Log nu in om te reageren
 1. Maar to heeft wél heel ruim van te voren aangegeven het feestje niet te kort voor de bruiloft te plannen.

  Wie zonder zonde is werpt de eerste steen ....
 2. Ze weet nog niet wat ze gaan doen toch? Misschien gaan ze wel bij iemand thuis high-teaën en dan nog een leuke film op de bank en dan vroeg weer naar huis. Kan ook gezellig zijn. Wellicht hebben ze dus met het programma heel erg hun best gedaan om het rustig te houden....
 3. quote:
  horenzienenzwijgen schreef op 20 april 2017 @ 16:01:
  Maar to heeft wél heel ruim van te voren aangegeven het feestje niet te kort voor de bruiloft te plannen.
  Klopt! Dus hoeft ze ook niet te aarzelen of ze wel of niet of misschien. Gewoon niet. Het is te kort van tevoren. Heel jammer, klaar.
 4. quote:
  yette schreef op 20 april 2017 @ 07:58:
  [...]

  100% mee eens.
  Mijn ervaring (jawel) is dat je door beperkende aandoeningen/ziektes heel snel leert wie je echte vrienden zijn. Jijzelf hebt minder energie, kan niet zo vaak meer afspreken, bent afhankelijker van hun inzet. De wederkerigheid veranderde. Ik koester de vrienden die ik heb! Geen haar op mijn hoofd om ze te behandelen als personeel.

  Ikzelf zou trouwens in de jaren dat ik uit de running was door ME, nooit zulke feesten hebben gepland. Dat zou te belastend zijn geweest. Je wilt op je bruiloft niet te moe zijn om er echt van te genieten.


  Mooi gesproken over je vrienden!
  En erg herkenbaar wat je over ME schrijft.
 5. Het is van 11 tot 20 uur. Voor mij heel lang. Io met huisarts en fysio is het niet verstandig maar hele planning om gegooid. 2 dagen bed 2e spuit achter de hand.
  Wat ik van sommige reacties vind... bepaalde dingen daar kan ik iets mee maar mensen die zo hard oordelen prima mag vraag ik ook om maar lees dan wel het verhaal!
  M heeft het k aangepakt maar ik ga der vanuit dat dit met liefde is gedaan, heb het vergeven vergeten doe ik niet. Kan ook niet zo snel.
  Ben overigens getest op psychische ziektes niet aan de orde! Ben gewoon lichamelijk ziek! Effe voor de duidelijkheid!
  Waarom ik nu niet slaap tja pijn! Daar word je wakker van. Dus je kan deze dingen heel makkelijk roepen over iemand maar check feiten voor dat je oordeelt.
  Het avond programma is eruit gehaald en ik kan indien nood terug naar bed.
  Samenvatting voor mensen die niet willen lezen
  Opdracht m regel iets ver van te voren. Deze mensen graag als het kan. Boeit niet wat je doet moet voor mij haalbaar zijn. Geen strippers piemels.
  6 dagen voor trouwdag het feest lijst kwijt vriendinnen vergeten die vergeten zijn boos op mij ze was de lijst kwijt...
  Veel gelogen gekwetst. Ik regel ik bepaal. Andere vriendinnen boos! Niet op mij werd niet na ze geluisterd.
  Ik ben iemand die altijd voor iedereen klaar staat ziek of niet ziek ik ben der.
  Je kan vinden dat dit zwaar overtrokken is prima. Maar volgens mij verdiend elke vrouw een leuk vrijgezellenfeest daar zijn geen regels en wetten aan verbonden. Mijn eisen waren redelijk normaal aangezien anderen eisen dat ze naar het buitenland willen etc.
  Ik waardeer echt dat ze dit heeft gefixt alleen ze heeft niet naar anderen geluisterd... en mij effe in een positie gezet waar ik niet in hoorde te zitten. En wilde zitten.
  We gaan er het beste van proberen te maken. Aangezien m der relatie net uit heeft en bezig is met verbouwen en nog meer ellende heeft is het vast knap wat ze heeft gedaan. Ze krijgt nu hulp van mijn moeder en een andere vriendin. Ze geeft ook aan dat het iets te veel was. Dus ook al is het druk voor de bruiloft ik zorg nog wel voor haar! Dit is niet om haar te. Controleren ik wil niet dat ze instort! Ook al was dit dom ze is mijn vriendin. Nu nog zorgen dat ook zij rustig de bruiloft in gaat. En dat plaats ik dan boven alles. Dus mijn conclusie een dom iets. Lijst kwijt chaos in der hoofd. Beste bedoelingen... ze wou zoveel omdat ze mij dat gunt dat we nu effe haar moeten remmen zodat we beiden beschermen. Ik heb geen vriendinnen groep maar losse vriendinnen die elkaar soms zien bij mij. Maar zo lief dat ze der nu wel gaan helpen.
  Mijn taak nu zorgen dat ze niet instort en dat ze eten krijgt . Foutje vergeven en ze is dag en nacht welkom. De vergeten vriendinnen zijn toegevoegd. En het contact tussen m en mij hersteld .
  Volgens anderen compleet geschift en denk ik te veel aan anderen maar dat is het aard van het beestje.
  Bedankt voor de adviezen. Ik laat nog weten hoe het vervolg gaat.
  Oja dat weer nieuw lid klopt niet maar ben. Met handig met wachtwoorden dus ben hier op een nieuwe naam. Hoop dat dit bondig genoeg was.
 6. quote:
  Rusticaa_ schreef op 17 april 2017 @ 21:08:
  Gelukkig is de vakantie bijna voorbij.
  Helaas, regio midden begint pas morgen aan 2 weken.....
 7. Goh,eerst wordt m met de grond gelijk gemaakt en nu wordt ze weer opgehemeld.Het is een beetje zwart-wit bij jou.

  Maar goed,ik wens je een fijn vrijgezellenfeest.Ik hoop dat je de hele dag doorkomt.We lezen het vanzelf wel hier.
 8. Wat een arts van je wil weten

  Heb jij een doktersbezoek gepland? Dit zijn de 5 vragen die een arts meestal aan je stelt. Handig om te weten, zodat je je goed kunt voorbereiden. #adv

  Lees verder

 9. quote:
  bridzilla schreef op 21 april 2017 @ 01:51:
  Het is van 11 tot 20 uur. Voor mij heel lang. Io met huisarts en fysio is het niet verstandig maar hele planning om gegooid. 2 dagen bed 2e spuit achter de hand.[..........]
  Ik heb een beetje het gevoel dat je wat verward bent.. Klopt dat, TO?
  Panita_ta wijzigde dit bericht op 21-04-2017 02:58 met 80%
 10. Als ik M was, had ik de hele handel afgezegd.
  Tiswa wijzigde dit bericht op 21-04-2017 04:08 met 88%
 11. En m moet jou nu op de blote knietjes danken: doe haar een lol: hef haar taken op en doe het lekker zelf! Er is er maar 1 ding wat zeker is; m heeft zo'n fijne vrienden dat vijanden een warm bad gaan worden.
  jadaiswa wijzigde dit bericht op 21-04-2017 04:36 met 28%
 12. quote:
  Tiswa schreef op 21 april 2017 @ 04:06:
  Als ik M was, had ik de hele handel afgezegd.
  Als ik haar aanstaande bruidegom was zou ik ook met gierende banden er van door gaan nu het nog kan. :sick:
 13. quote:
  bridzilla schreef op 21 april 2017 @ 01:51:
  Dus ook al is het druk voor de bruiloft ik zorg nog wel voor haar! Dit is niet om haar te. Controleren ik wil niet dat ze instort! Ook al was dit dom ze is mijn vriendin. Nu nog zorgen dat ook zij rustig de bruiloft in gaat. En dat plaats ik dan boven alles. Dus mijn conclusie een dom iets. Lijst kwijt chaos in der hoofd. Beste bedoelingen... ze wou zoveel omdat ze mij dat gunt dat we nu effe haar moeten remmen zodat we beiden beschermen. Ik heb geen vriendinnen groep maar losse vriendinnen die elkaar soms zien bij mij. Maar zo lief dat ze der nu wel gaan helpen.
  Mijn taak nu zorgen dat ze niet instort en dat ze eten krijgt .
  Waarom vind je het jouw taak om M te 'beschermen' en ervoor te zorgen dat ze eten krijgt? Eerst lees ik alleen maar geklaag over M en over dat je zelf niets kunt door je gezondheidstoestand, en nu neem je alles op je waar je je helemaal niet druk over zou moeten maken. Kun je dan echt niets loslaten?
 14. Leest lekker weg pff
 15. Ik blijf het allemaal erg bijzonder vinden hoe je tegen een vrijgezellenfeest aankijkt.
  Hoezo verdient elke vrouw een leuk vrijgezellenfeest? Trouwen is een keuze, niemand verplicht je daartoe. Een vrijgezellenfeest is iets dat vrienden of bijv. een zus als verrassing voor je regelen, daar heb je geen recht op, dat is een in mijn ogen onzinnig iets dat men evt. als verrassing voor je wil regelen. Waarom zou je dat verdienen? Het is toch geen prestatie dat je gaat trouwen? Hooguit is het een prestatie dat de bruidegom of een bruid het ziet zitten om het de rest van zijn/haar leven met een moeilijk mens vol te houden X-D ;-]
  Je schrijft dat aan een vrijgezellenfeest geen regels en wetten verbonden zijn, om direct te vervolgen met mijn eisen waren redelijk normaal. Zie je de tegenstrijdigheid? Dat komt in dit hele topic constant terug.
  Het is tekenend dat je spreekt over mijn eisen. Jij eist, maar het is niet jouw plaats om te eisen/je kunt en mag niets eisen en dat deed en doe je wel steeds.
  Dan lijk je plots om te draaien in je houding t.a.v. M. Het zou fijn zijn, maar ook veel te snel gezien de omvang van je woede, als dit zo was. Echter de goede lezer zal opmerken dat je M totaal niet vergeven hebt, maar dat je zeer minderwaardig over haar praat en vooral ook jezelf weer aan het ophemelen bent, met je 'ik moet er nu voor zorgen dat zij niet instort, ik moet zorgen dat zij eten krijgt, ik zorg nog wel voor haar, ik moet haar controleren in zorgen voor zichzelf etc.' Het impliceert allemaal dat jij jezelf zoveel beter vindt, M niets zonder jou kan en M onvolwaardig is. Ik begrijp alle drama ook wel als dat in jouw ogen 'vriendschap' is. Vriendschap is gelijkwaardigheid, vertrouwen hebben in de ander en de ander in zijn waarde laten en daar is van jouw kant uit in elk geval geen sprake van.
 16. quote:
  bridzilla schreef op 21 april 2017 @ 01:51:

  Opdracht m regel iets ver van te voren. Deze mensen graag als het kan. Boeit niet wat je doet moet voor mij haalbaar zijn. Geen strippers piemels.
  ...
  Maar volgens mij verdiend elke vrouw een leuk vrijgezellenfeest daar zijn geen regels en wetten aan verbonden. Mijn eisen waren redelijk normaal
  Koekkoek.
 17. Je helpt haar zodat ze ook goed de bruiloft in kan? M heeft net relatie uit en zit in een verbouwing.. mijn hemel jij bent de ergste bridezilla ever. Er is meer op aarde dan die ene dag bruiloft hoor. De wereld draait niet alleen om jou! Koekkoek is inderdaad de netste term die ik voor jou kan bedenken..
 18. Wat een gedoe: "ik ben ziek, maar sta altijd klaar voor anderen, dat zit nu eenmaal in de aard van het beestje." Zelden iemand meegemaakt met zo'n zwaar leven. Ik geloof inmiddels ook niets meer van je ziektes. Je doet het gewoon jezelf aan. Veel plezier met je feestje en veel sterkte voor M en je aanstaande.

  Why the hell can't we all just sit in a circle and sing fucking Kumbaya!!!
 19. Ga vooral zo door, dan is dit niet het laatste topic dat we van je mogen verwachten. Dan komen er nog heel veel onoplosbare conflicten op je pad, waar jij zelf echt helemaal niets aan kunt doen.

  Veel plezier op je bruiloft dan maar.
 20. Allemachtig het leest alsof het door google translate is gehaald.

  O en je wachtwoord kan je gewoon resetten zodat je onder je 'oude nick' kan posten.
  Miss_Dizzy wijzigde dit bericht op 21-04-2017 08:07 met 40%
 21. Jeetje wat ben jij een vermoeiend mens! Je lijkt ook erg verwart. Dat ze nog een feest voor je organiseren mag een wonder heten. Daarom heb ik het idee dat je hier de boel een beetje loopt op te stoken anders kan ik me niet voorstellen dat M nog zoveel moeite voor je doet.
  pilea wijzigde dit bericht op 21-04-2017 08:13 met 36%
 22. Een vrijgezellenfeest is een gunst en geen verplichting.
  Als je zoveel eisen had, dan had je beter zelf een gezellig samenzijn kunnen regelen waar je vriendinnen elkaar leerden kennen. Dan had je het precies zo kunnen doen zoals jij het wil en haalbaar is.

  Oh, dear, what an awkward situation
 23. Ik wordt gewoon letterlijk spontaan moe van het lezen hiervan. Wat een drama
 24. spelfout correctie, ik word 8-P
 25. quote:
  bridzilla schreef op 21 april 2017 @ 01:51:
  Het is van 11 tot 20 uur. Voor mij heel lang. Io met huisarts en fysio is het niet verstandig maar hele planning om gegooid. 2 dagen bed 2e spuit achter de hand.
  Wat ik van sommige reacties vind... bepaalde dingen daar kan ik iets mee maar mensen die zo hard oordelen prima mag vraag ik ook om maar lees dan wel het verhaal!
  M heeft het k aangepakt maar ik ga der vanuit dat dit met liefde is gedaan, heb het vergeven vergeten doe ik niet. Kan ook niet zo snel.
  Ben overigens getest op psychische ziektes niet aan de orde! Ben gewoon lichamelijk ziek! Effe voor de duidelijkheid!
  Waarom ik nu niet slaap tja pijn! Daar word je wakker van. Dus je kan deze dingen heel makkelijk roepen over iemand maar check feiten voor dat je oordeelt.
  Het avond programma is eruit gehaald en ik kan indien nood terug naar bed.
  Samenvatting voor mensen die niet willen lezen
  Opdracht m regel iets ver van te voren. Deze mensen graag als het kan. Boeit niet wat je doet moet voor mij haalbaar zijn. Geen strippers piemels.
  6 dagen voor trouwdag het feest lijst kwijt vriendinnen vergeten die vergeten zijn boos op mij ze was de lijst kwijt...
  Veel gelogen gekwetst. Ik regel ik bepaal. Andere vriendinnen boos! Niet op mij werd niet na ze geluisterd.
  Ik ben iemand die altijd voor iedereen klaar staat ziek of niet ziek ik ben der.
  Je kan vinden dat dit zwaar overtrokken is prima. Maar volgens mij verdiend elke vrouw een leuk vrijgezellenfeest daar zijn geen regels en wetten aan verbonden. Mijn eisen waren redelijk normaal aangezien anderen eisen dat ze naar het buitenland willen etc.
  Ik waardeer echt dat ze dit heeft gefixt alleen ze heeft niet naar anderen geluisterd... en mij effe in een positie gezet waar ik niet in hoorde te zitten. En wilde zitten.
  We gaan er het beste van proberen te maken. Aangezien m der relatie net uit heeft en bezig is met verbouwen en nog meer ellende heeft is het vast knap wat ze heeft gedaan. Ze krijgt nu hulp van mijn moeder en een andere vriendin. Ze geeft ook aan dat het iets te veel was. Dus ook al is het druk voor de bruiloft ik zorg nog wel voor haar! Dit is niet om haar te. Controleren ik wil niet dat ze instort! Ook al was dit dom ze is mijn vriendin. Nu nog zorgen dat ook zij rustig de bruiloft in gaat. En dat plaats ik dan boven alles. Dus mijn conclusie een dom iets. Lijst kwijt chaos in der hoofd. Beste bedoelingen... ze wou zoveel omdat ze mij dat gunt dat we nu effe haar moeten remmen zodat we beiden beschermen. Ik heb geen vriendinnen groep maar losse vriendinnen die elkaar soms zien bij mij. Maar zo lief dat ze der nu wel gaan helpen.
  Mijn taak nu zorgen dat ze niet instort en dat ze eten krijgt . Foutje vergeven en ze is dag en nacht welkom. De vergeten vriendinnen zijn toegevoegd. En het contact tussen m en mij hersteld .
  Volgens anderen compleet geschift en denk ik te veel aan anderen maar dat is het aard van het beestje.
  Bedankt voor de adviezen. Ik laat nog weten hoe het vervolg gaat.
  Oja dat weer nieuw lid klopt niet maar ben. Met handig met wachtwoorden dus ben hier op een nieuwe naam. Hoop dat dit bondig genoeg was.


  Sjezus meid. 1 welgemeend advies: Cancel dat vrijgezellenfeest. Dat scheelt iedereen stress.
  Als jullie nu al met zijn allen in de paniek schieten bij het regelen, wordt het feestje zelf ook verre van ontspannen.

  All you need is faith, trust, and a little bit of pixie dust
 26. quote:
  bridzilla schreef op 21 april 2017 @ 01:51:
  Samenvatting voor mensen die niet willen lezen...

  Dit detail schetst wel een beetje jouw wereldbeeld. Het ligt nooit aan jou hè?
  Schat, jij kunt niet schrijven. Dat geeft niet, wij worstelen ons al pagina's lang door die warrige zinnen zonder leestekens heen. En soms begrijpen we je niet zo goed. Maar dat ligt natuurlijk aan ons.