Farmville 2 drijft wig tussen mij en mijn vriend HELP

13-10-2014 00:15 168 berichten
Het begon onschuldig, gewoon even spelletje spelen op Facebook maar het begint de spuigaten uit te lopen. Met name nu hij ook level 20 is en ook meedoet aan de wekelijkse jaarmarkt. Op de een of andere manier haalt hij steeds meer punten dan ik ook al beweert hij bij hoog en laag dat hij geen superschep gebruikt voor dubbele punten. Ik snap er geen drol van hij heeft maar een miezerig level 30 boerderijtje en minder waterputten dan ik. Toch staat hij steeds voor, wat ik ook doe. En dat lachje erbij... om van door te draaien! Nu net gekeken en ik stond voor, heeft hij ineens een bekroond beest die zijn wel 90 punten waard! En mijn water en voer zijn op dus ik kan hem niet inhalen wat vinden jullie... pikstraf? Ik trek dit niet langer joh!
Wat heb je allemaal al gespeeld? Misschien kunnen wij je ergens in een nieuw spel versneld inwijden, via stiekeme mail of zo, en dat je dan hem over een poosje kunt uitlachen als hij daar gaat starten en ver achter ligt?
Euhm de laatste tijd



-South Park the Stick of Truth

- Fable Anniversary

- Assasins Creed 3 (die controls... SCHIET stom poppetje SCHIET ipv met je blote vuist de vijand proberen te slaan terwijl die een bajonet heeft echt grom)

- Minecraft

- Sims4

- Goat Simulator

- Call of Duty Black Ops (10 hele minuten volgehouden toen wilde ik controller ritueel in de fik steken)
Grumpy, ik ga helemaal stuk van jouw topic, en leef heel erg met je mee :D



Wat vind je van The Stick of Truth, sir Douchebag?
quote:Morrowind schreef op 13 oktober 2014 @ 18:02:

Grumpy, ik ga helemaal stuk van jouw topic, en leef heel erg met je mee :D



Wat vind je van The Stick of Truth, sir Douchebag?Ja dat vond ik echt een stom stukje ik ging er tegenin natuurlijk en Cartman bleef me maar douchebag noemen. Vriendlief had vantevoren de achievements opgezocht online en zei braaf overal ja op. Nu moet ik straks het spel opnieuw spelen om al die achievements ook nog te halen
Maar verder is het wel leuk er zitten veel Southpark elementen in waar ik krom om lig. Zo kun je op verschillende plekken dat boek van Butters vinden (The poop that took a pee) en je wil echt niet weten wat ik allemaal in de slaapkamer van Mrs Cartman heb gevonden
quote:Pretzel66 schreef op 13 oktober 2014 @ 15:16:

Haha dat mensen er serieus op in gaan heerlijk dit topic laat me even lachen op een rotdag .



Verwacht alleen wel een bijpassend plaatje op hate the ones who hate you Maar het is toch ook wel een beetje een serieus topic?
quote:rdvv schreef op 13 oktober 2014 @ 18:07:

[...]



Maar het is toch ook wel een beetje een serieus topic?Nou, ik denk het toch niet. Je moet er denk ik 'in' zitten om het te begrijpen dus wat dat betreft past het potje wel op het dekseltje.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb niks met online gamen en ik ken Grumpy niet, maar het straalt er toch vanaf dat dit humoristisch bedoeld is?! Onbegrijpelijk dat mensen het serieus nemen. De BEO's schrijven op dezelfde manier.



Grumpy, ik heb krom gelegen om jou en de reacties van je vriend. Volgens mij hebben jullie een hoop lol samen
Wie/wat zijn de BEOs?
PS vriend appte vanmiddag dat hij niet geband is maar een officiele waarschuwing heeft. Dus vanaf nu kan ik alleen nog maar hele politiek correcte dingen hier posten en roepen wat een geweldige held hij is enzo anders heb ik een probleem. Hij is wel pissig dat ik hier wel over hem en zijn Farmville mag klagen maar hij niet over mij en hoe kansloos ik ben in gamen.
Nou GC, Het beeld wat ik van je heb word helemaal waargemaakt in dit topic



Wat ik deed met mijn ex was real life kaartspellen spelen, en als hij naar de wc ging even snel zijn beste kaarten om wisselen met mijn slechtste.

1 keer deden we een weddenschap die ik heeeeel graag wou verliezen Dus toen deed ik het omgekeerde.

Vals spelen is de clou. Het word tijd om in te loggen op zijn laptop en die digitale kutkomkommers teveel water te geven (oid ik ken het spel niet)
Nee dan krijg ik heel het forum in mijn nek dat ik aan zijn laptop zit want voor ik het weet zitten de komkommers in een map vol porno foto's van zijn ex om maar wat raars te noemen. Hij produceert er veelsteveel dus hij moet toch wat met die dingen?



Afgelopen zomer waren we in Amerika...geen internet dus ik dacht joepie! Maar ook daar zijn ze fanatiek joh. Kaartspelletje wat Hand & Foot heet. Wij twee teams vrouwen tegen de mannen echt ongelofelijk die kerels, zelfs zijn half demente tante wilde hem op een gegeven moment wurgen geloof ik.
Alle reacties Link kopieren
Volgens mij verhandelt hij zijn digitale komkommers met andere farmville spelers. Ik zou oppassen als ik jou was.
Life is short. Eat dessert first.
quote:betjebig schreef op 13 oktober 2014 @ 18:53:

[...]



Nou, ik denk het toch niet. Je moet er denk ik 'in' zitten om het te begrijpen dus wat dat betreft past het potje wel op het dekseltje.O ik dacht half grap, half realiteit. 😁
quote:Miss.Innuendo schreef op 13 oktober 2014 @ 15:41:

[...]





Echt...waar gáát dit over



Bij sommige forummers had ik een bepaald beeld, dat dan door bepaalde topics of uitspraken zomaar ineens volledig kan veranderen. Jammer.



Ben ook wel benieuwd idd.



Yaaaaay mensuh, ik ben er nog hoor! Ben was ff langs gekomen, maar snel weer weg. Wat ik niet snap, want bij sommige...nee heel veel topics denk ik ook 'Dat is toch niet serieus!?!' Neem dit topic nou. Ik bedoel, SERIOUSLY Daar mag Ben met z'n hamer ook wel ff langs wat mij betreft. Dusseh, nou dat dus


Ik heb ook zo'n gamer als vriend. Ik heb het met je te doen Grumpy haha. Ikzelf waag me er niet aan.
Ja sorry, ik raak er niet over uitgepraat. Die hondenschoenen dan. Die mensen ook niet, maar op een heel andere manier. Ik bedoel, teringkriebel WTF maakt het uit welke schoenen je aanhebt?!?!?! Die hond piest er toch wel op en als je geluk hebt stap je nog ff in de kak ook. Maar het ergste is nog, dat die mensen dus met ELKAAR moeten overleggen welke schoenen ze aandoen. Hey zijn toch volwassenen? Die hebben toch het denkvermogen om zelf te kunnen beslissen welke schoenen je aan doet!? Poeh hé, dat moest ik ff kwijt schijnbaar. Nu ga ik de katten ff uitlaten...alleen tja, welke slippers moet ik dan aandoen?
Oh god ik durf het bijna niet te zeggen maar heb jij geen koeien te koeieneren of rozen te verwelken ofzo?
Alle reacties Link kopieren
Moeten de komkommers nog niet geoogst worden?
Life is short. Eat dessert first.
quote:doornroosje9 schreef op 13 oktober 2014 @ 21:19:

Moeten de komkommers nog niet geoogst worden? Ik heb zoete aardappels staan, maar die moeten wel de grond uit ja anders gaan ze rotten. En m'n beesten hebben honger...
Hier kijk ik dus de hele avond tegenaan

Alle reacties Link kopieren
Slecht shirt inderdaad.
Weet je wat je doet bij wijze van relatietherapie: delete allebei jullie accounts en maak een nieuw account aan op naam van één van zijn kinderen. Dan gaan jullie samen als een gek farmen en de andere kindertjes helemaal verpletteren met jullie saamhorig bewaterde digitale kutkomkommers en al dan niet met superschep opgekweekte prijskoeien. Heel verbroederend, jullie krachten bundelen.
Alle reacties Link kopieren
Is hij overgestapt van KFC naar McDonalds met dat shirt?





Whahahhhahaha zou je denken? Nee is zijn werk shirt hij is een soort neppe zalandoman.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven