Erg kleine penis

16-05-2015 11:28 36 berichten
Alle reacties Link kopieren
Mijn vriend heeft epispadias, wat een aangeboren afwijking is aan de penis. Zijn urinebuis was te kort en mondt uit aan de bovenkant van zijn (kleine) penis en hij heeft een forse kromming. Penetratie is quasi onmogelijk. Hij heeft hiervoor verschillende operaties ondergaan. Hij heeft hier best wat complexen over. Eerlijk gezegd, vind ik zijn penis visueel ook niet echt opwindend. Hij is erg krom naar boven, klein en hij heeft verschillende littekens.

Sex was nooit echt belangrijk voor mij. Ik deed het meestal om mijn vroegere vriendjes te plezieren. De lichamelijke 'tekortkomingen' van mijn vriend hebben mij dus nooit weerhouden om een relatie met hem aan te gaan. Hij is eigenlijk de eerste die echt de moeite doet om mij te doen genieten en wat we doen voelt heel fijn. Hij compenseert veel. Door hem heb ik een sexlust gevonden, waarvan ik lang niet wist dat ik het had. Hierdoor is wat ik nooit als probleem heb ervaren (zijn kleine penis), toch als een gemis beginnen voelen. Ik wil graag eens genieten van ongecompliceerde seks, het complete plaatje, liefst met penetratie. Voor mij voelt een vrijpartij nu 'onaf'. Ik word opgewonden, door het voorspel, maar daar blijft het bij. Het intieme van zijn penis in mij voelen blijft uit.

Buiten het bed hebben we een erg goede relatie, sinds vijf jaar en qua liefde en binding zit het echt goed. Ik zou graag mijn gemis met hem bespreekbaar maken, zonder hem te kwetsen. Als ik eerlijk ben is de sex van het begin van de relatie voor mij eigenlijk niet voldoende meer. Weet iemand tips om seks met een kleine/kromme piemel fijner te maken?
Vraag of hij je daarna met een dildo wil penetreren, je hebt trouwens ook voorbinddildo's, dat heb je wel dat gevoel van 'gevuld' worden. Heel moeilijke kwestie, je wil hem niet kwetsen want hij kan er niets aan doen maar aan de andere kant mis jij ook een soort 'finale' elke keer die nooit gaat komen. Toch bespreken dus. Je bent gek op hem en je wil bij hem blijven en het niet oplossen hiervan gaat zich vroeger of later wreken, hoe oneerlijk het ook is.
Alle reacties Link kopieren
Gebruiken jullie speeltjes?
That's a fine looking high horse, what you got in the stable!
Oh wat moeilijk! Is het voor jou ook niet voldoende om met de geslachtsdelen tegen elkaar aan te wrijven, wat dan het dichtsbij penetratie komt? Of kan hij een huls om zijn penis doen en jou op die manier penetreren?

Wat rot zeg, het lijk me ook heel moeilijk dit bespreekbaar te maken, maar wat je hier zegt is misschien wel een goede om te beginnen: Namelijk: je hebt door hem verlangens gekregen die je nooit eerder ervaren hebt, dat komt omdat hij de tijd en moeite voor jou heeft genomen.

Ik denk dat dat een hele mooie opening is, en ja, door hem verlang je naar meer. Eerlijk zijn is denk ik wel goed. Dat hij weet dat jij dat gevoel van 'gevuld zijn' mist.
Misschien kun je eens zo´n shop binnen lopen. Ik was ooit met mijn man in Oostenrijk op vakantie, in Innsbruck ligt een groot winkelcentrum en daar lag zo´n seks-artikelen-winkel. Mega groot en weet je, ondanks het feit dat ik best een beetje preuts ben aangelegd, voelde dat toch best ontspannen. Sowieso omdat je op vakantie al lekker relaxed bent, maar het was zo gewoon en druk, alsof je in de supermarkt rondloopt zeg maar. Dat maakte de drempel om eens iets spannends te kopen echt heel erg klein.



In Nederland ligt vast ook zo´n soort winkel. Of, als jullie op vakantie gaan, vind je ergens anders misschien nog een dergelijke zaak. Als je daar eenmaal rondloopt is het gemakkelijker om bijvoorbeeld een vibrator te bekijken (ik denk dat er wel 50 verschillende lagen ) en dan te zeggen; ´zullen we dit eens uittesten?` , met bijpassende spannende blik en knipoog natuurlijk.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het inderdaad erg moeilijk om het ter sprake te brengen, want hij kan er niets aan doen en hij is er al onzeker over. Al ben ik op het punt gekomen dat ik wel ga moeten, of het gaat tussen ons komen instaan.

We gebruiken inderdaad regelmatig een speeltje, maar voor mij voelt dit afstandelijker dan penetratie. Ik kan het immers ook gebruiken als ik met mezelf aan de slag ga. Als ik sex heb, wil ik vooral hem voelen.

Met geslachtsdelen over elkaar wrijven doen we veel. Dit vindt mijn vriend erg fijn, maar dit voelt voor mij niet zo aangenaam, vooral door de kromming. Hij 'prikt' nogal in mij ipv dat hij met het langste deel over mij wrijft, wat normaal fijner voelt.
Alle reacties Link kopieren
Lastig zeg.

Laat ik dan maar het grootste wijf zijn in mijn reactie: je moet er met hem over praten, het gesprek beginnen, communiceren.



Met hem, niet met ons.

Begint iedereen hier een beetje achter die jongen langs over dildo's enzo te beginnen, dat zal zijn zelfvertrouwen niet echt oppompen als hij dat ontdekt. De grootste uitdaging in een seksleven is goed en eerlijk praten en communiceren, wees eens eerlijk tegen hem en ga die uitdaging aan!
Alle reacties Link kopieren
Hier wordt praten heel vaak gezien als 'magisch' oplossing. Ik vraag me af wat het van meerwaarde geeft om aan je vriend te vertellen dat je zijn penis eigenlijk te klein vindt en dat de seks niet meer volstaat. Dat hij zich schuldig voelt over iets waar hij al erg onzeker over is en waar hij niets kan aan doen?

Misschien moet je uitgaan van waar je graag naartoe wil gaan. Wil je je seksleven opleuken? Dat kan op andere manieren dan penetratie alleen. Probeer misschien eens iets nieuws, verleidt hem eens op een andere plek, laat je eens blinddoeken,...

Of zoek je naar toestemming om het eens met een groter exemplaar te proberen? Want dit kan voor hem heel pijnlijk zijn.
Kan me voorstellen dat je het moeilijk vind om erover te beginnen. Maar laat hem dan je topic lezen, ik vind namelijk dat je heel lief over hem schrijft.
Alle reacties Link kopieren
quote:smellycat015 schreef op 16 mei 2015 @ 13:28:

Hier wordt praten heel vaak gezien als 'magisch' oplossing. Ik vraag me af wat het van meerwaarde geeft om aan je vriend te vertellen dat je zijn penis eigenlijk te klein vindt en dat de seks niet meer volstaat. Dat hij zich schuldig voelt over iets waar hij al erg onzeker over is en waar hij niets kan aan doen?

Misschien moet je uitgaan van waar je graag naartoe wil gaan. Wil je je seksleven opleuken? Dat kan op andere manieren dan penetratie alleen. Probeer misschien eens iets nieuws, verleidt hem eens op een andere plek, laat je eens blinddoeken,...

Of zoek je naar toestemming om het eens met een groter exemplaar te proberen? Want dit kan voor hem heel pijnlijk zijn.Er is niks magisch aan praten. Het is de meest gebruikelijke manier om gedachten te delen en samen over iets na te denken in plaats van alleen. En samen sta je sterk. Doodsimpel, niks magisch aan.
Heftige aandoening trouwens, ik had er nog nooit van gehoord. Wat een verdriet moet dat voor hem zijn.
Alle reacties Link kopieren
quote:Dubbus schreef op 16 mei 2015 @ 14:00:

Heftige aandoening trouwens, ik had er nog nooit van gehoord. Wat een verdriet moet dat voor hem zijn.



Ik vind het heel lief dat je dit zegt, want dit is wel zo. Als kind was hij zich natuurlijk ervan bewust dat hij 'anders' was en zat er al veel schaamte. Hij durfde bijvoorbeeld niet gaan sporten waarbij hij zich bij anderen moest omkleden. Hij had moeite met zindelijk zijn, waardoor er nooit een vriendje kon blijven slapen,... Zijn penis heeft hem jarenlang veel pijn gedaan. Daarom vind ik het ook zo moeilijk om het er met hem over te hebben.

Natuurlijk weet hij wel dat ik 'iets' mis en hij staat best open om veel dingen te proberen. Alleen blijft de behoefte om 'gevuld te worden' (zoals iemand het hier mooi zei) bestaan. Zeker nu ik meer van seks kan genieten, lijkt me dit mooi om eens te ervaren. Het is niet alleen de grootte waarmee ik moeite heb, maar ook de kromming. Pijpen bv voelt er minder prettig door. Het is eigenlijk meer een knik van bijna zeventig graden naar boven en naar links, die ontstaan is door het littekenweefsel na de operaties. Dit doet hem ook vaak pijn bij de seks, wat alles natuurlijk ook heel wat minder sexy maakt.
Och, ik heb het echt te doen met je vriend TO. Hij lijkt me zo'n lieve jongen en dan moet je ook nog leven met dit leed. Met wat een onzekerheid moet je die jongen opgegroeid zijn. Maar ik vind ook dat hij een kanjer van een vriendin heeft! Praat er met hem over zoals je in dit topic doet en ik weet heel zeker dat jullie tot andere oplossingen komen.
quote:fleetfox schreef op 16 mei 2015 @ 15:08:

Och, ik heb het echt te doen met je vriend TO. Hij lijkt me zo'n lieve jongen en dan moet je ook nog leven met dit leed. Met wat een onzekerheid moet je die jongen opgegroeid zijn. Maar ik vind ook dat hij een kanjer van een vriendin heeft! Praat er met hem over zoals je in dit topic doet en ik weet heel zeker dat jullie tot andere oplossingen komen. Inderdaad!!
Alle reacties Link kopieren
en wat zeggen medische specialisten hiervan?

seksuologen en psychologen enzo? jullie zijn vast niet het enige stel met dit probleem.

me dunkt dat deze veel meer kunnen zeggen over eventuele oplossingen dan wij hier.



lastige situatie voor jullie allebei zeg ik met mijn lekenverstand. ik zou er geen oplossingen voor kunnen aandragen.
Alle reacties Link kopieren
Opties
Alle reacties Link kopieren
Het is mij niet volledig duidelijk uit de OP wat je precies bespreekbaar wil maken. Wil je bespreken dat je spanning mist en je samen je seksleven wat wil opleuken? Of wil je graag ‘toestemming’ om eens penetratie te ervaren, desnoods met een andere penis dan die van hem? Als het vooral om het eerste gaat zou ik het positief benaderen. Drink eens samen een lekker wijntje en praat over je fantasieën, over wat je nog wil proberen. Verras hem eens met wat fijne lingerie of een nieuw speeltje… Als het je vooral om de penetratie te doen is, dan lijkt me dit veel moeilijker.



Misschien een domme vraag, maar wat is “klein”? Hoef je niet op te antwoorden, maar met een kromming van zeventig graden (70!) dan lijkt mij alles klein, dat is bijna een rechte hoek. Mijn broer had hypospadie. Dit is een te korte urinebuis, die uitmondt langs de onderkant van de penis. Epispadie is vaak erger omdat ook de blaas vaak verkeerd is gevormd. Hij heeft er ook operaties aan gehad en hij had ook last van zo’n scheefstand. Hij is op zijn 18e hier opnieuw voor geopereerd. Dan maken ze littekenweefsel langs de andere kant zodat de penis opnieuw recht komt te staan. Als je vriend nog een goede lengte heeft (en vooral dikte) lijkt me dat je hiermee toch wat winst kan doen en dan is penetratie misschien toch mogelijk. Mijn broer was erg tevreden met het resultaat.
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor de complimenten, maar ik voel me helemaal geen kanjer van een vriendin, integendeel. Ik heb nu een vriend waarmee het klikt buiten en binnen bed, waarom blijf ik mij dan focussen op dat ene missende deel? Het lijkt wel alsof ik continu opgewonden ben, maar de ontlading niet komt. Ik wil ons seksleven vooral spannender maken, naar manieren zoeken om wel tot die ontlading te komen, maar wat we al gedaan hebben om zijn ‘tekort’ te compenseren, lijkt niet meer voldoende. Ik wil graag eens knallende seks en alle hoeken van de kamer zien ipv de lieve, vertrouwde seks die we nu hebben. En ja, soms fantaseer ik van een ONS waarbij ik lekker genomen wordt, wat ik mijn vriend echt niet wil aandoen. Soms wou ik dat hij mijn sekslust nooit had wakker gemaakt…



Zijn penis is 7-8cm, maar wel relatief dik. Door de kromming kan hij echter niet volledig in mij komen. Ik weet dat zo’n operatie om zijn penis ‘recht te zetten’ ook eens ter sprake is gekomen bij de uroloog. Mijn vriend ziet een nieuwe operatie echter niet meer zitten. Dat is het enige wat ik hem ‘kwalijk’ kan nemen. Er is een mogelijke oplossing, waartoe hij niet bereid is. Hij heeft wel al gezegd dat hij het wel laat doen als ik het nodig vindt. Maar ik wil niet voor hem beslissen dat hij zich moet laten opereren. Ik wil hem geen pijn doen. Ik wil niet ‘verantwoordelijk’ zijn als er iets verkeerd gaat. Waarom kan hij die beslissing toch niet zelf nemen?
Maar juist als hij recht is, is penetratie dus wel mogelijk? Dan vind ik dat eerlijk gezegd niet teveel van hem gevraagd. Ik snap wat je zegt, maar aan zo'n operatie hebben jullie beiden levenslang wat. Het kan jullie seksleven enigzins normaliseren.
Alle reacties Link kopieren
quote:kerol schreef op 16 mei 2015 @ 13:42:

[...]

Er is niks magisch aan praten. Het is de meest gebruikelijke manier om gedachten te delen en samen over iets na te denken in plaats van alleen. En samen sta je sterk. Doodsimpel, niks magisch aan.



Tuurlijk is praten de basis van een goede relatie, dat ontken ik zeker niet! Maar ik vraag me af wat voor meerwaarde het hier kan bieden om uit de spreken dat zijn penis niet goed genoeg meer is. Daar kan die arme man toch helemaal niets mee, hoogstens krimpt zijn zelfvertrouwen nog meer.

Het valt mij op dat hier milder wordt gereageerd dan in andere "help, de penis van mijn vriend is te klein"-topics. Mijn mening verandert echter niet als het gaat om een man met een afwijking, want ook in andere situaties kan de man niets veranderen aan zijn lengte.

TO, ik vind dat je voor jezelf moet beslissen of je er mee kan leven of niet. Zo te lezen heb je een vriend die heel wat voor je over geeft en die je genot in bed erg belangrijk vindt. Dit is lovenswaardig. Is het gebrek aan penetratie werkelijk zo groot en onoverkomelijk? Probeer je te concentreren op het positieve in de relatie. Er is een reden waarom je met je vriend samen bent en niet met die anderen die wel konden neuken, maar je genot blijkbaar niet zo belangrijk vonden. Als je er samen niet uitkomt, gun hem dan iemand die hem wel neemt zoals hij is.
Alle reacties Link kopieren
Wat heftig... Wel heel mooi om te lezen hoe respectvol jullie naar elkaar zijn!

Ik denk toch dat het de enige optie is, om het met hetzelfde respect als je hier spreekt, met hem te bepraten. Misschien is zo'n operatie, ook al heeft die er al heel veel gehad, zo gek nog niet, geeft het hem ook meer zelfvertrouwen....

Het andere alternatief, niets bespreken, is nog veel minder; dan komt het misschien wel meer tussen jullie in te staan dan dat nodig is.
Alle reacties Link kopieren
quote:maartje3 schreef op 16 mei 2015 @ 19:22:

Ik denk toch dat het de enige optie is, om het met hetzelfde respect als je hier spreekt, met hem te bepraten. Het andere alternatief, niets bespreken, is nog veel minder; dan komt het misschien wel meer tussen jullie in te staan dan dat nodig is.



Moeilijk, en heel heftig voor jullie inderdaad. En ik ben het helemaal met Maartje eens. Erover praten geeft onrust voor jullie beiden, maar het verzwijgen geeft onrust bij jou. En met het stilhouden van heftige emoties creëer je (in mijn ogen) veel afstand van jouw kant; delen wat je op het hart hebt is uiteindelijk (voor mij) de basis van een gezonde liefdesrelatie. Dan blijf je allebei ook een volwaardig partner voor elkaar.

Jij kunt ook niks doen aan de situatie dat hij is zoals hij is, en dat jij de behoeftes hebt jij die jij hebt. Als je het bespreekt, kunnen jullie tenminste samen een oplossing vinden.
Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening
Alle reacties Link kopieren
Ken het, mijn man wil zijn probleem ook niet onder ogen zien (zijn piemel verslapt steeds als ie wil penetreren) en hij is geen prater dus frustraties aan beide kanten. Doordat ie zoveel van huis is ivm werk en de kids inmiddels schoolgaand zijn kom je gauw in de verleiding tot overgaan op een minnaar, wat ik dus heb gedaan. Ben er niet trots op maar heb het gewoon nodig af en toe.
quote:lonha82 schreef op 17 mei 2015 @ 08:08:

Ken het, mijn man wil zijn probleem ook niet onder ogen zien (zijn piemel verslapt steeds als ie wil penetreren) en hij is geen prater dus frustraties aan beide kanten. Doordat ie zoveel van huis is ivm werk en de kids inmiddels schoolgaand zijn kom je gauw in de verleiding tot overgaan op een minnaar, wat ik dus heb gedaan. Ben er niet trots op maar heb het gewoon nodig af en toe.

Jouw man wil zijn probleem "ook" niet onder ogen zien? Volgens mij is dat hier helemaal niet aan de orde.

En een minnaar zoeken is denk ik wel de minst slimste oplossing.
quote:lonha82 schreef op 17 mei 2015 @ 08:08:

Ken het, mijn man wil zijn probleem ook niet onder ogen zien (zijn piemel verslapt steeds als ie wil penetreren) en hij is geen prater dus frustraties aan beide kanten. Doordat ie zoveel van huis is ivm werk en de kids inmiddels schoolgaand zijn kom je gauw in de verleiding tot overgaan op een minnaar, wat ik dus heb gedaan. Ben er niet trots op maar heb het gewoon nodig af en toe.Open een eigen topic. Geloof dat TO's probleem van een totaal andere orde is dan het jouwe. Wat een vervuiling zeg!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven