VivaDiva"s en hun relatiegerelateerde perikelen - deel 46

31-03-2007 07:38 701 berichten
De Divi gaan zonder Jan verder met hun eigen zoektocht. Relaties in al hun vormen..... to be or not to be! 

   

 

                    



Het ontstaan van het topic vind je hier....

Veel gebruikte afkortingen staan hier....
Alle reacties Link kopieren
Oké, een fotootje van mijn nieuwe otootje :D






[fgcolor=#333399]

[/fgcolor]






Ik kan hem vrijdag de dertiende ophalen, leuk verjaarscadeautje! Vanmorgen alles rond gemaakt met de garage, nog even een proefritje gemaakt en de koop gesloten. Meisjeskind en meisjesvriend hebben de auto van binnen en van buiten bekeken en ook door hen is tie goed gekeurd. Ben zo blij als een kind! :D



Helemaal niet genoten van de zon vandaag, heb gewerkt. Nadeel van de middenstand dat je af en toe ook op een zondag mag werken, maar ik moet zeggen.... het was wel heel erg gezellig publiek, anders dan door de week. Kan het niet goed verklaren maar het lijkt alsof men gemoedelijker is op zondag.



En na het werk zo door naar mijn stamkroeg, lekker gelachen....niet gesloerd ;)
Alle reacties Link kopieren
Pff ik had midden op de dag een optreden met het koor. Bijna geen publiek natuurlijk... Ben daar van half twee tot half vijf geweest. TOen ik eindelijk weer in mijn stad was en met vriend een terrasje wilde zoeken was het bijna overal schaduw en dat is best fris. Ik baal daar dan van. Ook dat die terrassen altijd binnen no time volzitten, ook doordeweeks. Ik word er doordeweeks weleens lichtelijk vvd-erig van ( in de zin van: zijn er ook nog mensen die moeten werken???), maar ja het is natuurlijk ok een studentenstad. Maar toch ziet het er dan nog te heterogeen uit. Nouja, voordat ik al te rechtse taal uit ga slaan :P... Ben vooral hard toe aan een leuk balkon of een tuin!!!



Met de knie. Zo lang ik geen verkeerde bewegingen maak doet het geen pijn en gaat lopen ook best goed. Langere afstanden zijn vermoeiend, maar dat lijkt me logisch. Langer staan idem dito. Maar ja, woensadg had ik ook eigenlijk geen pijn meer en dacht ik voorzichtig te kunnen traplopen. Nou nee dus. Het been is alleen niet zo flexibel, dat helemaal buigene n helemaal strekken blijft een probleem en dat doet wel wat pijn als ik het probeer, maar het blokkeert vooral. Morgen als ik onderweg ben naar stage maar even bellen voor een doorverwijzing, want ik begin er nogal genoeg van te krijgen. We zijn nu ruim anderhalve week verder en ik weet nog niks....
Alle reacties Link kopieren
Verder... nog steeds enige zwelling te zien, net als vanaf het begin, Maar ja, ik heb ook niet met mijn been omhoog gezeten. Dat voelt een beetje onzinnig als ik met oplettend belasten niet of nauwelijks last heb.
Alle reacties Link kopieren


TOen ik eindelijk weer in mijn stad was en met vriend een terrasje wilde zoeken was het bijna overal schaduw en dat is best fris. Ik baal daar dan van. Ook dat die terrassen altijd binnen no time volzitten, ook doordeweeks. Ik word er doordeweeks weleens lichtelijk vvd-erig van ( in de zin van: zijn er ook nog mensen die moeten werken???), maar ja het is natuurlijk ok een studentenstad.



Lekker in het zonnetje gaan staan en ff wachten tot er een plekje vrij komt. Ik zie daar nu echt geen probleem in.:?
Goeiemorgen!!



Wat een heerlijke dag... zo'n deuntje zit er in m'n hoofd.... een dag dat alles mag... :D



Jonna gaaf dat je je nieuwe karretje al zo snel krijgt, hahah heb je je toch niet kunnen beheersen!

En is dat al een jaar geleden bijna dat ik in m'n uppie naar het Haagje kwam rijden... en niet eens bij daglicht ;), is dat precies de datum, als je je auto krijgt?



Ben vandaag vrij, goed uitgekiend met dat mooie weer, hoef maar heel weinig te werken deze week... uren inlopen denk, heb nogal wat overuren staan namelijk...

Zo op naar een soepie en een gekookt eitje, vast het pasengevoel opsnuiven...


;)





Grrrrrrr :@.... MAX!!!!
Alle reacties Link kopieren
Lekker in het zonnetje gaan staan en ff wachten tot er een plekje vrij komt. Ik zie daar nu echt geen probleem in.:?




Ik normaal ook niet, maar het gaat op dit moment niet zo makkelijk he, met die knie , lekker in het zonnetje staan. :? :?:? En heel misschien is het dan ook in te denken dat de halve binnenstad doorsjouwen voor een plekje dan ook geen prettige optie is??



Maar goed, probleem op dit moment is ook dat het nog vroeg in het jaar is, dus dat na vijven er sowieso maar weinig plekjes zijn waar de zon op staat. Mijn teleurstelling gisteren was dan ook vooral -en dat meen ik ook geschreven te hebben- dat we voor twee man en een paardenkop (hoofd, whatever) hebben staan zingen. Ik ben dan het overgrote deel van mijn dag eraan kwijt met reizen en dat inzinggedoe erbij. Maar ja, da's verder ook niemands schuld, maar daardoor niet minder vervelend. En straks moet ik weer naar Amsterdam om te repeteren omdat we daar later deze week optreden. Het heeft allemaal wat meer voeten in de aarde dan normaal en daardoor kost het meer tijd en energie. Ik was gisteren toen we uit eten gingen al vrijwel direct helemaal leeg en moe. Da's gewoon jammer/zonde.
Alle reacties Link kopieren
Update: ik heb vanmorgen de huisarts gebeld en moest toen wachten tot ik teruggebeld zou worden. Ik kreeg een andere arts aan de telefoon dan degene waar ik was geweest. Dat was -hoe kort het ook duurde- een stuk vruchtbaarder dan mijn laatste consult. Ze heeft ook uitgelegd dat kneuzing en meniscusschade qua klachten in elkaars buurt liggen. Maar goed, het is toch waarschijnlijk dat het de meniscus is. Ik heb nu dan de verwijzing naar een orthopeed en meteen een afspraak gemaakt. Is pas over twee weken, maar dat is te verwachten met wachttijden enzo. Bij meniscusschade bestaat er ook nog kans dat het vanzelf geneest. Zo niet, dan wordt het een kijkoperatie. Nou ja, goed. We zien het allemaal wel.
Hi,

Laura, wat fijn dat je toch nog relatief snel terecht kunt. Mijn ervaring met de orthopeed is anders.



Jonna, ik heb een vraag. Ik ben op zoek naar een andere lens. Het liefst een met een groot zoombereik, maar ook een redelijke groothoek, zodat ik niet al te vaak hoef te wisselen. Hij moet eigenlijk ook redelijk handzaam zijn. Heb jij adviezen???



HIer zijn gangetje. Wel een zware dag met een leerling uit mijn klas (ja, die ene)... Hij wordt gelukkig binnenkort onderzocht en ik hoop echt dat er iets uitkomt. Dit gedrag is echt niet langer acceptabel. Vre-se-lijk!!!
Alle reacties Link kopieren
Druif, je kunt eventueel mijn lens wel kopen.... Een Sigma 70-300 APO. Kostte nieuw 235 euro, voor 150 euro mag je ´m hebben. Uitstekende lens met Macro functie. Die lens had ik ook bij me met de BBQ bij jullie.



Je levert wel wat in qua groothoek, maar da´s helaas vaak zo, behalve bij de 18-200 lenzen, maar daar heb ik niet veel goede dingen over gelezen.
Alle reacties Link kopieren
Welke camera heb je Druif? Zal ik morgen eens gaan uitvogelen. 
Waarom doe je hem weg??? :P
De Nikon D50
Pip, hoe is het in je nieuwe kamer?

Oh ja, jonna, wat ik ja al een tijdje vragen wilde.. hoe is het met je nicht?
Pip, uit-ge-verhuisd?? Hahha raar woord, met streepjes ertussen wordt het een stuk beter leesbaar... ;)

Moe maar voldaan nu?.... je zit vast je internet aan te sluiten



Had net een journalist aan de foon van de regiokrant, hij komt donderdag smurf intervieuwen, er staat altijd een stukje in de krant over jeugd en sport en de vereniging had haar naam doorgegeven!

Hij gaat nog met de fotograaf overleggen of de foto thuis wordt genomen of tijdens de training.

Ze zat te stuiteren op de bank, "ik wordt wereldberoemd in ons dorp en omstreken". :D



Anne hoe is het met jou?

Summer zit je nog heerlijk op je wolk?

Da's wel prettig Laura dat je toch aardig vlot terecht kunt bij specialist.

Van de zon genoten vandaag Jonna?

Kiss en Tink hoe is het met jullie, allebei al wat meer aan het opknappen?

Zwaar beroep lijkt me dat van jou hoor Druif, petje af voor je!
Alle reacties Link kopieren
Waarom doe je hem weg??? :P




Ik moet van Tijn zeggen "dat hij een betere telelens in de VS heeft gekocht."

:P
Alle reacties Link kopieren
Had net een journalist aan de foon van de regiokrant, hij komt donderdag smurf intervieuwen, er staat altijd een stukje in de krant over jeugd en sport en de vereniging had haar naam doorgegeven!

Hij gaat nog met de fotograaf overleggen of de foto thuis wordt genomen of tijdens de training.

Ze zat te stuiteren op de bank, "ik wordt wereldberoemd in ons dorp en omstreken". :D

Kewl!! Altijd bijzonder, zo´n stukje in de krant!



Hier alles goed hoor, lekker aan het werk. Een kort weekje deze week; altijd goed! Ondertussen aan het solliciteren. Heb besloten voorlopig maar te concentreren op secretaresse dingen voor 32 uur zodat ik die functie goed naast mijn studie kan vervullen (tenslotte is dat tot nu toe mijn vakgebied geweest), maar OMG wat zijn er veel vacatures!!! Ik ga van de week maar eens wat afspraken maken met wat uitzendbureaus om te vragen wat de mogelijkheden zijn.



Vanmiddag nog even langs de instantie geweest die de studiefinanciering regelt. Ze hadden er een ongelooflijke puinhoop van gemaakt, maar een enorm aardige mevrouw achter de balie heeft het helemaal gefixt. In elk geval krijg ik volledig studiefinanciering voor mijn toekomstige juffenopleiding. Heb er ook nog even een berekeningetje tegenaan gesmeten om te kijken hoeveel ik mag bijverdienen en wat fiscaal het aantrekkelijkst is.



Ook vandaag begonnen met Sonja Bakker. Ik vind het een ongelooflijke doos, maar haar dieet schijnt erg goed te werken, dus ik ben eraan :D. In elk geval nog geen moment honger gehad, dus dat is een goed teken. Opzouten met die kilo´s!



Druif, wat voor gedrag eigenlijk? Ik denk dat ik dat stukje gemist heb.

Overigens: ik heb er zó´n zin in!!! Ben echt al aan het aftellen! Nu nog 4 maandjes...



Wat spannend Tink. Ben benieuwd wat het gaat worden.



Ik heb ook een paar maanden gesonjaat... ze is een beetje vreemd, maar het werkt wel. Het werkt ook goed icm met een gezin, aangezien je 's avonds gewoon lekker eet.



Een jongen die ontzettend veel negatieve aandacht trekt met zijn gedrag. We zijn vandaag begonnen met een projectweek dat in het teken van Peru staat. Het leek mij leuk om de kinderen een soort werkstukje te laten maken. Dit mocht met iemand samen, maar hoefde niet. R. was zichtbaar blij dat hij iemand had waarmee hij het werkstuk kon maken (uit sociogram kwam dat 17 van de 25 hem als negatief ervaren). Zijn enthousiasme resulteerde in nogal merkwaardig gedrag. Hij lag op een gegeven moment onder (:?) wat tafeltjes waar kinderen natuurlijk gewoon aan het werk waren. Ik had hem al een paar keer gevraagd gewoon op zijn stoel te gaan zitten, maar met 24andere kinderen in de klas, werd mijn aandacht even door iets anders getrokken. Toen ik omkeek zag ik dat hij op een andere jongen aan het inbeuken was... :?.. dus heb ik hem eruit gestuurd. Hij zei dat hij in zijn gezicht geschopt werd, maar ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit niet het geval was. Ja, als jij onder de tafel gaat liggen is de kans redelijk aanwezig dat je, al dan niet per ongeluk, een voet tegen je gezicht krijgt...



Hij mag van mij ook twee weken niet gymen, omdat hij aan het slootje springen was, terwijl we naar de bus terug liepen... Kijk, druif als persoon kan er wel om lachen, maar druif als juf mag hier echt niet aan voorbij gaan.. hahaha..
Alle reacties Link kopieren
Ik zoek het morgen voor je uit Druif, heb niet de puf om het nu te doen. Heb sowieso geen puf, ben boos en weet niet waar ik er mee heen moet......



Weinig zon voor mij vandaag, ben achter een DK aan geweest, donderdagavond een gesprek met een bankmeneer in de hoop dat ik het heb voor de 13de.

Ik vergeet de helft... toen deelde zijn 'maatje' ook mee dat hij het project toch liever met iemand anders deed... en dat was eigenlijk wel een beetje zielig. Toen ging hij alleen aan de slag en zag er zoooo eenzaam uit. Ik had echt met hem te doen. Misschien heb ik het verkeerd aangepakt en had ik bv. groepjes moeten maken... of ze het toch alleen moeten laten maken.. ik weet het niet. Aan de andere kant moet dit project iets leuks zijn, iets waarmee ze met elkaar geld bij elkaar sprokkelen voor een school in Peru. Moet je dan vanwege 1 kind, het plezier van 24 anderen een soort van bederven
Alle reacties Link kopieren
Duimen jullie morgen voor me? Hopelijk heeft mijn werkgever dan genoeg geld om mijn salaris te betalen. Ik heb aan het einde van de dag ook nog een sollicitatiegesprek. Ik moet zeggen dat ik wel een oppepper kan gebruiken.
@clogs, wat vervelend van dat salaris zeg ! Ik duim voor je.. Heb zelf iets soortgelijks, moest namelijk omdat ik nog geen companycreditcard heb een hoop geld voorschieten voor het UK-gebeuren. Vanochtend declaratie ingediend voor meer dan een maandsalaris! Dat merk je gewoon wel ff in je poremonnaie.. Deze week dus weer die kant op.. Kheb voor 1 x papa weer gevraagd of ie me wat extra geld kon overmaken voor als het met die declaratie lang duurt..



@Druif, lijkt me moeilijk , zo'n jongentje in de klas.. Ik denk dat je vooral moet beseffen dat jij het niet op kunt lossen, hoe je je werk (in groepjes, of alleen laten werken) ook doet.. Zo'n jongen zal zich altijd net iets anders gedragen dan de rest..  Alleen is het moeilijk voor hem als andere kinderen dan ook nog vervelend reageren, die moeten min of meer begrijpen en accepteren dat het jongentje 'anders' is.. dat ze hem soms misschien maar even moeten laten? Of hebben ze daar de leeftijd nog niet voor (sorry, ff vergeten in welke groep je staat..?)

Mn vader had trouwens laatst echt een hele aparte situatie. Hij is directeur van een basisschool maar zelf heeft ie op vrijdag vrij. Nou was er laatst een leraar ziek en kwam er een vervanger. Werd mn vader halverwege de ochtend gebeld dat ze de klas absoluut niet aan kon en is hij zelf alsnog de rest van de dag daar aan het werk geweest.. :?



@Gayl, wat leuk van smurf !

@Pip, hoe ging verhuizing?



Hier is de koffer weer ingepakt, klaar voor weer een paar daagjes Bristol. Ben wel een beetje wiebelig, het gevoel dat ik niet helemaal toe kom aan de dingen die ik zou willen (op zn minst gewoon mn eigen huis schoon maken).. en alle mini-jetlags van het heen en weer vliegen zorgen toch ook voor een stuk vermoeidheid en uit mn ritme zijn..  Ook de hormoontjes doen niet helemaal wat ze moeten doen, want had dus al lang ongesteld moeten zijn..  Ben er even een beetje uit dus.. , maar kga eerst maar lekker slapen..



Trusten !
Alle reacties Link kopieren
@Tink: dus als ik het goed begrijp, loopt het allemaal wel lekker? Ruime keus uit vacatures en recht op studiefinanciering? Zou mooi zijn als je je daar niet druk om hoeft te maken!



@Druif: ja het is relatief snel inderdaad, ik had ook al andere berichten gehoord. Ik moet er wel voor naar een afdeling van het ziekenhuis op een andere locatie in een andere plaats, maar dat moet maar, want ookal is dit nog relatief snel, het proces van vaststellen wat er nou aan de hand is en de eventuele consequenties daarvan, dat begint dan pas...

Enne, lijkt me dat het niet uitmaakt als je die jongen in een groter groepje had gezet. Daar heb ik van vroeger ook mindere ervaringen mee (en dan was ik 'alleen maar' stil en onzeker en vertoonde verder geen merkwaardig gedrag). Maar sneu is het wel. Hopelijk komt er wat uit dat onderzoek zodat ze hem in de privesfeer in ieder geval beter kunnen helpen. Want ik denk dat jij er verder inderdaad niet zo veel aan kunt doen voor hem.
Alle reacties Link kopieren
@Laura, goed je doorverwijzing naar de orthopeed!

Daarentegen de opmerking dat meniscus vanzelf kan herstellen???? Nee dat kan niet! Je kan wel leven met een beschadigde meniscus zonder operartie, herstellen doet het niet zonder operaties (hetzij hechten hetzij afknippen of verwijderen).

Het feit dat jij eerder schreef dat je je been niet kan strekken, zegt mij genoeg.... dat was de reden waarom mijn chirurg (ik ben door de chirurg geopereerd vanwege goede ervaringen met deze meneer en niet door de orthopeed) direkt een kijkoperatie regelde want dat vertrouwde hij niet.

Daaruit bleek dat meniscus was ingescheurd. Gelijk nieuwe operatie gepland waarin meniscus gehecht werd, zo snel mogelijk omdat anders het ingescheurde weefsel afgestorven zou zijn en niet meer te hechten was.

(daarom dring ik zo aan op spoedig bezoek van specialist)



Zelf heb ik sinds vrijdagavond ook wat knieprobleempjes zo nu en dan. Ik liep een trap af op het werk en bij de laatste tree maakte ik een misstap ofzow waardoor ik dus zoals het voelt ook de nog aanwezige meniscus in rechterknie heb geraakt.

Zo nu en dan schiet het er weer ff in en na wat rekken en strekken, masseren, duwen nog eens masseren schiet het ding weer goed.

Ik kijk het ff aan, ga weer sporten zodat de spieren het ontbreken van knie onderdelen op kunnen vangen.



En dan heb ik weer ontstoken ogen :( ook sinds vrijdag.

Nu ga ik eens een afspraak maken met een traditionele chinese geneesheer. Bronaanpak ipv symptoombestrijding is dat.



Vanavond ben ik op een info bijeenkomst geweest voor die nieuwe naast werk functie. Weer wat wijzer en ja ik ga nog steeds door, dus op naar de selectieprocedure.

(t past precies in de ontwikkeling die ik op het moment doormaak)



@Jon gaaf totootjes, dk komt vast goed, heb je al een roos geplukt?

@Gayl en smurf worden BN'ers :D

@Uk kunnen ze je geen voorschot geven ofzow, je bent toch geen filantropische instelling zonder vaste lasten etc?

@Clogs toi toi toi, break a leg, hals und beinbruch, veel suc7!

@Pip weer geinstalleerd?

@Anne where r u?????

@Druif, al doende leer je



Ik weet t niet meer, wilde nog reageren ben beetje hersenleeg ;)
Pff.. zo Pip is helemaal kapot.. een papa die een slechte rug heeft en meubels sjouwen is een slechte combi. Gelukkig woont er in huis een leuke fysiotherapeut ;) Van de week moest ik bloedprikken en toen had die muts ws een spiertje aangeprikt, of door t bloedvat heen geprikt, is helemaal blauw en nu ook opgezet. Waarschijnlijk heb ik hem overbelast, de uren na het prikken heb ik veel en hard gefietst, dozen gesjouwd, afwas gedaan en gedweild en stofgezogen. Waarschijnlijk was dat verhuzien even iets teveel van het goede.. Maar even rustig houden de eerstkomende dagen en goed in de gaten houden.



Ik zit te internetten opde grond want bakje met schroefjes voor bureau is nog bij mijn ouders



laura; wat fijn dat het allemaal gelukt is! Nu maar afwachten he?

Druif; Lastig hoor!

Tink: Leuk he, je verheugen op iets! Wist je dat je je IBGzaken ook via internet kan regelen?

Clogs: Tuurlijk duim ik voor je!

Jon: Lastig, lastig... Een stuk lopen of skeeleren misschien morgen? Ik denk aan je! *;



Zo en nu bedje in :)
Haha, Pip, internet in je nieuwe onderkomen is toch het allerbelangrijkste, om ons hier op de hoogte te houden ;)



Moet er al weer vandoor naar Schiphol, vliegtuigje pakken..doei doei !

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven