Vreemde mannen die internetmannen

05-11-2012 10:45 131 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik blijf dit soort zaken tegenkomen met internetdaten:



3x afgesproken met man die heel enthousiast reageert als we contact hebben (hij reageerde op mij), daarna anderhalve week radiostilte. Nog een keer gemaild, weer enthousiasme en de week erna wilde hij afspreken, niets meer gehoord….



Meneer 2 via datingsite reageert op mij wil graag contact. Ik reageer en hoor 2 weken niets. Afgelopen donderdag ineens mail, sorry grote opdracht (zit in Kunstwereld) en was je niet vergeten, geef je mijn nummer want dan kunnen we bellen. Na 3 dagen reageer ik (denk ga ook niet meteen rennen) dat ik hem die avond ga bellen. Geen reactie, kan dat hij mail niet gezien heeft… gisteravond gebeld, voicemail ingesproken. Moet er nog wat van horen… of ben ik dan weer te snel aan het denken nu kwart voor 11? Blijf dit soort zaken vreemd vinden.
Alle reacties Link kopieren
Satan:

Jij plaatst je regelmatig sneue reacties op het forum, als je zo ook in het echt doet, kan ik mij voorstellen dat dames dat niet leuk vinden, en het contact laten verwateren ook al vonden ze je in eerste instantie wel interessant.



Het is gewoon wat mij op valt.

Ik hoop dat je het zelf inziet, eventueel kan ik jou voorbeelden geven van wat ik bedoel.



Die laatste zin is er een voorbeeld van.

--------------------------------------------------------------------------------------

Hans:

In dat geval was je waarschijnlijk interessant, maar ging er iets fout tijdens de vorderingen.

Vanaf het eerste contact moet je eigenlijk duidelijk zijn van wat je van haar wilt. Tevens moet je niet met alles mee gaan in het gesprek, en haar af en toe een beetje subtiel plagen.

De eerste stappen zijn meestal voor jou. maar ga niet achter haar kont aan rennen (a.k. stalken), je moet haar ook de kans geven om zelf ook contact te zoeken.

Dan maar een paar dagen (of langer) geen contact, het moet van beide kanten komen.



Maar als jij eenmaal in friendzone zit is het moeilijk om daar weer uit te komen. En meestal is dan toenadering zoeken verwarrend en vaak ongewenst.



Tja, en dan heb je ook gewoon vrouwen met geen interesse, daar heb je zelf ook geen interesse in toch?



Maar 1 ding is zeker als jij blijft wachten, kan je waarschijnlijk wachten tot jij een ons weegt.

Maar dat is jou keuze.
Alle reacties Link kopieren
quote:Ster_ schreef op 05 november 2012 @ 10:49:

Dus jij mag wel drie dagen wachten met reageren maar een man niet?
~ Hoe moeilijk kan dat zijn? ~
Alle reacties Link kopieren
T.o.v. vrouwen loop ik niet graag met seksuele wensen te koop. Ik vind het griezelig en ik doe het niet graag.



Ik belandde - vooral in een nabij verleden - bijna zonder uitzondering in de zogeheten friendzone.



En vrouwen die echt geen interesse hebben. Ik kijk naar hen één of twee keer en daarna niet meer. Deze vrouwen mijd ik trouwens ook.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Behalve uitgaan en datingsites zijn er toch nog legio andere manieren om iemand tegen te komen? Werk, hobby, vrijwilligerswerk, via vrienden, op een cursus, groepsvakantie. Ik ben scharrels/relaties tegen gekomen op een feestje, op studentenvereniging, via gemengde sport, op een groepsvakantie en via mijn werk. En ik ben altijd op de man afgestapt als ik hem zag zitten. Als de man in kwestie daarop afknapt is hij geen match met mij. Andersom, als jij een man zoekt die traditioneel denkt moet je dat misschien niet doen en het aan de man overlaten. Maar ik zou het doodzonde om een potentieel leuk exemplaar te laten lopen, als hij wellicht verlegen is.
Alle reacties Link kopieren
IRL gedraag ik me niet zo, meer een soort van uitlaatklep.

Op het fok forum ventileer ik mijn frustraties over Ajax.
Alle reacties Link kopieren
quote:klavertje27 schreef op 06 november 2012 @ 22:45:



En over dat in rl aanspreken: iemand heeft mij nog nooooit ergens aangesproken behalve dronken in de kroeg.

Al lach ik nog zo leuk ze komen niet!

Durven mannen dat niet of lach ik zo lelijk?! :p

( dag laatste is natuurlijk geen echte vraag ...)

Maar waar zijn de charmeurs op de terrasjes bijvoorbeeld?

Durven mannen dat niet?



Ik reageer normaal gesproken nooit op forums, maar hier wilde ik toch een berichtje achterlaten. Als verlegen single man van 25 ben ik zelf ook aan het experimenteren met mensen op straat aanspreken, en ik heb een vraag waar ik maar niet uit kan komen: wat zijn de signalen die vrouwen afgeven als ze graag een gesprek willen beginnen?



Op dit moment lukt het me om glimlachen uit te wisselen, maar echt aanspreken durf ik zoals Klavertje zegt niet, omdat ik in mijn hoofd allerlei twijfels begin te krijgen (glimlacht ze nou uit beleefdheid? Wil ze liever met rust gelaten worden?).



Ik kan niet zeggen of dit voor elke man geldt (ik ben zoals boven genoemd verlegener dan de meeste mannen), maar voor mij in ieder geval wel.
Alle reacties Link kopieren
quote:peter12345 schreef op 07 november 2012 @ 16:34:

[...]





Ik reageer normaal gesproken nooit op forums, maar hier wilde ik toch een berichtje achterlaten. Als verlegen single man van 25 ben ik zelf ook aan het experimenteren met mensen op straat aanspreken, en ik heb een vraag waar ik maar niet uit kan komen: wat zijn de signalen die vrouwen afgeven als ze graag een gesprek willen beginnen? Je wilt wildvreemde vrouwen aanspreken op straat? En dan niet om de weg te vragen?
Morrigan Crow, net zo leuk als Harry Potter.
Alle reacties Link kopieren
quote:tonkje schreef op 07 november 2012 @ 16:54:

[...]





Je wilt wildvreemde vrouwen aanspreken op straat? En dan niet om de weg te vragen?Niet perse op straat waar iedereen haast heeft, maar bijvoorbeeld wachtend in het openbaar vervoer, supermarkt, trein, station, vereniging, vakantie, et cetera. Een paar maanden geleden had ik een bui waarin ik zoveel mogelijk verschillende mensen aan wilde spreken om over mijn eigen verlegenheid heen te komen. Het was een beetje een mislukt experiment omdat ik de meeste vrouwen maar niet durfde aan te spreken. Daarom vond ik het opvallend dat Klavertje hetzelfde had.
Alle reacties Link kopieren
Ik doe dat ook nooit, vreemde vrouwen aanspreken op straat. Ik doe dat echt nooit. Maar soms spreken vreemde vrouwen mij aan. Er moet een goede reden zijn voor mij, en die is er vaak niet. Sterker nog, als ik van werk op weg ben naar huis, ben ik niet in voor een gesprek, of het gesprek is heel kort. Mijn voorgaande paar berichten geven ook aan, waarom ik niet zomaar vrouwen aanspreek.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Wat ingewikkeld he!! Wel leuk dat hier trouwens zo veel mannen op reageren



Nou wat voor signalen, als ik voor mezelf spreek doe ik het zo: als het om beleefdheid gaat praat ik altijd terug en als het niet om een gesprek gaat, maar bv op terras, lach ik naar diegene en oogcontact.

Als tip zou ik zeggen als ze 2 x terug kijkt (elkaar aankijkt): stap erop af!! Misschien wacht ze wel, net als ik deed.

Als ze perongeluk de eerste keer keek en geen interesse heeft, zal je daarna je blik vermijden.

Zo is het bij mij iig!



Ik ben wel 1 keer versierd door n winkelmannetje van vloeren. Die heb ik heel vriendelijk duidelijk gemaakt dat ik de klik niet voelde, maar dat ik het wel stoer vond dat h hij me mee uit wilde vragen.

Niet alle vrouwen zijn bot!



En de instelling van ja ik geef het op want de vrouwen moeten nu maar komen vind ik een beetje slap en deprimerend eigenlijk.

Hoe moet die volgende vrouw nou weten dat jij tot nu toe geen geluk hebt gehad?



Ik schrik mannen nooit met mn eierstokken af hoor. Weet t in mezelf dat ik ervoor open sta. Maar ik houd zelf ook van rustig aan opbouwen. Anders had ik nu wel kinderen van mn ex gehad ;)
Alle reacties Link kopieren
quote:En de instelling van ja ik geef het op want de vrouwen moeten nu maar komen vind ik een beetje slap en deprimerend eigenlijk.Ik heb al uitgelegd waarom ik niet graag op vrouwen afstap. Maar jij wilt ook niet op mannen afstappen. Jij durft het zelf ook niet. Maar in de maatschappij wordt het eerder van een vrouw dan van een man geaccepteerd dat zij/hij niet durft. Een vrouw die niet durft wordt wel benaderd. Een man niet.quote:Hoe moet die volgende vrouw nou weten dat jij tot nu toe geen geluk hebt gehad?

Hoe die vrouw dat kan weten? Schuchtere houding van mij, domme stotterende opmerkingen. Onhandig zijn. Ik zal het altijd doodeng vinden.

Als jij niet op een man afstapt, hoe moet die man weten dat jij interesse hebt? Nogmaals, als een vrouw niet op mij afstapt, is ze niet geïnteresseerd, en is zij eveneens niet van mijn avances gediend. Dat laatste respecteer ik overigens wel, want iedereen heeft het recht om zelf te weten met wie hij/zij een relatie aangaat of juist niet aangaat, dus mag ze mij ook afwijzen.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
quote:peter12345 schreef op 07 november 2012 @ 17:16:

[...]





Niet perse op straat waar iedereen haast heeft, maar bijvoorbeeld wachtend in het openbaar vervoer, supermarkt, trein, station, vereniging, vakantie, et cetera. Een paar maanden geleden had ik een bui waarin ik zoveel mogelijk verschillende mensen aan wilde spreken om over mijn eigen verlegenheid heen te komen. Het was een beetje een mislukt experiment omdat ik de meeste vrouwen maar niet durfde aan te spreken. Daarom vond ik het opvallend dat Klavertje hetzelfde had.



Aha, ok, dan snap ik het.



Ik ben bang dat ik daar nooit zo op zit te wachten, op geklep als ik in de trein zit oid. Ik klets dan eigenlijk alleen terug bij 70-plussers. Bij anderen mompel ik iets vaags en kijk dan stug de andere kant op.
Morrigan Crow, net zo leuk als Harry Potter.
Alle reacties Link kopieren
Een gesprek in de trein vind ik wel leuk, vooral als de treinrit lang is, en de tijd voor beiden tergend langzaam lijkt te gaan. Maar als de ander geen zin in een gesprek heeft, is dat eveneens geen probleem.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
quote:hans66 schreef op 05 november 2012 @ 12:40:

Eens met Rob_uit_zeist. Het feit dat vrouwen niet meer reageren of met een afwijzing, komt door de onbalans op datingsites. Mannen zoeken en schrijven vrouwen aan, maar vrouwen hoeven niets te doen. Zij krijgen reacties en reageren daar vaak negatief op (door te veel aan reacties) of reageren daar helemaal niet meer op.



Het is simpel: er zijn te weinig vrouwen op datingsites. Een deel van die vrouwen bestaat ook nog eens niet. Ze zijn verzonnen door de beheerder. Dus het aantal bestaande vrouwen is dus nog lager dan het lijkt.klopt helemaal; Vrouwen krijgen vaak een gratis toegang (zeker bij erotische datingsites) terwijl mannen een flink bedrag moeten overmaken. Een deel van de vrouwen is idd verzonnen door een beheerder. Een kennis van mij heeft als webmaster gewerkt bij zo'n site, en heeft veel duidelijk gemaakt. ook het verhaal van Rob uit zeist klopt helemaal.
Alle reacties Link kopieren
Bedoel het niet verkeerd hoor hans!

Maar nogmaals, dat is misschien mijn ouderwetige dromende romantische hoop haha!

Maar ja door dit soort discussies ben ik dus aan het denken gezet om misschien wat actiever te worden dan alleen oogcontact en lachen.., blijkbaar werkt dat dus niet.

Aan de andere kant.., haast heb ik niet echt dus het moet of n beetje toeval zijn of toch die sites als opstapje.



Ps ik betaal echt wel de gewone prijs ..
Alle reacties Link kopieren
binnekort internetdate.. twijfel nu al
Alle reacties Link kopieren
Sorry,Klavertje. Ik ben wat chagrijnig en de oorzaak is de dood van Amanda Todd een tijd geleden en Tim Ribberink een paar dagen geleden. Zij waren pestslachtoffers en hebben zelfmoord gepleegd. Ik was dat vroeger ook, alleen heb ik geen zelfmoord gepleegd.



Ik begrijp het gedrag van vrouwen niet zo goed als het om daten gaat. Ze willen dat mannen het initiatief nemen, en dat is wat ik nooit heb gekund: initiatief nemen. En ik ben anders dan anderen. Vrouwen zullen altijd in een veilige positie bevinden en mannen in een onveilige. En de seksuele revolutie en emancipatie is voor de helft mislukt.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Hans, ik snap je probleem goed. Zelf heb ik nog nooit een vriendin gehad, en zelfs nog nooit gezoend, en voor heel lang had ik ook die apatische houding van "relaties zijn voor mannen die goed kunnen lullen, etc".



Recentelijk ben ik er gelukkig achter gekomen dat er twee dingen zijn die je dan kan doen: apathisch klagen en de schuld op anderen en de maatschappij schuiven, of mezelf verbeteren. Ik heb voor dat laatste gekozen, en ben nu hard op zoek naar mezelf, in een poging om socialer te worden.



Maarach, op romantisch gebied heb ik helaas nog geen geluk gehad. Het blijft lastig en ik snap nog steeds niet hoe mensen dat relatie-gebeuren doen, maar ik probeer me erg af te leren om in plaats van zielig in een hoekje te gaan zitten, de moed niet op te geven. Het leven is te kort om zeurend door te gaan.
Alle reacties Link kopieren
Peter, jij noemt het aanspreken van vreemde mensen als een vorm van jezelf verbeteren, maar echt dat zie ik niet zitten. Vrouwen zal ik op straat alleen aanspreken als daar noodzaak toe is, bijv. Ik weet de weg niet. Maar ook dan kun je het aanspreken vermijden door mijn mobiel te pakken met Google Maps erop.



Ik verbeter wel wat, maar het werpt geen vruchten af. Het zij dan maar zo.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Hans....ik vind het oprecht heel rot voor je.

Maar er is hoop! Ik was vroeger enorm verlegen, moest al janken als iemand naar me keek, EN ben gepest! Echt waar, ik heb ook rondgelopen met "ik wil dood ik wil dood" in mn hoofd jaren lang....



Maar ergens vond ik de wil en de kracht en ben nu en van de spontaanste en vrolijkste mensen in mijn omgeving! Als je het wilt n de tijd is rijp kun je het echt!! Spontaniteit kun je ook leren, echt hoor! Ookal voelt het in het begin nep aan en denk je zo ben ik niet... Daar moet je doorheen en daarna wordt het een stukje van jezelf en denk je ja, nu ben ik zo!



Ik trok alleen maar slechte mannen aan, borderline, drugs, agressief, vreemdgaan, pornoverslaafd, liegen.

Je moet door, pak eruit wat jou sterker maak en ga door! Fuck het leven hoe het komt, als het regent hang de slingers op en ga dansen in de woonkamer.

Ga leuke dingen doen ookal vind iedereen het raar. Je bent bijzonder en mag dat zijn!



Ps ik probeer geen medelijden te wekken, het is echt waar wat ik heb meegemaakt, en probeer je alleen hoop en misschien een stukje begrip te geven.



Ps knap hoor peter dat jij al zover bent gekomen!.
Alle reacties Link kopieren
hans: ik wilde je een ding vragen: ben je blij met hoe je huidige situatie is? De toon van je posts suggereert namelijk dat je dat niet bent. Ik snap hoe je je nu voelt, maar laat ik je een ding zeggen: verbeteren is lastig. Ik ben zelf heel erg gegroeid de afgelopen anderhalf jaar, maar zoals ik al boven zei: een relatie of zelfs zoenen is mij ook nog nooit gelukt, maar wel heb ik nu veel meer sociale contacten dan een paar jaar geleden, en hier ben ik een stuk gelukkiger door geworden. Je moet een soort mindset ontwikkelen van niet opgeven en blijven proberen, lerend van je eigen fouten. Het is ongelofelijk lastig, ja.



Klavertje: leuk om te horen dat het jou wel gelukt is om je verlegenheid te overwinnen. Ik hoop zelf ook ooit op dat punt te komen.





Om wat meer terug on-topic te komen: dit geldt waarschijnlijk niet voor elke man, maar als ik in een conversatie stilval en niet meer reageer, dan heeft dat een hele simpele reden: ik weet niet wat ik moet zeggen.



Je kan dan misschien zeggen: "zeg dan wat joh", maar wat ik ervaar is vergelijkbaar met een black-out: mijn mind is gewoon compleet blank, en op dat soort momenten schiet me gewoon niets te binnen wat ik zou moeten zeggen.



Vooral als je met mensen online aan het converseren bent is het hiermee heel makkelijk om ontwijkgedrag te vertonen: ik krijg heel snel (onbewust) de neiging om dit te vermijden en gewoon niet meer te proberen iets te zeggen, hopend dat de ander iets inbrengt. In de meeste gevallen in mijn ervaring was dit helaas niet het geval. Ik ben al een hele tijd bezig om deze neiging te overwinnen, maar dat is helaas makkelijker gezegd dan gedaan.



Again, ik weet niet of dit geldt voor de meeste mannen, maar ik ken er een paar waarvoor dit ook geldt.
Alle reacties Link kopieren
Update: Ik heb de avond nadat ik dit poste contact gehad. Hij belde zelf op. Leuk gesprek, alleen ook vreemd.... En dat zit hem hierin, hij was helemaal weg van mij, vond mij zo mooi enz. enz. Jezus wat een leuke vrouw tig keer. En daarna zichzelf enorm promoten. Goeie kop met haar, zo'n leuke man, zo apart zo creatief, dit bleef hij maar doorratelen. Veel over zijn werk gepraat enz. enz. Ook over mij gevraagd, en volgende avond belde hij weer. De avond erna weer om dezelfde tijd. Ik had gezegd hoe laat ik 's avonds te bereiken ben en klokslag belt hij dan ook. So far so good... Alleen appt hij ineens een foto door van zijn kruis... met onderbroek en daarna persoonlijke foto's van zijn kinderen met hem enz. enz. Ik was in shock en heb gezegd dat ik dit erg jammer vond en dat het een verkeerd signaal afgeeft.. nl is het hier om de sex te doen? De avond dat we elkaar nog hadden gebeld ging het af en toe al die richting uit, waarop ik steeds zei dat hij daarvoor niet bij mij moest zijn, want ik sta hier serieus in. Gisteren woorden gehad hierover via whatsapp en daarna heeft hij mij gebeld met tig x excuses. Maar weer dat zichzelf ophemelen omdat hij toch zo'n leuke man is, mooie huid, haar enz enz. (blijf dit vreemd vinden!) We hebben een IRL afspraak gemaakt, maar sinds gistermiddag niets meer vernomen, en eigenlijk heb ik een onderbuikgevoel dat hij al weer verder zoekt en dat het hem toch om een ding is te doen. Maar ik weet ook dat ik een enorme angst heb en mannen snel op afstand houd, hiervoor ben ik zelfs in begeleiding, dus af en toe is het moeilijk te zien of iets klopt of niet of dat het mijn angst is.
Alle reacties Link kopieren
meisje10: Oei... op dit soort momenten schaam ik me een beetje voor mijn mede-mannen.



Wat zijn acties betreft hangt het helemaal van jou af of je verder met hem wilt, maar laat die radiostilte sinds gisteren niet de doorslaggevende reden zijn. De paar keer dat ik achter iemand aan zat was ik zelf heel bang om niet te stalkerig over te komen, dus ben ik bewust een tijdje stil geweest. Of dat ook zijn reden is weet ik niet, maar hou er rekening mee. Succes verder nog.
Alle reacties Link kopieren
Heb hem even sms gestuurd kijk of er een reactie op komt.
Alle reacties Link kopieren
Meisje 10: loslaten die handel!!! Hier ga je ongelukkig van worden...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven