Log nu in om te reageren
 1. Glow stick armbandjes vind ik ook leuk idee *schrijft het snel op*

  Nee hoor Sammie ik denk als je er zo intensief mee bezig bent je ook maximaal wilt genieten :)
 2. onze locatie adviseerde om toch gewoon even hier door heen te gaan... mensen gaan toch op zoek naar je en dan maar even een minuut of 20 in de rij staan maar dan heb je wel iedereen gehad en hoef je je daar niet de hele avond nog druk om te maken oid.
 3. onze locatie adviseerde om toch gewoon even hier door heen te gaan... mensen gaan toch op zoek naar je en dan maar even een minuut of 20 in de rij staan maar dan heb je wel iedereen gehad en hoef je je daar niet de hele avond nog druk om te maken oid.
 4. Dat is de reden dat wij inderdaad ook een half uur in de rij gaan staan. Wij willen daarna gewoon kunnen feestvieren en niet steeds onderbroken worden door mensen die nog willen feliciteren :)
  Daarna kunnen we gewoon los rondlopen en met iedereen eventueel nog praten
 5. Onze ringen zijn bijna af! Echt mooi geworden, Goudsmit heeft ze naar onze smaak gemaakt. Mijne is fijntjes met 16 diamantjes (0.1) in een rij en verder zo smal mogelijk ingelegd. Super blij met resultaat :heart:
 6. Phoe, keuzes keuzes keuzes! Ik vind het allemaal maar lastig. Wat is een juiste keuze? Er zijn zoveel plekken waar je je feest zou kunnen houden. Wij willen vrij klein trouwen. (50 uitnodigingen). Waar van wij denken dat ze allemaal komen. We hebben het idee om het feest te geven in de kroeg waar we elkaar ontmoet hebben en waar het aanzoek is gedaan. Dit is niet heel groot dus dat zit wel goed. Maar dan de versiering.... Wij willen het subtiel en praktische. De locatie is van mensen die ons dierbaar zijn.

  En dan de jurk... Ik vind heel veel mooi. Maar ook van uit een praktisch oogpunt denk ik dat ik mijn rok zo wijd mogelijk wil. (dit lijkt mij makkelijker met lopen)

  Kort om, bruiloft plan paniek!
 7. Adem in adem uit! Alles komt goed!

  Wat betreft je jurk, ga passen; dan vind je diegene die Het is. Want wie weet is het wel het model dat je van te voren denkt, dat wordt het echt niet.

  Qua aankleding. Hebben ze al eerder in het café een bruiloft gehad? Om zo ideeen op te doen. Of pinterest, ook een goede inspiratiebron. Wel heel leuk trouwens dat jullie dat café kiezen!
 8. Wat een arts van je wil weten

  Heb jij een doktersbezoek gepland? Dit zijn de 5 vragen die een arts meestal aan je stelt. Handig om te weten, zodat je je goed kunt voorbereiden. #adv

  Lees verder

 9. Ik heb vandaag besloten dat ik eerst maar eens alleen een zaak binnen stap. Om zo hopelijk er achter te komen wat voor soort jurk het wordt. Ik ben namelijk bang dat als ik dat met mijn entourage doe, ik het helemaal niet meer weet. Ja ik hoop zo dat het daar gaat lukken. Nee daar heeft nog nooit een stel het feest gegeven. Wel al een paar keer een zoveel jarig huwelijk feest.

  Ik heb het idee dat wij dingen vergeten te regelen. Het lijkt ons allemaal zo geregeld. We hebben een lijstje gemaakt :

  - Datum (hebben we nog niet)
  - pak en jurk aanschaffen
  - gemeente huis regelen (wij trouwen alleen daar)
  -getuigen vragen
  - feest locatie boeken
  - eten voor daggasten
  Een band weten we nog niet of we dat willen. Op de locatie is muziek aanwezig waar verzoekjes mogelijk zijn.
  - hotel voor huwelijksnacht regelen
  - we gaan niet op huwelijksreis
  - fotograaf regelen
  - bedankjes

  Edit :ik vergeet de ringen haha
  lolllaaa wijzigde dit bericht op 18-04-2017 00:34 met 1%: Iets vergeten
 10. Wij hadden in eerste instantie ook een kort lijstje, en weet je het is zo druk en groot als dat je zelf wil.

  Nog minder dan 4 weken hier nu, ik hoop dat de ringen deze week klaar zijn!
  Haha de ceremoniemeester bleek toch een goede keuze, er waren toch gasten die iets wilde regelen voor ons wat we niet wilden.
  Heeft de cm mooi onderschept! :worship:
 11. Hier nog 4 weken... heel veel mensen hebben nog niet aangegeven of ze wel of niet komen...
  Begin 'm nu wel een beetje te knijpen...

  I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.
 12. Ik moet zeggen dat ik het ook wel minder werk vind dan ik had verwacht. Misschien omdat we ons gewoon niet heel druk maken over bepaalde dingen. Of niet de meerwaarde inzien van bepaalde dingen als extra's regelen. Er zijn in de loop van de maanden wel steeds een aantal dingetjes bijgekomen, die we nog wilden regelen maar geen onverwachte mega dingen.

  @Sammie, fijn! Goede keuze dus!

  @Fruity, oh dat is echt heel irritant. Tenminste, mijzelf kennende zou ik dat irritant vinden. Ik snap ook niet zo goed waarom mensen dat niet meteen aangeven als ze de kaart hebben ontvangen. Wat gaan je doen als je bijvoorbeeld over twee weken van mensen nog niks hebben gehoord?

  Voor jullie, Sammie en fruity, begint het echt dichtbij te komen! Wat leuk!
 13. quote:
  motorbloemetje schreef op 18 april 2017 @ 10:28:
  Ik moet zeggen dat ik het ook wel minder werk vind dan ik had verwacht. Misschien omdat we ons gewoon niet heel druk maken over bepaalde dingen. Of niet de meerwaarde inzien van bepaalde dingen als extra's regelen. Er zijn in de loop van de maanden wel steeds een aantal dingetjes bijgekomen, die we nog wilden regelen maar geen onverwachte mega dingen.

  @Sammie, fijn! Goede keuze dus!

  @Fruity, oh dat is echt heel irritant. Tenminste, mijzelf kennende zou ik dat irritant vinden. Ik snap ook niet zo goed waarom mensen dat niet meteen aangeven als ze de kaart hebben ontvangen. Wat gaan je doen als je bijvoorbeeld over twee weken van mensen nog niks hebben gehoord?

  Voor jullie, Sammie en fruity, begint het echt dichtbij te komen! Wat leuk!


  Wij hebben de locatie gereserveerd voor zo'n 75 man, daar word personeel door hun voor ingehuurd. Als er bijvoorbeeld maar 50 man komt, dan kunnen ze het af met 1 persoon minder. Daarom moeten mensen het aangeven, ook zodat daar de hapjes op gebaseerd worden.
  Ik zit er over te denken om iedereen een reminder te sturen. Ik heb van iedereen het mailadres....

  I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.
 14. @lolllaaa misschien vergeet je de uitnodigingen?
  En het zijn vaak kleine dingetjes die erbij komen. Zoals naast de jurk... Wil je nog sieraden of iets voor in het haar erbij? Oh kapster en make up staan ook niet op je lijstje!
  Aankleding voor de locatie misschien?
 15. @lollaaa heb je nagedacht over vervoer? Is alles op loopafstand? Parkeerplaatsen?

  Hier nig 4,5 maand. Vind het ook enorm hard gaan zijn al 8 maanden verloofd en ermee bezig. Nu kaarten bestellen. Gaan die eerder versturen vanwege zomervakantie. Wel gesproken met ceremoniemeesters. Weer aan aantal andere dingen gedacht welke wel handig zijn.
 16. Hebben jullie geen ceremoniemeester Fruity? Anders kan je die de reminders laten sturen. Want om zelf achter je gasten aan te mailen lijkt me écht niet leuk!

  Onze cm verzamelt alles, van dieetwensen tot aan afmeldingen. Zodat wij niet steeds gestoord worden van alle losse mails. Hoewel ik niet veel afmeldingen verwacht.

  Volg week mogen we de jurken ophalen! Ben zó benieuwd hoe het past nu hij is aangepast.
 17. Ja, we hebben een ceremoniemeester, de mails komen in een speciaal aangemaakt mailadres binnen.
  Het is niet zo'n een moeite, copy/paste in mail (BCC) en dan versturen...
  Ik ben nogal een controlfreak... De ceremoniemeester krijgt dagelijks appjes van 'denk je daar en daar aan' :facepalm:
  Kan het niet echt loslaten!

  Ik mag volgende week ook mijn jurk halen, dan komt het nog dichterbij 8-.

  Weten jullie trouwens hoe de jurken van elkaar eruit zien? Of is dat een verrassing?

  I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.
 18. Haha ja dat controle freak achtige ken ik wel ja. Vooral sinds ik de ambtenaar heb ontmoet :-$.

  Ja wij weten de jurken van elkaar. We wilden het eerst als verrassing houden, maar maar de winkel had maar 1 paskamer dus dat werd lastig. En achteraf gezien zijn we blij dat het weten, want nu passen de jurken ook echt bij elkaar.
  Anders hadden we twee opzichzelfstaande jurken gehad, die totaal niet kloppen bij elkaar.

  En nu wél, kan niet wachten op de reacties van mensen. Ik hoop op een hoog 'aaaaaaaah' gehalte :-p
 19. Dat komt vast goed Sammie!!!
  Fijn dat jullie jurken bij elkaar passen.

  Schoonmoeder is bij mij mee geweest voor de jurk. Daarna is ze met vriend voor pak gaan kijken. Het schijnt dat die mooi bij m'n jurk past ;-)

  I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.
 20. Hier nog 5 maanden.
  Mocht afgelopen zaterdag de jurk weer aan, helaas moet ik nog een hoepelrok kopen (nu besteld) en daarna kan ie pas in lengte worden vermaakt.

  Verder vooral veel contact met locatie, er zijn wat kleine dingen die zij moeten regelen enzo.

  It never hurts to keep looking for sunshine.
 21. quote:
  Fruity-Pebbles schreef op 18 april 2017 @ 08:22:
  Hier nog 4 weken... heel veel mensen hebben nog niet aangegeven of ze wel of niet komen...
  Begin 'm nu wel een beetje te knijpen...
  Wij gaan ook snel trouwen. Ik werd ook zenuwachtig van mensen die niet reageerden, dus heb ze twee weken voor de deadline gebeld en gevraagd. Wist ik gelijk waar ik aan toe was.

  Nee is nee
 22. Vervoer wordt voor ons geregeld. Wij twijfelen nog of een een ceremonie meester willen. Parkeerplaatsen is geen probleem. Wij trouwen zo laat mogelijk in de middag vanwege mijn gezondheid. We doen het diner op de feest locatie. Loop afstanden heb ik niet bewust over na gedacht maar omdat ik zelf slecht ter been ben is dit dus goed te doen. Welke kaarten het gaan worden zijn we nog niet over uit. Wij willen graag simpel maar kunnen nog niet DE kaart vinden.
 23. Lollaaa een CM is wel prettig hoor. Al is het maar voor alle vragen tijdens de middag/avond.

  Wij hebben vandaag de opdracht voor kaart ontwerp gegeven. Ben heel erg benieuwd!
 24. quote:
  Potjepindakaasmetnootjes schreef op 19 april 2017 @ 14:36:
  Lollaaa een CM is wel prettig hoor. Al is het maar voor alle vragen tijdens de middag/avond

  Precies. Zowel vragen van gasten als van de locatie/dj/fotograaf/wiedanook. Op de dag zelf wil ik alleen maar "ja" zeggen en plezier maken X-D

  Van het weekend heb ik mijn proefkapsel laten maken. Ik doe nooit wat bijzonders met mijn haar dus erg leuk om zo eens te tutten. Ze gaat ook mijn make up doen, dit doen we volgende keer. Kapsel doet ze dan nog een keer.
 25. Wij houden het klein en wilden eerst geen cm, maar er toch uiteindelijk voor gekozen om de redenen die daneli noemt.

  Ik wil die dag niet nadenken over dingen. En daarbij is een cm heel streng als het gaat over dingen die mensen willen regelen die jij niet wil :-d
 26. Wauw Fruity en Sammie, wat gaaf dat het bijna zo ver is!

  @lolllaa: Heb zelf een bruiloft gefotografeerd waar geen ceremoniemeester(s) bij waren. Dat was echt een drama want ik moest alle vragen aan het bruidspaar stellen en daar werden ze niet vrolijk van (zacht uitgedrukt). Ze hadden geen duidelijke planning gemaakt van hun dag (ook niet gedacht aan tijdstippen van groepsfoto's terwijl ik daar ruim van tevoren naar gevraagd had) en doordat ik geen aanspreekpunt had ging er zoveel mis! Ik zou tot een bepaald tijdstip aanwezig zijn en tegen de tijd dat ik moest vertrekken waren verschillende "fotomomenten" nog niet aan bod gekomen die zij graag vastgelegd wilde hebben. Uiteindelijk moesten de leveranciers (o.a. ik dus) hiervoor boeten. Wat een hel! :'-( Ik zou het echt aanraden om een ceremoniemeester (of meer) in de arm te nemen!

  Ohja ik heb trouwens even jullie hulp nodig. Wij geven bij thuiskomst een feest bij een locatie voor 55 personen (dit is incl. onszelf). De planning is als volgt:

  17.00 uur aankomst gasten
  18.15 uur diner
  19.30 einde diner
  19.45 uur aansnijden taart + toost
  20.30 uur begin feestavond
  01.30 uur einde

  Wij willen halverwege de avond nog wat dingen neerzetten zoals zoute stengels, popcorn, borrelnootjes, dat soort dingen. Zouden jullie adviseren om ook nog iets als bittergarnituur of een puntzakje friet uit te laten serveren? Hoe doen jullie dat op jullie eigen feest?