echt klein geschapen

01-07-2014 00:22 214 berichten
Alle reacties Link kopieren
Profiel3 berichtenVoeg toe als contact30-06-2014, 23:51



Ik ben nu ruim 8 jaar met m'n vriend. Hij is bijna perfect maar enorm klein geschapen. En dan echt heel klein. Hoe raar het ook klinkt maar de sex is wel ok. Hij weet me altijd op te winden en compenseert het goed. ik kom dan ook regelmatig klaar. Alleen een ding begin ik echt te missen en dat is de penetratie. We hebben speeltjes, maar dat is niet meer genoeg. Wat in het begin geen probleem was wordt nu echt een frustatie. Zelfs zo erg dat ik op het punt ga om puur voor de sex vreemd te gaan. Iets wat ik eigenlijk niet wil en zo ben ik ook niet...
Alle reacties Link kopieren
Het zou voor mij een no go zijn. Voor mij is een normale tot grote leuter gewoon belangrijk zoals voor sommige mannen een krappe muts of grote tieten, kleine tieten, borsthaar iedereen heeft zijn voorkeur.



Ik heb ervaring met het champignon model. Denk aan een bok worstje met een oesterzwam als bovenste versiering. Deze voelde ook

Heel vreemd in de mond ...alsof je op een elastiekje knabbelt. 2 pogingen gedaan en toen besloten er een einde aan te maken. T was gewoon niet mijn ding maar wie weet zijn er zat vrouwen die dol zijn op dit flamboyante model.
Alle reacties Link kopieren
quote:staafmixer schreef op 24 augustus 2014 @ 12:03:



Ik heb ervaring met het champignon model. Denk aan een bok worstje met een oesterzwam als bovenste versiering. Deze voelde ook

Heel vreemd in de mond ...alsof je op een elastiekje knabbelt. 2 pogingen gedaan en toen besloten er een einde aan te maken. T was gewoon niet mijn ding maar wie weet zijn er zat vrouwen die dol zijn op dit flamboyante model.Lol, de zogenaamde shiitake mushroom
Een grote is ook niet altijd leuk. Veel dames die wel van anaal houden weigeren anaal te doen bij mij.
Alle reacties Link kopieren
Misschien een goed idee voor TO badmeester!



Jet80...is anaal een optie?
Alle reacties Link kopieren
quote:badmeester schreef op 25 augustus 2014 @ 15:41:

Een grote is ook niet altijd leuk. Veel dames die wel van anaal houden weigeren anaal te doen bij mij.Belachelijk arme badmeester!
quote:staafmixer schreef op 25 augustus 2014 @ 20:00:

[...]





Belachelijk arme badmeester!Ik kan je reactie heel goed voorstellen en vind m nog grappig ook maar het is wel zo.
Alle reacties Link kopieren
Heel veel vreemde reacties gezien. Zelf ben ik ook niet groot geschapen maar is "gelukkig" ook geen micro. Ja soms zijn sommige standjes lastig te doen. Heb redelijk veel vriendinnen gehad waarvan er maar 1 is geweest die zei dat hij wel iets groter had mogen zijn, maar hem wel lekker vond, en we zijn dan ook best een tijd samen geweest met regelmatig meerdere keren sex op een dag. En gelukkig kan ik het eventuele gemis heel goed compenseren.
lachen is gezond.
Alle reacties Link kopieren
Jet80, ik vroeg mij af of er ondertussen nog iets aan de situatie veranderd is? Ik heb jouw verhaal gevolgd toen je het nog maar pas had neergeschreven omdat ik er mij sterk in herken. Na lang meegelezen en getwijfeld te hebben, heb ik toch besloten om mijn verhaal hier te posten.

Toen ik mijn vriend leerde kennen, heeft hij mij vanaf het begin eerlijk verteld dat seks voor ons niet gemakkelijk zou zijn. Hij kreeg een zeldzame kanker van het kapsel van de prostaat (sarcoma) op zijn 17e. Ze hebben zijn prostaat en alle omgevende weefsel, waaronder ook zijn blaas, operatief moeten verwijderen en hierbij zijn dus ook zijn zenuwen beschadigd geraakt. Daarom is hij volledig urine-incontinent (heeft een incontinent stoma) en volledig impotent. Gelukkig is hij nu opnieuw gezond.

Toen we voor het eerst met elkaar naar bed gingen, deed hij enorm zijn best om mij te bevredigen. Ik dacht dan ook dat ik zou kunnen leven met zijn 'gebrek', zeker omdat vooral de blijdschap dat hij de kanker overwonnen had de bovenhand haalde. Bovendien hoopte ik dat zijn erectie nog zouden verbeteren met de hulp van viagra (werkt niet omdat zijn zenuwen volledig beschadigd zijn) of injecties in de penis. Dit laatste doen we soms en helpt ook wel, maar vaak krijgt hij hierna hevige hoofdpijn en duizeligheid, waardoor de zin dan ook vaak ver te zoeken is. We houden het nu dus vooral bij massages, speeltjes en hand- en mondwerk, waar hij echt wel goed in is en waarbij ik bijna altijd klaarkom. Dit was voor mij lange tijd genoeg, maar na enkele jaren zou ik echt graag opnieuw penetratie ervaren.

Ik voel mij vaak egoïstisch omdat ik zin heb in iets wat hij mij niet kan geven en dan dwing ik mij om te denken dat ik gelukkig zou moeten zijn dat hij er nog is (zeker omdat er een tijdje geleden angst was dat zijn ziekte terug was). Maar na negen jaar zonder penetratie, heb ik echt wel zin om eens wat anders te zoeken. Mijn vriend ziet dit echt niet zitten, omdat hij zich erg onzeker voelt, niet enkel seksueel, maar ook omdat hij een stoma heeft.

Zo, mijn verhaal is toch wat langer uitgevallen dan ik gepland had. TO, ik wilde gewoon eens laten weten dat ik je gevoelens begrijp en ik hoop dat je je ondertussen al wat beter voelt met de situatie.
Sbailey, wat kan ik me voorstellen dat je verlangt naar penetratie. Ik begrijp uit je verhaal dat je je vriend hebt gevraagd of je dat buitenshuis mag zoeken? Maar dat ziet hij dus niet zitten? Dat is erg jammer. Heb je hem duidelijk gemaakt dat het voor jou puur om het seksueel verlangen gaat? Ik snap dat hij zich onzeker voelt en angst heeft om je daardoor kwijt te raken. Hebben jullie dat echt goed besproken? Hij bepaalt nu voor jou dat jij je verlangen naar seksueel genot deels op moet geven, ook al kan hij je op andere manieren wel bevredigen. Ik zou dat lastig vinden te accepteren, maar that's just me.
@Sbailey

Ik meen me te herinneren dat er ook zoiets is als een pomp die je bij impontentie kan gebruiken.

Zowel extern als iets wat operatief ingebracht kan worden. Al eens naar zo'n oplossing gekeken?

Moeilijk hoor.
Alle reacties Link kopieren
Theemok, bedankt voor je reactie.

Echt diep hebben we het niet besproken. Hij vindt het erg moeilijk om hierover te praten. Eigenlijk over alles die met seks te maken heeft.



Het is natuurlijk zo dat hij ook een deel van zijn seksueel genot moet opgeven, omdat het voor hem lichamelijk gewoon niet mogelijk is. Hij snapt dus wel dat ik wat mis. In het begin van onze relatie was het dan ook hij die altijd aangaf dat ik het moest zeggen als ik wat miste. Liever dat dan vreemdgaan. Maar toen miste ik het nog niet zo, omdat ik stomweg hoopte dat het bij hem wel nog zou lukken. Toen ik er dus nooit over begon, dacht hij waarschijnlijk dat ik ermee kon leven. Maar nu jaren later vind ik het steeds moeilijker.



Ik vind het echt moeilijk om hierover te beginnen tegen hem omdat ik hem echt niet wil kwetsen. Een parenclub is voor ons geen optie omdat hij zich hier veel te onzeker voor voelt. En toen ik erover wilde praten met hem deze zomer (na het lezen van dit topic), klapte hij toe. Hij vroeg mij hoe ik mij zou voelen als hij iemand anders zou zoeken om hetgeen te compenseren waar ik het meest onzeker over ben (mijn borsten). Ik begrijp dat dit enorm pijnlijk moet zijn voor hem. Maar ja, ondertussen blijft het gemis wel.
Een parenclub zou ik inderdaad niet voorstellen, lijkt me dat dat voor hem erg confronterend is. Allemaal potente mannen daar...



Dat hij een deel van zijn seksuele genot op heeft moeten geven is natuurlijk een feit, maar dat is geen argument om het jou te ontzeggen. En logisch dat je het moeilijk vindt om erover te beginnen, maar andersom zou je het net zo goed willen weten of hij iets mist in jullie seksuele relatie. Ik vind het een niet-steekhoudend argument van hem om over je borsten te beginnen, dat is iets wezenlijks anders. Bij seksuele opwinding wil je als vrouw op een gegeven moment gepenetreerd worden, dat is een wezenlijk onderdeel van de opwinding. Dat heeft niets te maken met verdere lichaamsbouw, dat is geen vergelijk.



En toch is het van hem uit erg begrijpelijk dat hij het doodeng vindt om je daarin los te laten. Maar wat zou hij liever hebben, een vrouw die heel af en toe aan haar seksuele genot komt en haar verdere leven liefdevol deelt met hem, of een vrouw die een knagend verlangen steeds groter ziet worden en daarmee de frustratie voelt groeien?



Tenzij jij voor jezelf kunt beslissen dat je met dat gemis kunt leven, zou ik alsnog het gesprek aangaan. Hoe moeilijk ook. Misschien is het een idee om dat gesprek met een seksuoloog erbij te hebben?
Alle reacties Link kopieren
Ik zou dan eerder denken aan een voorbinddildo dan aan een minnaar of parenclubs.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Ik wil eerst even zeggen dat ik het echt lief vindt dat er zo wordt meegedacht, dank! En dan te denken dat ik erg lang heb getwijfeld om te posten...

Zo'n externe vacuümpomp hebben we al geprobeerd in combinatie met een penisring om het bloed in de penis te houden. Zijn penis wordt hier wat groter van, maar niet echt hard. Hij glijdt vaak gewoon uit mijn vagina. Ook met injecties in de penis kan een erectie nagebootst worden. Dit kunnen we echter niet vaak doen omdat hij hierna vaak hevige hoofdpijn krijgt. Het is ook zo dat mijn vriend wel een orgasme krijgt, maar geen zaadlozing. Ik zie dus eigenlijk niet hoe opgewonden hij eigenlijk is. Het is dan ook vooral het gevoel om begeerd te worden dat ik mis, de ongecompliceerde seks. Ik mis het gevoel dat hij zo opgewonden is dat hij me wel moet nemen. Dat kun je met speeltjes niet echt nabootsen. Misschien wil ik wel te veel...

Dat met die parenclub bedoelde ik eigenlijk niet letterlijk (ben er zelf ook te onzeker voor). Ik wilde gewoon duidelijk maken dat dit iets ik waar ik hem niet in kan betrekken, dit zou altijd iets zijn wat ik alleen ga doen. 'Gelijke monniken, gelijke kappen' gaat in onze situatie dan ook niet op.
Ik vind die voorbinddildo van BGB niet eens zo'n gek idee. Hebben jullie dat al eens geprobeerd?
Alle reacties Link kopieren
Theemok, ja nog eens praten zal wel moeten, al ben ik er echt bang voor.

Het is ongeveer de laatste drie jaar van onze relatie dat deze gevoelens af en toe de kop opsteken. Twee jaar geleden had ik bijna al mijn moed bij elkaar verzameld om er met hem over te praten. Maar toen voelde hij opnieuw een knobbeltje in zijn buik en begon de angst dat zijn ziekte terug was. Gelukkig ging het om een goedaardig lipoom, maar toch voelde ik mij echt egoïstisch om mijn gevoelens en heb ik het onderwerp weer in de ijskast gestopt. Ik heb een geweldige, lieve vriend die mij graag ziet, veel voor mij doet, die hetzelfde wil in het leven, die mij doet lachen en die mij echt gelukkig maakt. Bovendien doet hij in de slaapkamer ook echt wel veel voor mij en heb ik geregeld een orgasme. Dan kan ik toch niet klagen over dat ene kleine ding die hij mij niet kan geven?

Maar aan de andere kant, ik ben eind de twintig en ik wil ook wel eens ervaren hoe 'gewone' seks kan zijn.
Alle reacties Link kopieren
quote:Tomatensoep schreef op 22 augustus 2014 @ 04:21:

[...]



En dan? Wat wil je daar dan aan doen?Micropenis is een aandoening en door hormoontoediening in de kindertijd kan je daar evt wat aan doen.
Jeetje, heftig Sbailey. Ik kan me je dibio goed voorstellen. Met name het je begeerd voelen lijkt me een enorm gemis. En dat kan gaan knagen. Ik hoop dat je met hem kan praten, want zoals get nu klinkt gaat het je vroeg of laat opbreken. En inderdaad, je ben nog zo jong, en al zolang samen met hem. Poeh. Veel respect zeg, en veel sterkte. En wat erg voor je vriend zeg, kanker juist in dat gebied, geen kinderen waarschijnlijk, en zo jong een seksleven dat eigenlijk verpest is door de kanker. Sjonge, wat erg zeg.
Alle reacties Link kopieren
quote:staafmixer schreef op 24 augustus 2014 @ 12:03:

Het zou voor mij een no go zijn. Voor mij is een normale tot grote leuter gewoon belangrijk zoals voor sommige mannen een krappe muts of grote tieten, kleine tieten, borsthaar iedereen heeft zijn voorkeur.



Ik heb ervaring met het champignon model. Denk aan een bok worstje met een oesterzwam als bovenste versiering. Deze voelde ook

Heel vreemd in de mond ...alsof je op een elastiekje knabbelt. 2 pogingen gedaan en toen besloten er een einde aan te maken. T was gewoon niet mijn ding maar wie weet zijn er zat vrouwen die dol zijn op dit flamboyante model.



Dit flamboyante model!!! Hahahaha ik pis bijna in mijn broek van het lachen!



On topic: geen zin om alles terug te lezen, of TO vreemd is gegaan of een lekker vlezige dildo heeft gekocht, maar ik vind veel reacties echt stuitend. Je neemt je partner met alles er op en eraan, door dik en dun. Ja, misschien is ie klein, maar voor hetzelfde geld ruik jij enorm uit je giechel of ben je een storend gezelschap met een wijntje op. In een relatie vind ik zo'n lichamelijke feature net zoiets als een karaktereigenschap, je hebt voor elkaar gekozen en wilt elkaar niet verlaten dus dan heb je het te nemen zoals het is. Dan maar vreemdgaan vind ik zo'n makkelijke en eigenlijk sneue optie. Sneu voor je vent die het niks helpen kan, en sneu voor jou omdat je niet geleerd heb het leven te nemen zoals het komt.
Alle reacties Link kopieren
quote:vivaster schreef op 13 februari 2017 @ 17:04:

[...]





Dit flamboyante model!!! Hahahaha ik pis bijna in mijn broek van het lachen!



On topic: geen zin om alles terug te lezen, of TO vreemd is gegaan of een lekker vlezige dildo heeft gekocht, maar ik vind veel reacties echt stuitend. Je neemt je partner met alles er op en eraan, door dik en dun. Ja, misschien is ie klein, maar voor hetzelfde geld ruik jij enorm uit je giechel of ben je een storend gezelschap met een wijntje op. In een relatie vind ik zo'n lichamelijke feature net zoiets als een karaktereigenschap, je hebt voor elkaar gekozen en wilt elkaar niet verlaten dus dan heb je het te nemen zoals het is. Dan maar vreemdgaan vind ik zo'n makkelijke en eigenlijk sneue optie. Sneu voor je vent die het niks helpen kan, en sneu voor jou omdat je niet geleerd heb het leven te nemen zoals het komt.Reageren in een topic, waarvan je niet de moeite hebt genomen om het helemaal door te lezen, dat al ruim twee jaar doodgebloed is, enkel om te melden dat veel reacties (waarvan je de meeste dus niet gelezen hebt) stuitend zijn volgens jouw superieure relatiemaatstaven, dat is nogal de overtreffende trap van sneu. Of minimaal best eigenaardig. Succes met je incontinentie!
Alle reacties Link kopieren
zo dan kerol
die ik wilde bestaat al...
Alle reacties Link kopieren
quote:vivaster schreef op 13 februari 2017 @ 17:04:

[...]





Dit flamboyante model!!! Hahahaha ik pis bijna in mijn broek van het lachen!



On topic: geen zin om alles terug te lezen, of TO vreemd is gegaan of een lekker vlezige dildo heeft gekocht, maar ik vind veel reacties echt stuitend. Je neemt je partner met alles er op en eraan, door dik en dun. Ja, misschien is ie klein, maar voor hetzelfde geld ruik jij enorm uit je giechel of ben je een storend gezelschap met een wijntje op. In een relatie vind ik zo'n lichamelijke feature net zoiets als een karaktereigenschap, je hebt voor elkaar gekozen en wilt elkaar niet verlaten dus dan heb je het te nemen zoals het is. Dan maar vreemdgaan vind ik zo'n makkelijke en eigenlijk sneue optie. Sneu voor je vent die het niks helpen kan, en sneu voor jou omdat je niet geleerd heb het leven te nemen zoals het komt.



Je vond je eigen reactie niet stuitend ook al ging het daar maar over een scharrel?:



quote:vivaster schreef op 20 augustus 2014 @ 12:03:

[...]





Damn, ik heb een scharrel gehad die dat exact zo had. Een heel dunne, priemende, korte piemel. De heer in kwestie was ALTIJD geil en je hoefde er maar naar te wijzen of de priemende prikkert werd vochtig. En snotterig.

Dat NOOIT weer!!En zo te zien heb jij je scharrel ook niet 'genomen' zoals hij was.
Alle reacties Link kopieren
quote:Miss_Dizzy schreef op 13 februari 2017 @ 21:34:

[...]





Je vond je eigen reactie niet stuitend ook al ging het daar maar over een scharrel?:





[...]





En zo te zien heb jij je scharrel ook niet 'genomen' zoals hij was. Je beseft dat ik iemand quote neem ik aan?
Alle reacties Link kopieren
quote:kerol schreef op 13 februari 2017 @ 17:27:

[...]





Reageren in een topic, waarvan je niet de moeite hebt genomen om het helemaal door te lezen, dat al ruim twee jaar doodgebloed is, enkel om te melden dat veel reacties (waarvan je de meeste dus niet gelezen hebt) stuitend zijn volgens jouw superieure relatiemaatstaven, dat is nogal de overtreffende trap van sneu. Of minimaal best eigenaardig. Succes met je incontinentie!Ik geloof dat jouw reactie minimaal net zo superieur is als de mijne.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven