Je "type" en je werkelijke partner

13-10-2013 19:13 122 berichten
Alle reacties Link kopieren
Af en toe valt mijn mond open wanneer ik mensen hoor: ik ben verliefd maar het kan niets worden want het is mijn type niet. Of iets van die strekking. En het dan over het uiterlijk van iemand hebben.



Wie is al jaren samen met iemand die niet zijn/ haar type is?



Ik trap af ik van op lange donkerharige mannen beetje mysterieus piraat achtig mijn vriend is even lang als ik blond blauwe ogen, met een rond open gezicht.

Hij valt op kleine indische vrouwtjes. Ik ben ruim 1.80 en een hollandse meid. Wij zijn al 17 jaar gelukkig samen
Ik val niet op kaal, maar ik vind 't wel het toonbeeld van goede verzorging als 'n kalende man de boel maar helemaal afscheert. Inhammen kunnen nog, maar 'n kale plek op 't midden van 't hoofd waar dan eventueel nog een paar sprietjes haar overheen gekamd worden, vind ik écht niet kunnen.
Alle reacties Link kopieren
Leuk topic!



Mijn man is helemaal mijn type. Lang, donkerblond, mooie blauwe ogen, mannelijke kaaklijn, onwijs lekker lijf (sport veel), super lief, erg grappig, goud eerlijk, introvert en hoogbegaafd.



Mijn exen vond ik wel aantrekkelijk, maar qua persoonlijkheid past mijn man veel beter bij me. We zijn een hele leuke combinatie.
Alle reacties Link kopieren
quote:boomklever schreef op 14 oktober 2013 @ 10:57:

Dames (ook heren?) die zeggen op kale mannen te vallen; dan bedoelen jullie mannen die hun hele hoofd kaal scheren neem ik aan.Veel mannen worden vanzelf kaal...
Das waar Iwannalive, maar dan krijg je wat Elninjoo schetst, en ik kan me niet voorstellen dat men in groten getale daar op valt :D
Alle reacties Link kopieren
De mijne heeft inhammen die hij al heel jong kreeg (hij is nu 31). Dus besloot hij de hele boel er maar af te halen en het staat hem super!!
Alle reacties Link kopieren
Ik viel altijd op mannen met donker haar, plm 185, donkere ogen en een beetje mysterieus. Meerdere vriendjes gehad die zo waren en

met 1 zo'n exemplaar twee kinderen gekregen (beide bruin haar, bruine ogen) maar ben uiteindelijk blijven hangen aan blond, lang (2m) en blauwe ogen. Samen drie kinderen die bijna witblond zijn en blauwe ogen hebben.

Ik ben dan ook echt niet qua uiterlijk op hem gevallen. We kenden elkaar al wel wat langer. Hij is wel knap, daar niet van hoor ;) Alleen jammer dat ie kaal lijkt te worden
De term: "help" in caps-lock als topic-titel is over het algemeen omgekeerd evenredig aan de ernst van het betreffende probleem.
Alle reacties Link kopieren
quote:boomklever schreef op 14 oktober 2013 @ 11:12:

Das waar Iwannalive, maar dan krijg je wat Elninjoo schetst, en ik kan me niet voorstellen dat men in groten getale daar op valt :DIk zie anders genoeg mannen met inhammen en een trouwring... dus het zal wel meevallen. Uiteindelijk gaat het in de liefde daar toch niet om. Zelfs Elninjoo kan straks thuiskomen met een half kale hier en daar een plukje haar man en dan vindt ook zij het op eens bij hem toch wel heel schattig. Dat is wat liefde doet.
Alle reacties Link kopieren
Mijn ex is ook totaal niet het type waar ik normaal op zou vallen (het is net uit vanwege pers. omstandigheden, maar we hopen elkaar over een tijdje weer tegen te komen).

Ik viel altijd op lange, wat dikkere, Oudere(!), ambitieuze, beer-achtige jongens met krullen en gewoon lekker Hollands. Niet te artistiek of filosofisch en lekker dominant in de relatie.



Mijn ex: slechts 5 cm groter dan ik, niet dik, ontzettende baby-face, jaar jonger dan ik, goudeerlijk, artistiek en filosofisch en alles behalve dominant (het type dat tegen mij aan komt zitten ipv andersom). Hij knutselt veel met elektronica, en ik vond het altijd heeeerlijk als hij erover vertelde. Zoveel passie in zijn ogen. Maar ambities had die jongen totaal niet :P.

En toch kon ik elke dag nog naar hem kijken en denken: jezus wat ben jij ontzettend lekker, sexy en leuk.
Alle reacties Link kopieren
Grappig topic!



Tja, ik val op Jack Sparrow, zeg maar, in elk geval donker, maar ben al 15 jaar gelukkig met één of andere blauwogige Noorman....



het kan verkeren hè.
Alle reacties Link kopieren
Ik val op hele lange mannen (+1.95m). Niet te slank, gemiddeld qua postuur en donker haar.



De liefde van mijn leven is 1.78m, is wat aan de gezette kant en heeft donkerblond/grijs haar
Verzorgd lang haar maakt mij nat in mijn broekje. Al mijn scharrels hadden lang haar. Vriend had prachtig lang haar tot op zijn billen. Nu millimeter ik het om de zoveel tijd voor hem. Het gekke maar ook fijne is dat hij ongelooflijk sexy en woest aantrekkelijk is ongeacht zijn kapsel.
Alle reacties Link kopieren
Mijn vriend is echt niet het type waar ik normaal op zou afstappen.

Via een vriendin leren kennen met op stap gaan.

Maar wat is die leuk en lief, en het idee dat ik niet makkelijk over hem heen kan gaan lopen is helemaal goed.

Normaal val ik op getinte jongens met bruin hoor en donkere ogen.

Nu een jongen zo wit als maar wat, blauwe ogen, babyface maar zo leuk!

Door zijn karakter ben ik hem leuker gaan vinden.
Alle reacties Link kopieren
Ik val altijd op lange mannen (zeker 1.90m) met donker of blond (Scandinavisch) haar en een mooi lichaam. Hippe kledingstijl, mooi gezicht etc.



Ik ben al 8 jaar samen (en 2 jaar getrouwd) met mijn man, maar 5 cm groter dan ik, een bril, a-sportief (dus beetje een buikje, zeker geen sixpack ) wel goede kledingstijl (met hulp van mij), donker haar (dat dan wel).



Ik viel op zijn humor, manier van doen, zijn baan (basisschool leerkracht), zijn reislust (wat ons uiteindelijk nog wel veel strijd heeft geleverd hij wil ver, ik niet).



Ben nog steeds erg gelukkig, zwanger van ons 1e kindje.
quote:Iwannalive schreef op 14 oktober 2013 @ 11:34:

[...]





Ik zie anders genoeg mannen met inhammen en een trouwring... dus het zal wel meevallen. Uiteindelijk gaat het in de liefde daar toch niet om. Zelfs Elninjoo kan straks thuiskomen met een half kale hier en daar een plukje haar man en dan vindt ook zij het op eens bij hem toch wel heel schattig. Dat is wat liefde doet.Uiteraard! Maar ik vroeg me dus af of de dames die hier "kaal" noemen als iets waar ze specifiek op vallen, dan de kaalgeschoren biljartballen à la Pim bedoelen, of de natuurlijk kalende man met hier en daar een pluk.
Alle reacties Link kopieren
quote:boomklever schreef op 14 oktober 2013 @ 12:41:

[...]





Uiteraard! Maar ik vroeg me dus af of de dames die hier "kaal" noemen als iets waar ze specifiek op vallen, dan de kaalgeschoren biljartballen à la Pim bedoelen, of de natuurlijk kalende man met hier en daar een pluk.Nee niet specifiek. En 'Ed' uit Flashpoint zou ik daarom niet uit mijn bed duwen overigens
wij slapen nooit.
Alle reacties Link kopieren
Ik val op stoere lange mannen met brede schouders, met bruine ogen en bruin haar, beetje mediteraanse types.



M'n vriend is lang, heeft bruine ogen en bruin haar (wel steeds minder ), maar totaal niet stoer, hij heeft nog dunnere armen dan ik en heeft een Limburgs accent. Toch vind ik hem zo aantrekkelijk!
Wow, wat zie jij er vandaag geweldig uit!
Alle reacties Link kopieren
quote:boomklever schreef op 14 oktober 2013 @ 12:41:

[...]





Uiteraard! Maar ik vroeg me dus af of de dames die hier "kaal" noemen als iets waar ze specifiek op vallen, dan de kaalgeschoren biljartballen à la Pim bedoelen, of de natuurlijk kalende man met hier en daar een pluk.O zo... Wat de andere dames bedoelen weet ik niet. Mijn ex was kalend, met inhammen. Het stond hem goed. Verder niet bij stilgestaan...
Alle reacties Link kopieren
Ik val op type miljonair met jacht en een eiland in de Caribbean, een eigen vliegtuig en huizen overal ter wereld. Op de een of andere manier kom ik altijd met artistieke avonturiers thuis, en moet ik de reisjes naar tropische eilanden zelf organiseren en betalen
Alle reacties Link kopieren
Waar ik mn hoofd voor omdraaide waren hippe jongens, leuke kledingstijl, eventueel baard.

Voor wie ik viel? Een meisje die de hele dag in joggingbroeken loopt, compleet geen gevoel heeft voor stijl maar oh zo mooi, grappig, lief, slim en heerlijk is.
Alle reacties Link kopieren
Mijn vriend is echt helemaal mijn type!!! Met exen ook gehad dat ze anders waren dan "mijn type" en als ze wel mijn type waren waren het bad boys. Nu de goede variant getroffen van mijn type en nig steeds elke dag hoteldebotel als ik naar hem kijk of aan hem denk.



Enige is dat mijn vriend 10 kilo lichter was toen ik hem ontmoette en hij had echt ondergewicht toen. Ik val echt niet op mager of gespierd, doe mij maar gewoon en dat is ie nu dus helemaal perfect
Alle reacties Link kopieren
quote:boomklever schreef op maandag 14 oktober 2013 10:57 Dames (ook heren?) die zeggen op kale mannen te vallen; dan bedoelen jullie mannen die hun hele hoofd kaal scheren neem ik aan.



Mijn lief had op jonge leeftijd al enorme inhammen. Dus hij scheert het er al jaren helemaal af.



Ik vind hem super aantrekkelijk als ie zich net heeft geschoren maar ook met de haren van een paar dagen vind ik hem heel knap.
Alle reacties Link kopieren
.
tessaa wijzigde dit bericht op 02-02-2014 17:13
Reden: privacy
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
quote:boomklever schreef op 14 oktober 2013 @ 10:57:

Dames (ook heren?) die zeggen op kale mannen te vallen; dan bedoelen jullie mannen die hun hele hoofd kaal scheren neem ik aan.Ja geschoren ja, en dan die heerlijke kale kop met zijn leger kleding met kisten en een t shirt
Er wordt hier meer gezogen dan in de gemiddelde pornofilm.
Het type wat ik qua uiterlijk lekker vind, word ik maar zelden verliefd op. Nonchalante, stoere vrouwen met grote donkere ogen en grote, ruige mannen met liefst zwarte ogen, prachtig en heerlijk! En in algemene zin voel ik me meer aangetrokken tot vrouwen dan mannen.



Mijn vriend is niet zo groot, heeft blauwe ogen, wat pondjes teveel, (lichtbruin en inmiddels ook grijzend) haar te weinig en een lieve babyface. En ik ben stapelgek op hem!



Andersom ben ik klein, slank en van Indische afkomst, helemaal raak wat zijn type betreft. Alleen zouden mijn tatoeages wat hem betreft wel uitgegumd mogen worden en vindt hij heel lang haar heel mooi en daar hou ik dan weer niet zo van, dus dat heb ik niet.



Qua verschijning zien anderen ons niet als voor de hand liggend koppel, qua doen en laten en manier dan denken klopt het plaatje helemaal.
Ik kwam van de week weer iemand tegen van het type dat ik woest aantrekkelijk vind dus ik heb speciaal dit topic opgezocht om dat te delen Een ooit donkerharig maar nu grijzend, bruinogig type van gemiddelde lengte en normaal postuur en een heel sexy oogopslag. Een beetje zoals Max Joseph van Catfish (een MTV-programma dat mijn dochter altijd kijkt, en ik dus meekijk vanwege Max).

Mijn vriend heeft donker haar, wat ondanks zijn leeftijd nog nagenoeg niet grijs wordt, en prachtige blauwe ogen. Als ik naar mijn relationele verleden kijk zijn het eigenlijk altijd mannen met donker haar (ze worden nooit kaal) en blauwe ogen waar ik langer bij blijf hangen, dus misschien val ik helemaal niet op bruine ogen

Mijn vriend zegt te vallen op mollige vrouwen, maar toen hij verliefd op mij werd woog ik 46 kilo. Inmiddels lijk ik wel wat meer op zijn ideale vrouw.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven