Ben vroeger paar keer naar de hoeren geweest, achterhouden?

21-03-2011 23:06 234 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi, ben hier nieuw,



Ik ben enige tijd terug paar keer naar de hoeren geweest als single(man). Alleen maak me zorgen of ik zoiets straks aan een toekomstig partner kan vertellen. Ik voel me er best wel kut over, en probeer mezelf weer op dit gebied te verbeteren, stoppen met porno etc. Omdat het waarschijnlijk mij toch wat gefrusteerd heeft.



Ben dus redelijk bang om af gewezen te worden. Maar vervelender lijkt, als ik het niet snel vertel, dat ze het later misschien er achter komt, of wil weten, dat ze zich dan een soort van 'bedrogen' voelt, of een soort van gebruikt. En dat zou ik liever helemaal niet willen.



Maar het kan ook zijn denk ik dat ze het liever niet wil weten, omdat het dan haar beeld veranderd? Soort van wat niet weet, wat niet deert.



Ik wil graag echt iemand vinden die ik leuk vind, en alles mee kan delen, zonder een focus op seks. En al die bagger achter me kan laten.



Wat zouden jullie willen/verwachten van zo iemand als mij? Is het dan over? Of liever niet te weten komen? Zou je je bedrogen/gebruikt voelen als je het later in een relatie hoort? Of ligt dat eraan of hoever je al gegaan bent, en hoelang je relatie is?



alvast bedankt!
Alle reacties Link kopieren
quote:jeroenhaas schreef op 21 maart 2011 @ 23:19:

[...]Het gekke is dat ik als verliefd ben op een meisje, ik vaak helemaal niet zo die behoefte heb in sex. Helemaal niet buiten haar om. Maar ook denk ik bang om het te verpesten. Maar ik ben ook nog vrij jong (19).



Ik ben iets van 11x geweest volgensmij. In anderhalf jaar tijd ongeveer.Ha ha, het hoer-maagd-madonna complex?

Ik zou je te jong vinden om naar de hoeren te gaan (op die leeftijd kun je echt wel nog even geduld hebben) en zeker 11 maal.



Vooral door dat laatste en dat je dan ook vriendinnen hebt gehad (die je dus al kon krijgen... en dus zeker ook nog op je 19e) zou ik aan zo'n "complex" denken - niet dat ik daar exact in geloof, maar wel in een verstoord vrouwbeeld bij veel mannen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Kate1980 schreef op 21 maart 2011 @ 23:09:

Mijn ex is als single ook weleens naar de hoeren geweest. Ik heb daar wel met hem over gepraat. Vooral over het waarom. In mijn ogen had hij dat niet nodig. Was een hele leuke, knappe, vlotte, spontane kerel.



Die hoeven dus niet naar de hoeren?



Het is nooit een issue geweest om de relatie ervoor te verbreken.
Alle reacties Link kopieren
quote:tyche schreef op 21 maart 2011 @ 23:48:

[...]

quote:Mariejan schreef op 21 maart 2011 @ 23:50:

Nou inderdaad, als je pas 19 bent en je bent zo met schuld en schaamte bezig in combinatie met seks, zou ik eens naar de huisarts gaan.



En ik ben nog nooit naar een hoer geweest, maar het lijkt me dat je wel kunt opletten of iemand Nederlands spreekt, er goed verzorgt uitziet, niet in een ranzig hokje zit, niet bang is, het niet met tegenzin doet, en je zou er, doe eens gek, ook nog naar kunnen vragen.

Ik heb helemaal niets tegen prostitutie, maar ik heb wel alles tegen vrouwenhandel. Ik zou er dus geen respect kunnen hebben voor een man die zomaar met een vrouw naar bed gegaan is zonder te kijken wie of wat ze is. Ook al betaal je er voor. Ook als is het een ONS. Je hoeft niet van je bedpartner te houden, maar je moet er wel respect voor hebben.



Mag ik vragen wat je er zo raar aan vind? Ik heb volgens mij wel wat problemen met angst/faalangst/onzekerheid, daar wil ik wel gauw wat mee gaan doen. Was er eerder niet erg bewust van als probleem maar is het wel. Dat kan de oorzaak zijn, dat ik het zo zwaar neem allemaal...



Als die vrouw daar met blauwe plekken, angstig gezicht, of iets anders wat mij het idee zou geven dat het tegen haar zin is, dan zou ik het ook niet gedaan hebben. Die vrouwen 'lokken' je als het ware om je binnen te krijgen. Dus het is toch moeilijk te zien denk ik, en is het moeilijk uit te sluiten. Verder vind ik dat ik wel respect heb voor vrouwen, en zal iemand ook nooit dwingen.



Al vind ik het toch ergens wel allemaal dubbel klinken als je naar de hoeren bent geweest. Maar had ik het zeker willen weten, had ik idd. gewoon nooit moeten gaan.



-slaat ook gedeeltelijk op de quote hier onder:



@ jroen: de seks an sich of dat je ervoor betaald hebt zou voor mij persoonlijk niet zo boeiend zijn denk ik. Dat je er nu nog zo mee zit is minder aantrekkelijk eerlijk gezegd. Niet over bovenstaande hebben nagedacht nog veel meer (ik ga er eerlijk gezegd van uit dat he dat niet gedaan hebt).
Alle reacties Link kopieren
quote:Friia schreef op 21 maart 2011 @ 23:59:

[...]



Ha ha, het hoer-maagd-madonna complex?

Ik zou je te jong vinden om naar de hoeren te gaan (op die leeftijd kun je echt wel nog even geduld hebben) en zeker 11 maal.



Vooral door dat laatste en dat je dan ook vriendinnen hebt gehad (die je dus al kon krijgen... en dus zeker ook nog op je 19e) zou ik aan zo'n "complex" denken - niet dat ik daar exact in geloof, maar wel in een verstoord vrouwbeeld bij veel mannen.



Het is niet zozeer dat ik het niet wil of lukt, ik werd verder ook altijd opgewonden, van soms alleen al hele kleine dingetjes. En de wil om steeds verder te gaan was er ook altijd hoor, op een normale manier.



Maar het is meer zo van, soms denk je ook wel eens als je zomaar ineens iemand ziet, zo van daar zou ik het mee wel mee willen doen, op de standaard jongens denk manier. Dat had ik dan niet. Maar ook gewoon omdat ik gewoon te verlegen bang was, en omdat ik bang was om het te verpesten door te snel iets te willen, of het uberhaupt willen. Best stom, maar toen ook nog jong, en stelde het allemaal niet zoveel voor zoals ik het nu zie.
Als ik je was zou ik het niet vertellen, heeft weinig zin. Ik denk dat de meeste meisjes van ong jouw leeftijd het heel bizar vinden en het niet begrijpen en erg schrikken.

Dus....gewoon nu lekker gaan daten, zien wat er van komt en niet zo krampachtig over seks doen.

Het heeft m.i. geen zin om, als je een relatie krijgt, het later te vertellen. Een soort van opbiechten van je "vreemdgaan" en volgens mij gaat niemand daar beter van worden. Het is alleen om jezelf eerlijk te voelen tegenover je vriendin, maar waarschijnlijk gaat ze daar over piekeren en vertrouwd ze je niet meer.
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat het op onbegrip kan stuiten, zeker omdat je nog zo jong bent en (in mijn ogen) in korte tijd vaak bent geweest.

Het is altijd je eigen keuze om iets over je verleden wel of niet te vertellen, echter, als het jou zo bezig houdt kan het fijn zijn om hier open over te zijn. Als het jou bezig houdt is het moeilijker voor je te houden en kan iemand aanvoelen dat je iets achter houdt en dat kan je relatie goed verpesten.

Daarnaast denk ik, net als velen anderen, dat het geen kwaad kan om eens langs de huisarts te gaan als je je zo onzeker voelt, zeker omdat je zelf ook aangeeft last te hebben van faalangst



Ik denk dat ik het zelf wel zou willen weten, ik ben ook altijd benieuwd naar exen, hoewel ik er niet blij mee zou zijn is het niet iets om een relatie om te verbreken. Ik zou sneller vrede hebben met iemand die bij een prostituee is geweest toen hij single was (voorop gesteld dat dit vrouwvriendelijk is geweest) dan iemand die in (een) eerdere relatie(s) is vreemdgegaan, maar ja, ik heb dan ook problemen mensen te vertrouwen
Ik zou het niet willen weten. Dat van dat hoerenbezoek.

Liever niet zelfs.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou je er niet om veroordelen, Hoeren kunnen voor een man een goede oplossing zijn als je behoefte hebt aan sex en geen relatie hebt of geen zin in een zoveelste versierpoging.



ik zou willen weten als het ter sprake zou komen en je of moet liegen of moet vertellen, dan zou ik voor de waarheid gaan met je gevoel daarbij. Je beetje schaamte ervoor.



Hoewel ik vind dat je je niet hoeft te schamen.



Ik heb liever dat een man een hoer bezoekt dan dat hij voor puur sex een meisje met meer verwachting verleid en haar met rotgevoel geeft achteraf
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
In principe ben je vrij om te doen en laten wat je wilt als vrijgezel.

maar als je mijn vriend werd zou ik enorm op je afknappen als je zoiets zou vertellen.

Misschien niet logisch want je doet/deed niets verkeerd maar toch zou het voor mij over zijn.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou er absoluut niet mee zitten.

Ik vind het niet vreemd dat een single jongen of man dat wel eens doet... zolang het een man is die ook gewoon contact kan leggen met vrouwen ´in het echte leven´ dan. Dus niet als een man het eng vindt om contacten met vrouwen aan te gaan en dan maar naar de hoeren gaat (is dit duidelijk, kom niet zo goed uit mijn woorden vandaag). Ik bedoel eigenlijk... als het vanuit een soort sociale tekortkoming zou zijn, dan vind ik het onaantrekkelijk. Maar op zulke mannen zou ik dan sowieso al niet vallen.

Als het puur om sex gaat, prima...



Is misschien wel goed voor je om er aan te gaan werken dat je wat meer zelfvertrouwen krijgt op liefdesgebied?
Alle reacties Link kopieren
oija... als je nou echt een leuk meisje ontmoet dan zou ik het niet direct zeggen als ik jou was. Je hoeft je niet te verantwoorden of iets op biechten. Zoiets kan je altijd nog vertellen als je relatie serieus is... en dan alleen als jij dat zelf wilt vertellen vanuit je pure gevoel, niet omdat je je verplicht voet om het te vertellen.
Alle reacties Link kopieren
[quote]Kate1980 schreef op 21 maart 2011 @ 23:09:

Mijn ex is als single ook weleens naar de hoeren geweest. Ik heb daar wel met hem over gepraat. Vooral over het waarom. In mijn ogen had hij dat niet nodig. Was een hele leuke, knappe, vlotte, spontane kerel.




Denk je niet dat dit er niets toedoet? Ik ken ook iemand die soms naar de hoeren gaat. Hele leuke vent, ziet er goed uit, sociaal etcetcetc... Gelukkig maar voor hoeren dat er ook leuke mannen bij hen komen
Alle reacties Link kopieren
quote:jeroenhaas schreef op 21 maart 2011 @ 23:50:

[...]



Lijkt me niet echt fijn.. Ik ben al wel behoorlijk op weg om te stoppen. Al extreem geminderd. Probeer nu steeds verder af te bouwen en lichtere dingen te kijken als ik kijk. En volgens mij zitten hier veel mannen mee. Ik zie het maar als een mannelijk probleem wat ik moet leren beheersen. En los liever vaak ook dingen zelf op. Maar het werkt iid vaak wel beter als je er over kan praten en je je verhaal kwijt kan.



Het verbaasde me wel ontzettend dat er niet eens echt forums zijn over stoppen met porno, of sites met tips. Alleen wat christelijke sites, met dat je jezus moet zoeken etc. Maar dat zoek ik ook niet echt. Maar mocht het echt een langdurig probleem worden, dan ga ik dat zeker wel doen. Of naar een soort afkickcentrum als dat bestaat.



Jeroen, ik heb over dit bericht van jou heen gelezen.

Zelf ervaar je het als een probleem lijkt me, anders begin je er hier geen topic over en zoek je niet op internet naar hulp (in de vorm van forums) om te stoppen met porno.

Ik zou zeggen... hou je zelf in acht en als je het gevoel hebt dat je het niet alleen de baas kunt worden, schaam je dan niet... je bent niet de enige... en zoek dan hulp. Pornoverslaving bestaat (vriendin werkt in verslavingszorg) en legt vaak al een basis als je vrij jong bent zoals jij. Je kunt hier zeker goede hulp bij krijgen. Als je wilt dan kan ik je wel een adres geven mocht het (ooit) nodig zijn. Succes ermee!
Alle reacties Link kopieren
Zou jij een vriendin willen hebben, die prostituee is geweest?
Alle reacties Link kopieren
Ik denk eigenlijk dat het er niet om gaat wat een evt. toekomstige vriendin er van vindt. Ik denk dat het veel belangrijker is dat Jeroen het porno kijken etc. zelf als ´ongemak´ ervaart. Het is altijd makkelijk (zonder veroordelend te zijn, maar werkt vaak gewoon zo) om je op de buitenwereld te richten door (in dit geval) je af te vragen wat een evt. vriendin er van zou vinden. Ik denk dat het beter en belangrijker is om je op jezelf te richten en te kijken wat je aan je probleem kunt doen... zoals je nu al doet.

Als je zelf niet lekker in je vel zit is de kans groot dat het met een toekomstig meisje ook niet wordt wat je graag zou willen namelijk...
Alle reacties Link kopieren
Als het echt bij jouw verleden hoort (en je hebt het uiteraard allemaal veilig gedaan), en zij respecteert jou niet meer als jij dit met haar deelt, dan is ze jou niet waard. Zij moet jou respecteren voor wie jij bent. Als jij zoiets niet kan delen met je toekomstige, kan je met haar dan wel kinderen opvoeden of eerlijk zijn of lief en leed delen?
Alle reacties Link kopieren
quote:Zamirah schreef op 22 maart 2011 @ 11:21:

Zou jij een vriendin willen hebben, die prostituee is geweest?Hij is toch geen prostituee (gigolo?) geweest? 3 x in je hele leven (van laten we zeggen 30 jaar?) een bezoekje brengen vind ik heel wat anders dan dagelijks of 5x perweek betaald te worden voor sex..
Alle reacties Link kopieren
quote:Combat schreef op 22 maart 2011 @ 11:29:

[...]



Hij is toch geen prostituee (gigolo?) geweest? 3 x in je hele leven (van laten we zeggen 30 jaar?) een bezoekje brengen vind ik heel wat anders dan dagelijks of 5x perweek betaald te worden voor sex..Ehm... edit...11x op 19jarige leeftijd... Sorry Jeroen, maar je kan toch ook een chick in de kroeg oppikken? Heb je dat ooit geprobeerd?
Alle reacties Link kopieren
quote:Zamirah schreef op 22 maart 2011 @ 11:21:

Zou jij een vriendin willen hebben, die prostituee is geweest?Die vergelijking is natuurlijk zeer krom want hij is geen gigolo.
Alle reacties Link kopieren
quote:Zamirah schreef op 22 maart 2011 @ 11:21:

Zou jij een vriendin willen hebben, die prostituee is geweest?

Ik begrijp je reactie wel, en vorige week was er hier ook een topic over een meisje dat haar hoerenverleden had verzwegen.



Toch zijn het verschillende zaken. Over hoerenbezoek hoef je je toekomstige vriendin niet in te lichten. Als je zelf hoer geweest bent wel. Evenzo zou het TO sieren zijn toekomstige partners in te lichten als hij een gigoloverleden had.
Alle reacties Link kopieren
Rik was me voor
Alle reacties Link kopieren
Jeroen,



Het gaat je relatie namelijk geen bal aan wat je in het verleden gedaan hebt. Je mag het vertellen maar wat is de toegevoegde waarde? Stel nu voor, je toekomstige vriendin heeft in het verleden eens een gang bang gedaan. Ook informatie waar je waarschijnlijk niet op te wachten zit.



Ik vind dat je je seksualiteit moet erkennen zoals die is. Je bent jong, je hormonen gieren door je lijf en je hebt vaak zin. Op het moment dat je je er niet meer prettig bij voelt, dan kun je kijken waaraan dat ligt.



90% van alle 19 jarige jongens kijkt veel porno, so what? En misschien heb je fantasieën die niet gangbaar zijn maar wat is er mis mee? Kom je uit een gezin waar alles zo normaal mogelijk moet zijn?



Een goede tip hierboven: ga lekker uit, ga mensen ontmoeten en met meisjes praten. Zoveel mogelijk. Daar krijg je zelfvertrouwen van en je zelfbeeld wordt dan ook beter.



Succes kerel!
Alle reacties Link kopieren
quote:Combat schreef op 22 maart 2011 @ 11:27:

Als jij zoiets niet kan delen met je toekomstige, kan je met haar dan wel kinderen opvoeden of eerlijk zijn of lief en leed delen?Je kan ook overdrijven zeg. Ze hoeft dat toch helemaal niet te weten, ik vind dat het haar geen bal aangaat.
Jeroen,

Ik ben van jouw leeftijd (20, vrouw).

En ik kan egt over alles praten met mijn vriend, ook over ons verleden.

En ik zou, als ik jouw vriendin zou zijn, het zeker wel willen weten. Ik zou er misschien niet blij mee zijn, maar ik zou wel graag willen dat mijn vriend alles tegen me kan zeggen en dat ik ook gewoon alles over hem weet.
Alle reacties Link kopieren
19 jaar en 11 keer naar de hoeren?

Tja? Wat zal ik hier nu op zeggen....



Ik geloof er persoonlijk niets van.

En mocht dit toch waar zijn dan vrees ik dat je in een toekomstige relatie regelmatig een dame van lichte zeden zal blijven bezoeken.



Je bent dit min-of-meer een "normale" gang van zaken gaan vinden.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven