Sugar daddy.

07-03-2014 12:38 252 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hi,



ik kan mij voorstellen dat dit misschien een enigszins raar onderwerp is in ons geëmancipeerde landje. Maar in mijn omgeving heb ik geen vrouwen waar ik dit mee kan bespreken. En ik ben toch wel benieuwd naar de mening van anderen.



Ik ben een 22-jarige universitaire studente. Na jaren in relaties gezeten te hebben ben ik voor het eerst een jaar vrijgezel. Zoals zoveel studenten tegenwoordig die geen bijdrage van hun ouders krijgen is het leven behoorlijk krap met de hoge huur in een studentenstad, schoolgeld, verzekeringen etc. Eigenlijk kom ik totaal niet rond ondanks mijn maximale lening, momenteel zit ik wederom op een Noodle rantsoen tot mijn volgende studiefinanciering.



Zolang ik mij kan herinneren trekken oudere mannen mij zowel fysiek als mentaal aan. Ik voel mij totaal niet aangetrokken tot leeftijdsgenoten en ik ben ook alles behalve een ''one night stand'' type. Ondanks dat ik het momenteel echt niet zie zitten om in een vaste relatie te belanden moet ik eerlijk zeggen dat een jaar zonder seks toch gaat kriebelen haha.



Nou zit ik te overwegen, na wat research op internet, een SB/SD relatie te nemen. Ik snap dat het enigszins goedkoop klinkt. Maar als ik de voordelen van 'echt geapprecieerd worden', 'leuke uitjes,cadeautjes en misschien een zakcentje' en 'een ervaren minnaar' opweeg tegen mijn huidige seksloze Noodle bestaan weet ik wel wat ik ergens zou willen kiezen.



Echter blijft het ergens ook een raar idee, om een relatie te baseren op iets als geld. Hoewel ik nooit aan escort werk zou kunnen beginnen gezien ik echt op mentaal vlak ook een klik met iemand moet hebben. Vandaar dat ik ook nooit een one-night stand heb gehad.



Ik weet dat ik fysiek gezien wel aantrekkelijk genoeg hiervoor zou zijn, hoe raar het ook klinkt om dit over jezelf te zeggen. Ook gesprekken kan ik makkelijk gaande houden. Ik hoor vaak dat ik oud ziel heb, en ik kan mij hier wel in vinden.



Wat vinden jullie? Op oudere mannen val ik sowieso al, en met dit leeftijdsverschil komt sowieso ook een inkomensverschil. Hoe het er nu uitziet zal ik niet mijn studie kunnen afronden als ik niet met een oplossing kom. Ik heb hiervoor al een HBO studie gedaan en de schulden blijven zicht opstapelen. Aan de ene kant voelt het als 'iets slechts' aan de andere kant voel het ook aan als iets wat natuurlijk voor mij, maar mijn leven daarnaast ook een stuk makkelijker kan maken.



Ik ben toch wel benieuwd wat andere mensen denken..:-)
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat knap zijn er niet zoveel mee te maken heeft. En als jij dit als goede inkomstenbrok ziet, dan zeg ik: doen.
But if you hurt what's mine. I'll sure as hell retaliate.
Alle reacties Link kopieren
Ik krijg een beetje de kriebels van je OP. volgens mij moet je een relatie hebben vanwege die persoon, niet vanwege zijn hoge inkomen. En of dat dan een student of een vent van 50 is, soit.
Alle reacties Link kopieren
Bij tijden met je moraal rommelen levert wat op!

Je verliest ook wel wat onschuld maar misschien kunnen de centjes daar tegenop?
En als het vuur gedoofd is komen er wolven
Wat is het verschil tussen prostitutie en een SB/SD relatie? Het aantal klanten?



Al eens aan een bijbaantje gedacht?
Verkapte prostitutie noem ik dat.
Alle reacties Link kopieren
Wat cheap zeg. Zum kotsen.
Ruil hem in voor een ED! Veilig en warm. Dat is wat je nodig hebt!
Alle reacties Link kopieren
En dat wil je heel helder hebben als in " ik ben bij jou voor je geld, maar ik vind je ook wel lief en lekker en als ik geslaagd ben en een baan heb dan pleur ik gauw weer op " , of laat je iemand in de waan dat jullie een echte relatie hebben tot de dood jullie scheidt en zo?



Wil je met je toekomstige sugardaddy samenwonen of is het genoeg als hij geld schuift?



En hoeveel zou zo'n pappie moeten dokken?
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
True. Dat is ook waar ik over struikel aan de ene kant. Aan de andere kant heb (hopelijk!) over een aantal jaar een normale baan waar ik mijzelf gewoon kan onderhouden. Als ik dan zie hoeveel er om mij heen word rondgesekst en hoeveel lege neppe relaties er zijn vraag ik mij af of mijn manier, waar je tenminste nog iets aan hebt naast de intimiteit, dan niet beter is. Naast het leren van een ouder iemand.
Alle reacties Link kopieren
En inderdaad, je argument dat je niet rond kan komen is echt onzin. Zo'n beetje elke student doet dat, en ja, dat is niet luxe. Maar he, je kan wel voor jezelf zorgen. Goed voor je eigenwaarde
Alle reacties Link kopieren
Waar staat SB/SD voor? Ik word oud!
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat je heel wat kritiek over je heen gaat krijgen hier maar persoonlijk kan ik me er wel iets bij voorstellen en zie er geen kwaad in. Kan best een win-win situatie zijn.

Maakt het je uit of degene gebonden is? Dat zou mij wel uitmaken.

En heb je een min/max leeftijdsverschil in gedachten?
Alle reacties Link kopieren
quote:Vl43inder schreef op 07 maart 2014 @ 12:41:



Al eens aan een bijbaantje gedacht?Vroeg ik me ook af. Ik denk dat TO dit als haar bijbaantje ziet.
wij slapen nooit.
Alle reacties Link kopieren
Ieder zijn ding.

Mijn soort relatie zou het niet zijn. De meeste studenten nemen gewoon een bijbaan
Nee jouw manier is niet beter dan gewoon een fling voor het plezier.
Alle reacties Link kopieren
Maar.. Dan heb je zo'n geile oude bok gevonden he? Wie zegt dan dat hij je financieel gaat ondersteunen? Of ga je specifiek op zoek naar een man die dat aanbiedt?
Alle reacties Link kopieren
Natuurlijk heb ik het niet helemaal uitgewerkt al haha.



Maar ik denk dat het voor mij meer iets 'tijdelijk' zou zijn in eerste instantie gezien ik niet weer in alle drama van een ''echte relatie'' wil zitten, maar je weet natuurlijk nooit hoe iets loopt. Als ik langer in een relatie zou zitten en het gewoon echt klikt en ik een normale baan heb, zou ik natuurlijk alles gewoon 50/50 willen.
Alle reacties Link kopieren
t gaat verder dan een bijbaantje natuurlijk.

zo,n man kan van alles van jou eisen/verwachten.



straks kom je een leuke man van rond je eigen leeftijd tegen en zit jij vast aan een 50 plusser.
wij slapen nooit.
Alle reacties Link kopieren
Oh, er stonden al reacties in de tijd dat ik nog aan het typen was
Och als er een leuke rijke vent mij een beetje wil sponsoren dan denk ik er ook nog wel eens weer over om weer een relatie te beginnen..
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ook een bijbaan, altijd gehad. Ik zorg eigenlijk al vanaf kleins af aan voor mijzelf, wat ergens fijn is maar soms is het ook frustrerend om altijd overal alleen voor te staan als je ziet dat al je klasgenoten het zo veel makkelijker hebben. Maar de paar uur die ik nog kan werken naast mijn school leveren lang niet genoeg voor mijn Maandelijkse kosten op helaas. En, tja, geen goed excuus I know, maar enigszins een sociaal leven hebben is toch ook fijn..:-)
Alle reacties Link kopieren
quote:boerderijgeit028 schreef op 07 maart 2014 @ 12:44:

Waar staat SB/SD voor? Ik word oud! sugarbaby/sugardaddy denk ik
Hoe denk je aan een sugardaddy te komen dan? Adverteren geile oudere mannen met geld te veel ergens ofzo?
Alle reacties Link kopieren
Haha, ja maar dat is ook weer het ding. For some reason ben ik echt totaaaaaal niet aangetrokken door leeftijdsgenoten. Ze zien er voor mij vaak niet eens aantrekkelijk uit. Misschien is er iets mis met mij haha.



Ik val echt op de categorie 35-45, met natuurlijk wat speling als iemand echt leuk is ;)
quote:Vl43inder schreef op 07 maart 2014 @ 12:50:

Hoe denk je aan een sugardaddy te komen dan? Adverteren geile oudere mannen met geld te veel ergens ofzo?Ja zijn speciale datingsites voor waar suikeroompjes suikernichtjes zoeken en andersom..

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven