sloerie zou inlichten. Als ik hem was zou ik het namelijk wel op prijs stellen als me dat gezegd werd.



To, heel veel sterkte, je komt er wel!
Alle reacties Link kopieren
Ik vind dat je het niet kan maken om niet haar partner in te lichtte.



Iemand zien verongelukken en niet ingrijpen vind ik not done.



Wat die man ermee doet is zijn ding.



Het niet willen delen en alleen naar jezelf kijken vind ik erg egoistisch.



Das net zoiets ik word aangevallen door een haai maar ik vertel het andere zwemmers niet ze zoeken het maar uit of ze het overleven.
Alle reacties Link kopieren
quote:BWitched schreef op 29 juni 2015 @ 09:36:

[...]





Natuurlijk. Geloof je dat zelf?Jazeker. Anders zou ik 't ook niet opschrijven. Ik zou het zelf graag weten in deze situatie. Liever nu dan over een paar jaar, als je wellicht samen kinderen hebt en de situatie een heel stuk complexer is geworden.
it's not who I am underneath, but what I do that defines me
Alle reacties Link kopieren
quote:blankelelie schreef op 28 juni 2015 @ 17:38:

Dank voor jullie reacties, dat doet me erg goed. Ik zit wel met tranen met tuiten achter de laptop maar het moet er toch een keer uitkomen denk ik maar.

Ondertussen moet ik denk ik ook een soa test doen, misschien kan ik van de week een test aanvragen via de psychiater.

Ik zit in dubio of ik het haar nieuwbakken man moet vertellen, op dit moment denk ik nog het is mijn zaak niet maar mocht er iets uit die test komen.....

Dat kutwijf spoort echt niet. Ik heb weleens via mijn ex gehoord dat ze nieteens echt wilde trouwen. Maar ja hij vroeg haar he....

Op de bruiloft zelf vertrouwde ze ons nog toe dat ze de avond van tevoren gruwelijk dronken is geworden en haar verloofde haar kots heeft moeten lopen ruimen.

Gatverdamme, ik besef me nu dat mijn ex ook op dat feestje de dag van tevoren is geweest en dat hij nog aan mij vroeg of hij er goed uitzag en of hij de juiste kleren had gekozen..





Ik lees nog tot hier maar moet eerst even kwijt: JA VERTEL HET DIE GOZER!!! Voor die snol zijn leven helemaal verziekt. Echt hij zal je dankbaar zijn. Ik zou dat echt doen!!!

BY the way, je doet het heel goed. Super. Ik hb ook iets meegemaakt en heb geen harde bewijzen zoals jij maar je doet het goed!!! houd vol!
Alle reacties Link kopieren
quote:rabarbara schreef op 29 juni 2015 @ 12:23:

[...]





Ik lees nog tot hier maar moet eerst even kwijt: JA VERTEL HET DIE GOZER!!! Voor die snol zijn leven helemaal verziekt. Echt hij zal je dankbaar zijn. Ik zou dat echt doen!!!

BY the way, je doet het heel goed. Super. Ik hb ook iets meegemaakt en heb geen harde bewijzen zoals jij maar je doet het goed!!! houd vol!Waarom is die vrouw een snol? En waarom richt je alle woede op die vrouw? Die ex van TO pakt toch de kans die hem gegeven is? Hij hoefde het niet te doen hè.
"De cursus rietdekken is afgelast".

"Riet is ziek"
quote:Tickel schreef op 29 juni 2015 @ 12:50:

[...]



Waarom is die vrouw een snol? En waarom richt je alle woede op die vrouw? Die ex van TO pakt toch de kans die hem gegeven is? Hij hoefde het niet te doen hè.Ik vind sowieso dat gescheld een beetje kansloos want je hebt er niets aan. Het enige wat gebeurt is dat je langer in je boosheid blijft hangen.
quote:ivankar schreef op 29 juni 2015 @ 09:35:

[...]





Hoezo 'vals', het is juist ontzettend goed om hem te waarschuwen zodat-ie zijn eigen keuzes kan maken, zoals: op zoek naar iemand die wel betrouwbaar is.Inderdaad, deze man hoort het ook te weten (zou zelf ook willen dat ik ingelicht werd als ik enorm bedonderd zou worden zoals in dit geval) ik zou het nog wel even achter de hand houden, jouw vreemdganger moet zich eerst maar eens uitschrijven uit het huis en zijn spullen ophalen.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou je ex wel even een appje sturen dat hij vanavond jouw fiets meeneemt. Als hij hem niet bij zich heeft geen spullen meegeven. Voor je het weet ben je je fiets ook nog kwijt. Dus niet alleen het sleuteltje, voor hetzelfde geld staat de fiets er niet meer.



Heel veel sterkte vanavond. Zeg zo min mogelijk, niet in discussie gaan. Gewoon niet verder dan de gang laten komen, spullen overhandigen en wegwezen.
Alle reacties Link kopieren
Haar man inlichten zou ik ook doen. Wat hij er dan mee doet is aan hem.
Weet wat je zegt, maar zeg niet alles wat je weet
Alle reacties Link kopieren
Nou..dan hebben we weer zo,n rat he!!..in het riool er maar mee.

Maar jij hebt nu pijn....hij krijgt het nog, trek je daar maar aan op!, het lijkt allemaal mooier dan het is[voor hem]...maar..

What comes around, goes around.

.

Altijd.

Dus droog gauw je tranen, zo, n rat is dat niet waard.

Behoud je trots.
We are the heroes of our time, but we are dancing with demons in our minds..
Sterkte vanavond! En inderdaad, hou het zakelijk en koel.
Alle reacties Link kopieren
Ik lees niet alles, want ..nu ja, laat maar, maar euhh...je hebt dus een gesprek ofzo vanavond?....zoiets..

Je laat hem er niet in he?..gewoon afhandelen bij de voordeur.

En zeg hem maar, dat hij eigenlijk in de put hoort, op het stoepje........maar dat dat nog wel komt.

.

Klaar.

Kijk, zo doen we dat, daar maken wij geen woord meer aan vuil.

Wegwezen , strepen.
We are the heroes of our time, but we are dancing with demons in our minds..
Ik zou haar man ook inlichten hoor. Het is niet zo dat je een lafhartige poging doet om tussen hen in te komen. Je hebt gewoon keihard bewijs dat toen zij een maand geleden voor het altaar stonden, zij al met je vent aan het seksen was. Zo diep zit de liefde bij haar niet. Wat hij met die info gaat doen is aan hem. Ik zou zo redeneren: Liever nu al weten met wat voor soort mens ik getrouwd ben, dan later als ik kinderen heb.
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal, ben vanochtend bij de therapeut geweest. Ze zijn er nu uit wat ik nodig heb en de behandeling start volgende week al gelukkig.



Ik heb het verhaal er ook uitgegooid en kreeg steun, dat voelde wel even fijn. Daarna heb ik heel lang geslapen, ben nu net pas wakker.

Nu eindelijk maar eens iets eten en dan zullen we zien vanavond...
Alle reacties Link kopieren
quote:Tickel schreef op 29 juni 2015 @ 12:50:

[...]



Waarom is die vrouw een snol? En waarom richt je alle woede op die vrouw? Die ex van TO pakt toch de kans die hem gegeven is? Hij hoefde het niet te doen hè.ja heb je gelijk in.... heb ook zoiets meegemaakt recent en ben ook heel boos. vind vrouwen die gaan met iemand die bezet is ook verkeerd maar schelden heeft geen zin inderdaad, mijn excuses
Alle reacties Link kopieren
quote:blankelelie schreef op 29 juni 2015 @ 14:02:

Hoi allemaal, ben vanochtend bij de therapeut geweest. Ze zijn er nu uit wat ik nodig heb en de behandeling start volgende week al gelukkig.



Ik heb het verhaal er ook uitgegooid en kreeg steun, dat voelde wel even fijn. Daarna heb ik heel lang geslapen, ben nu net pas wakker.

Nu eindelijk maar eens iets eten en dan zullen we zien vanavond...heel veel sterkte. Vind je echt supersterk en je bent een voorbeeld voor me.
quote:BWitched schreef op 29 juni 2015 @ 09:38:

[...]





Dat dus

Dus jij zou graag willen dat niemand het je zou vertellen?



Ik zou het vertellen, niet uit wraak, maar gewoon omdat ik het zelf graag zou willen weten.



Niet vertellen vind ik juist vals. Die man is net met haar getrouwd!!
Alle reacties Link kopieren
quote:Tickel schreef op 29 juni 2015 @ 12:50:

[...]



Waarom is die vrouw een snol? En waarom richt je alle woede op die vrouw? Die ex van TO pakt toch de kans die hem gegeven is? Hij hoefde het niet te doen hè.



Ja, zo was mijn reactie ook al een beetje.

In principe heb je niets met die vrouw (en haar man) te maken, Blankelelie. Je hebt te maken met je ex en als we dan toch gaan schelden: Hij is de lul. Hij is degene die een relatie met jou had. Die jou beloftes gedaan heeft en die gruwelijk heeft verzaakt naar jou toe. Je hebt (had) alleen met hem te maken, niet met diegene met wie hij vreemd ging.



Natuurlijk is het daarnaast niet netjes te gaan trouwen, terwijl je een relatie erbij hebt, maar dat is voor jou bijzaak. Dat is zíj. Ver weg.



Heel veel sterkte verder. Je klinkt goed en hebt snel gehandeld. Knap vind ik dat!
Later is nu
quote:rosaaa schreef op 29 juni 2015 @ 14:27:

[...]



Dus jij zou graag willen dat niemand het je zou vertellen?



Ik zou het vertellen, niet uit wraak, maar gewoon omdat ik het zelf graag zou willen weten.



Niet vertellen vind ik juist vals. Die man is net met haar getrouwd!!

Jij bent een maand geleden getrouwd, en dan komt ineens een vrouw die je alleen op je bruiloft gezien hebt, naar je toe met het verhaal dat je kersverse vrouw vreemdgaat met haar collega, de man van deze vrouw. Je hebt geen idee wat jij of je vrouw haar ooit heeft aangedaan. Je vrouw vertelt dat zij van haar collega heeft gehoord dat zijn vrouw depressief is en hem net uit huis heeft gezet, maar ze heeft geen idee wat en waarom. Ze weet wel dat de vrouw bij een psych loopt. Wie ga jij geloven?



Ik denk echt dat TO door het te vertellen tegen die man alleen maar veel meer gezeur krijgt en geen steun of begrip. Ze heeft nu even genoeg aan zichzelf, moet zich op zichzelf richten.
quote:marana schreef op 29 juni 2015 @ 14:49:

[...]



Jij bent een maand geleden getrouwd, en dan komt ineens een vrouw die je alleen op je bruiloft gezien hebt, naar je toe met het verhaal dat je kersverse vrouw vreemdgaat met haar collega, de man van deze vrouw. Je hebt geen idee wat jij of je vrouw haar ooit heeft aangedaan. Je vrouw vertelt dat zij van haar collega heeft gehoord dat zijn vrouw depressief is en hem net uit huis heeft gezet, maar ze heeft geen idee wat en waarom. Ze weet wel dat de vrouw bij een psych loopt. Wie ga jij geloven?



Ik denk echt dat TO door het te vertellen tegen die man alleen maar veel meer gezeur krijgt en geen steun of begrip. Ze heeft nu even genoeg aan zichzelf, moet zich op zichzelf richten.

Het is aan hem of hij het gelooft of niet (TO heeft genoeg bewijs dat het echt is overigens, maar goed, geen idee of ze dat in zou zetten) maar ik vind dat hij het recht heeft om het te horen. Ik en vele andere posters hier zeiden het al: we zouden het zelf willen weten.



Stel dat mijn vriend een affaire zou hebben en mensen wisten het, maar niemand zou het me vertellen, zou ik dat bijna net zo erg vinden als het verraad van mijn vriend.
Als vriend(inn)en of familieleden het weten en het je niet vertellen, ja, natuurlijk voel jij je dan verraden. Maar iemand die je amper kent, die zich bedrogen voelt en daar jouw vrouw van beschuldigt, die geloof je niet zomaar. TO heeft bovendien genoeg aan haar hoofd, met haar ptss en haar ex.
Alle reacties Link kopieren
quote:marana schreef op 29 juni 2015 @ 15:12:

Als vriend(inn)en of familieleden het weten en het je niet vertellen, ja, natuurlijk voel jij je dan verraden. Maar iemand die je amper kent, die zich bedrogen voelt en daar jouw vrouw van beschuldigt, die geloof je niet zomaar. TO heeft bovendien genoeg aan haar hoofd, met haar ptss en haar ex.En daarom is het belangrijk dat TO keihard bewijs heeft. Wat TO verder aan haar eigen hoofd heeft maakt m.i. niet zoveel uit voor die bedrogen man, hij heeft recht op de waarheid.
it's not who I am underneath, but what I do that defines me

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven