Betaalde seks, no. 2

10-09-2006 12:00 2938 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,





Omdat ik het topic "betaalde seks" mis, en merkte dat ik geinteresseerd

was in hoe het mijn "collega's" is vergaan in de tussentijd, zou ik

graag het topic nieuw leven in willen blazen. Ik zit nu op een

zondag-ochtend thuis een stuk te typen voor mijn studie, en kan alle

afleiding gebruiken die ik krijgen kan. Ik heb ook geprobeerd contact

te zoeken met Wild Thing, maar dat is niet gelukt via de Angel. Dus

Wild Thing, zou je een mailtje kunnen sturen naar nessuna_e_perfetta at

yahoo dot com? Ik zou het erg fijn en nuttig vinden om wat informatie

uit te wisselen als je daar tijd voor wilt maken, omdat ik het idee heb

dat ik een hoop van je kan leren.





Verder ben ik natuurlijk erg benieuwd hoe het met andere meiden, zoals

BellaX, Jennifer en de dame van de bruidsmandjes gaat. Met Persephone

heb ik een heel fijn mailcontact gehad, dus ik weet een beetje hoe het

met je gaat, en lees altijd graag wat je te melden hebt.





Ik zal zelf het spits afbijten: Ik ga a.s. dinsdag voor 2 dagen naar

Oostenrijk. Alles is geregeld, en ik heb zoiets nog nooit gedaan, dus

ik ben wel zenuwachtig. Hoe moet ik twee dagen gaan vullen met iemand?

Ik hoop dat ik boeiend genoeg ben om iemand zo lang geinteresseerd te

houden. Ik hoop ook dat het me twee dagen gaat lukken om leuk, speels,

geil en sexy te zijn. Ik zit nu gedrenkt in het burgerlijk procesrecht,

dus ik voel me ongeveer net zo sexy als een volle wasmand.





Iemand anders nog iets spannends meegemaakt?





Groeten, Nessuna
Alle reacties Link kopieren
??????????????? misschien was ik diegene??hahahahah,nee hoor dacht het niet,respect voor deze mensen op dit topic,reageer nooit zo snel op topics ben ook zo stiekeme mee lezer,lees ook alles tien keer door voor ik iets mail want owee er zal maar een foutje in zitten.Dames op deze site alle respect.Ga zo door/ Erim.
Alle reacties Link kopieren
Goh Lentebloesem, wat een nachtmerrie. Gelukkig heb ik dat nog nooit voorgehad. Zou ook niet weten hoe te reageren...
Alle reacties Link kopieren
vandaag een rotklant gehad. Niet dat het een rottig type was, maar hij kon het gewoon niet. Hij had weinig ervaring en hij werd niet stijf. Het lukte niet, hij zat er te veel mee dat het betaalde seks was. Dat zijn echt geen leuke ervaringen. Wel het geld gehouden en eerder weggegaan, want ik word betaald voor mijn aanwezigheid en heb mijn best gedaan. Toch werd ik er zelf ook onzeker van.
Alle reacties Link kopieren
Jij bent wie je bent en als de ervaring voor iemand niet is wat hij ervan verwachtte of als hij niet kan presteren, dan is dat niet jou probleem, zolang jij aan je inspanningsverplichting hebt voldaan. Zodra je een orgasme garandeert wordt het iets anders, maar volgens mij doen weinig meisjes dat :). Ik heb het wel eens gehad dat een jongen het niet kon met een condoom om. Werdtie slap enzo. Jammer dan hoor. Je kunt niet iedereens perfecte vrouw zijn en sommige mensen hebben een onrealistisch beeld van een betaalde ervaring. Die verwachten dat we ook nog gedachten kunnen lezen.



Als ik jouw was zou ik lekker in de zon gaan liggen. Ga ik zometeen ook weer doen!



Ik ben vandaag in mijn nopjes. Ik ben vrij (dat helpt al een hoop). Ik heb deze zwoele nacht voor het grootste gedeelte doorgebracht met mijn vriend in me en alles gaat gewoon even lekker. Ik heb eigenlijk wel weer zin....mmmmmmmmm.....kijken of mijn vriend zometeen weer te porren is. Ik heb vandaag eens zin in een potje ruiger dan ruig.
Alle reacties Link kopieren
Is het nu dan echt voorbij met dit topic? Ik vond het juist zo leuk om telkens te lezen over jullie ervaringen. Ik ben altijd gefascineerd geweest met het verschijnsel prostitutie. Dit topic is een blik in een andere wereld. Laat het toch niet afgelopen zijn!
Alle reacties Link kopieren
Nou, een aantal meiden zijn weggepest door Bronny en the rest of the righteous gang, en ik werk niet meer, maar als de interesse er is, heb ik nog wel iets waar ik gaarne mijn gal over spuug:



http://www.trouw.nl/hetni...r_ex-prostituee_Amsterdam



Ik heb me zo ge-ergerd aan de aanmatigende toon van dit artikel dat ik uit frustratie nog niet eens het onderzoek heb gelezen. Weer de afschildering van hoeren als zielige, gedwongen schepsels die toch vooral terug moeten keren in de "normale" maatschaoppij (dezelfde die ze bezoekt uiteraard). Ik kan me niet vooorstellen dat iemand niet beledigd is als hij/zij zo wordt aangesproken. Ik zal later wel meer inhoudelijk op het artikel ingaan, bepaalde zinsnedes deden bij mij het verlangen opkomen om zelf eens naar zo'n "integratietraject" te gaan en ze daar eens even de waarheid te vertellen. Zou niets uitmaken, dus ik blijf rustig hier :)



Verder heb ik het laatst met mijn vriend nog gehad over het vergunningenbeleid voor escort services en of het niet eens zou lonen voor de exploitanten om een collectieve actie in te stellen bij de bestuursrechter wegens "detournement de pouvoir" bij het weigeren van een vergunning. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat dat niet aan te tonen valt, maar ik heb eerlijk gezegd de ballen verstand van bestuursrecht. Q-q, jij nog ideeen? Zelfs heb ik nog even de toekomstgedachte opgezet om later een kantoortje te beginnen met als specialiteit recht en prostitutie. Dus bijvoorbeeld arbeidrecht, bestuuursrecht (vergunningen e.d., fiscaal recht (belastingen, hypotheken e.d.) en nog zo wat van die dingen. Ik blijf er zogezegd wel mee bezig, alleen nu op een andere manier.
Alle reacties Link kopieren
Ocharm, heeft die lelijke vals Bronny met haar consorten die arme hulpeloze meisjes op hun tere onschuldige zieltjes getrapt? En zijn ze nu gevlucht ? Een topic vol positieve en aanmoedigende verhalen over de zonnige zijde van de betaalde liefde zomaar naar de klote geholpen?

Too much honour darling....maar toch bedankt voor het compliment... 8-P
Alle reacties Link kopieren
Digitalis schreef op 12 mei 2008 @ 00:21:

vandaag een rotklant gehad. Niet dat het een rottig type was, maar hij kon het gewoon niet. Hij had weinig ervaring en hij werd niet stijf. Het lukte niet, hij zat er te veel mee dat het betaalde seks was. Dat zijn echt geen leuke ervaringen. Wel het geld gehouden en eerder weggegaan, want ik word betaald voor mijn aanwezigheid en heb mijn best gedaan. Toch werd ik er zelf ook onzeker van.




Digitalis, je hoef je niet onzeker te gaan voelen als 1 klant niet warm van je word? Jammer voor die man, maar zoals je al zei betaalde sex zat hem niet lekker. Dan kan je nog zo je best doen, maar trek het je niet aan.

Knap dat je dit werk KAN. Voor ik Vriend leerde kennen heb ik wel eens met de gedachte gespeeld maar heb de stap nooit durven zetten.
Alle reacties Link kopieren
Bronny schreef op 20 juli 2008 @ 03:16:

Ocharm, heeft die lelijke vals Bronny met haar consorten die arme hulpeloze meisjes op hun tere onschuldige zieltjes getrapt? En zijn ze nu gevlucht ? Een topic vol positieve en aanmoedigende verhalen over de zonnige zijde van de betaalde liefde zomaar naar de klote geholpen?

Too much honour darling....maar toch bedankt voor het compliment... 8-P




Inderdaad teveel eer.



De reden voor het vertrek van een aantal meiden hier was meer het lage niveau van je reacties, je aanmatigende, passief-agressieve toon en je gebrek aan bereidheid om inte gaan op oprechte vragen omtrent de gaten in je redenaties.



Jij ziet het waarschijnlijk zo: Wij zitten in onze ivoren toren en wuiven af en toe minnelijk naar "het publiek" dat ons de hemel in prijst (waar we horen) en verlagen ons soms tot een positie beneden de wolken om jullie " gewone stervelingen" wat advies te geven of jullie een blik in onze glamoureuze wereld te gunnen. Vervolgens is daar Bronny, voorvechtser van De Waarheid, die met de vlag fier in de hand (ik heb nog ergens een plaatje...) zich geen zand in de ogen zal laten strooien en de wereld eens zal laten zien dat we slechts een stel gefrustreerde, zielige wezens zijn die denken dat het probleem is opgelost met cake eten en geen deurknoppen kunnen vinden (ik leg de metaforen niet uit, die zoek je er zelf maar bij). En in plaats van de guillottine wacht ons gelukkig het Hulpverleningstraject, want Bronny en haar consorten zijn de Barmhartigheid Zelve. Alle hulp is beschiknaar, zolang we first and foremost willen toegeven dat we een probleem hebben.



Leuk, maar enigzins bezijden de waarheid.



Het echte plaatje gaat meer zo: Er zitten een groep mensen rustig te discussieren over een maatschappelijk actueel onderwerp (verzin er eventueel koffie of cake bij), vervolgens komt het equivalent van ma Tokkie binnen, grijpt drie cakejes tegelijk en begint, zonder enige aanleiding tegen een van de aanwezige gasten te snauwen "dajje ff naar je eige moe kijke ja, k mag nezoveul cakejes hebben als jijja? Die kakmadamme denke dazze de einige zijn die er wat toe doen ja! Moejeeenhoekvoorjekanesdanhe? Kakmadam...."



Een aantal van de aanwezigen maken wat beleefde opmerkingen en vragen zich af waarom jij denkt dat je geen cakeje zou mogen hebben (er zijn er immers genoeg) en jij blijft, in dezelfde onbegrijpelijke incongruente zinsnedes je mening verkondigen en reageert op tegengestelde meningen door te gaan schreeuwen en cakejes te gaan gooien.



De minder geduldigen staan op en zoeken een andere tearoom (wat ook is gebeurd) en de meer geduldigen die geloven dat ook Tokkies een brein hebben proberen uit te zoeken wat het probleem is en kijken of er een niveau is waarop er uberhaupt te redeneren valt. En types zoals ik denken: Ik wil graag toreador worden, laat ik eens kijken of ik het met mijn rode lap voor elkaar kan kijken dat deze stier te pletter slaat tegen de muur voordat ik het probeer met een echte stier (lees: tegenpartij). En als dat uiteindelijk gelukt is en stier, sorry Tokkie, is met een buil op haar kop afgedropen naar buiten is het grootste gedeelte van de tearoom leeg (want het geeft toch een bepaalde slechte naam zoiets) en komen ze niet meer terug. En dan bloedt de tearoom dood, behalve voor de stierevechtser die ook graag teedrinkt met al haar vriendinnen tegelijk in plaats van alleen over de mail en bovendien ernstig schrijfervaring nodig heeft voor haar baan. Dus, de stier heeft hoofdpijn, maar de goede naam van de tearoom bestaat niet meer...



Heerlijk, zo'n tolerant Nederland waar dat zomaar kan. Overigens niet in de tenten waar ik kom, daar heb je portiers.
Alle reacties Link kopieren
dit is 1 van de betere stukken hier op het gehele forum.

perfect, krachtig, helemaal goed.

keep them rolling nessuna
Alle reacties Link kopieren
Sluit me aan bij dmjn en hoop dat dit topic toch weer wat op gang komt. Alles met oprechte interesse gelezen en vind het erg goed dat jullie er op deze manier over schrijven, de plussen en minnen, het gevoel erbij etc.

En ook voor degenen die zich er niet in kunnen vinden (dat kan en mag) hoop ik wel dat dit topic respectvol naar elkaar toe voortgezet kan worden.
Alle reacties Link kopieren
Het zit je kennelijk wel hoog dat ik en een hoop anderen binnen en vooral buiten dit forum kritiek uiten op het feit dat je aan de kost kwam door je lichaam te verkopen.



Je kan proberen jezélf ervan te overtuigen dat prostitutie een nobel en maatschappelijk verheven vak is waarbij de dames als een soort sociaal werksters een belangrijke bijdrage doen aan de maatschappij, dat prostitueés zelfstandige en onafhankelijke zakenvrouwen zijn met een carrìère, feit blijft dat zo'n 75 % het werk gedwongen doet, en dat de maatschappij over het algemeen er op spuugt. Eens een hoer, altijd een hoer. Het stempel raak je nooit meer kwijt.

Je kan boze posts schrijven, mij afschilderen als moraalridder maar jij was toch degene die bewust en weloverwogen koos voor dit vak? Die wist wat ze deed? Waarom je dan zoveel van mijn mening aantrekken?



Ik zie het niet zo zoals je schrijft. Ik zie hier een aantal vrouwen die wanhopig proberen te verbloemen dat ze vast zitten aan een verkeerde keuze. De gevolgen niet overzagen .Verslaafd zijn aan het geld. En hier schreeuwen dat het allemaal zo leuk is. Om vooral zichzelf te overtuigen. Per slot van rekening kan je als prostituee moeilijk zeggen dat je er geen drol aanvind, want dan roept de wereld dat je er gek bent dat je er niet mee stopt.

En ik vind prostitutie beneden de waardigheid van iedere vrouw.

Zelfs als Tokkie.

(Om mij te kunnen beledigen, moet je echt iets meer niveau hebben.)



Overigens, voor iemand die een hekel aan slachtoffergedrag heeft, ben je er hier anders aardig mee bezig.....
Alle reacties Link kopieren
maar Bronny, waar maak jij je dan zo druk over? Als je er niets in ziet, dan reageer je toch niet? Hier schrijven gewoon een aantal meiden met hetzelfde beroep die ervaringen uitwisselen. laat ze! Dat jij niet hier niet voor kiest en er anders tegen aan kijkt, is jouw goed recht, maar het is hun goed recht om er op hun manier naar te kijken. Moet je ze daarom veroordelen?
I was born in the sign of water, and it's there that I feel my best
Alle reacties Link kopieren
Dank voor de complimenten dames!



Bronny, de reden dat ik het tegen jouw heb opgenomen heb ik mijn post hierboven al uiteengezet. Als je de metafoor niet begrijpt voel ik me niet geroepen je die uit te leggen, omdat jij niet een van de personen bent waarvan het me iets interesseert dat jij uberhaupt iets begrijpt van wat ik zeg. Ik ga liever de discussie aan met jou op een niveau waarop anderen kunnen begrijpen wat ik zeg. Ik heb namelijk gemerkt dat, wat ik ook doe, ik er niet in slaag jouw iets uit te leggen op een manier waarop je de discussie aangaat, dus richt ik mij met mijn post, hoewel die een reactie zijn op iets wat jij zegt, niet meer direct op jou.



En, zoals je hebt gemerkt, dat werkt.
Alle reacties Link kopieren
rosanna08 schreef op 20 juli 2008 @ 13:26:

Als je er niets in ziet, dan reageer je toch niet? Hier schrijven gewoon een aantal meiden met hetzelfde beroep die ervaringen uitwisselen. laat ze! Dat jij niet hier niet voor kiest en er anders tegen aan kijkt, is jouw goed recht, maar het is hun goed recht om er op hun manier naar te kijken. Moet je ze daarom veroordelen?
Ik ben het daarmee helemaal eens. Waarom is Bronny nog hier?
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
@Bronny: zoek een hobby of ga lekker wappen. Het lijkt me duidelijk dat jouw mening nu wel overbekend en tot babyvoeding is uitgekauwd.
Alle reacties Link kopieren
Laten we Bronny nu ook niet meteen voor alles uit gaan maken. Wel vind ik Bronny, dat je speelplaat vast is gaan hangen. We weten hoe je er over denkt, dat is prima, maar laat het rusten.



Na een lange pauze en met overtuiging gestopt zijnde, ben ik weer begonnen. 'Mijn' vent wil zich nog niet binden en ik was nog niet klaar met mijn werk, vond ik zelf. Ik heb intussen dus weer twee maanden volgeboekt gekregen. Wel ben ik van plan het niet meer zo lang te doen. Ik stop ook bewust voor mijn herexamens en werk minder gedurende de normale periodes. Ik heb eerlijk gezegd geen zin meer om er over te schrijven (Yes bood me nog een plek aan als columniste, maar dan moest ik weer met hoererij bezig zijn en daar had ik geen trek in). Dit is een minimaal aspect van mijn leven en ik ben zoveel meer dan 'hoer'. Nessuna, klinkt als een tof plan zeg. Hoe gaat het met je? Jammer dat Bella en Wild Thing er nooit meer zijn geweest, want het was toch een leuk en goeddraaiend topic.
Alle reacties Link kopieren
Q-Q schreef op 20 juli 2008 @ 16:24:

@Bronny: zoek een hobby of ga lekker wappen. Het lijkt me duidelijk dat jouw mening nu wel overbekend en tot babyvoeding is uitgekauwd.
Ah Q ! Ik dacht al, waar blijft-ie. Moest jij niet op het BDSM topic de consenting adults van krankzinnigheid betichten?
Alle reacties Link kopieren
Eén goede raad aan allen: Igonore Bronny!!!!

Ik weet , k doe het nu niet, maar moest het een x zeggen, na heel lang mijn mond houden en me heel lang irriteren.

Nutteloze bijdragen!!!!
Alle reacties Link kopieren
@Digitalis, ik vind het interessant dat je zegt dat je nog niet klaar bent met je werk. Is dat iets waar je naartoe werkt? Het klinkt bij de meisjes hier soms als een soort roeping. Mensen als Bella en Sybille en Wild thing nemen het heel serieus, je ziet in hun bijdrages dat ze er hun beroep van hebben gemaakt. Ik vraag me af of dat iets is waar je voor kiest of dat je er een soort aanleg voor hebt.



@Nessuna, waarom ben je gestopt? Eerder kom je over alsof je het heel leuk vindt om te doen.
Alle reacties Link kopieren
Ik ben er haast voor gemaakt, maar neem het niet zo serieus als vriendschappen of mijn studie. Ik zou graag de BDSM-kant opwillen, werken als Meesteres. Maar er is meer vraag naar 'gewone' seks, dus doe ik dat ook. Ik ben er nu niet klaar voor om te stoppen, en waarom zou ik? ik weet nu eindelijk waarvoor ik spaar en werk. Voorheen zat ik slecht in mijn vel en werkte ik voor troostaankopen, nu wil ik sparen voor een rijbewijs, een autootje en wel meer van dat soort dingen.
Alle reacties Link kopieren
@Ekennah

Ik denk dat je wel een zekere flirtirigheid moet bezitten, en je moet mannelijke aandacht leuk vinden. Ik ben het zelf gaan doen omdat ik merkte dat ik iets in mannen opriep. Hoewel ik mijzelf niet als standaard aantrekkelijk beschouw kwamen mannen altijd wel op me af en kreeg ik regelmatig een "indecent proposal", al vanaf dat ik een tiener was. Ik ben altijd al een type geweest dat de aandacht van mannen trok op een seksuele manier. Niet omdat ik me met opzet uitdagend gedroeg ofzo. Mijn vriend heeft me wel eens uitgelegd dat ik wulps beweeg (dans ook makkelijk) en overkom alsof ik niets raar vind. Ook nu heb ik gemerkt dat mannen me aantrekkelijk vinden en kijken of ik wel in ben voor een geintje. Dit alles heb ik altijd gecombineerd met het idee (van jongs af aan) dat seks iets is wat, als je het te makkelijk "weggeeft" ervoor zorgt dat je respect verliest. Ik merkte om mij heen dat mijn vriendinnetjes, die het met jongens van school deden, soms een bepaalde naam kregen en dat wilde ik niet. Ik heb dan ook een vriend gekregen toen ik 18 was en was niet zo ervaren toen als ik mezelf voordeed!



Een aantal jaar geleden voelde ik me oud genoeg om met seks te gaan experimenteren en heb ik een paar losse scharrels gehad. Dit gaf me niet echt waar ik naar zocht. Het was voor heel kort leuk, maar na 2 keer verveelde ik me vaak. Ik merkte ook dat veel mannen op elkaar lijken in seksueel opzicht en dat seks een soort kunstje was, wat me erg makkelijk afging. Ik merkte ook dat mannen de gekste dingen deden als je ze goede seks gaf. Dingen waar ik zelf althans versteld van stond (zomaar weggaan bij hun vrouw enzo). Dit vond ik best boeiend om te zien maar was ook niet mijn ding (vond het zielig). Bovendien zag ik ook dat mannen helemaal hoteldebotel konden raken als je je gedroeg als hun favoriete fantasie, maar verder weinig te melden hadden als je dat niet deed. Dan waren ze vaak aardig, maar dan was die klik er gewoon niet. Bovendien was ik niet zo heel erg geinteesseerd in wie ze waren (misschien ook andersom), want veel mensen lijken voor mij toch op elkaar en ze waren met dingen bezig die me niet boeiden. De mensen die ik aardig vond waren mijn vrienden en daarvan ben ik erachter gekomen dat seks en vriendschap Niet Matchen. Daar heb ik dus voor mijzelf besloten dat ik nooit met een vriend zou seksen.



Ik heb altijd de aandacht leuk gevonden en ook het spelen met mannen en ze verleiden. Ik vond het alleen een beetje een waste of time om dat zomaar te doen, vooral omdat ik niet meer zo geinteresseerd was in seks (veel mannen zijn er hopeloos in, en ik ben ook weer niet zo assertief dat ik bij iedereen aanwijzingen ga lopen geven) met hen maar meer in het spel. Ook wilden mannen vaak geestelijk contact en dat hoefde van mij gewoon niet. Ik heb namelijk stiekem het idee dat veel mensen me helemaal niet zo boeiend vinden als ik me niet gedraag als de verleidelijke vamp.Mannen die mijn zieleroerselen wilden weten wilden toch vaak een bepaald type zien en dat was ik niet echt. Maar tegelijkertijd had ik wel behoefte aan die extreme vorm van aandacht en erkenning die je krijgt als je iemand een goede beurt geeft. En ik had behoefte aan seks. Met meerdere mannen. Dat voelt lekker voor mij (ook al zijn ze technisch niet goed). Gewoon iets fysieks denk ik.



En toen kwam er een periode dat ik tijdens mijn studie ineens ontdekte dat mijn geld op was. Ik had ok dat moment geen baan en zag er niet echt naar uit om te lenen of te vragen. Met een vriendin van me had ik het al een keer over prostitutie gehad. Zij was ook prostituee geweest, maar in een bordeel en de verhalen die zij vertelde klonken me een beetje ruig in de oren. Dat leek me niet echt iets. Toen ik op een avond heel erg drinken was met haar en tegen haar zei dat ik haar later terug zou betalen voor de wijn stelde ze gekscherend voor om een advertentie te zetten op internet. Zij schreef een mooie tekst en we deden er een foto bij zonder gezicht, achtergrond en de moedervlekken weggepoetst. En toen liep mijn mailbox ineens over van de e-mailtjes en kon ik mijn klanten cherrypicken. En na mijn eerste klant ontdekte ik dat dit iets was waar ik een enorme kick van kreeg. Ik kreeg de erkenning, ik kon al mijn kunsten uit de kast trekken zonder dat ik me af hoefde te vragen of men nog wel respect voor me zou hebben (dat maakte me niets uit), ik kon me even een compleet losgeslagen slettebak voelen en als klap op de vuurpijl was ik in 1 klap van mijn geldzorgen af en kon ik zelfs gaan sparen voor kleding en weekendjes Parijs. Zo ging ik de escort in.



Er zitten nog veel meer geestelijke aspecten aan, maar dit is lang genoeg zo.



Ik ben nu gestopt omdat ik (meer dan) fulltime werk. Ik heb er gewoon geen tijd meer voor. Ik mis het wel maar vooralsnog gaat al mijn aandacht naar mijn werk en mijn vriend. Ik weet niet of ik het ooit weer op zal pakken. Het is nu even goed zoals het is.
Alle reacties Link kopieren
Dit is allemaal zo herkenbaar! Ik had ook geen zin om een goedkope slet te zijn. Maar tegen betaling vond ik het wel een heerlijk gevoel geven. Ik houd van sex maar als je een one night stand hebt waarderen mannen je niet. Als ze veel voor je hebben betaald behandelen ze je veel beter, als iets kostbaars en respecteren ze je meer is mijn ervaring. Ik werk niet zo veel meer. Ik heb HBO en een gewone fulltime baan. Ik doe het niet uit noodzaak of zo. Maar het blijft trekken, spanning, avontuur en natuurlijk het geld. Ik vind het gewoon een leuke manier van bijverdienen. Ik heb er nu niet zoveel tijd meer voor omdat ik al zoveel werk voor mijn gewone baan. Maar bij vlagen doe ik aan paydating. Dan weer een tijdje niet omdat ik het echt te druk heb en op rustigere momenten dan kriebelt het weer en maak ik weer een paar afspraakjes. Ik doe van alles wat. Licht erotische massages, escort of sm dominant. Ik heb er zelf ook veel plezier in en voel me vaak even helemaal lekker in de wolken als de klant tevreden is en ik weer met veel geld in mijn handjes sta. Als een man niet is wat ik er van had gehoopt dan heb ik altijd nog het geld. Dus er is altijd iets positiefs. Maar meestal is de date zelf ook leuk. Je ontmoet verschillende mannen en hebt ook vaak hele leuke gesprekken. Mannen zoeken vaak een leuke vrouw om te verwennen en een avontuurtje. Vaak kopen ze ook nog cadeautjes voor me. Nou dat luxe popje wil ik dan best wel even zijn hoor! SM vind ik best wel fascinerend. Ik vind het heerlijk om aanbeden te worden. En massages en alternatieve geneeswijzen dat is gewoon een hobby van me waar ik een vleugje erotiek aan toevoeg.
Alle reacties Link kopieren
Jee, Nessuna... of ik het inhoudelijk eens ben met jou of met Bronny laat ik er verder nu buiten maar als ik gewoon even kijk naar de vorm van dit bericht van jou dan vind ik er wel heel veel frustratie in doorklinken hoor. Jemig....
Alle reacties Link kopieren
Spinster schreef op 22 juli 2008 @ 21:47:

[...]

Jee, Nessuna... of ik het inhoudelijk eens ben met jou of met Bronny laat ik er verder nu buiten maar als ik gewoon even kijk naar de vorm van dit bericht van jou dan vind ik er wel heel veel frustratie in doorklinken hoor. Jemig....
Dat kan. Ik had dat gevoel er niet zo bij. Ik vind het natuurlijk wel jammer dat Wild Thing enzo niet meer post, misschien merk je dat. Ik wilde eigenlijk meer een beetje humor inzetten in mijn reacties. Sommige dingen moet je niet te serieus nemen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven