Minder van Tinder-deel 7

09-03-2017 15:53 3013 berichten
Hier schrijven we over onze dateperikelen, irritaties, onzekerheid etc en het leven van een single in de hedendaagse tijd



Haak aan en af wanneer je zin hebt, iedereen is welkom!



Voorgaand deel 6
Sun 87:



Welkom! Wat rot dat je zo lang energie hebt gestoken in iemand die dat niet terug gaf. Ik sluit me bij Eva aan. Ik heb ook de ervaring dat mannen soms opeens schrikken als je openstaat voor een relatie met ze en dan ineens gaan twijfelen, terwijl ze daarvoor hun best deden om je voor zich te winnen.



Jammer dat hij daar niet het gesprek over aan is gegaan. Hij klinkt bang.



Dat hij contact zoekt nu jij afstand neemt is heel typerend. Waarschijnlijk rent hij weer weg als jij weer verder zou gaan met het contact.



Jempo:



Ik kan me je gevoel zo goed voorstellen. Als je eerst wil werken aan gelukkig zijn met jezelf, moet je dat doen. Ik denk dat het de belangrijkste relatie is die we hebben. Die met onszelf. What is meant to be will be.



Max en greenbean:



Fijn dat ik niet de enige ben die het zo ervaart! Zou het misschien komen omdat mannen meer naar porno kijken en denken dat het zo moet? Ik kap na echt slechte sex het contact af, zeker als er niet te sturen valt, maar vind het jammer dat ik dat niet kan uitleggen. Ik zou het zelf liever weten, als ik word afgewezen om iets waar ik iets aan kan doen, maar je kunt moeilijk tegen een man zeggen dat hij er niks van bakt in bed.



Hoe pakken jullie dat aan? Het contact stoppen met iemand die slecht zoent of sext?
Ik ben trouwens net terug van mijn bioscoopdate. Was gezellig. Type: grote vriendelijke reus. Dat hij zo groot en gespierd is is erg sexy. zijn gezicht vond ik minder. Het lijkt me verder een hele lieve, zorgzame man. Heel attent ook. Geen kriebels, maar wel het gevoel alsof ik beschermd ben als ik met hem ben, wat heel prettig is. Hij wilde perse met me meelopen naar de trein, vanwege mijn veiligheid. Dat vond ik erg lief. Verder moet ik hem beter leren kennen om echt een mening te kunnen vormen. To be continued.
Deze sloerie is weer thuis



Lekkere man,maar een beetje vreemd.Het is maar goed dat hij mijn gezicht niet kon zien op een gegeven moment want moest mijn lach inhouden Hij praat zoveel!!! Wel dirtytalk,maar van die hele monologen. Ik dacht op een gegeven moment: wees stil en neuk me!



Daarna was het awkward.....Dat lag aan hem.De geiligheid was weg en hij deed maar moeilijk.Dat ie ziek in zijn hoofd is (niet echt lijkt mij) en met dingen zit. Maar daar wilde ie niet over praten.Ik nog geprobeerd,maar nee,meneer wilde er niet over praten.Begin er dan niet over denk ik



Deze kan de boeken in!
Niks van bakken in bed zeg je natuurlijk niet.....Maar wel dat je dit lekkerder zou vinden of dat dit heel geil is.Op een postieve manier en open manier brengen. Zou het aankijken en wel kijken of iemand leerbaar is. Zo nee,dan ofwel eerlijk zeggen of zeggen dat je gevoel niet doorzet.



Dat zijn gezicht minder is,is het een dealbreker?Misschien wen je eraan?
Alle reacties Link kopieren
Lovestar...zei hij dat hij ziek is in zijn hoofd? Niet verpleegstertje gaan spelen hoor



Mijn date zou maandag in zijn agenda kijken of hij vandaag kon en heb vervolgens niks meer van hem vernomen. Ik loop er niet warm meer voor. Geen tijd is prima, maar zeg het dan. Ik heb hem gevraagd of hij zijn agenda kwijt is, bij geen reactie archiveer ik hem.



Voor de rest nog steeeeeeeeeeds geen matches en heb best wel wat geswiped. Cherokee gooi eens ff wat van jou deze kant op
Alle reacties Link kopieren
Wat voor invloed heb jij op die man. Eerst vol van zichzelf vanwege de monologen en na de sex gek van zichzelf. Daar valt wss niets aan te leren. Idd archiveren en door



Corona. Mss net als Cher eens even met de ogen dicht alles naar rechts swipen en dan unmatchen wat echt drama is.



Of zoals dreamchild deed. Als de foto's niet helemaal je dat waren, toch een drankje doen. Mss kom je dan een heel leuk en exemplaar tegen die je anders niet eens geswiped had
Wees meester en vormgever van jezelf
Alle reacties Link kopieren
Jempo, wat heftig wat jouw ervaring is, zoiets zou niemand moeten ervaren en zeker niet op jonge leeftijd



Lovestar, is het sloeren bevallen?

We stoer dat je ook gelijk bij terugkomst een update geeft

Ik heb mij voorgenomen dat als het met a.s. date niets blijkt te zijn, ik mij meer op het random sloeren ga richten.

Als een gesprekje leuk is en de kans doet zich voor dan word er iemand finaal afgebroken, dat heeft dan helemaal niets meer met serieus daten te maken



Voor nu heb ik mij voorgenomen om a.s. date vanavond te bellen en zaterdag af te spreken met haar.

Ik geef heel het date gebeuren nog één fatsoenlijke kans
Lovestar pas je een beetje op jezelf? Mannen die seks willen mogen wel moeite doen ook. En zo te lezen ging je naar zijn huis?

Of eerst voor die tijd nog een drankje gedaan om te peilen of hij überhaupt wel ok is?

Hij klinkt als een creep.



Ik heb genoeg seksdates gehad, maar nooit over seks gepraat voor die tijd. Het kwam er van omdat lust tijdens de date de boventoon ging voeren.

Ik wil me wel helemaal goed voelen bij iemand voordat ik seks heb en peilen wat voor persoon er tegenover me zit etc. Wil niet zomaar seks, moet wel het idee hebben dat er een klik is op dat vlak en in de mood zijn met die persoon. Daarin spelen voor mij best nog veel dingen. Geen zin in teleurstelling achteraf.

Maar dat werkt voor iedereen anders natuurlijk.

Hopelijk kijk je er fijn op terug
Alle reacties Link kopieren
Mats, het kan ook naast elkaar he? Ik denk nog steeds dat ik serieus op zoek ben, maar niet geforceerd. Niet iedere date is de ware voor mij, ook vooraf niet. Wat als je een date ingaat met het idee om een gezellige avond te hebben. Wordt het sex, oké. Wordt het meer? Fantastisch. Is het een gezellig drankje geweest, maar niet meer, ook goed.



Ik heb gemerkt dat het voor mij heel goed werkt. En dat sloeren van mij is een leuke bijkomstigheid. Soms weet ik tevoren dat het gaat gebeuren en soms ben ik er helemaal niet mee bezig en start die ontembare lust tijdens de date, wat Eva ook zegt



Gewoon doorgaan en hier een guys
anoniem_330515 wijzigde dit bericht op 20-04-2017 08:28
Reden: typo
% gewijzigd
Wees meester en vormgever van jezelf
Alle reacties Link kopieren
quote:Manakamana schreef op 19 april 2017 @ 23:30:

Sun, wat jammer dat het niet anders is afgelopen. Ten eerste denk ik vooral: jij was er klaar voor om in te stappen, maar hij niet. Dat ligt niet aan jou, ergens kon hij misschien niet meegaan met de diepgang en de volheid van wat er bij een relatie komt kijken. Dat je echt zegt tegen de ander; ik kies voor jou.



Anderzijds denk ik nu ook even over mijn eigen situatie; date al af en aan een paar jaar, soms wat langer met de een, soms een crush. Als je dan eens een leuke, normale, positieve, sexy man tegenkomt is het bijna alsof je de loterij hebt gewonnen. Terwijl hij tussen degene die echt bij je passen, misschien maar bleekjes afsteekt. En dan zeg je na een aantal jaar vrijgezel en wat mislukte dates sneller, voor deze man ga ik.

Is het mogelijk dat hij ergens beter aanvoelde dan jij dat jullie het niet zouden redden, dat hij het niet in zich had of dat jullie niet genoeg samen hadden om echt iets op te bouwen?



Manakamana, ik denk dat je hier best wel een punt hebt. Ik was er klaar voor en hij niet, dat was duidelijk! Ik probeer ook vooral te kijken naar de fijne momenten en naar het feit dat ik dus toch wel weer verliefd kan worden op iemand ;)



Zo achteraf denk ik ook niet dat hij echt bij me paste, maar ja die roze bril he... Want man wat hadden we het fijn en zaten we met veel dingen op 1 lijn. Alleen wat ik ook nog steeds een beetje gek vind is dat hij gelogen had over zijn leeftijd. HIj was uiteindelijk 10 jaar ouder dan ik ben, ipv de 5 die ik dacht. Kwam er pas na 2 maanden achter. Nu denk ik ja als je daar al over moet liegen, wat dan nog meer...???



Ik denk niet dat hij ergens beter aanvoelde dat het niets ging worden, ik denk dat hij wel ergens graag een relatie wou, maar dat ik niet de juiste persoon was. HIj zal me best leuk gevonden hebben maar niet leuk genoeg. En nu ik dit zo opschrijf denk ik weer aan hoe raar het aan het eind was, en dat ik blij ben dat ik er een punt achter heb gezet. Beter iemand die wel voor me gaat!



Ik ben blij met jullie reacties! fijn om te lezen!
Smile, you're designed to!
Alle reacties Link kopieren
[quote]elfquest24 schreef op 20 april 2017 @ 00:39:

Sun 87:

Welkom! Wat rot dat je zo lang energie hebt gestoken in iemand die dat niet terug gaf. Ik sluit me bij Eva aan. Ik heb ook de ervaring dat mannen soms opeens schrikken als je openstaat voor een relatie met ze en dan ineens gaan twijfelen, terwijl ze daarvoor hun best deden om je voor zich te winnen.

Jammer dat hij daar niet het gesprek over aan is gegaan. Hij klinkt bang.

Dat hij contact zoekt nu jij afstand neemt is heel typerend. Waarschijnlijk rent hij weer weg als jij weer verder zou gaan met het contact.



Thnx Elfquest! Ja achja, je weet het vooraf nooit natuurlijk! ben er erg verdrietig van geweest en was even helemaal van slag toen hij weer ging appen (zou het dan misschien toch...) Maar hij weet niet wat hij wil en hij kan al helemaal niet over gevoelens praten, als hij die al heeft ;) dus dat schiet gewoon niet op...

Misschien is hij inderdaad wel onzeker, waar hij zich steeds achter verschuild... Ik kan het nu wel weer relativeren en heb wel weer zin om nieuwe mensen te leren kennen en ben wel weer toe aan een leuke en gezellige date! :D
Smile, you're designed to!
Alle reacties Link kopieren
@lovestar: ziek in zijn hoofd? Wat vreemd dat hij daar over begint, ik zou op m'n hoede zijn. Meestal zeggen mensen dat niet zo maar, proberen ze zich alvast in te dekken voor mogelijk vreemd gedrag in de toekomst. Wees voorzichtig met jezelf!



@eva: wanneer is je date met de leuke herkansingsmatch?



@corona: volgens mij hoef je die reactie niet af te wachten, hier moet je geen zin in hebben. Archiveren die hap!



@sun87: goede instelling, waardeer de leuke momenten en rustig verder kijken. Ik heb ook twee keer in hetzelfde schuitje gezeten voordat ik iemand tegenkwam die volledig voor mij ging.
Alle reacties Link kopieren
Hoi iedereen!



Ik ben een paar dagjes in ibiza geweest! Heerlijk in de zon, veel sangria en lekkere spaanse mannen (zoals ik hier ook terug leest!).



Lovestar you go sloerie! Geniet ervan, maar ik sluit me aan bij Eva, blijf wel een beetje veilig!



Elfquest, leuk, was dit een eerste date?



Corona al terug gehoord van je date en zijn agenda?





Ik had een super leuke tijd in Ibiza, op stap wat aandacht gekregen van lekker mannen en dat deed mij goed! Alleen maar gezoent met een paar en verder had ik geen behoefte in one night stands. Ik heb ook na iets te veel sangria's ex-date een berichtje gestuurd dat ik hem mist . Ik weet het, heel heel slecht. Hij heeft terug gestuurd dat hih nog vaak aan mij denkt. Ik heb nog niks verder weer gehoord van hem, maar ik zie hem volgende week dus we shall see.



Ik had ook voor gister avond een date staan met iemand waar ik vorige week mee contact had. We hebben vrij weinig app contact maar ik vond het fijn zo. Gister om 5 uur heeft hij een berichtje gestuurd dat hij zou moeten cancelen. Zonder een reden waarom of voorstel voor een volgende date. Prima, on to the next dan maar.



Er was ook eentje met wie ik bijnaaaa een date had gepland. Hij kwam heel normaal over, maar toen begon die eens over mijn heerlijke billen. Een keertje iets daarover zeggen vind ik nog ok, maar hij bleef maar daargaan over dat hij niet kon wachten om mij in een stringetje te zien blah blah. Meteen unmatch!
Lovestar, even heel bot maar ik snap echt niet dat je met zo´n creep direct het bed induikt. En dan ook nog met hem mee naar huis gaan? Zucht, hebben we daar in dit topic al niet genoeg voor gewaarschuwd? Ben blij dat je er zelf om kunt lachen maar het klinkt totaal niet grappig wat je vertelt.



Elfquest, ik ben superslecht in aangeven wat ik wil en lekker vind dus het is ook wel een beetje aan mezelf te wijten dat ik niet snel tevreden ben in bed Vind dat echt een heel moeilijk iets. Moet ik aan werken.



Ik heb morgen mijn 3e date met de ingenieur (dat is hij dus van beroep) en ik ben zo benieuwd. Hij stuurt weinig berichtjes en stom genoeg vind ik dat prettig. Misschien ook wel doordat ik het gevoel heb dat het wel goed zit. En geclaimd worden is wel het laatste wat ik wil. Tot nu toe doet hij alles "goed": hij is heel attent, onthoudt alles wat ik zeg, stelt veel vragen en laat echt blijken me leuk te vinden. Nou ben ik wat voorzichtig geworden en weet ik ook dat dit nog alle kanten op kan gaan, maar vooralsnog is het gevoel positief.



Toevallig zat ik gisteren mijn hele appgeschiedenis met ex door te lezen. Die was in het begin enorm opdringerig. Ik weet nog dat hij direct na onze 1e date zijn Tinderaccount verwijderd had, me direct toe had gevoegd op facebook en vanaf dat moment werd ik ook een soort van overspoeld met berichtjes. Ik vond dat toen prettig maar ik vraag me nu af waarom. Als ik het nu teruglees komt het behoorlijk obsessief en wanhopig over. En sommige dingen die hij ook schreef, dat hij me zo liefhad enzo, na 2 weken al... Of dat hij na onze eerste kus fluisterde, bijna huilend, dat hij zo gelukkig was. En later vertelde hij me dat hij toen nog niet eens verliefd was Vreemd was dat.

Ik weet ook nog goed dat ik bij veel van zijn berichtjes ook echt mijn bedenkingen had, maar dat ik die negeerde. Ook weer van geleerd dat ik onderbuikgevoelens dus NOOIT meer moet negeren!
Alle reacties Link kopieren
@Robertooooh thnx! Tuurlijk komt het wel een keer goed!



@ Noor I'll try maar soms is dat wel even lastig! Maar dan lees ik hier dat ik niet de enige ben, gek genoeg helpt het haha! En er is dus zeker nog hoop als ik je zo hoor ;)



@ greenbeen je intuïtie is altijd juist!! Het is alleen zo lastig om ernaar te luisteren! vooral als je iets graag wil. Of als je niet helemaal snapt waar dat gevoel precies vandaan komt. Dan ga je in je hoofd dingen goed praten of redenen verzinnen waarom iets gebeurt.... Ik vind het iig lastig om ernaar te luisteren! Maar achteraf blijkt wel vaak dat ik het had moeten doen :P
Smile, you're designed to!
Inderdaad lastig om ernaar te luisteren als je ergens middenin zit. En wat is intuïtie en wat is wantrouwen? Ik kan bij mezelf dat onderscheid niet altijd maken.

In het geval van mijn ex en de filmmaker had mijn intuïtie het wel bij het juiste eind. Ik hoop dat dat bij mijn huidige date ook het geval is, aangezien mijn intuïtie zegt dat het goed zit
Kleine inhaker op intuïtie.

Door schade en schande wijzer maar vertrouw niet blind op je intuïtie.

Ik heb met een date wel eens gehad dat ik nergens een rode vlag had van te voren en toch heb ik mezelf toen aardig in de nesten gewerkt.

Heb er toen ook een topic over geschreven omdat de klap voor mij vooral was dat intuïtie dus niet zo betrouwbaar is dan ik altijd dacht.

Sindsdien vaar ik wel bij een gezonde dosis wantrouwen ondanks dat dat niet bij mijn persoonlijkheid past.
Alle reacties Link kopieren
Ja stellar, het is denk ik de balans die je een beetje moet zien te vinden. Ik merk aan mezelf vaak dat ik soms iets te naïef kan zijn omdat ik mensen spiegel aan mezelf. Als ik het niet zou doen dan doet een ander het vast ook niet. Maar zo zit de wereld natuurlijk niet in elkaar!



Hierdoor heb ik dus wel dat ik soms een gevoel heb dat er iets niet helemaal klopt alleen kan ik daar met mijn hoofd niet helemaal bij want waarom zou iemand...? Vertrouw dan meer op iemand z'n woorden ipv op zijn daden. En dat moet ik toch echt meer gaan doen!



Aan de andere kant zegt het wat over mezelf dat ik altijd het positieve van mensen in zie en ondanks dat ik mezelf er wel eens mee heb zal en wil ik dit niet echt veranderen. Maar een gezonde dosis wantrouwen is inderdaad nooit mis!
Smile, you're designed to!
Heel herkenbaar hoor Sun, zo sta ik ook in het leven en ondanks dat dat ervoor zorgt dat ik nog steeds regelmatig op m'n "bek" ga wil ik ook gewoon zo blijven. Ik krijg vaak te horen dat mensen me naïef vinden, prima toch, ik noem dat liever open en positief. (En mensen die dat vinden krijgen een denkbeeldig streepje achter hun naam, iets met zoals de waard is vertrouwd hij z'n gasten)

Mijn wantrouwen uit zich vooral in niet meer het achterste van m'n tong laten zien en voor nu werkt dat goed.
Alle reacties Link kopieren
Wow, er gaat een wereld voor me open hier. Als wat degelijk type, die na een heel lange relatie heel voorzichtig ook weer eens om zich heen kijkt... doelbewust lopen sloeren, welja.. dat kan natuurlijk ook. Ik heb me hier altijd over verbaasd bij een oud-huisgenootje, ze maakte hoorbaar de nodige spannende avonturen mee.. opwindend, maar niks voor mij. Alhoewel, misschien ook wel, maar durf ik gewoon niet. Hoe kom je aan zoiets? Tinder? :-)
Het leven is te kort om er niet van te genieten.
Alle reacties Link kopieren
Zo jammer dit, mijn date geeft aan niet lekker in zijn vel te zitten. Of ik hem tijd wil geven. Is ook van Tinder af/match is opgeheven. Goed dat hij het aangeeft. Scheelt weer een (grotere) teleurstelling.
@ Lovestar.



Dus jij zou eerlijk zeggen dat je het contact verbreekt omdat de sex slecht is? Ik verzin zelf dus vaak een smoes, maar daarna denk ik.. zo krijgt iemand ook niet de kans om aan zichzelf te werken.. ik zou het zelf namelijk wel willen weten..



Je date klinkt echt als een engerd. Heb je er geen naar gevoel aan overgehouden? Of kun je dat eigenlijk wel los zien van de leuke avond die je gehad hebt?



@ greenbean:

Dat vind ik ook moeilijk, maar vooral omdat ik niet wist hoe ik het beste kon aangeven wat ik wel en niet wil, op een manier die de sfeer niet hoeft te verpesten. Nu kan ik dat wel beter geloof ik.



Bizar he hoe we achteraf de 'red flags' wel zien. Maar je weet nu in ieder geval voor de toekomst waar je op moet letten.



@ femmeforte: eerste date inderdaad.



Ik weet nog niet of ik aan het gezicht van mijn defensiedate kan wennen. Ik vind gezichten eigenlijk best belangrijk, maar als hij verder wel leuk is.... Hij appt me al de hele ochtend, vindt me leuk, wil me snel weer zien. Ik krijg het een beetje benauwd. Als iemand me zo snel zo leuk vindt, heb ik juist de neiging om de andere kant op te gaan of zelfs af te knappen. Kan een valkuil zijn, dus ik probeer er gewoon relaxt in te blijven staan. Hij vraagt of ik hem leuk vind. Ik heb gezegd dat mijne eerste indruk goed is, maar dat ik hem beter wil leren kennen.
Alle reacties Link kopieren
@ Stellar ja zo denk ik er ook precies over! We weten hoe we kunnen zijn dus kunnen we er toch wat rekening mee houden he! Ik vind het een mooie instelling! Ondanks dat je op je bek kan gaan of dat anderen misbruik van je goedheid kunnen maken zegt dit vaak meer over anderen dan over jezelf! Vooral je mooie en positieve zelf blijven!
Smile, you're designed to!
Alle reacties Link kopieren
Vraagje voor jullie he...

Ik ben nu tussendoor weer een beetje actief op Tinder, heb wel vaak matches maar niet met iedereen een leuk gesprek dus veel vallen ook meteen weer af.



Heb nu contact met 2 mannen waarmee ik wel graag op date zou willen gaan, maar beide reageren ze niet superveel via tinder dus weet nog niet veel van ze... Maar ben wel nieuwsgierig naar beide heren dus vandaar dat ik denk laten we gewoon eens ergens iets gaan drinken.



Hoe pakken jullie dit aan, gewoon vragen en afspreken en dan maar zien of het wat is? Of bellen jullie eerst even met ze om te kijken of er in "het echt" ook wel een klik is?
Smile, you're designed to!
Alle reacties Link kopieren
Sun ik bel bijna nooit. Niet te lang chatten anders wordt de verwachtingen te groot. Ik hou van snel afspreken. Gewoon vragen ''drankje?''

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven