single parents, deel 22

13-01-2014 19:34 3108 berichten
Hey, we moesten een nieuw deel openen.

Bij deze
Nou nee, echt genieten hier. Kopzorgen.

Net voor jou een bericht gepost dat pleegzoon toch niet is aangenomen op zijn vervolg opleiding. Ik heb net contact met de leerplicht gehad...

Hij wilde wel naar de havo, maar dat gaat dus niet omdat hij 2 onvoldoendes heeft.

Zij weet het nu ook even niet, dus gaat overleggen en ik wordt vandaag of morgen terug gebeld.
En hoe was je werkdag?

Wij zijn druk in de weer geweest met en voor pleegzoon.

Na contact met de leerplicht, die ook noet wist wat te doen zijn we verschillende scholen gaan bellen om te kijken of we hem nog ergens kunnen aanmelden. Hij mag aankomende vrijdag een test komen doen in Ede. Om zijn kennis en vaardigheden en motivatie te testen. Daarna volgt een intake gesprek waarin hij zich moet motiveren. Is nog niks zeker dus, maar is in ieder geval iets.

Gelukkig ook goed nieuws vandaag. M'n moeder is vorige week door de scan gegaan en kreeg vandaag de uitslag, en hoera de chemo lijkt z'n werk te doen. De grootste tumor is 1 cm geslonken van 3,5 naar 2,5 cm. Bloedwaarden zijn ook gedaald. Dat is dus een heel goed begin in ieder geval, doet ze het allemaal niet voor niks.

En hoe kwam jouw knul thuis vandaag van z'n lange dag? Hij zal wel moeten wennen ja, is er toch een poos uit geweest.
O shit zeg, wat een domper. Wat een stress!! Wat is het voor school/opleiding in Ede waar hij die test mag komen doen?

Toch eigenlijk wel gek, dat je dan pas zo vlak voor het begin van het schooljaar nog te horen krijgt dat hij toch niet is aangenomen. Zie dan nog maar eens een andere plek te krijgen. Hoop echt voor hem (en jullie) dat het gaat lukken in Ede. Ik kan me de stress zo goed voorstellen! Maar wat een superfijn nieuws wat betreft je moeder! He gelukkig! Hoe voelt ze zich?

Mijn knul had het wel een beetje gehad toen ie thuis kwam ja..En weer hoofdpijn. Was vanmorgen in de trein al begonnen zei hij. Ik zal toch eens kijken naar tabletjes tegen reisziekte. Maar hij is niet misselijk oid, alleen die hoofdpijn steeds. Was op de heenweg in de trein al begonnen, dus heeft de hele dag hoofdpijn gehad. Hij heeft jaren geleden wel eens pilletjes tegen wagenziekte gehad, daar werd hij zo sloom en duf van als een konijn, dat is natuurlijk ook niets waard op school. Pffff en zo is er altijd wat he...Hij zei dat hij vandaag een docent had, een vrouwelijke, die absoluut niet te verstaan was. De colleges zijn ook in het Engels en zij had net zo'n accent als Raj uit The Big Bang theory volgens mijn knul, maar dan nog 10x erger. O jee.....wat moet je daaaar nou weer mee...hahahaha. Het is wel een beetje een drama king he, die gozer van mij. En nu ook maar hopen dat zijn ov het morgen gewoon doet, want tot nu heeft ie alle reiskosten zelf moeten betalen. Mijn werkdag was ook lang en vermoeiend, pfoeee. Brr en over 2 weken weer een lange woensdag, omdat ik heb geruild met mijn collega die nu met vakantie is..Mijn overuren stapelen zich op.

Ik moet echt eens meer vrij gaan nemen, als zij straks terug is, anders is er geen doorkomen meer aan.
Bijna weekend! O heerlijk zeg...Mijn knul is blij, hij zou zaterdag een dubbele wedstrijd hebben, maar de tegenstander heeft (gelukkig) afgezegd. Kan hij een beetje bij komen en uitslapen. Vanmorgen om 5 uur op, morgen om 5 uur op en door een roosterwijziging vanaf nu ook 's maandags om 5 uur op. Een beetje medelijden heb ik wel met m hoor

Maar het valt me mee, hij is niet chagerijnig of down oid. Vanmiddag naar de kapper geweest om te kleuren. Mijn haar was toch wel erg licht en droog geworden door de highlights en de zon. Weer een donkere basiskleur en wel wat highlights, maar niet heel licht, meer een beetje licht koperkleurig. Niet geknipt, wel flink uitgedund. Ben er weer heel blij mee. Het was zo flets geworden waardoor ik er ook in mijn gezicht flets uitzag (vond ik dan he...hahaha). Wat hebben we een lekkere nazomer he! En volgende week ook weer lekker weer, ik vind het genieten.
Het is indd vroeg voor je knul zeg. Hier staan zoonlief en ik om 6:15 op.

Vandaag werd ik gebeld door z'n docent Engels. Zij vroeg zich af of hij niet duslexies is. Zijn schrijven is zo slecht. Nu weet ik dat hij slecht en onduidelijk schrijft, op dyslexie is hij nooit getest, dat kan ook alleen maar op de basisschool. We moeten dus op zoek met elkaar naar wat hem wel zou helpen.

Contact met de leerplicht gehad. Zij gaat ons helpen. Ze geeft in ieder geval aan dat de school waar hij zich aangemeld heeft, verantwoordelijk is voor een vervolg. Daar gaat ze dus nog achteraan. Ook het feit dat ze hem per brief afgewezen hebben en niet in een gesprek is raar.
Kan hij dus nu niet meer getest worden op dyslexie? Da's toch ook wel gek? Waarom zou dat nu niet meer kunnen? Ik ben erg benieuwd hoe het nu verder gaat met die school van pleegzoon..het is toch ook wel heel raar eigenlijk. Hij wordt afgewezen, vlak voor het begin van het nieuwe schooljaar en dat moet je het maar uitzoeken verder? Goed dat die leerplichtambtenaar er achteraan gaat. Nog iets gehoord van die school in Ede? Bij mijn knul zijn vandaag de groepjes ingedeeld voor het werken aan een project. Hij was erg opgelucht en zit bij knullen waar hij ook wel mee om gaat. Wat ik wel goed vond: de docent (ook zijn mentor, of hoe heet dat op het HBO) heeft de groepjes ingedeeld nadat ie een soort test had afgenomen. Daar kwam uit (heel herkenbaar voor hemzelf ook) dat mijn knul een teamplayer is en geen leider. Hij heeft die groepjes op basis daarvan ingedeeld. Ook hebben ze een persoonlijkheidstest gedaan en ook daar herkende mijn knul zichzelf heel erg in. Hij is een zgn :isfj type en ook ik herken hem daar heel erg in.

Ben trouwens blij dat het weekend is zeg..het was druk op het werk.
Hij kan wel getest worden op dyslexie, maar sinds alle veranderingen in de zorg en de jeugdwet is de financiering daarvan steeds moeilijker. Eerst viel het onder de ziektekosten verzekering. Nu is er een ingewikkelde regeling dat het door de gemeente, vanuit de jeugdwet vergoed wordt mits: je op de basisschool zit, 7 tm 12 jaar. En er sprake is van enkelvoudige ernstige dyslexie, school moet eerst daarin een heel protocol volgen voordat de test aangevraagd kan worden en vergoed. Als we hem nu zouden laten testen moeten we dat zelf betalen. En dan heb je het over een paar duizend euro.

Volgens pleegzoon ging de test goed. Maandag hoort hij hoe hij hem gemaakt heeft en wat ze hem kunnen bieden.

Ik had ook een drukke dag vandaag. Gisteren een gesprek gehad bij een client waarin ik en de client min of meer voor het blok zijn gezet. Ze moeten een bepaalde vorm van hulp accepteren, anders moet die knul uit huis. Normaal ga ik dan met een gezin op zoek naar hulp die het beste aansluit bij hen. Maar nu kregen ze geen keus en moeten ze dit doen. Dat had vandaag een staartje. Mijn teamleider is zelfs in overleg met haar teamleider. Gelukkig krijg ik alle steun. Daarna nog met een collega naar een melding huiselijk geweld en huisverbod. Ook heftig dus.

Maar nu is het weekend... Lekker ontspannen. Zoonlief hoeft pas om 13:45 te voetballen, uit weliswaar, maar toch niet zo vroeg op. Hij moet trouwens keepen...,, pffff en ze hebben al zo'n drama team.
Dat is toch eigenlijk ook wat zeg...dat dat dan zoveel moet kosten..Ik snap best dat ze niet iedereen te pas en te onpas kunnen laten testen en dat dat geld kost, maar dit is dan ook weer het andere uiterste he..daar gaat dus eerst nog weer wat tijd overheen..gaan jullie er wel voor om dat uit te laten zoeken of probeer je het eerst op een andere manier? Jij hebt een heftig dagje achter de rug zeg..gelukkig nu weekend! De heren hebben trouwens afgelopen woensdag die wedstrijd waar mijn knul niet aan mee kon doen verloren. Jammer.
Mijn knul moest keepen vandaag, maar het was weer zo'n drama wedstrijd. 8-1 verloren. Hij kon er weinig aan doen trouwens, maar ja hij is natuurlijk geen keeper.

Het gaat een moeizaam seizoen worden....

Wij gaan zo naar Leusden voor een verjaardag. Pleegzoon heeft een verjaardag van een vriend. Zoonlief zou met ons meegaan, maar die is met vrienden naar kleurrijk wijk, festival in onze binnenstad. Ben benieuwd hoe hij het vond, voor het eerst zo met vrienden. Normaal houdt hij er niet van.
Jammer zeg, dat het weer een waardeloze wedstrijd was. Hopelijk krijg je knul er geen genoeg van op deze manier. Het kan natuurlijk nog verbeteren, naarmate er meer getraind wordt. Veel plezier op de verjaardag. Ik ben benieuwd hoe je knul het heeft gehad, zo op stap met vrienden. Mijn knul heeft een groot deel van de dag zitten studeren. hahaha, hij pakt het in elk geval (nog) wel serieus aan. Morgen moet hij wel honkballen en ook vroeg op, jammer genoeg. Lekker voor de tv hangen, gelukkig beginnen er weer allerlei leuke programma's, zoals straks Dance dance dance
Waarschijnlijk gaan ze na de winterstop iets lager spelen, dan wordt het hopelijk weer wat leuker. Tot nu toe waren het alleen bekerwedstrijden, volgende week is de 1e competitie wedstrijd. Misschien is dat anders? Alhoewel ik mijn twijfels heb, haha. Hij had zich bij voorbaad al ingesteld op dat het een minder goed team is dan vorig jaar. Al is het wel een heel leuk team qua jongens.

Hij heeft het gisteren erg naar z'n zin gehad. Is ook bij een vriendje blijven slapen en mag daar vanavond eten. Nu is hij thuis om huiswerk te maken en te leren voor een toets Nederlands! Jaja, gaat ook hier nog vrij soepel nu.

Ik ga straks naar m'n vriendin in Beuningen. Haar jongste is 6 geworden. Geen van de mannen wil mee, dus ik ga even alleen die kant op.

Zo wordt de zondag ook weer ingevuld.
En zo is het weekend alweer voorbij, jammer genoeg. Raar weer vandaag, jammer voor de was, die droogde voor geen meter.

Heb nu eea binnen gehangen. Het gaat weer een drukke week worden, maar ik hoop toch niet al te veel rare dingen op het werk.

Vandaag hebben de mannen wel gewonnen, gelukkig ook geen last van het weer gehad. Laten we hopen dat die knullen van ons de rest van het schooljaar zo hun best blijven doen, hahaha.
Ik hoop dat ook. Pffff maar vanavond had hij wel even een dip moment hoor.

Pleegzoon had vandaag de intake op roc A12 in ede. Hij is daar aangenomen op de BOL, als het hem lukt om deze week nog een leerwerkplek te regelen, dan kan hij naar BBL.

Je zou dan denken dat ie meteen vandaag achter zo'n plek aangaat, maar helaas dat waren weer te hoge verwachtingen. Dat wordt dus morgen.

Of ik even voor 450 euro aan schoolspullen wil bestellen voor hem, slik.....

Ik was na het akkefietje met m'n autoruit ook wat van slag. Geeft weer zo veel geregel, waar ik helemaal niet op zit te wachten.
Pfoe..da's geen kattenpis zeg..450 euro aan schoolspullen. Mooi dat pleegzoon is aangenomen! Moet hij perse een BBL? Of wil hij dat graag? Hij zou toch ook "gewoon" hele dagen naar school kunnen, als hij is aangenomen op een BOL opleiding? Is hij er nog achteraan gegaan vandaag?

Pff, vandaag voor mijn knul weer iets geprint voor een vak, 150 bladzijden en ik snapte er de ballen van, waar dat over ging..hahahaha. Nu in de eerste termijn krijgt hij 3 richtingen, straks moet hij zich specialiseren in 1. 1 van die 3 daar snapt hij echt helemaal niets van. Jammer dat hij daar straks wel een toets voor krijgt en die studiepunten tellen gewoon mee en heeft hij nodig voor zijn propedeuse. Terwijl hij na 1 termijn dat vak al kan laten vallen, na 2 termijnen nog 1 en zo houd je dan 1 richting over waarin je verder studeert. Nou ja, hij wilde donderdag wel gelijk even de docent hierover spreken. Dat is tenminste goed, dat hij het gelijk aankaart. Sowieso schijnen er meer te vinden dat het veel te snel gaat. Opdrachten moeten maken na een lecture, terwijl ze geen idee hebben waar het over gaat. Hij had nog gevraagd bij de intake of deze studie te doen was als je geen ervaring op dit gebied had. Ja, ze begonnen vanaf 0. Nou, zo ervaart hij dat niet! hahahaha, wat een gedoe..Toch is ie wel goed bezig vind ik en hij neemt het in elk geval heel serieus.

Ja, wat een toestand zeg, met je autoruit! Jeetje, zoiets daar zit je toch niet op te wachten nee, al dat gedoe weer. Want ook al worden de kosten netjes vergoed etc., het geregel en de afspraken hiervoor zul je toch weer zelf moeten doen.

Wat een weeeertje he! Zo genieten dit! Straks voetbal. Wat denk jij? Heb je er nog vertrouwen in? Ik weet het niet, ik word er een beetje moedeloos van..Het zou toch superwaardeloos zijn als er na het EK ook een WK komt zonder Nederland? We gaan in elk geval wel kijken, dat natuurlijk wel.
Net een informatie avond gehad op school van zoonlief. Kennis gemaakt met z'n mentor, etc dus wel zinvol om even heen te gaan. Was niet zo lang gelukkig, maar wel oké.

Vanmiddag kennis gemaakt met (alweer een nieuwe), voogd van pleegzoon. Zijn huidige voogd is langdurig uit de running. Dit was wel een geschikte kerel.

Volgens hem kon ik de schoolkostenvergoedingen declareren bij de pleegzorg instelling, maar die zullen wel in protest gaan denk ik.

Vrijdag moet ik naar Ede, dan wordt de noodruit vervangen voor een goede.

Het is voor jouw knul ook een hele omschakeling he, jammer dat hij nu al een onderdeel niet snapt, voelt dan toch alsof je met een achterstand begint.
Ja, het is jammer dat hij dat onderdeel niet snapt. Ik (en hij trouwens ook) vraag me wel af hoe belangrijk die richting dan nu is, omdat je dus uiteindelijk 1 richting kiest om in verder te studeren. Nou ja, als hij dat echt wil weten moet hij er maar achteraan gaan. Goed dat je de mentor van je knul hebt ontmoet, altijd fijn wanneer je een gezicht bij een naam hebt (en voor hen natuurlijk ook!). Ook lastig zeg, dat pleegzoon weer een nieuwe voogd heeft..Maar ja, sommige dingen zijn niet te voorkomen natuurlijk, maar leuk is het niet. Je gaat het toch wel proberen dan, die schoolkosten vergoed te krijgen?

Wat een heerlijk weer vandaag weer he! Blij dat ik mijn korte dag had en er dus lekker van kan genieten. Op het werk is het goed te merken dat er steeds meer collega's terug komen van vakantie. Echt heel veel werk. Maar ja, ik kan niet meer doen dan mijn best en tot nu lukt het me nog aardig om de boel op orde te houden, dat is een fijn gevoel.
Natuurlijk ga ik proberen die schoolkosten vergoed te krijgen. Ik vind het nogal een hoop geld. Daarnaast ook nog boeken voor hem besteld en natuurlijk moet hij ook de gewone schoolspullen nog hebben. Maar daarvoor loop ik morgen wel even bij action binnen.

Hij is dan vandaag toch op pad gegaan voor een leer/ werkplek. Is nog niks geworden. Er zitten hier in de omgeving niet zo veel erkende leerbedrijven, dus hij moet het kunnen fietsen of met openbaar vervoer bereikbaar zijn. Dat is wel een extra moeilijkheid. Daarnaast zijn de scholen natuurlijk al begonnen en zijn de meeste bedrijven voorzien.

C heeft vandaag een sollicitatie gesprek gehad. Niet dat hij weg moet bij z'n werkgever, maar waar hij heeft gesolliciteerd is hier in het dorp. Dat zou natuurlijk ideaal zijn.
Ja lastig lijkt me, zo'n leer werkplek vinden. School kan daar niets in betekenen? Net zo'n drama als stageplek, pfff.

Dat zou lekker zijn zeg, als C. in het dorp zou komen te werken. Ben benieuwd wat het worden gaat. Bah, nare burgernet melding vanmiddag: politie was op zoek naar een 15 jarige suicidale jongen. Later bleek de trein een aanrijding met een persoon gehad te hebben, dat was die jongen dus, maar hij was 'alleen maar" gewond geraakt (aan zijn hoofd) en is er weer vandoor gegaan. Met helicopter etc. de stad afgezocht en godzijdank hebben ze hem gevonden in de tuin van een familielid en is hij naar het ziekenhuis gebracht. Wat ontzettend droevig he..Dat je het leven al zo niet meer ziet zitten. Hopelijk krijgt hij nu goede hulp.

Lekker weer bijna weekend, 2 thuiswedstrijden op het programma en het weer blijft ook nog goed, dus dat is fijn. Mijn knul is naar de kapper geweest vanmiddag, heeft het weer superkort en moet nodig met zijn bol in de zon, je ziet gewoon een lichte hoofdhuid door zijn haar heen, hahaha, maf. Hij is nog geen 5 minuten thuis geweest vandaag, uit school gelijk naar de kapper en van de kapper gelijk door naar trainen. Hij is blij als het seizoen straks afgelopen is. Volgend jaar gewoon 1 team, dat is in elk geval in het weekend meer rust. (meer tijd om te leren!). Een baantje zie ik voor hem nu echt niet zitten, laat m eerst maar eens de studie onder de knie krijgen en het zal sowieso lastig zijn, met dat vele reizen. Is daar zo'n 16 uur per week aan kwijt. Bwaahh, het is hier warm zeg. Heb alles open, maar geen zuchtje wind..ongelooflijk he, dat weer!
School kan misschien wel iets doen in het bemiddelen, maar dat is dan in de buurt van ede. Is niet echt makkelijk voor hem, we proberen eerst hier in de regio. Vanmiddag heeft hij een gesprek gehad, die man zag het wel zitten maar moet nog overleggen met de opzichter die hem dan onder z'n hoede krijgt. Maandagavond heeft ie dan nog ergens een gesprek.

Tja die reistijd hakt er in. Ik zie het aan zoonlief al en ook pleegzoon mag straks 4 uur per dag reizen. Het is niet anders, kwestie van wennen denk ik.

Ik heb zoonlief al 2 dagen thuis met hoofdpijn. Hij is ook erg verkouden. Ik krijg hem wel zo ver dat hij zijn huiswerk voor die dag maakt. Dus dat is al heel wat. Eigenlijk baal ik dat hij nu al weer ziek thuis is, maar het is niet anders.

Ik ben weer zo mega druk op het werk, pfff morgen moet ik ook weer werken en daarvoor met de auto naar ede voor een nieuw raam.

Zaterdag met zoonlief naar de voetbal en daarna naar Scheveningen voor een strand concert van Marco Borsato. Zondag Ajax.... Moet dus even kijken wanneer ik het huishouden ga doen. De boodschappen zou C morgen doen, maar helaas kreeg hij net bericht dat hij naar Roosendaal moet.
Jaaa weekend!

Helaas is de voetbalwedstrijd van zoonlief verzet naar 12:30, kan ik niet mee, want de meiden willen om 11 uur richting Scheveningen. Het weer wordt mooi morgen, dus dat gaat goed komen.

Autoruitje is nu vervangen en weer helemaal in orde.

Daarna nog een afspraak gehad en nog met een jochie zich in laten schrijven bij fitness. Boodschappen gedaan, bedden verschoont, badkamer en wc's schoon gemaakt. De jongens hebben hun eigen kamer schoon gemaakt, en zo is het toch al een heel eind klaar. Alleen de woonkamer en keuken nog. Dat lukt me morgenochtend wel voordat ik weg ga. Oh ja vanmorgen ook de strijk al gedaan.

Verder lekker weekend houden...
Hahahaha megadruk dus om alles geregeld te krijgen voor je er lekker tussenuit kunt. Maar wat een heerlijk vooruitzicht zeg, een strandconcert met dit weer!! Sowieso aan zee zijn met dit weer, heerlijk! Wat is het nog genieten he! Whoehaha, ik geloof dat ik dat elke dag wel zeg, maar het is toch ook superlekker dit. Vandaag en morgen een thuiswedstrijd voor mijn knul, dus ook lekker de hele middag buiten. Lekker, kan hij toch wat uitslapen. Gisteren had hij project, mocht zijn groep al eerder naar huis omdat ze voor liepen op de rest. Deadline van planning inleveren was donderdagnacht om 00.00 uur en zij hadden (als enige) dit gedaan. Dat zijn in elk geval positieve berichten en hij is er ook redelijk enthousiast over (dat is voor hem al heel wat, als het studie betreft). Ze moeten een filmpje maken waarin de verschillende 3 verschillende studierichtingen aan bod komen. Zijn taak is het editen van het filmpje (vindt ie superleuk) en research doen naar software engineering. Dit is ook de kant die hij op wil gaan, dus ook prima. Hij had trouwens zijn studiecoach gesproken over de studiepunten en de vakken die je kunt laten vallen. Het is inderdaad zo dat hij na de eerste termijn een vak (richting) kan laten vallen, maar om je P te halen moet je wel alle vakken halen, dus ook het vak wat je laat vallen. Mocht je een positief studieadvies krijgen en naar het 2e jaar mogen, maar nog niet je P hebben, moet je om je P te halen alsnog dat vak (wat je inmiddels dus niet meer hebt) halen. Hij dacht al dat het zo was, betekent dus dat hij zich nu echt op alles moet richten en niet kan denken dat iets minder belangrijk is. Gelukkig had hij na de laatste lecture van het vak wat hij niet snapt het idee dat het wat duidelijker werd. Ach..het is ook nog maar het begin he! Pas 2 weken naar school. Hij maakt goede notes, dus tot nu ben ik niet ontevreden over m. hahaha. En ondanks de drukte en het vroege opstaan en reizen etc. is ie vrolijk, ik merk dat hij het ritme en het doel hebben gewoon ook weer erg fijn vindt. Ik heb gisteren ook al wat in huis gedaan, moet nog wel even het toilet doen. Maar ik denk dat ik dan ook lekker even van het zonnetje ga genieten, vooral de ochtendzon is heerlijk..Balen, mijn e reader heeft kuren. Ik krijg m niet ontgrendeld en het lijkt alsof er programma's op de achtergrond draaien ofzo. Mijn knul slaapt nog, heb al op internet gekeken maar vind er niets van..is ook al een oudje, misschien wordt het tijd voor een nieuwe..maar nu baal ik wel!! Ben net lekker bezig met de "Frida Klein" serie van Nicci French. Ken je die? Echt een aanrader. Heel veel plezier in Scheveningen!!
He, waar is de zon?? hahaha, zo verwend de laatste tijd, het valt gewoon op als ie er even niet is..hopelijk komt het later vandaag nog wel goed..Hoe was het in Scheveningen? De foto's waren in elk geval erg leuk en het was perfect weer he! Misschien ook een beetje Te warm? Gisteren een ontzettend spannende pot gezien die helaas voor mijn knul niet helemaal lekker is afgelopen. L. kwam kijken, dus dat was ook wel leuk. Pff, hij komt daar nooit en kent iedereen, hij kende zelfs de coach van de tegenpartij. Mijn knul speelde een topwedstrijd en had heel mooie acties, maar de stand was zo close, 4-3 op een gegeven moment. Hij was aan slag en werd geraakt door de werper, precies op zijn elleboog. Daardoor kreeg hij wel een vrij loop naar het 1e honk, maar ik zag dat hij er last van had. Wel gewoon doorgespeeld en ook nog mooie dingen gedaan en gelukkig gewonnen met 6-3. Maar nu kan hij niets meer met die arm en er zit een ei op...Hij had er daar gelijk ijs op moeten doen, maar hij wilde de wedstrijd niet verlaten. Tja...thuis wel ijs erop en van die gel tegen verstuikingen en kneuzingen, maar ik geloof niet dat het veel doet. Hij kan vandaag dan ook niet meedoen, wat natuurlijk erg jammer is. Hij wilde wel gaan kijken. Heb je gezien hoe tropisch het volgende week wordt? Jeetje, het houdt niet op! Ik heb gisteren toch nog snel een nieuwe e reader gekocht. Hoewel, het is geen echte e reader, maar een kleine tablet. Ik kon dus weer lekker lezen gisterenavond. Ben benieuwd hoe het met zijn arm is als hij wakker wordt.
Scheveningen was echt super leuk. Heerlijk gelunched in zo'n strandtent. Live at the beach was ook erg leuk, en warm haha, zelfs nadat de zo'n onder was bleef het warm.

Heerlijke dag gehad.

Ben nu met pleegzoon bij Ajax. Hilarisch ik heb een pitcher (=1/2 liter bier gewonnen). Die kan ik na de wedstrijd afhalen. Nu ben ik gewoon met de auto, maar ja, dan hebben de jongens er wat aan.

Balen van je knul. Hoe is het nu met z'n elleboog?

Wel fijn dat hij het in ieder geval naar z'n zin heeft op school.

En ja ik blijf erbij dat enige structuur voor elk mens goed is....
He jammer dat je nog moest rijden! Lust je bier trouwens? Ik geloof het wel he? Het gaat wel iets beter met de elleboog van mijn knul, maar hij kan zijn arm niet strekken. We zijn wel wezen kijken, jammer genoeg bleef het weer hier erg saai en geen zon. Dik gewonnen, dus ze hebben m niet heel erg gemist, hahaha. Ze kwamen wel even allemaal naar m toe, dat was wel leuk en de knul die nu zijn plek innam zei nog voor de gein dat hij hem af en toe tips moest geven als het niet goed zou gaan.Maar dat was niet nodig, want de tegenstander, Quick Amersfoort, maar dan een niet zo'n best team van hen, was meer een veteranenclubje dan fanatieke spelers en het is 23-3 geworden en ze zijn een half uur eerder gestopt..Toen maar even langs de snackbar op weg naar huis.

en ben het met je eens, structuur is erg belangrijk.
Alle reacties Link kopieren
Zwaait!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven