Getrouwde man heeft sex met mannen

19-05-2011 09:15 589 berichten
Alle reacties Link kopieren
Dit is mijn eerste onderwerp hier op het forum dus een korte introductie is op zijn plaats: ik ben F., een man van 32 jaar. Getrouwd met een fantastische vrouw en we hebben twee dochtertjes van 4 en 7.



Nu mijn verhaal. Ik hou van sex. Sex met vrouwen vind ik het fijnste maar sex met mannen vind ik ook fijn. Ik zou nooit een relatie willen met een man (ik ben dus niet echt bisexueel) maar ik kan genieten van sex met een man. Met mijn vrouw heb ik al meerdere malen triosex gehad met bi-mannen waarbij iedereen van elkaar genoot. Ook bezoeken we parenclubs maar daar komt het, op een enkele uitzondering na, nooit tot sex met mannen.



Ik heb prima sex met mijn vrouw al kan het naar mijn mening wel iets vaker. We hebben gemiddeld eens per week sex. En er zijn weken dat ik naast die ene keer nog wel een keer wil. Maar mijn vrouw heeft aan eens per week genoeg. Het is in onze relatie niet echt een probleem maar soms steekt het de kop wel eens op als ik zin heb en zij niet. Dan merk ik dat ik daar wel eens van baal. Maar er komen dan geen ruzies uit voort, ik ben dan wel even wat chagrijnig.



Nu mijn biecht: ik bezoek sinds ik een jaar of 18 ben sexbioskopen. Toen ik vrijgezel was gebeurde dat eens per maand. Toen ik mijn vrouw leerde kennen ben ik daar mee gestopt maar na enige tijd (zo'n 3 jaar) begon het toch weer te kriebelen en tot op de dag van vandaag kom ik nog wel eens in zo'n bioskoop. Dat zal zo' 5 a 6 keer per jaar zijn.



Ik heb daar dan sex met mannen. Om het beestje bij de naam te noemen: ik pijp mannen en laat ze soms ook in mijn mond klaarkomen. Zonder te slikken overigens. Verder neuk ik heeeel af en toe ook mannen, ik laat me niet neuken. Daar houdt ik niet van en doe ik ook nooit. De gevoelens die ik dan heb, behalve de lust, zijn onderdanig. Ik geniet als ik handelingen "moet" verrichten van andere mannen. Knijpen en tegen mijn geslachtsdeel en ballen geslagen worden vind ik heerlijk. Ik geniet er van om naakt in zon'n bios op mijn knieën te zitten en meerdere mannen oraal te verwennen tot ze klaarkomen. In de loop der tijd ben ik ook wel met mannen naar huis geweest en ook heb ik een tijdje contact gehad met een homostel waar ik thuis kwam.



Bij mannen thuis kan ik me dan helemaal laten gaan. Als ik bij mannen thuis kom, loop ik daar helemaal naakt rond en doe precies wat de man of mannen willen. Ook laat ik bv over me heen urineren en komen de mannen over me heen klaar. Ik vind dat erg lekker en geniet er zeer van.



Mijn ultieme fantasie is door een groep mannen gebruikt te worden. Ik pijp ze dan klaar en ze komen over me heen en urineren over me heen.



Nu mijn vragen:



-ik vraag me af waarom ik sex met mannen wil. Is het puur omdat ik sex met mannen ook lekker vind of is het omdat ik daar mijn gevoel van onderdanigheid kan ervaren. Ik heb mijn wensen van onderdanigheid nooit met mijn vrouw besproken omdat ik die rol met een vrouw niet zoek. Ik voel me pas onderdanig las een man zijn geslacht in mijn mond duwt en ik hem moet pijpen. Een vrouw die me dwingt haar te beffen is niet wat ik zoek. Ik vind het heerlijk om een vrouw te beffen, maar niet onder dwang. Dat voegt voor mij niks toe.

-als ik weer eens een avond naar een zexbios ben geweest heb ik altijd spijt. Niet van wat ik heb gedaan of dat ik er van heb genoten maar het feit dat ik niet eerlijk ben tegen mijn vrouw zit me wel erg dwars. Ik neem me dan ook altijd voor nooit meer te gaan. Maar na een tijdje begint het toch weer te kriebelen en als dat maar erg genoeg wordt ga ik toch weer naar een sexbios.



Ergens vermoed ik dat ik een soort verlsavingsverschijnselen heb. Maar dat vind ik te zwaar en klink me te serieus in de oren. Ik wil daar dus (nog) niet aan. Ik heb ook het idee dat ik die drang naar sex met mannen en de onderdanigheid wel in de hand heb en er ieder moment mee kan stoppen als ik het echt wil. Maar is dat wel zo? Kan ik er wel mee stoppen? Of moet ik me af vragen of ik wel echt wil stoppen. Het is toch een deel van mij en dat deel kan ik niet ontkennen of uit de weg gaan.



Wat kan ik aan mijn situatie doen? Moet ik er iets aan doen? Moet ik het bespreken met mijn vrouw? Moet ik hulp zoeken, misschien buiten haar medeweten en hopen dat ik er vanaf kom zonder dat zij het hoeft te weten? Bij wie kan ik terecht met mijn "probleem"?



Ik hoop dat ik hier wat nuttige adviezen kan krijgen want ik weet eerlijk gezegd niet waar ik terecht kan met mijn verhaal. De huisarts durf ik niet. De drempel vind ik te hoog. Mijn vrouw en ik kennen hem goed en zien hem ook prive regelmatig. Ik zou me dan geen houding weten te geven als hij er van weet en mijn vrouw niet. Bovendien durf ik hem ook niet op te biechten wat ik met mannen allemaal doe.



Alvast bedankt



F.
Alle reacties Link kopieren
Volgens mij ben je dus wél biseksueel. Dat heeft m.i. niets met een relatie te maken, alles met seks. En daar ben je behoorlijk mee bezig...verder geen advies.
Ten eerste: Je bent wel bisexueel en niet zo'n beetje ook.

Ten tweede: In die sexbioscopen is echt niet iedereen altijd gezond en het zou weleens kunnen gebeuren dat je je vrouw besmet met een SOA of erger. Is dit de manier waarop jij wilt dat zij er achter komt wat je buiten je huwelijk allemaal uitvreet?

Ik zou het een dealbreker een een gigantische afknapper vinden, maar je moet het natuurlijk allemaal helemaal zelf weten.
Alle reacties Link kopieren
Denk je aan soa's?
Alle reacties Link kopieren
Hij doet zijn naam eer aan..
Alle reacties Link kopieren
Wat weet je vrouw al wel??
Alle reacties Link kopieren
Je doet het niet veilig dus nu, als ze in je mond klaarkomen. Je hebt wel een verantwoordelijkheid ten opzichte van je vrouw en kinderen



Door het een verslaving te noemen, heb je voor jezelf een excuus gecreëerd om er niet mee te hoeven stoppen.



Ik vind het op zich geen probleem, als je maar eerlijk bent tegenover je vrouw, zij hier geen problemen mee heeft en je het veilig doet
Alle reacties Link kopieren
Als een man in de mond kan klaar komen, zit er geen rubber om. Onveilig dus, en daarna weer lekker sex hebben met zijn vrouw. Is toch te erg, als je dat doet doe het dan op zijn minst veilig.
Alle reacties Link kopieren
Ik vraag me af waarom je het zo "grafisch" moet beschrijven, wat is de noodzaak voor ons om te weten dat je graag een klets tegen je noten krijgt? Verder, porno bios= soa's/aids denk je daar over na? Je kan je vrouw besmetten dat vind ik een kwalijke zaak. Verder je bent gewoon bi. Kennelijk heb je er behoefte aan, maar op deze manier...?
Never look down on anybody, unless you're helping them Up.
Alle reacties Link kopieren
Heb jij enig idee aan welke ziektes jij je vrouw en je kinderen blootstelt?
Alle reacties Link kopieren
Wat de rest ook al zegt dus. Denk maar eens eerst aan de veiligheid van je vrouw en kinderen. En laat je testen!
Ik zit er ineens aan te denken hoe ik zou reageren, als ik er achter zou komen dat mijn man dat allemaal doet.
Alle reacties Link kopieren
Onveilig voor SOA: zowel degene die pijpt als degene die wordt gepijpt loopt risico op syfilis, herpes genitalis, genitale wratten, chlamydia en gonorroe. Het risico is aanzienlijk te verkleinen door een condoom te gebruiken.



Het risico op hepatitis B tijdens seksueel contact is groter tijdens de menstruatie. Bij onbeschermde orale seks (pijpen en beffen) is er maar een klein risico op hepatitis B-overdracht. Hoewel het hepatitis B-virus ook in speeksel voorkomt, raakt iemand niet door tongzoenen besmet.




Zijn we aan het trollen?
Alle reacties Link kopieren
Kan iemand zich Fons nog herinneren? Die deed het ook zo, vrouw wist van niets, meneer hing rond in een parkje waar meer dan de helft van de mannen besmet was met HIV. Fons was ook besmet, of hij zijn vrouw toen besmet heeft, weet ik niet. Of ze uberhaupt wist dat Fons besmet was,vraag ik me ook af.

En of hij daar andere mannen/jongens besmet heeft weet ik ook niet.

Ik weet alleen dat ik vreselijk veel medelijden met deze vrouw en ook met Fons had, dat hij zo 'moest' leven van zichzelf. Ooit komt het uit en moet je met de gevolgen leven. Jij kiest hiervoor om risico te lopen op besmetting, je vrouw niet. En je kinderen al helemaal niet.



Wil jij een tweede Fons worden?
Je reactie zegt meer over jou dan over mij....
Alle reacties Link kopieren
/quote:Cateautje schreef op 19 mei 2011 @ 09:33:

Ik zit er ineens aan te denken hoe ik zou reageren, als ik er achter zou komen dat mijn man dat allemaal doet.Hij zou pijn krijgen.
Alle reacties Link kopieren
eigelijk geloof ik niks van dit verhaal,je doet dit alleen om reacties uit te lokken.
quote:klaverjas schreef op 19 mei 2011 @ 09:36:

/

[...]





Hij zou pijn krijgen.Ik ben op geen enkele wijze gevoelig voor hysterie, maar in dit geval kan ik geen belofte doen. Ik denk ook dat ik hem alle hoeken van het huis zou laten zien.
Alle reacties Link kopieren
Beeldend beschreven hoor!
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!
Alle reacties Link kopieren
Als mijn man dit zou doen...zou ik nieteens de moeite nemen ooit nog naar hem te kijken noch tegen hem te spreken. Zou kalm zijn spullen op de stoep zetten en de deur voor altijd achter me dichttrekken. Oja en gelijk naar het ziekenhuis gaan voor een uitgebreid bloedonderzoek. Mocht ik wat hebben opgelopen, tja dan sneef ik hem!!
Never look down on anybody, unless you're helping them Up.
Alle reacties Link kopieren
ik geloof je eigenlijk wel, ik heb zoiets van vrij dichtbij meegemaakt. het ging om een sexverslaafde man. die al zover heen was dat het hem niet meer uitmaakte of hij het met mannen of vrouwen deed. het moet steeds iets extremer worden, het gaat puur om de kick.

ik heb dus ook een sexbioscoop bezocht met zijn partner. ik vond het best schokkend hoe druk die bezocht werd en wat daar gebeurd.

in mijn ogen vrij stiekem en ranzig, maar ik denk dat het stiekeme een deel is van de kick.

en ergens vond ik het ook heel triest.



maar volgens mij ben je gevaarlijk bezig en weet je dat zelf ook.
wij slapen nooit.
quote:domkop schreef op 19 mei 2011 @ 09:15:



-ik vraag me af waarom ik sex met mannen wil.





Hoe kunnen wij dat weten?

Dat weet je toch alleen zelf?

Je houdt van seks met beide seksen en ervaart onderdanige gevoelens bij het hebben van seks met mannen. Je bent dus biseksueel. Bi-Seksueel....het woord zegt het eigenlijk al.



quote:als ik weer eens een avond naar een zexbios ben geweest heb ik altijd spijt. Niet van wat ik heb gedaan of dat ik er van heb genoten maar het feit dat ik niet eerlijk ben tegen mijn vrouw zit me wel erg dwars. Ik neem me dan ook altijd voor nooit meer te gaan. Maar na een tijdje begint het toch weer te kriebelen en als dat maar erg genoeg wordt ga ik toch weer naar een sexbios.Je moet je vrouw er wel bij betrekken, want je doet aan onveilige seks met mannen. Voor haar gezondheid ben je dus gewoon moreel verplícht haar in te lichten.

Wat je doet met die mannen boeit mij niet in het minst, ik zal je er niet om veroordelen. Onveilige seks met mannen hebben en dat niet met je vrouw delen vind ik echt schofterig.



quote:Wat kan ik aan mijn situatie doen? Moet ik er iets aan doen? Moet ik het bespreken met mijn vrouw? Moet ik hulp zoeken, misschien buiten haar medeweten en hopen dat ik er vanaf kom zonder dat zij het hoeft te weten? Bij wie kan ik terecht met mijn "probleem"?Misschien is de Rutgersstichting iets voor je? Dit is de site. Dat je belt voor hulp, of langsgaan?quote:Ik hoop dat ik hier wat nuttige adviezen kan krijgen want ik weet eerlijk gezegd niet waar ik terecht kan met mijn verhaal. De huisarts durf ik niet. De drempel vind ik te hoog. Mijn vrouw en ik kennen hem goed en zien hem ook prive regelmatig. Ik zou me dan geen houding weten te geven als hij er van weet en mijn vrouw niet. Bovendien durf ik hem ook niet op te biechten wat ik met mannen allemaal doe.



Kun je niet zeggen dat je doorverwezen wil worden naar een therapeut? Maar dat je in het midden laat waarom?

En anders bij een collega van je eigen huisarts een afspraak maken? Of is hij vrijgevestigd en werkt hij alleen?



Betrek je vrouw er bij jongen, echt, je kunt het niet maken het niet te doen, dat weet je zelf ook wel.....
Alle reacties Link kopieren
Ik zou hem een klap voor z'n noten verkopen...

Oh nee...dat vond ie lekker
Alle reacties Link kopieren
Wat Leo zegt eigenlijk.





Pfff... deze OP is voor mij teveel zonder koffie.
De Wet van Wuiles: hoe langer de OP, hoe kleiner de kans op een duurzame relatie.
Alle reacties Link kopieren
je bent idd een domkop. Arme vrouw van jou die -zonder het te weten- risico heeft op allerlei soa's en dus ook soa's die nooit over gaan, ook niet met een antibioticakuur!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven