Heftige ruzie om kattenharen

10-10-2014 11:25 1048 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal, (sorry voor onderwerpnaam, ging wat mis)



het zit me heel hoog en moet het even kwijt. Gisteren heftige ruzie gehad omdat man weer ging klagen over de kattenharen. Ik werd heel boos omdat het al de zoveelste keer was dat hij erover ging klagen terwijl ik dagelijks stofzuig en zeker om de dag (ook dagelijks) ons kat brostel. Hij doe niets in de huishouding en weigerd de kat te borstelen omdat het niet zijn kat is! Kat is pas 7 maanden. Ik wilde al lang een kat en de kinderen ook. Hij heeft ingestemd en heeft zelfs geholpen met zoeken.



Toen hij gisteren weer z'n opmerking maakte dat "nu weer z'n zooitje was" werd ik echt woest. Ik zei dat ik zijn gezeur spuugzat was en dat hij of moest helpen of zijn mond moest houden. Hij had het over de kat buiten zetten zodat hij nooit meer terug kon! En pakte hem op om dit ook daadwerkelijk te gaan doen!! Ik deed de achterdeur snel dicht en waarschuwde hem dat als hij dit deed hij het wel zou weten. Toen deed hij ons kat via de voordeur naar buiten (kat is een binnenkat die altijd achter in de tuin gaat maar nooit voor lang). Dochter greep in en pakte hem weer snel om binnen te zetten.



Ik heb in mn boosheid gezegd dat ik hem buiten zal zetten en niet de kat, en heb daar geen spijt van. Man is sinds gisteren boven, heeft de door mij opgeschepte eten van gisteren laten staan en is nu ook wakker maar komt niet naar beneden.



Het gaat mij niet zozeer om de kat, al hou ik heel van onze kat, gaat het mij meer om het niets doen van mijn man maar wel lopen klagen. Huishouding is al jaren punt van discussie geweest en ik heb mij daar zelfs bij neer gelegd. Vraag en verwacht niets meer van hem, en dan nog wel lopen zeuren van hoe en wanneer er wordt schoongemaakt. ...?? Hij zit lekker de hele dag op de bank is te beroerd om iets te doen. Zelf als ik aan het stofzuigen ben..moet ik hem vragen om op te staan. Vorige week heb ik het bewust niet gevraagd en hij bleef languit op de bank liggen!!! Ik heb toen om hem heen moeten stofzuigen.



Ook de dag daarvoor ging ik hardlopen en nam de kids mee...dochter deed mee en zootje ging op fiets. Kwam ik terug en ging gelijk koken. Toen vroeg hij mij vanuit de bank om aardappelen voor hem te brengen zodat hij ze kon schillen. Die kleine dingen erger ik me matteloos aan. Ik zei dat ik het liever zelf deed dan de moeite nemen om het te brengen.



De hele dag op de bank op zn mobiel maar wel lopen klagen over kattenharen en dan weigeren wat te doen!! bah....
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het een soort dominantie. Zo van "ze moet er nu maar weer klaar mee zijn". Hij lijkt echt niet door te hebben hoever hij is gegaan of hij heeft er maling aan. Ik vrees het laatste, gezien ook zijn eerdere sexuele avances. Hij is totaal blind voor haar emoties. Pas op, meamore, pas op...
"Hey baby girl, you're on speaker so behave" (© Derek Morgan)
De eerste dagen van dit topic vond ik het allemaal erg snel gaan. Dat heb ik in eerdere posts ook wel verwoord op die manier. Maar is het heel gek als ik het nu ineens wel weer erg lang vind duren?



Ik kan me echt geen voorstelling maken van hoe jullie nou met elkaar omgaan in dat huis. Ik stel me zo voor dat jullie eigenlijk beiden meestentijds doen alsof er niks aan de hand is. Maar dat hebben jullie toch in het verleden ook best wel lang gedaan? Dus wat is er nu precies anders? Dat je nu hoopt dat je het echt meent en dat je hoopt dat hij zo lief is om op een gegeven moment weg te gaan? Newsflash: dat gaat hij niet doen meamore!



Een man koopt echt geen geurtjes en bloemen voor een vrouw waarvan hij weet dat ze hem wel uit kan kotsen dus ik ben wel heel benieuwd wat voor signalen hij van je krijgt. Of bedoelt hij het weer zoals hij toen ook de plee ging boenen?
Alle reacties Link kopieren
Die bloemen heeft ie zelf in de vaas gedaan, dus niet direct aan mij gegeven als voor mij bedoeld, het geurtje gaf mijn zoontje aan mij, man was met hem weggeweest en heeft het blijkbaar met hem gehaald, dus voordat mijn man iets kon zeggen, gaf zoontje het aan mij. Heb alleen dankjewel gezegd.

Voor de rest geef ik hem geen enkel signaal dat het nog goed kan komen. Contact die ik maar is functioneel, doe geen kleren voor hem wassen of zijn spullen opruimen, niets, nada. Voor mij duurt dit ook allemaal eeuwen!!! Gewoon te lang, en ik weet dat hij niet weg zal gaan uit eigen beweging. Zal weer eerst ruzie moeten komen. IK WIL DAT HIJ VERDWIJN
Alle reacties Link kopieren
Ik had die vaas leeggegooid, echt hoor. Het geurtje is lastiger omdat hij het via je zoontje heeft gespeeld, maar die zou ik ook niet gebruiken en onaangeroerd in de verpakking laten. Desnoods alsnog laten weten dat je het niet wilt en weggooien als kind niet in de buurt is. Je geeft nu mixed signals, na manipulatie. Hiermee geef je dus de boodschap af, dat je te manipuleren bent. Zo niet direct, dan wel via jullie kind. Trap er niet in joh
"Hey baby girl, you're on speaker so behave" (© Derek Morgan)
Alle reacties Link kopieren
quote:GarciaCM schreef op 18 november 2014 @ 17:16:

Ik had die vaas leeggegooid, echt hoor. Het geurtje is lastiger omdat hij het via je zoontje heeft gespeeld, maar die zou ik ook niet gebruiken en onaangeroerd in de verpakking laten. Desnoods alsnog laten weten dat je het niet wilt en weggooien als kind niet in de buurt is. Je geeft nu mixed signals, na manipulatie. Hiermee geef je dus de boodschap af, dat je te manipuleren bent. Zo niet direct, dan wel via jullie kind. Trap er niet in johZo is het!
Gadver, hij speelt het zo sneaky! Wat een laffe sluwe hond. Via je zoontje. Nee natuurlijk gooi je het dan niet in de prullenbak. Wat een nare moeder zou dat jou maken. Ik zou je zoontje een dikke knuffel hebben gegeven, en je man daarna onder 4 ogen vragen wtf dit te betekenen heeft. Dat die toenaderingen juist averechts werken en dat je wil dat hij opdondert. Hoe duidelijk ben je eigenlijk naar hem? Je zegt dat je alleen noodzakelijk contact met hem hebt. Maar heb je hem wel duidelijk gemaakt dat je hem spuugzat bent, dat iedere toenadering alleen maar voor walging zorgt? En heb je een ultimatum gesteld? Ik zou daar anders maar snel mee beginnen. Anders is hij over 3 jaar nog niet weg. Hij gaat maar een tijdje bij vrienden wonen zou ik denken.
Alle reacties Link kopieren
Pfff, lastig to, ik begrijp dat je hoopt dat jullie het allemaal rustig af kunnen ronden, maar het wordt nu toch wel echt tijd dat ie inderdaad vertrekt en dat je misschien wat meer druk op hem uit moet oefenen. Of je dan tegen hem moet zeggen dat je hem spuugzat bent en dat je van elke toenadering walgt, weet ik niet. Misschien werkt het ook als je rustig, maar wel heel gedecideerd meldt dat je wilt dat hij nu echt bv. binnen een week vertrekt. Kan hij tijdelijk niet even terecht bij die ene vriend met die vrouw die jou twee keer heeft gebeld oid?
quote:isa_isa_ schreef op 19 november 2014 @ 14:24:

Pfff, lastig to, ik begrijp dat je hoopt dat jullie het allemaal rustig af kunnen ronden, maar het wordt nu toch wel echt tijd dat ie inderdaad vertrekt en dat je misschien wat meer druk op hem uit moet oefenen. Of je dan tegen hem moet zeggen dat je hem spuugzat bent en dat je van elke toenadering walgt, weet ik niet. Misschien werkt het ook als je rustig, maar wel heel gedecideerd meldt dat je wilt dat hij nu echt bv. binnen een week vertrekt. Kan hij tijdelijk niet even terecht bij die ene vriend met die vrouw die jou twee keer heeft gebeld oid?Nee niet in die letterlijke bewoordingen. Maar als ze alles negeert, neemt hij haar blijkbaar totaal niet serieus. Hij alsof er niets aan de hand is. De tijd voor de zachte aanpak lijkt mij persoonlijk wel lang genoeg te hebben geduurd. Ik zou duidelijk en hard zijn. Stellen dat je er niet van gediend bent, dat het een laffe sneaky manier is en dat je het juist als een belediging opvat dat hij je met een parfummetje probeert te paaien. En dat hij binnen een week het huis uit moet zijn. Jammer dat het niet harmonieus kan. Maar ik zou stapelgek en heel ongelukkig worden in deze situatie.
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,

hier is de spanning om te snijden. Ik heb man eergisteren 2 links gestuurd met huurwoningen. En gezegd dat ik maar aan het zoeken ben gegaan omdat ik het gevoel heb dat hij daar niet mee bezig is. Man kon dit niet echt waarderen. Voelt zich onder druk gezet en ik moest maar rekening houden dat hij zijn financiën eerst op een rij moest zetten. Ik heb gevraagd waarom hij geen geld leen van zijn vriend, daar moest ik maar niet mee bemoeien en dat ging hij sowieso niet doen. Man zei dat als ik zo ga doen hij dan gelijk een afspraak gaat maken om dit huis te koop te zetten, want dan moesten we beide op zoek gaan naar andere woning en bleven we allebei dan met restschuld. Ik werd woest en gezegd dat dit altijd zijn wijze is van handelen: alleen aan zichzelf denken en niet aan de kinderen, dat hij een egoïst was. Ik heb ook gezegd dat HIJ moest vertrekken en dat IK de kinderen niet onnodig gaat confronteren met een verhuizing én wissel van school/vrienden/omgeving !!! Ik heb gezegd niets te gaan tekenen en dat hij het dan maar via een advocaat moest gaan regelen als hij dit zo graag wilde.

Anywayz vandaag ook wat woordwisseling gehad...hij kan nog steeds niet aangeven wat hij qua omgangsregeling zou willen voor de kinderen; ja dat weet ik niet want ik weet niet hoe de sitautie gaat lopen dit dat. Ik heb gezegd dat ik asap een antwoord wil want anders hoeven we voor mij ook niet meer naar een mediation, want als hij niet eens daarover een antwoord kan geven (zou hij al weken geleden doen op een vrijdag) dan gaan we onze tijd verspillen bij de mediation en dat ik dan liever dat geld én tijd aan mijn advocaat besteed. Hij zei dat ie aanstaande dinsdag een afspraak heeft en dat ik dan van hem hoor hoe en wat. Nou dat is voor mij echt de laatste dag: na dinsdag maak ik gelijk een afspraak voor die advocaat en laat ik die mediation maar zitten. Heb geen zin in deze eindeloze discussie met hem. ...ik merk ook dat ik niet normaal meer tegen hen kan praten: zoveel woede wekt hij nu op bij. Hij is gelukkig gaan werken vandaag tot savonds laat. Krijg krampen in mn maag elke keer als ik hem thuis hoor komen.
Zo, wat heftig allemaal. Alles moet blijkbaar precies zo gaan zoals hij graag wil, hij denkt inderdaad alleen maar aan zichzelf. Het is nu wel heel duidelijk dat hij niet serieus op zoek is, Meamore. Ik neem aan dat je dit ook ziet.

Ik ben niet genoeg op de hoogte van evt. regels om hem uit het huis te krijgen. Hoop dat anderen tips voor je hebben. Ik wil je wel veel sterkte toewensen.
Alle reacties Link kopieren
Geen raad, maar wel .
Alle reacties Link kopieren
Zeker heftig to, wat vervelend allemaal! Kun je die mediator niet om hulp/advies vragen? Wanneer hebben jullie weer een afspraak met hem of haar?
Alle reacties Link kopieren
Vervelend meamore, en goed dat je meteen actie onderneemt! Want ik ben het met je eens dat het anders een gebed zonder einde wordt. Deze man wil niks zuiver omdat dat jou frustreert. Het enige waar hij nu mee bezig is, is jou terug in het gareel te treiteren. Ineens roepen dat het huis nu maar helemaal verkocht moet worden. Volgende week wil hij weer per se blijven en moet jij weg, wedden? En jij maar overal op in proberen te spelen...



Doe niet meer "redelijk", dat ziet dit soort mannen als zwakte. Elk gesprek is winst voor hem, want dan kunnen de grenzen weer een stuk weg"onderhandeld" worden. Gewoon stellen wat er gaat gebeuren en er niet meer van afwijken. Hij zal van alles van je vinden, je een schuldgevoel aanpraten, je bang maken en je vooral ergeren door steeds weer iets anders te willen of niks te willen of doen. Er is werkelijk niks wat je hieraan kunt doen, je kunt het namelijk niet goed doen bij hem. Ja, behalve als jij weer toegeeft en je hoofd weer in zijn hondenriem steekt.



Hij gaat straks op het laatste moment weer even gewenst gedrag vertonen, want dan ga jij weer akkoord met mediation, wedden?. En zo rekt hij en rekt hij en probeert je zo lang mogelijk te blijven manipuleren. Dit gaat nooit ophouden want jullie hebben kinderen samen en dat is straks nog de enige manier waarop hij je kan bereiken. Bereid je hier dus op voor en timmer alles zo goed mogelijk juridisch dicht. Laat hem als het kan iets tekenen qua zorgverdeling ("Ik heb een conceptje gemaakt, alleen maar de grote lijnen") want hoe knullig een vodje het ook is, het bewijst straks iets als jullie voor de rechter staan. Eigen ervaring, heeft mij gered.



Die van mij dacht dat hij tot het einde der dagen zo door kon gaan en kwam van een koude kermis thuis in de rechtzaal. Hij werd eruit gezet met een huisverbod als bonus. Ik kon niet eens blij zijn, zat tot weken na de zitting nog met stresseczeem en besefte pas na weken afstand in wat een hel ik geleefd had. Zelfs de kleinste dingen die voor anderen normaal zijn besef ik nu nog elke seconde. Dat ik hier zo zit te typen zonder bang te hoeven zijn dat hij me controleert. Op het toilet kunnen zitten zonder elk moment gestoord te worden. Kunnen slapen zonder lastiggevallen te worden. Naar mijn werk kunnen zonder dat hij opbelt dat er iets met de kinderen is gewoon om te controleren hoe snel ik reageer. Geen porno-acts meer (ja, deed die van mij ook) in de huiskamer. Dat ga jij straks ook beseffen, hoe het is als je eigen huis weer veilig is.



Nu driekwart jaar verder is het enige wat hij nog heeft om te treiteren de omgang met de kinderen en dit melkt hij uit tot de max. Ook dit heb ik bijna rond lijkt het. Alles zwart op wit, en geen uitzonderingen meer. Overleg alles met je advocaat, die weet precies wat jij mag en kan en hoe je jezelf kunt beschermen tegen dit soort getreiter.



Hou vol, ook voor jou komt het goed.
Alle reacties Link kopieren
Lotus, heftig verhaal en goede adviezen denk ik.
Het is beter om een kaars aan te steken dan de duisternis te vervloeken
In memoriam AnnA_C
Alle reacties Link kopieren
Allemaal

(wat een verhaal Lotus!)

Ik wil zeker voor de kinderen alles op papier hebben. Ben nu een heel ander persoon tegenover hem, ik herken mezelf niet eens meer. Van om bijna onderdanig en gehoorzaam naar geen enkele medelijding voor hem en woede, vooral omdat hij bewust alles loopt te verlengen.

Met de mediatior heb ik nog steeds geen afspraak! Ik heb gisteren nog gebeld en ik zou nog asap de uitnodiging krijgen. Maar zoals ik al eerder zei, zelfs dat zie ik niet meer zitten. Ik denk niet dat er wat te bespreken valt met man. Hij gooit nu alles op: tijd nemen om de juiste stappen / beslissingen te nemen zodat wij straks geen spijt krijgen van wat we besloten hebben. ...#sure
Meamore, gewoon een advocaat inschakelen en voorlopige voorzieningen vragen. Dan heb je wat dat betreft even rust, duurt week of 6, maar dan heb je houvast.



Uiteindelijk kom je vast nog wel terecht bij de mediator.



Meteen morgenochtend doen dus! Voorlopige voorzieningen, en dat zegt helemaal niets over het uiteindelijke resultaat. Maar is wel een middel om te zorgen dat je a.s. ex het huis uit moet.
Alle reacties Link kopieren
Daar dacht ik ook al aan,maak morgen nou ja vandaag nog een afspraak met een advocaat.

Hiermee laat je hem zien dat : jij de touwtjes in handen hebt, het menens is en niet meer afwacht maar handeld.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou ook meteen maandag bellen voor een afspraak met de advocaat en voorlopige voorzieningen aanvragen. Je merkt dat elke keer dat jij laat zien dat het je menens is, hij in de contramine gaat. Dat kan op een dag escaleren en dan weet je niet waar je mee te maken krijgt. Zeer waarschijnlijk een versie in het kwadraat van het geweld dat hij eerder heeft laten zien. En gerust in het bijzijn van je kinderen, daar zal hij niet mee zitten.



Je ziet hoe hij je zoontje inzet om je te dwingen een cadeautje aan te nemen. Dit is je voorland: straks als jullie uit elkaar zijn zal hij de kinderen rücksichtslos gebruiken om jou te raken. Laat dus nu al zien dat dat niet gaat lukken, geef hem het parfum terug met de mededeling dat hij de kinderen niet mag gebruiken om jou direct of indirect iets te zeggen. Echt, je moet dit direct te kop indrukken, want er staat jou maar vooral de kinderen anders een hel te wachten.



Ik voel aan alles dat hij helemaal niet van plan is om ooit vrijwillig bij je weg te gaan en dat hij je op alle mogelijke manieren zal tegenwerken. Zijn tactiek is nu rekken en paaien, maar dat kan elk moment omslaan in dreigen - of erger. Wees dus alsjeblieft heel erg op je hoede. Probeer hem het huis uit te krijgen vóór hij hoort dat je vv hebt aangevraagd, want dat zou wel eens zijn lontje kunnen doen ontsteken. Dan weet hij dat het je écht menens is, want dat gaat een stap verder dan je vorige keer hebt gedaan.



Pas goed op jezelf en je kinderen
Ga in therapie!
Alle reacties Link kopieren
Ja, ik ga zeker maandag afspraak maken met advocaat. Afgelopen donderdag heb ik letterlijk mijn hart opgelucht wat al die woede betreft. Ik heb tegen hem heel duidelijk gezegd dat hij maar moest oprotten en mij met rust laten. Heb laten merken dat ik hem zat ben...dat hij mij nooit meer terug zal krijgen, heb gezegd dat ik walg van zijn aanweizgheid, dat hij van mijn man naar een stressfactor in mijn leven is veranderd! Dat hij nu moet gaan begrijpen dat het over is!

Man ging weer zielig lopen doen: zei dat hij nu wel beseft hoe boos en gekwest ik ben en ging, volgens hem nu echt wat gaan regelen om te vertrekken. Hij ging naar boven en zei alvast zijn kleren klaar te zullen zetten om deze nog te vertrekken. Maar zoals altijd zegt hij A en doet B. Hij zou iemand gebeld hebben, en zou van die persoon horen of hij een woning heeft ja of nee. Ook vertelde hij met vriend te zullen praten (geld) om zo snel mogelijk te gaan. Maar goed zoals jullie allemaal al hebben voorspelt: Al zijn kleren liggen nu op de grond naast zijn bed. Hij is er nog dus. Ook gaf hij donderdag aan zelf een advocaat te zullen gaan regelen en dat ik binnenkort dan van hem/haar zal horen want volgens hem had mediation geen zin. Vanochtend heeft mij me "zomaar" gebeld. Heb het gesprek afgekapt.

Tussendoor gaf mij dochter mij een kus en zei dat die van "papa" was. Toen ik verder navroeg, zei ze dat papa die had gestuurd, had hij tegen haar gezegd via de app Ook stuurde hij zelf een app naar mij dat hij niet weet hoe hij met de situatie om moest gaan en een potje van maakte...ik heb hier niet op gereageerd.

En vanmiddag toen hij van werk terug was zei hij dat hij zich terugtrekt van dat eigen advocaat gebeuren want hij heeft geen reden om van mij te scheiden, hij hield van mij en de kids.

Ik heb nagevraagd of het waar was van de kus en gaf heel duidelijk aan hier zeker niet van gediend te zijn!!! en dat ik verwachtte dat het de laatste keer was. Hij bood zijn excuses aan.

Hij ging bij thuiskomst gelijk weer weg met /naar vriend. Mij uitleg gegeven waarom hij met eigen auto ging dit dat...ik heb gezegd dit niet te hoeven te weten en dat hij mij geen verantwoording verschuldigd is...ik hoeft niets van hem te weten...hij doet maar.

Ben hem zo spuugzat, zeker die zielig, gestoord gedrag van hem. Maar tis voor mij duidelijk dat deze man niets begrijpt / wilt begrijpen! Ik stap dan maar zelf naar de advocaat en vraag inderdaad die voorlopige voorziening.
Alle reacties Link kopieren
Heel goed meamore. En doen. Eerder dan maandag kun je niet beginnen maar 6 weken verder ziet 2015 er beter uit dan november 2014.
En ik ontdekte iets, bitterder dan de dood: de vrouw, die een valstrik is en wier hart een net is en wier handen boeien zijn.
Lijkt me een goed plan, meamore. Hij gaat echt niet uit zichzelf weg. Hij zegt toch zelf ook dat hij helemaal niet wil scheiden.
Alle reacties Link kopieren
Jeminee Meamore, wat een vreselijk onvolwassen, kleinzielig gedrag allemaal van je man zeg! Treurig ook dat hij niet in wil zien dat het gezien de spanningen tussen jullie voor de kinderen ook beter is dat hij nu zo snel mogelijk vertrekt. Wat bezielt dat soort mannen toch hè? Nou ja, het bevestigd denkt ik allemaal wel dat je de juiste keuze maakt om van deze man te scheiden. Heel goed dat je maandag naar advocaat gaat!
Lieve Meomore,

In een avond je topic gelezen. Jij bent er al bijna vijf weken echt klaar mee. realiseer je je dat je voorlopige voorzieningen al bijna had kunnen hebben... Ik schrijf dit niet om jou iets te verwijten (!), ik lees wat voor een enorme mentale stappen je maakt en vind je geweldig (!) en dapper. Ik schrijf dit om je te laten inzien hoe goed zijn vertragingstactiek werkt.



Op basis van alles wat je over je man verteld hebt maak ook ik me echt zorgen over jullie veiligheid. Zon actie met zon geurtje, na alles wat er gebeurd is...hij gaat niet zomaar weg en hij gaat je niet makkelijk laten gaan. Je had het blijf huis gebeld en je hebt het zelf op een laag pitje gezet 'omdat alles rustig is' . Zijn tactiek werkt dus. Je had al weg kunnen zijn, veilig.



Wat de kinderen betreft, waarom moet hij bedenken wat hij wil. Bedenk jij maar wat jij wil. Ik hoop dat je echt maandag die advocaat spreekt maar ik hoop vooral dat je zo snel mogelijk niet meer onder een dak leeft. Jouw veiligheid gaat voor de centen.



Dikke knuffel!
Alle reacties Link kopieren
Kom voor jezelf op en voor je kids. Het is meer dan genoeg geweest nu. Hij heeft alle gestelde grenzen met voeten getreden en hij negeert totaal je verzoeken om te vertrekken. Hij is daar totaal niet mee bezig en is het ook niet van plan. Echt niet. Hij geniet veel te veel van dit spel. Hij speelt een spelletje en onbewust blijf jij meespelen. Hij triggert jou en hij weet het. Stop daarmee en ga zelf dingen regelen. Hij gaat het niet doen. Nooit.
"Hey baby girl, you're on speaker so behave" (© Derek Morgan)
Alle reacties Link kopieren
quote:blijftgewoondametje schreef op 22 november 2014 @ 21:13:



Je had het blijf huis gebeld en je hebt het zelf op een laag pitje gezet 'omdat alles rustig is'

!



Er is een heel groot tekort aan opvangplekken en de huidige situatie van TO is niet acuut/ernstig genoeg om een plek in Blijf-huis te krijgen. Hoe cru ook, maar dan moet er eerst iets gebeuren en dan nóg is de vraag of er plek is. To, je kunt wel voor de zekerheid een melding bij de politie doen (vertel de situatie en dat ie eerder fysiek geweld heeft gebruikt), mocht er onverhoopt iets gebeuren, zijn zij al op de hoogte.



To, probeer je verder niet meer door hem te laten provoceren, dus ga geen discussies meer aan, ga nergens meer op in, word niet meer boos, probeer rustig te blijven en héél gedecideerd, etc.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven