Log nu in om te reageren
 1. Dingen lopen zoals ze lopen, ik ben niet zo van goed of fout. Ja, je hebt je man destijds bedrogen en ja, je zou het weer kunnen doen. Hij zou het ook kunnen doen. En mijn buurman ook. Maar dat is een kwestie van vertrouwen. Of hij kiest ervoor je te vertrouwen of niet en dan moet hij gaan. Dit gezeik over dingen die je niet kunt veranderen maar dan wel blijven vind ik laf. Of hij zet zich eroverheen of hij gaat, meer opties zijn er niet. Of wat wil hij nog dat je doet/zegt dan?
 2. quote:
  Lucylucille schreef op 19 april 2017 @ 14:31:
  Wacht ff, hij wist niet dat jij getrouwd was? In dat geval heeft hij er recht op om te zeiken.

  Als hij het wel wist, dan wist hij toch ook al dat je notoire vreemdganger bent? Je ging tenslotte (onder andere) met hem vreemd.

  Zo lees ik het ook. Hij wist niet dat ze al een vent had.
  Nou, lekker dan, staat daar een bedriegster aan je deur met kind die komt inwonen en dan pas haar scheiding gaat regelen. Goed bezig.

  En dan schiet TO uit haar panty omdat hij als single zijnde ook vrouwen heeft gehad.
 3. quote:
  zairaanne schreef op 19 april 2017 @ 14:30:
  [...]


  Het is een redelijk jammerlijke vaststelling dat uiterlijk een rol speelt. Meer dan wel zelf graag toegeven. Want ik geef toe dat ik hem met 30 kg meer aan zijn lijf ook niet zou hebben bekeken indertijd. Misschien zou ik er wel voor gevallen zijn had ik hem beter leren kennen. Maar als het op uiterlijk aankomt zijn we allen gelijk. En voor alle duidelijkheid; sinds de dag we elkaar kennen is er altijd wel al 'iets' geweest tussen ons. Pas toen hij ook single was is hij op mij afgestapt. En dat valt samen met mijn gewichtsverlies.
  Hijzelf heeft nog nooit een opmerking gemaakt op mijn gewicht behalve dat ik er naar zijn mening alsmaar beter uitzie. Dat hij me niet zag staan toen ik dicker was, heeft ook te maken met het feit dat hij toen in een relatie zat.
  Betekent dit dat je ook al vreemd had willen gaan met hem? Maar dat hij toen nog te fatsoenlijk was wegens niet single?
 4. Ik mis de liefdesbaby...?

  It's easy to feel like flying when you fall (for a little while)...
 5. quote:
  Moniek1234 schreef op 19 april 2017 @ 14:27:
  [...]


  Aan die foute beslissingen kun je nu niets meer doen. Uiteindelijk maakt iedereen fouten en die vormt je uiteindelijk tot de persoon die je bent. Fijn dat je er geen behoefte aan hebt en dat hij is naar wat je verlangde! De vraag is dus of hij zich bij je verleden neer kan leggen.
  Hoe moeilijk het ook is, als hij dit niet kan dan gaat het altijd nog naar boven komen, en daar wordt je echt niet gelukkig van!  Absoluut. En dat is nu de uitdaging voor de komende tijd. Hijzelf noemt het de afweging of zijn liefde het haalt van zijn afkeer. Dat is pijnlijk om zovele redenen. Enerzijds heeft het verleden niets met hem te maken. Hij was er toen nog niet. Dat hij er zich vragen bij stelt vind ik normaal. Dat hij er zich door vernederd voelt, slaat voor mij op niets. En toch is zijn boosheid soms zo fel dat ik vrees voor de toekomst. Anderzijds is hij geen onbeschreven blad. Hij heeft ook een paar misstappen begaan en heeft een redelijk wild single leven achter de rug. Beiden zijn even slikken voor mij maar tegelijk vind ik dat, als dat het verleden is en blijft, ik daar geen opmerkingen kan op maken. Hij is ook, los van het probleem, diezelfde super vent die hij is onder andere door zijn ervaringen. Dus moet en mag ik me daar niet over uitspreken. Het verschil tussen ons is dat ik geen goedkeuring vraag noch excusen zoek voor mijn fouten. Ze zijn er. Er mag dan wel een reden en een context zijn maar ze zijn niet goed te praten. Hij praat zichzelf dan wel soms goed. Het maakt de relatie bij momenten onevenwichtig. Ik die steeds mea culpa moet slaan, hij die niet eens mag geconfronteerd worden met zijn verleden.

  Het is echt geen dagelijks probleem. Maar het komt af en toe boven. Ik wou gewoon even praten met dames die misschien iets vergelijkbaars meegemaakt hadden.
 6. Nou blij voor je ex dat ie van je af is. En ook verdiende loon, dat je huidige partner zich afvraagt of jij wel trouw bent, dat was je namelijk niet in een huwelijk.

  Ik hoop dat je een les leert.
 7. Zowaar het hele verhaal gelezen en kom tot de conclusie dat je een behoorlijk zooiitje van je leven hebt gemaakt.

  Maar goed ik vind dat je huidige vriend niet zo moet zeuren, gebeurd is gebeurd en hij kon van te voren bedenken dat je het niet zo nauw neemt tijdens een relatie want je ging tenslotte vreemd met hem tijdens je relatie met je inmiddels ex man.
  Jammer dat hij je geen eerlijke kans wil geven.
 8. Wat een arts van je wil weten

  Heb jij een doktersbezoek gepland? Dit zijn de 5 vragen die een arts meestal aan je stelt. Handig om te weten, zodat je je goed kunt voorbereiden. #adv

  Lees verder

 9. quote:
  Panita_ta schreef op 19 april 2017 @ 14:37:
  [...]

  Zo lees ik het ook. Hij wist niet dat ze al een vent had.
  Nou, lekker dan, staat daar een bedriegster aan je deur met kind die komt inwonen en dan pas haar scheiding gaat regelen. Goed bezig.

  En dan schiet TO uit haar panty omdat hij als single zijnde ook vrouwen heeft gehad.
  sure. goed gelezen.
 10. Je bent bewezen onbetrouwbaar, als er problemen zijn los je ze niet op maar duik je bij een ander in bed. Dat is een ontzettend nare karaktereigenschap en niet een die je zomaar afleert. Ik denk dat zijn roze bril samen met zijn verliefdheid aan het verdwijnen is, en hij begint te je nu te zien zoals je echt bent. Het ging hem nooit om je karakter, hij viel op je lichaam. En nu komt het besef dat een mooi lichaam niks is zonder goed karakter. Ik snap dat hij nu hevig twijfelt. Hij zal toch een keuze moeten maken, jou vertrouwen zonder bewijs dat je te vertrouwen bent, of bij je weg gaan. En jij zult ook een keuze moeten maken. Blijf jij bij iemand die jou zo wantrouwt? Hoe lang blijf je op hem wachten?
 11. quote:
  snooziegirl schreef op 19 april 2017 @ 14:26:
  Wat maakt de sexy god zo'n god in jouw ogen, TO?
  Toen je dik was zag hij je niet eens staan maar nu je magerder bent wel.
  Daar wil je natuurlijk oud mee worden, hij heeft immers alles.
  :no:
  Vooral blauwe ogen, dat dan weer wel.


  Dit dus.

  TO want vind jij daar dan van? Eerst zag hij je niet staan maar nu je afgevallen bent opeens wel. Wil je echt zo'n man die (blijkbaar) voornamelijk op uiterlijkheden valt?

  laat maar ben weer te langzaam, TO is hier al op ingegaan
 12. quote:
  spaatje25 schreef op 19 april 2017 @ 14:43:
  Nou blij voor je ex dat ie van je af is. En ook verdiende loon, dat je huidige partner zich afvraagt of jij wel trouw bent, dat was je namelijk niet in een huwelijk.

  Ik hoop dat je een les leert.
  Uiteraard. Dat hier blijkbaar enkel foutloze mensen zitten.
 13. quote:
  zairaanne schreef op 19 april 2017 @ 14:45:
  [...]


  Uiteraard. Dat hier blijkbaar enkel foutloze mensen zitten.
  Tussen foutloos zijn en steeds opnieuw bij iemand in bed duiken terwijl je in een relatie zit, zit nog heul veul!

  It's easy to feel like flying when you fall (for a little while)...
 14. Wat voor misstappen heeft hij begaan? En wat hij in zijn single leven doet maakt toch helemaal niks uit? Dat is toch niet te vergelijken met wat iemand in een relatie doet?
 15. Nog een alinea erbij en je hebt een bouquet-reeks... :sarcastis

  Maar goed.... als hij zich zo bezighoudt met je verleden dan denk ik dat ie bang is dat je hem ook gaat bedriegen/verlaten/friendzonen...

  Wie naar het verleden kijkt, staat met zijn rug naar de toekomst...
 16. quote:
  Miffy53 schreef op 19 april 2017 @ 14:45:
  [...]


  Dit dus.

  TO want vind jij daar dan van? Eerst zag hij je niet staan maar nu je afgevallen bent opeens wel. Wil je echt zo'n man die (blijkbaar) voornamelijk op uiterlijkheden valt?


  Dit opmerking zou zeer terecht zijn (en geloof me, het is niet dat ik mezelf geen vragen stel) moest het zo zwart wit zijn. In een uiteenzetting moet je het natuurlijk kort houden (ha ha...niet dus) en snij je wat bochten af.

  We kennen elkaar al jaren en we hebben altijd een zwak voor elkaar gehad. Ook toen ik dikker was toonde hij wel 'vriendschappelijke interesse'. het is dus niet dat hij me niet zag staan. Ik ga niet zeggen 'integendeel' maar hij had wel een zekere aandacht. Hij was toen nog getrouwd en onze relatie was (en ik ga het word correct gebruiken nu) platonisch... Onze contacten waren puur vriendschappelijk zij het dat hem een bijzonder knappe en leuke vent vond. Ik was ervan overtuigd dat hij niet geïnteresseerd was op die manier. Na al die jaren blijkt dat een beetje genuanceerder te zijn. In die zin dat hij altijd al een zwak voor me had maar toegeeft dat hij me slanker mooier vindt. Het is in ieder geval eerlijk.
 17. Ik zal zeker niet zeggen, dat uiterlijk geen rol speelt. Maar ik denk wel, dat je alleen daarop geen stabiele, langdurige relatie bouwt. Na de eerste fase van verliefdheid zullen er meer pilaren stand moeten houden, anders sta je binnen de korste keren weer in een ruïne. Een van die pilaren is vertrouwen hebben in elkaar en dat vertrouwen krijgen jij en dus je kind op dit moment niet van je vriend. Want hij zorgt voor onrust en strijd omtrent jouw verleden. Hij of jij zal een keuze moeten maken hierin. Vind ik dan.
 18. quote:
  Annelleke schreef op 19 april 2017 @ 14:48:
  Wat voor misstappen heeft hij begaan? En wat hij in zijn single leven doet maakt toch helemaal niks uit? Dat is toch niet te vergelijken met wat iemand in een relatie doet?
  Ik ben ook wel benieuwd naar de misstappen. Maar dat hij single was betekend natuurlijk dat hij tijdens die periode geen fouten gemaakt heeft. Iedereen kan fouten maken / andere slecht behandelen, ook singles :-] (maar niet vreemdgaan nee)

  My life, my way
 19. quote:
  Chart schreef op 19 april 2017 @ 14:49:
  Nog een alinea erbij en je hebt een bouquet-reeks... :sarcastis

  Maar goed.... als hij zich zo bezighoudt met je verleden dan denk ik dat ie bang is dat je hem ook gaat bedriegen/verlaten/friendzonen...


  Uiteraard. En ik begrijp het wel. Maar die strijd is lastig.

  En wat die bouquet reeks betreft...:-) je hebt een heel goed punt.
 20. ik snap zijn twijfels wel, jij kunt wel zeggen dat het het verleden is en je geen enkele behoefte hebt aan andere mannen, maar jullie zijn pas 10 maanden samen. Je zult bij je ex ook niet gelijk met andere mannen hebben liggen vozen.
  Verder zeg je dat jij zijn verleden hebt geaccepteerd, dat is mooi, maar dat wil niet zeggen dat hij dat automatisch ook maar moet doen dan.
  En je vraag in de titel: nee, je bent niet fout met hem bezig, maar je bent voor hem wel heel fout bezig geweest en soms komen die fouten terug als een boemerang

  I was born in the sign of water, and it is there that I feel my best
 21. Ik was ook z'on vreemdganger toen ik jonger was. Maar in mijn huidige relatie helemaal niet. En mijn man vertrouwt me ook gewoon. Dus je hoeft niet je hele leven een vreemdganger te blijven . Maar je ziet het vaker bij dames die veel afvallen, die krijgen ineens aandacht en kunnen dat niet handelen ofzo. Moeten er iets mee. Dus ik snap zijn angst wel.
 22. Je bent al 10 hele maanden samen en nog geen behoefte aan een ander gehad.Poeh poeh.

  Bekijk de situatie over 2 jaar weer even.10 maanden is niks.

  Iemand die je eerst niet ziet staan omdat je dik was..Nou zou hem ook niet moeten nu hij je slank ineens wel aantrekkelijk vind.
  Wat als er opeens weer wat kilo s aankomen?Gaat hij dan bij je weg?
 23. Ziet je zoon zijn eigen vader nog of heb je vader voor het gemak ook maar uit het leven van je zoon geband?
 24. quote:
  Moniek1234 schreef op 19 april 2017 @ 14:50:
  [...]


  Ik ben ook wel benieuwd naar de misstappen. Maar dat hij single was betekend natuurlijk dat hij tijdens die periode geen fouten gemaakt heeft. Iedereen kan fouten maken / andere slecht behandelen, ook singles :-] (maar niet vreemdgaan nee)
  Hij is jaren samen geweest met een vrouw die hij ook bedrogen heeft. Zij het dan dat hij er eerlijk over geweest is en zij hem een tweede kans gegeven heeft. Ze zijn jaren later toch uiteen gegaan. Tijdens zijn single jaren heeft hij uiteraard niemand bedrogen. Tenzij je iemand hoop geven op meer om de tuin leiden noemt. Er zijn heel veel bedpartners gepasseerd in die tijd. En niet elk van hen dacht dat het maar voor kort was terwijl hij wel wist dat hij na het ontbijt zou breken ermee. Is dat een misstap? Bah. Neen zeker. Hoort bij het leven. En tegelijk weet ik dat, had ik gelijkaardige dingen gedaan, hij er misselijk zou van worden.
 25. quote:
  zairaanne schreef op 19 april 2017 @ 14:50:
  [...]


  Dit opmerking zou zeer terecht zijn (en geloof me, het is niet dat ik mezelf geen vragen stel) moest het zo zwart wit zijn. In een uiteenzetting moet je het natuurlijk kort houden (ha ha...niet dus) en snij je wat bochten af.

  We kennen elkaar al jaren en we hebben altijd een zwak voor elkaar gehad. Ook toen ik dikker was toonde hij wel 'vriendschappelijke interesse'. het is dus niet dat hij me niet zag staan. Ik ga niet zeggen 'integendeel' maar hij had wel een zekere aandacht. Hij was toen nog getrouwd en onze relatie was (en ik ga het word correct gebruiken nu) platonisch... Onze contacten waren puur vriendschappelijk zij het dat hem een bijzonder knappe en leuke vent vond. Ik was ervan overtuigd dat hij niet geïnteresseerd was op die manier. Na al die jaren blijkt dat een beetje genuanceerder te zijn. In die zin dat hij altijd al een zwak voor me had maar toegeeft dat hij me slanker mooier vindt. Het is in ieder geval eerlijk.

  Dit klinkt al heel anders inderdaad.

  Maar hij wist dus dat jij vreemdging? Hij koos bewust voor een vreemdganger en doet nu moeilijk over vertrouwen?

  Ik denk dat je je wat minder op je eigen plezier en meer op je kind moet gaan richten. Zorg voor een stabiele thuissituatie voor hem, houd je vriendje buiten de deur tot je een relatie hebt die echt een stevige basis heeft. Woon op jezelf en houd die woning voor jou en je zoon. Je zadelt hem steeds op met nodeloze stress en dat heeft hij niet nodig. Zijn leven is al zwaar genoeg door hoe jij en zijn vader je hebben gedragen. Let op! Ik noem je geen slechte moeder! Absoluut niet. Jij bent ook maar een mens. Maar het kan geen kwaad jezelf af te vragen of je je prioriteiten wel op orde hebt.
 26. quote:
  zairaanne schreef op 19 april 2017 @ 14:45:
  [...]


  Uiteraard. Dat hier blijkbaar enkel foutloze mensen zitten.


  Tuurlijk niet. Ik heb ook fouten gemaakt in mijn leven en daarvoor mijn gedrag aangepast, van mijzelf geleerd e.d.

  Vreemdgaan is mij echter overkomen, en ik vond het verschrikkelijk dat iemand voor mij bepaalde welke waarheid ik te horen kreeg, mij in een illusie liet leven en mij niet genoeg respecteerde om, op basis van alle feiten, een keuze te laten maken over mijn leven, mijn geluk.

  Ik vind vreemdgaan een gebrek in je karakter. Dat je in staat bent om iemand die van jou houdt, je liefheeft zo'n mes in de rug te steken. En dat meerdere malen, waardoor je dus ook niet hebt geleerd van je fouten.

  Goed. Je huidige man weet dat toen hij met je begon, dat jij niet trouw bent. Daar heeft hij zelf voor gekozen, wellicht had hij niet ingeschat wat dit voor hem zou betekenen in de toekomst, jullie hebben de tijd ook niet genomen.

  Als ik jou was zou ik een tijd alleen zijn, en kiezen om aan mijzelf te werken d.m.v. therapie.