Log nu in om te reageren
 1. Heerlijk toch, die vrijgezellenfeestjes :flirting:

  TO, als ik jou was zou ik je vriendinnen voor straf in dergelijke outfits hijsen op jouw mooiste dag:


  Dat zal ze leren, die A, E, M en de rest...
  sandra1905 wijzigde dit bericht op 21-04-2017 10:43 met 39%

  dat moest ik denken omdat een zich heeft verlult dat maanden lang. Uit eindelijk toen ik haar vroeg zei ze dat ze niets had geregeld op een kwetsende manier alleen echte vriendinnnen regelen dit voor je. En die heb je niet etc. Is dit normaal


 2. En een mooi plaatje voor bij je nick, TO..

  dat moest ik denken omdat een zich heeft verlult dat maanden lang. Uit eindelijk toen ik haar vroeg zei ze dat ze niets had geregeld op een kwetsende manier alleen echte vriendinnnen regelen dit voor je. En die heb je niet etc. Is dit normaal
 3. quote:
  Tijdschriftenverslindster schreef op 21 april 2017 @ 06:37:
  Ik blijf het allemaal erg bijzonder vinden hoe je tegen een vrijgezellenfeest aankijkt.
  Hoezo verdient elke vrouw een leuk vrijgezellenfeest? Trouwen is een keuze, niemand verplicht je daartoe. Een vrijgezellenfeest is iets dat vrienden of bijv. een zus als verrassing voor je regelen, daar heb je geen recht op, dat is een in mijn ogen onzinnig iets dat men evt. als verrassing voor je wil regelen. Waarom zou je dat verdienen? Het is toch geen prestatie dat je gaat trouwen? Hooguit is het een prestatie dat de bruidegom of een bruid het ziet zitten om het de rest van zijn/haar leven met een moeilijk mens vol te houden X-D ;-]
  Je schrijft aan een vrijgezellenfeest zijn geen regels en wetten verbonden, om direct te volgen met mijn eisen waren redelijk normaal. Zie je de tegenstrijdigheid? Die komt in dit hele topic constant terug.
  Het is tekenend dat je spreekt over mijn eisen. Jij eist, maar het is niet jouw plaats om te eisen/je kunt en mag niets eisen en dat deed en doe je wel steeds.
  Dan lijk je plots om te draaien in je houding t.a.v. M. Het zou fijn zijn, maar ook veel te snel gezien de omvang van je woede, als dit zo was. Echter de goede lezer zal opmerken dat je M totaal niet vergeven hebt, maar dat je zeer minderwaardig over haar praat en vooral ook jezelf weer aan het ophemelen bent, met je 'ik moet er nu voor zorgen dat zij niet instort, ik moet zorgen dat zij eten krijgt, ik zorg nog wel voor haar, ik moet haar controleren in zorgen voor zichzelf etc.' Het impliceert allemaal dat jij jezelf zoveel beter vindt en M niets zonder jou kan. Ik begrijp alle drama ook wel als dat in jouw ogen 'vriendschap' is. Vriendschap is gelijkwaardigheid, vertrouwen hebben in de ander en de ander in zijn waarde laten en daar is van jouw kant uit in elk geval geen sprake van.
  +1000, niks aan toe te voegen.
 4. Ik hoop voor to dat niet 1 van die vriendinnen weleens op dit forum kijkt. :-O

  Al moet ik bekennen dat ik inmiddels wel erg nieuwsgierig word naar de andere kant van dit verhaal.
 5. quote:
  pilea schreef op 21 april 2017 @ 12:24:
  Ik hoop voor to dat niet 1 van die vriendinnen weleens op dit forum kijkt. :-O

  Al moet ik bekennen dat ik inmiddels wel erg nieuwsgierig word naar de andere kant van dit verhaal.
  Ik ben ook heel erg nieuwsgierig naar de andere kant van het verhaal. Maar to het gaat al mis op het moment dat je het vraagt aan je vriendin of ze het wil regelen. Zoiets vraag je namelijk niet! Dit moet vanuit mensen zelf komen, als een verrassing.

  Je hoeft niet bang te zijn voor de dood. Als jij er bent is de dood er niet, ben jij er niet dan is de dood er.
 6. Zelfs als de vriendinnen van to dit ongevraagd hadden geregeld, was het waarschijnlijk toch niet naar to's zin geweest.
 7. quote:
  bridzilla schreef op 21 april 2017 @ 01:51:

  Wat ik van sommige reacties vind... bepaalde dingen daar kan ik iets mee maar mensen die zo hard oordelen prima mag vraag ik ook om maar lees dan wel het verhaal! .
  Ook zo'n mooie dit. Hoe kom je erbij dat mensen die hard oordelen het verhaal niet lezen?

  Oh, dear, what an awkward situation
 8. Wat een arts van je wil weten

  Heb jij een doktersbezoek gepland? Dit zijn de 5 vragen die een arts meestal aan je stelt. Handig om te weten, zodat je je goed kunt voorbereiden. #adv

  Lees verder

 9. Volgens mij moet je even goed ademhalen en een bril met een ander perspectief opzetten...

  Je vraagt dus je vriendin om jouw vrijgezellenfeest te regelen zodat alle "losse vriendinnen" elkaar leren kennen. Zij doet dat vervolgens en met succes. Iedereen speelt het spel mee dus je zou kunnen zeggen dat er sprake is van een stukje "bonding". Zelfs de aanstaande is er bij betrokken dus iedereen doet zijn best voor jou. Jij tuint er op jouw beurt met open ogen in (want iedereen weet toch dat een vrijgezellenfeest een verrassing moet blijven?!)

  Nu je een slechte verliezer bent zijn je vriendinnen geen echte vriendinnen meer, staat/stond je bruiloft en dus je huwelijk op de tocht en zoek je bij iedereen die het horen wil jouw gelijk...

  Ik zou zeggen: tel je zegeningen voordat je straks niks meer te (ver)tellen hebt. Verras je vriendinnen tijdens jouw vrijgezellenfeest met een leuke en persoonlijke attentie. Lach er samen om.

  OF

  Bijt je vast in je slachtofferrol en dompel je onder in zelfmedelij. Je zult je zogenaamde vriendinnen nog gaan missen.
 10. Als jij mijn vriendin was geweest had je lekker een feest met hele grote dikke piemels gekregen!

  Echt.... vragen om een vrijgezellenfeest, dat vind ik zo niet netjes!
 11. quote:
  Frietmetmayo schreef op 21 april 2017 @ 13:48:
  Als jij mijn vriendin was geweest had je lekker een feest met hele grote dikke piemels gekregen!

  Echt.... vragen om een vrijgezellenfeest, dat vind ik zo niet netjes!
  :hihi: :rofl:. Als M meeleest zou ik alsnog een stripper regelen. Toch leuk juist.
 12. TO nog aanwezig?
 13. quote:
  Vannacht rond een uur of 2 waarschijnlijk.
 14. quote:
  pilea schreef op 21 april 2017 @ 12:24:
  Ik hoop voor to dat niet 1 van die vriendinnen weleens op dit forum kijkt. :-O

  Al moet ik bekennen dat ik inmiddels wel erg nieuwsgierig word naar de andere kant van dit verhaal.
  Ik beken... Eigenlijk hoop ik daar om die reden al de hele tijd op. :-$
 15. quote:
  Tijdschriftenverslindster schreef op 21 april 2017 @ 18:50:
  [...]


  Ik beken... Eigenlijk hoop ik daar om die reden al de hele tijd op. :-$
  Hehe.... (6)
 16. Je hebt zelf je vriendin(nen) niet vertrouwd, dat is de enige serieuze fout die ik uit de OP kan halen.
 17. Het is waarschijnlijk allang gezegd maar je lichamelijke aandoeningen, hoe naar ook, zijn volgens mij niet je grootste obstakel in het leven.
 18. Heb niet alles gelezen, maar ga ik zit in kamp to. Mijn vrijgezellenfeest is geregeld door mijn toemalige beste vriendin.

  Mijn enige eis was, ik wil geen rare opdrachten doen en niet te duur.

  De avond was geregeld op een avond dat ik een uitje had met de sport, daar ook geld voor had betaald. Mijn aanstaande had aangegeven dat ik die dag niet kon.. Mijn beste vriendin wou niet verplaatsen.

  Mijn zus, moeder & schoonmoeder waren er niet bij, ze had ze niet eens gevraagd. Er waren mensen uitgenodigd, die niet eens wisten of ze wel gast waren op onze bruiloft ( mijn nichtjes, heb hele grote fam. En zie ze niet vaak ). Aantal vriendinnen waren niet uitgenodigd. Aanstaande heeft mij week van te voren ingelicht van situatie en dat mijn 'beste vriendin' niet op zijn appjes reageerde over de datum of tijd dat ik zou worden opgehaald. Hij wist niet of ik wel of niet moest eten ( het begon om 19.00uur andere vriendin heeft hem ingelicht na smeekbedes van zij kant )

  Uiteindelijk ben ik met haar en 2 andere vriendinnen uit eten geweest, duur restaurant.. Ik moest me belachelijk kleden, vriendin die op bijstandsniveau leefde moest ruim 60 euro betalen. Wat heb ik mij geschaamd, gebaald en verdrietig geweest. Aantal vriendinnen niet gevraagd etc. En o jah toen ik trouwde was ze al ruim 12!! Jaarmijn beste vriendin, nu niet meer...
 19. quote:
  the-crown schreef op 21 april 2017 @ 20:05:
  Heb niet alles gelezen, maar ga ik zit in kamp to..
  Lees eerst alles en probeer dan nog eens of je in kamp TO zit.

  If you can't convince them, confuse them
 20. Heb het na pagina 4 opgegeven ;-) .. Maar als je ziek bent en vraagt niet tedicht op bruiloft en toch dicht op bruiloft vind ik raar. En ik zou to hebben ingelicht over de datum, zodat ze daar i.v.m ziekte op kan voor bereiden. En namen van mensen die je erbij wil hebben, handig vooral als je niet al haar vriendinnen kent en het geen vaste groep is. En ik denk dat ze ook ivm ziekte heeft gevraagd aan juist die vriendin om het te regelen als je dan zo'n geouwehoer krijgt had het voor mij niet meer gehoeven ( al vind ik vrijgezellenfeesten sowieso niks aan , mijne had ook niet gehoeven ). Dus snap wel dat ze ervan baalt of ze het daarna op juiste manier heeft aangepakt is 2e.. Maar haar vriendin heeft ook grove steke laten vallen
 21. Bridzilla: ik ben trouwens wel benieuwd onder welke naam je vroeger op Vivaforum verscheen. Vertel... wat was je vorige nick?
  Tijdschriftenverslindster wijzigde dit bericht op 21-04-2017 20:27 met 18%