Log nu in om te reageren
 1. Spannend Liefs7!

  Succes met de laatste puntjes!
 2. Lastige keuze inderdaad, dan moet je echt proefkapsel en proefmakeup doen.
  Ik weet ook nog niet wat ik wil, ik weet ook nog niet welke jurk en aaah. :p

  Hm ik vond waar ik je een PM kan sturen, maar hij gaf aan dat je geen priveberichten wil ontvangen XD


  @Liefs7, spannend! Succes en geniet ervan! <3
 3. Liefs, wij nemen de cadeau's aan en zetten het in overleg met de locatie ergens weg. Waar het niet zichtbaar is, om het zo maar te zeggen.
  's Avonds laden we het in de auto en worden we naar huis gereden.

  I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.
 4. Hello dames. Zo ben bijgelezen. Leuk te lezen hoe het bij iedereen toch ineens "bijna" zover is.

  Weet nog wel dat het een jaar weg was en nu ineens nog geen 5 maanden meer... word ineens spannend.

  Kaarten zijn ontworpen en liggen nu bij de drukker. Grafisch ontwerper zei me dat ze ze volgende week verwacht. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat omdat we het helemaal zelf ontworpen hebben.

  Wij doen tijdens de feestavond 2x warme hapjes en 6x koude luxe hapjes ronde. En staat continue zoutjes nootjes en soort salades op tafel. Om 22.30 uur een sate break en om 00.30 uur patat en broodjes kroket.
  Heb het topic vreselijke bruiloften gelezen en ben als de dood dat mensen honger hebben. Dat gaat nu niet gebeuren hahah.

  Verder is in juni mn jurk klaar en gaan we volgende week de ringen ophalen. Ben ook zo benieuwd hoe die geworden zijn.

  Manlief moet alleen nog een pak en ik schoenen. En een trouwauto voor naar de locatie toe. Welke auto hebben jullie gekozen? Manlief wilde graag in een Aston Martin maar daar past mn jurk niet in ????. Dus moet nu op zoek naar iets anders.. iemand suggesties?
 5. Vier, wij worden gereden in een Porsche Macan X-D

  I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.
 6. Wauw fruity die is gaaf! Zal.hem aan manlief laten zien.. is het enige waar hij wat over te zeggen wilt hebben hahaha. Maar onwijs gaaf! En daar past mn jurk wel in!
 7. @Daremanda: Dat vind ik wel een nette prijs!

  @Fruity: Dan kan ik het begrijpen ja! Onze locatie is echter minder bekend en je vindt er weinig over op internet. Staat ook niet echt bekend als een locatie voor bruiloften. Wij hadden er nog nooit van gehoord!

  @Jeluze: Ja vind ik wel! Die aftel-app heb ik ook trouwens haha. Heb vaak het idee dat ik 8 maanden geleden ten huwelijk werd gevraagd (zo kort voelt het), maar dat is gewoon al bijna 2 jaar geleden. Hebben toen ook binnen no time onze fotograaf vastgelegd in 2015 (hij vliegt over dus nog nooit in real life gezien of gesproken) en het is dan zo onwerkelijk dat we hem binnenkort al gaan zien na zoveel mailcontact over en weer. Dat leek in het begin echt een eeuwigheid te duren.

  Nou, hier vooral paniek vanwege de extra kg's die er nog snel af moeten voordat ik bericht krijg dat de trouwjurk gepast kan worden. X-D Voor de rest "gezonde spanning" zullen we maar zeggen haha.

  Wat goed dat je trouwens al zo snel geslaagd bent voor je trouwjurk! Dat moet al een heel fijn gevoel geven toch?
 8. Wat een arts van je wil weten

  Heb jij een doktersbezoek gepland? Dit zijn de 5 vragen die een arts meestal aan je stelt. Handig om te weten, zodat je je goed kunt voorbereiden. #adv

  Lees verder

 9. Wauw Liefs, dat is helemaal al snel!!

  Wij betalen volgens mij geen zaalhuur :-p enkel het bedrag pp voor de hapjes en het eten en het bedrag om drank af te kopen.

  Ik weet zelf niet of het duur is, wij betalen €45 pp voor 5 rondjes hapjes, een luxe bbq en onbeperkt drank.

  Kinderen betalen we minder voor: €27,50 pp.
 10. Kom even nieuwsgierig om het hoekje kijken in jullie topic :)

  Ik ga deze zomer trouwen.
  We gaan het klein vieren met 50 gasten.

  Ook wordt het lowbudget, diy bruiloft met hulp van vrienden ( mijn vriendinnen stuiteren alle kanten op van de ideeën X-D )
  Locatie wordt de boerderij van een vriendin, waar een geweldig sfeervol gebouw staat met keuken, slaaplekken etc, een veranda met open haard en een tuin met boomgaard.
  We organiseren daar een tuinfeest met bbq , buffet ,bruidstaart, sangria en hapjes.
  Thema versiering en aankleding wordt vintage en lekker kneuterig met hooibalen, veel lampjes en vuurkorven ( niet naast de hooibalen natuurlijk ;-] )
  Hopelijk is op de dag de zon ons gegund!

  Ik ga een beetje lezen hier, leuk om te lezen hoe anderen het gaan doen.
 11. quote:
  Vier schreef op 20 april 2017 @ 13:31:
  Wauw fruity die is gaaf! Zal.hem aan manlief laten zien.. is het enige waar hij wat over te zeggen wilt hebben hahaha. Maar onwijs gaaf! En daar past mn jurk wel in!

  Ja, is inderdaad erg gaaf. Ben gezegend met een hele lieve vriendin :heart:
  We hadden een andere auto, maar die kon helaas niet doorgaan. Deze auto is van haar vader en ze heeft haar vader gevraagd of wij de auto voor die dag mochten lenen. Enige eis die gesteld werd, was dat zij of haar vriend dan rijdt, niet iemand anders.
  En dat kan ik helemaal begrijpen, die auto is duuuuuuuuuuuuuuur 8-.
  Ik heb de lieve man nog nooit ontmoet (ik ken vriendin pas een jaartje), maar hij krijgt een chocoladebedankje en een envelop met een klein symbolisch bedrag. Hij wilde niks ervoor hebben.

  I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.
 12. Leuke berichten om te lezen!
  Ook hier duurt het nog maar zo'n 5 maanden terwijl we 13 maanden verloofd zijn tot aan de bruiloft. Wat gaat de tijd snel.

  Ik heb de trouwkaarten zelf gemaakt, nu de tekst nog.
  We betalen geen huur voor de zalen (we hebben een bovenverdieping, een ruime zaal beneden en een buiten ruimte) Had dat zelf wel verwacht dus dat valt mee.
  Vriend is geslaagd voor zijn pak die zal volgende week klaar zijn (moest vermaakt worden). Die was wel ruim 250 euro meer kwijt dan we berekend hadden.
  Ow en het cadeau dat ik besteld had voor de ceremonie meesters is vandaag binnen gekomen. Helaas schrijft en leest ze zelf ook op het forum dus kan ik er niet te veel over vertellen maar het is echt zo gaaf geworden en ik ben er dan ook erg blij mee.

  Ah ja en ik heb de babs gesproken. Eigenlijk was het niet echt een heel fijn gesprek. Ze gaf aan dat ik te vroeg belde omdat ze altijd pas later afspreekt. Aangegeven dat ik dat snap maar dat er heel veel mensen (fotograaf/dj/feestlocatie/ceremonie meesters) nog gesprekken moeten hebben kort voor de bruiloft en dat ik dat vast moet inplannen.
  Nou ok zegt ze jullie staan op de planning voor 6 september in de avond. 6 september was de verjaardag van Patrick, mijn overleden echtgenoot, ik vind dat niet fijn zo'n afspraak op die dag. Dus ik zeg dat ik liever een andere datum heb. Stilte. Tja het is wel belangrijk zegt ze. Uh ja dat snap ik dus ik maar de reden uitgelegd en dat leek ze wel te begrijpen.
  Dus een afspraak een week eerder. Moet eerlijk zeggen dat ik dat toch wel fijner vind hoor. Anders zien we de babs en het kasteel pas 6 dagen voor de bruiloft vind ik wel erg krapjes.

  Hoop is een lichtje in je hart, die je vandaag moed geeft en morgen kracht
 13. Wat vervelend van die Babs ibi! Een béétje inlevingsvermogen is ook wel fijn.

  Hier hebben we ook zelf de Babs gebeld, vanwege alle feestdagen en druk werk hielden we niet zoveel dagen over. Zij vond het alleen maar handig dat we zelf belden.
 14. Wij hebben geloof ik 200 euro zaalhuur. Wij doen inderdaad tegen 00:00 - 00:30 een puntzak frietjes of misschien pizza punt/ broodje shoarma. Of uiteraard een combi.
  Verder nootjes, olijven en zoutjes op tafel en 3 warme en 2 koude hapjes. Geen honger hier als het goed is.

  Ibi, is dit perse de babs die je moet hebben? Lijkt me niet echt leuk als het zo moet?
  Wij horen van de gemeente pas 2/3 weken vantevoren wie de babs is en dan komt hij/zij een week/2 weken vantevoren langs/ Wel voorkeuren kunnen doorgeven :)
 15. Ibi, wat hierboven al is gezegd; moet je die babs, of mag je nog een ander kiezen?

  @consuelabananahammok: klinkt als een hele relaxte bruiloft! (ik zit nu weer de hele friends-serie te kijken, blijft leuk)

  Wat betreft kosten zaal: geen idee want wij hebben 1 locatie waar we alles doen.

  Wij hebben als auto een oude fiat 500. Iedereen riep, daar gaat je jurk nooit inpassen. Dus daar werd ik een beetje bang door, maar hebben pas een proefrit gemaakt en dat gaat wel goed komen!

  Wij hebben onze babs al toegekend gekregen bij de ondertrouw. Maar heb echt geen idee meer hoe ze heet. Staat misschien wel in de papieren, geen idee eigenlijk. Ze gaven bij ons aan dat ze ongeveer 4 weken van te voren belt voor een afspraak.
 16. De ringen zijn binnen! En wat zijn ze mooi! :heart: helemaal wat we hadden verteld tegen de Goudsmit. Ik kan niet wachten om hem te gaan dragen!
 17. Oohh wat leuk een trouwtopic. Ik ga ook eens even terug lezen.

  Wij trouwen dit jaar op 8 juli. Zijn sinds 2009 samen en hebben al 2 kinderen. Het enige wat nog ontbrak was de bruiloft. Wij vieren het in Italië (wonen ook in Italië, vriend is italiaans) aan het Orta meer. Ongeveer 50 volwassen gasten en 10/12 kinderen.
 18. Grappig om te lezen hoe anders de meeste bruiloften in NL toch ook alweer zijn dan hier in Italië. Sinds ik hier woon eigenlijk alleen maar hier bruiloften gehad en niet meer in NL...

  Wij trouwen op de feestlocatie, daarna gaan wij foto's maken terwijl de gasten een aperitivo in de tuin van de locatie krijgen. Vervolgens komen wij terug en dan worden er luxere hapjes geserveerd (fingerfood). Vervolgens (rond 18 uur) aan tafel, en dan antipasti, primo, secondo (vis) sorbet, secondo (vlees), chocoladefontein met fruitspiesjes en daarna de taart aansnijden. Hebben vuurwerkfonteinen geregeld die tijdens het taart aansnijden worden aangestoken.

  Het feest duurt tot ca 23/23:30. Daarna blijven wij, onze ouders/broers en zussen slapen op de locatie.

  Voor de kinderen regelen wij animatie en voor onze eigen kinderen ook een babysitter.

  Best al veel geregeld denk ik. Uitnodigingen zijn binnen en gaan we deze week versturen, kleding voor ons en kids geregeld. Vriend en kids moeten alleen nog schoenen. En ik ga half juni nog weer passen. Ringen zijn binnen, menu uitgekozen, ceremonie min of meer geregeld. Moeten nog wel beiden een stukje schrijven. Band geregeld, 9 mei in ondertrouw. Alle documenten voor mij zijn binnen via de ambassade.

  Hebben jullie trouwens nog tips qua muziek tijdens de ceremonie?

  En hoe doen jullie dat met de leveranciers, zoals fotograaf, animatie, muziek etc. Bellen jullie die nog allemaal een paar dagen voor die tijd op "een reminder" zeg maar. Ik ben zo bang dat iemand iets vergeet ofzo.
 19. Muziek... das bij ons ook nog een dingetje. We hebben wel iemand die muziek draait de hele tijd. Hebben gezegd van alles wat. Maar hoorde van de week dat we ook drie nummers nodig hebben voor tijdens naar het "altaar" lopen en het tekenen. We hebben echt nog geen idee wat we dan willen.

  Wij hoeven geen leveranciers na te bellen, omdat alles op een locatie is. Al zou ik als ik diverse leveranciers heb, ook wel graag in de laatste dagen voor de bruiloft een terugkoppeling willen. Ik wil bij onze locatie ook graag nog even langs gaan de week van te voren. Ondanks dat ik er het volledige vertrouwen in heb, gewoon voor mijzelf ;)
 20. Wij zitten ook met de muziek. Liedje altaar hebben we al, maar voor tekenen niet. Denk dat we dat zo laten. Gaan ze maar lekker kletsen ondertussen ;-)

  Nee is nee
 21. Ik heb zoveel zin om te trouwen, nog 25 weken :heart:
  En ook zoveel zin in de huwelijksreis word echt zo magisch :love:

  It never hurts to keep looking for sunshine.
 22. @ Rosa-vB ik pas het wel even aan! ;-) Edit: als het goed is aangepast!

  De jurk heb ik al zo'n maand of 9 X-D Een maand nadat ik gevraagd ben jurken gaan passen. Ik wist precies wat ik wilde, had hem al op het oog, ook andere jurken/modellen gepast, maar dit was dé jurk! Mag hem nu in september eindelijk weer aan voor een de doorpas. Ook erg vroeg nog, maar de bruidsmodezaak is van een kennis van mij, ze verkopen er ook pakken en mijn vriend gaat dan zijn pak uitzoeken. Aangezien het nogal een eindje rijden is, combineren we het meteen! Super veel zin in!
 23. @ Halcyon_Days Spannend dat jullie de fotograaf binnenkort irl gaan ontmoeten, toch afwachten of de klik er dan ook is! Vond ik wel belangrijk, je moet jezelf toch best een 'beetje blootgeven'.
  Wij zijn overal heel snel mee :D Trouwjurk, vervoer, locatie, fotograaf en muziek allemaal al geregeld. Als je toch weet dat het gaat gebeuren....waarom dan wachten? Zoiets hadden wij een beetje.

  De jurk zag ik op de site van de bruidsmodezaak en ik wíst.....'dit is hem!' Nog wel andere jurken gepast, verschillende modellen e.d., maar alles vergeleek ik met deze jurk. Mensen vragen wel eens of ik dan niet bang ben dat ik tóch een mooiere zie, maar ben 200% overtuigd van mijn keuze.

  Hoop dat het lukt met de kilo's! Voor een goed doel :-) Succes!
 24. Dag dames, iedereen weer hard bezig geweest!
  Hier nu weer wat rustiger. Ga wel volgende week voor mijn lingerie op pad. Opmeten en dan bestellen zodat alles compleet is met afspelden in juni.
 25. De jurk had ik in januari al X-D
  Ik was naar een outlet, en medewerkster zei 'je mag hem wel passen maar ben bang dat ie te klein is''
  maar DE jurk paste, gelijk meegenomen want je krijgt wat je past bij die outlet. :)
  Twee weken terug nog gepast bij de kleermaker en hij past nog steeds dus yay. :heart:

  It never hurts to keep looking for sunshine.
 26. Ik heb vanochtend een herinneringsmail gestuurd naar de mensen die nog niet gereageerd hadden.
  5 reacties in 1 dag gelukkig. Eventueel volgende week nog een keertje mailen ;-)

  I try not to laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.