Trouwen in 2016/2017+

13-06-2016 13:55 2570 berichten
Alle reacties Link kopieren
Als vervolg op het TROUWEN IN 2016 topic heb ik een nieuw topic aangemaakt met daarin een tabel die ik zo goed mogelijk wil bijhouden. Hier kletsen we samen over de voorbereidingen richting de bruiloft en alle vragen/opmerkingen/ideeën kunnen met elkaar gedeeld worden. Geef je naam en trouwdatum indien gewenst aan mij door en ik zet je erbij.



NaamLeeftijdTrouwdatumLocatiesammie00-voorjaar 2017-Liefs7dan 306 mei 2017UtrechtFruity-Pebbles-16 mei 2017-Goudstraal2424 mei 2017Zuid-HollandJaneJane384924 mei 2017Zuid-Hollandsmurfin88dan 2826 mei 2017Noord-Veluwezwartekater25mei 2017-Nienah23juni/juli 2017Noord-Hollandilovemycat-23 juni 2017Zuid-Hollandmirleni35zomer 2017Gelderlandeagle-eye28/34zomer 2017-flipje2-7 juli 2017-Lapflop24juli 2017-xx_Juffie25juli 2017-Nav_26juli/augustus 2017OverijsselHalcyon_Days-11 augustus 2017-minnimousedan 3211 augustus 2017-Ttass28dan 3025 augustus 2017-leonidan 381 september 2017Zuid-HollandMaritinwonderland241 september 2017FrieslandPotjePindakaas31september 2017Zuid-Hollandmotorbloemetje2615 september 2017Noord-Hollandssea198136september 2017Zuid-Hollanddaneli2422 september 2017GelderlandVier29september 2017Zuid-HollandIBlopviva3312 september 2017GelderlandWildePerzik28september 2017-Ladigital-najaar 2017Limburgmanadisdan 26oktober 2017- Daremanda2717 oktober 2017-Ambition-21december 2017-Rosa_vB2721 juni 2018Zuid-HollandJeluze3822 juni 2018Zuid-HollandSunshine1992dan 26juni 2018/2019-estrellas2---
Alle reacties Link kopieren
Ik zou ook wel graag in de tabel erbij willen, als dat nog past.

Had al een paar berichtjes geschreven, maar nu heeft het allemaal wat meer vorm gekregen.

Half september 2017 gaan we trouwen. Zijn dan 4 jaar samen.

Locatie is geboekt, liefde op het eerste gezicht ;)

In november ga ik voor mijn jurk kijken/passen. Ik ga hem laten maken in Nieuwegein (weet niet of ik de naam mag noemen van de winkel...)



Ik vroeg me nog wel af hoe jullie dat hebben gedaan met betreft melding voorgenomen huwelijk? Hoe ver van te voren hebben jullie dat gedaan? Ik las dat je dit 2 weken tot een jaar voor de bruiloft moet doen. Hebben jullie dit ook daadwerkelijk een jaar van te voren gedaan? Ik heb zoiets, van het kan maar vast staan/geregeld zijn.
Alle reacties Link kopieren
Zo, een tijdje niet hier geschreven, maar ik probeer wel steeds bij te lezen!



Ten eerst een hele fijn dag Roos! Ik wens je een prachtige dag en huwelijk natuurlijk!



MN, die gezouten caramel cheesecake klinkt wel heeel erg lekker!



Potjepindakaas, vreemd gedoe zo hoor met die ene winkel. Als je er iets moois hebt gezien, zou ik misschien wel nog een keer gaan. Maar dan wel zorgen dat niet die eerste vrouw je helpt. Echt heel gek dat ze dat zo tegen je heeft gezegd.



Over jurken, ik heb op 1 dag ik geloof 4 winkels gezien. Klinkt misschien veel, maar ik weet het gauw genoeg als er niks voor mij tussenzit. Waren voornamelijk winkels waarvoor je geen afspraak hoefde te maken en ook nog eens op loopafstand van elkaar.



Liedjes: we hebben bij binnenkomst, tekenen en weggaan een lied uitgezocht



Motorbloempje, wat fijn dat je zo'n goed gevoel hebt bij de locatie! Is toch een grote beslissing vond ik. Die melding hebben wij gedaan zodra de datum vaststond. Idd, het kan maar gebeurd zijn.



Op het moment hebben wij nog steeds niet zoveel te doen. Bedankjes maken we pas een week van tevoren ofzo. Alles is doorgesproken met de locatie. Over een paar weken ga ik voor de laatste keer mijn jurk passen, daar kijk ik wel heel erg naar uit!
Alle reacties Link kopieren
Ik had mijn jurk bij de eerste winkel. Van moment van binnenstappen tot buitenstappen zat 1,5 uur....

Oh en het was de eerste jurk die ik aan had, daarna nog wel 4 gepast maar het moest toch echt die eerste zijn
Alle reacties Link kopieren
Bedankt allemaal! Het was een hele mooie dag, met alles zoals wij het graag wilden. Nu volop aan het nagenieten en vooral héél erg moe. Maar we hebben echt van iedere minuut genoten.
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
Alle reacties Link kopieren
Klinkt heerlijk Roos! Als je wil en uitgerust bent, ben ik erg benieuwd naar het uitgebreide verslag! Nog erg last gehad van de warmte of was het juist wel fijn?
Alle reacties Link kopieren
Het was echt heel warm, maar eigenlijk niet echt last van gehad. Er stond ook een windje en in de schaduw was het prima te doen
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
Alle reacties Link kopieren
Fijn Roos! Lekker na genieten nu ;)
Fijn roos dat je een fijne dag hebt gehad! Ik ben benieuwd naar je langer verslag!





Mijn aanstaande heeft vandaag zijn vrijgezellendag. Hij had echt helemaal niks door dat vandaag zijn dag zou zijn.

En ik baal er toch wel van dat mijn moeder een paar maanden geleden de datum van mijn vrijgezellendag heeft verklapt en toen ik de reactie zag vandaag op mijn aanstaande zijn gezicht dan vind ik het erg jammer dat ik de dag al weet. Ik bedacht mij dat jullie dit wel zullen begrijpen dat ik dat gevoel heb...
Ik heb nog niet zo'n zin in mijn vrijgezellefeest. Het regelen blijkt allemaal niet zo soepel te gaan en mijn zwangerschapshormonen zijn duidelijk aanwezig. Mijn vriend heeft zich er nu maar tegenaan bemoeid omdat hij wil dat ik wel een leuk vrijgezellefeest krijg.
Alle reacties Link kopieren
Tijd geleden dat ik heb geschreven, erg druk hier.



Voorbereiding staat beetje stil, veel al wel geregeld, vooral grote dingen als locatie, fotograaf enz. Wel deze week de ringen gehaald en wat zijn ze mooi!
Live your life with love and laughter
Mn, jammer dat het regelen niet zo soepel gaat. Wel lief dat je aanstaande zich er mee bezig houdt al wil je natuurlijk dat het gewoon normaal gepland kan worden.

Heb je al enig idee wanneer de dag is?



Juffie, fijn dat alle grote dingen al geregeld zijn. Ik heb vandaag de ringen opgehaald en morgen gaan we nog de bedankjes bestellen. Verder zijn het nog de details voor onze grote dag die nu allemaal belist, of geregeld moeten worden.
Aangezien we over 3 weken trouwen, en redelijk veel dingen nog gepland hebben staan, heb ik wel een vermoeden. Maar dan zijn er 2 op vakantie dus ook weer niet logisch. Haha.
Alle reacties Link kopieren
Roos wat fijn dat je zo hebt genoten!!



Ik weet ook wanneer mijn vrijgezellenfeest is. Vind ik niet erg, het kon ook niet anders door mijn onregelmatige werkrooster. Maar ik kan wel begrijpen dat je een verrassing leuk had gevonden SterreWaterman.

MN, wat vervelend dat het zo lastig gaat. Het zou juist iets moeten zijn waar je helemaal niet naar om hoef te kijken, waar je geen zorgen om hebt. Hopelijk wordt het alsnog wel een gezellige dag!
Alle reacties Link kopieren
Hai meiden,



Leuk Roos, dat je zo'n mooie dag hebt gehad! Benieuwd naar je verhaal.



Hier begint de spanning behoorlijk toe te nemen. Af en toe wat kinken in de kabels, over dingen waar ik nog niet over na had gedacht. Kleine dingen die wel weer zo opgelost kunnen worden, gelukkig. Toch blijft het allemaal spannend. Ik droom bijna elke nacht van de bruiloft, meestal dingen die er misgaan.. Wat dat betreft mag het van mij al zo ver zijn. Toch geniet ik ook van de voorpret!



Afgelopen week zijn we op de locatie wezen proef eten, het was heerlijk! Vrijdag krijg ik mijn proefkapsel en proef make-up. Voor zaterdag heb ik afgesproken met m'n moeder om nog even mijn jurk te passen. Sta nu (toch wel) regelmatig op de weegschaal. Er is nu sinds het passen in de winkel 1,5 kilo af, maar vind dat niet erg, want jurk zat erg strak. Ben ook bang dat ik eruit knap als ik ga zitten of zo.. :S (schijnt dan weer onzin te zijn, maar oefen liever een keer met zitten..)



Over het vrijgezellenfeestje: ik snap dat het leuker is als je overvallen wordt. Ik werd wel overvallen, maar had wel sterke vermoedens dat het die dag plaats zou vinden. Over mijn vrijgezellenfeest zou ook het nodige te doen zijn geweest: wat gedoe via de app met die meiden onder elkaar. Jammer dat het dan zo moet gaan... Uiteindelijk een leuk vrijgezellenfeest gehad!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb afgelopen zaterdag m'n vrijgezellen gehad. Een vriendin had de datum verklapt, maar die zou ik toch geraden hebben, omdat het de laatste zaterdag was voor de bruiloft. Toch was het zaterdag spannend wanneer ze zouden komen en wie er allemaal bij zouden zijn. Liep de hele ochtend verward rond.



Zaterdag dus de bruiloft. Stilte voor de storm, ik hoef niks meer te doen behalve schoonheidsspecialiste, manicure en spraytan en ik check het weer 3 X per dag. Omdat het ineens zo echt wordt, ben ik ineens bezorgd of het allemaal wel het geld en de moeite waard zal zijn...
Alle reacties Link kopieren
Ik werk nog tot donderdag, dat gaat me erg zwaar af, sleep me door de dag en ben allergisch voor alles wat afwijkt van t gewoonlijke, totaal geen zin in gedoe...
Alle reacties Link kopieren
Hoi dames



leuke verhalen en voor sommigen komt het allemaal heel dichtbij nu.

Helaas hier nu al kinken in de kabels. Mijn ouders zijn enorm overheersend en hebben een idee hoe wij de dag moeten invullen. Op aantal essentiele vlakken zijn wij het niet eens. Maar nu kunnen zij niet loslaten (oa willen zij extra daggasten van hun kant terwijl wij het juist qua daggasten heel klein willen houden).

Het heeft in ieder geval nu de eerste ruzie opgeleverd en een hoop frustratie. Mijn ouders dreigen nu met een hoop om eigen zin door te drammen en ik heb zoiets van blijf maar helemaal weg dan. Erg jammer :(
Alle reacties Link kopieren
Gefeliciteerd Roos! Fijn dat het zo'n mooie dag is geweest en dat het te doen was met de warmte! 30 graden verwacht je natuurlijk ook niet in september



Ik wil mijn broers vragen als getuigen. Vriend zijn moeder en zus.



Wat betreft het slagen van de jurk; ik ben geslaagd in de eerste winkel, tweede jurk die ik aandeed. Ik ging specifiek naar deze bruidsmodezaak, omdat de eigenaresse een kennis is. Dat vond ik een fijn idee. Vooraf had ik 2 jurken op het oog, waarvan de tweede het is geworden.



Afgelopen zondag ben ik naar het Say yes to the dress event in Amsterdam geweest. Mensen vroegen mij of ik niet bang was dat ik daar een jurk zou zien die mij aan het twijfelen zou brengen over mijn keuze. Mijn antwoord was steevast: NEE! En dat is ook niet gebeurd. Sterker nog...ik heb niet één jurk gezien die ook maar in de buurt kwam van de mijne

Verder was het heel leuk om ideetjes op te doen en natuurlijk de meet & greet met Randy

Zijn er hier nog dames die ook zijn geweest toevallig?



Verder staat het hier even stil qua planning. Wij hopen zó erg volgend jaar te kunnen trouwen, maar alles valt of staat met de verkoop van huis van vriend. Vandaag weer een bezichtiging en die van vorige week was ook heel positief, dus er zit wel schot in, nu wachten op een bod!
Alle reacties Link kopieren
@snoizz, goede weersvoorspelling toch? Tuurlijk gaat het zijn geld waard zijn, jullie dag, met dingen door jullie gekozen. Komt goed!
Alle reacties Link kopieren
@pindakaas, wat vervelend zeg, dat lijkt me nou echt naar om er zo'n gevoel over te krijgen!
Alle reacties Link kopieren
@jeluze, hoe was het event? Ik kon niet, maar mijn beeld erbij was dat het ook wel allemaal prijzige dingen zouden zijn die je daar te zien zou krijgen. Is dat ook zo geweest?

Een soort gelijke beurs/event lijkt mij wel grappig om een keer naar toe te gaan.
Alle reacties Link kopieren
@ motorbloempje ja het was allemaal wel wat exclusief inderdaad, dat klopt! Dure fotografen, videografen, schrok wel van die prijzen! Dan is onze fotograaf een stuk beter betaalbaar!

Maar ach, het was leuk om te zien en mee te maken. Onderdeel van de voorpret.

Ik wil in januari ook nog graag naar de L&M beurs. Die is denk ik een stuk groter dan dit event.
Alle reacties Link kopieren
Roos gefeliciteerd!



Snoizz Hoe was je vrijgezellenfeest?



Pindakaas wat vervelend dat je ouders jullie wensen niet respecteren. Hopelijk gaan ze inzien dat het jullie dag is dus dat jullie de beslissingen maken voor jullie mooie dag.
quote:Jeluze schreef op 20 september 2016 @ 10:21:

Maar ach, het was leuk om te zien en mee te maken. Onderdeel van de voorpret.

Ik wil in januari ook nog graag naar de L&M beurs. Die is denk ik een stuk groter dan dit event.Hier was ik vorig jaar, Leuk maar ook veel redelijk duur.
Jeluze, ik was daar ook heengeweest in het voorjaar, maar inderdaad aardig duur.



Pindakaas, wat vervelend zeg! Daar wil je helemaal niet mee bezig zijn/lastig mee gevallen worden. Is alles al wat gezakt?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven