HELP, ik wil geen seks....

13-01-2017 00:59 39 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal, na een jaar lang het zelf proberen op te lossen zoek ik nu toch maar hulp....



Om het lomp uit te spreken; ik hou niet van seks... Ik vindt het vies, piemels en vagina's, ik vindt het maar raar. (ik ben zelf een 26 jarige meid). Ik vindt klaarkomen heerlijk daarintegen! Heb al meerdere vriendjes en een paar serieuzere relaties gehad en in het begin altijd lekker veel seks en daarna werd het minder. Dacht altijd dat het was omdat de liefde voorbij was. Maar ben nu 1,5 jaar samen met mijn huidige vriend en weet 200% zeker dat het niet is omdat ik niet van hem hou. Ik heb er gewoon geen zin in. Even een paar andere dingen om te weten;



- Wij wonen in Zweden en werken bij hetzelfde bedrijf (met 2 eigenaren en wij 2, dus heel kleinschalig en zitten de hele dag op elkaars nek)

- Waar wij werken gaat het niet goed, ik wordt mentaal mishandeld door mijn bazen en voel me hier dan dus ook echt niet goed. Daarom gaan wij dan ook binnenkort stoppen en zelfs verhuizen, ik moet hier weg.

- Ik heb een chronische maagziekte waardoor ik vaak op het toilet zit. Hierdoor heb ik dan ook vaak snede's in de buurt van mijn anus/vagina. Dit probeer ik zo goed mogelijk te behandelen, maar ja, soms heb ik dagen achter elkaar aan diarree en blijft het gewoon open gaan!

- Mijn ex heeft mij een paar keer soort van 'verkracht', ik wilde géén seks, gewoon niet. We kregen er ruzie om en hij kleedde me gewoon uit en duwde me op het bed. Ik was bang en had dan maar seks met hem.

- Ik wordt regelmatig licht in mijn hoofd tijdens seks en anders wel na seks (tijdens klaarkomen), zelfs paar keer gehad dat ik ineens blackout kreeg en gewoon helemaal in paniek raakte.

- Ik ben vrijwel altijd moe.......



Nu klinken dit alle 3 als redenen waardoor je inderdaad misschien 's avonds gewoon geen zin hebt in seks, maar ik vrees dus dat dit nu niet de enige redenen zijn, maar ook dat er gewoon iets anders 'mis' is met mij.... Want ik heb dit dus altijd.... Ik vindt seks zonde van m'n tijd, het doet me vaak pijn, na 2 minuten kan ik al komen (ik kom namelijk heel makkelijk, kan het ook 'ophouden', maar hoeft van mij niet per sé, ik vindt klaarkomen namelijk het enige lekkere eigenlijk). Soms gebeurd het weleens dat ik er echt van kan genieten en we 30 minuten seks hebben (dit is dus voor mij lang...), maar dat is halfjaarlijks denk ik. Ik denk dat we nu 1x per 1,5 week seks hebben. En dan doe ik het eigenlijk meer omdat het weer tijd is en ik me schuldig voel tegenover me vriend.



Mijn vriend weet hier vanaf, ik ben heel eerlijk tegen hem en hij is heel respectvol en geduldig tegenover mij. We proberen zelf ook eraan te werken, natuurlijk! Ik heb weleens gezegd 'maar als je me nou gewoon onverwachts bespringt, misschien dan wel'. Maar nee, dan krijg ik nog eerder een paniekaanval en wordt ik boos dan dat ik er opgewonden van raak (denk dat dit de leiden is naar mijn ex...).



Ik 'durf' niet eens tegen hem aan in slaap te vallen of op de bank tegen hem aan te kruipen want ben alleen maar bang dat hij seks wil hebben en dat wil ik niet! En dan moet ik hem weer afwijzen en dat vindt ik niet eerlijk voor hem... Al wil ik dus dolgraag knuffelen met hem, want ik hou van hem en wil bij hem zijn... De hele dag door zit ik na te denken over 'zal ik vanavond maar weer een keer seks hebben?'. Ik denk er veel te veel over na en ik laat het niet gewoon over me heen komen, ik sta het ook niet toe dat hij maar wat speelt met me om te kijken of er iets gebeurd, want voorspel vindt ik al helemaal niks....



Is er iemand die zich hierin herkent of die hier van af weet? Ik weet het namelijk niet meer, ik voel me de hele dag door schuldig tegenover mijn vriend waardoor ik denk 'vanavond ga je gewoon seks hebben', maar dan ben ik thuis en ben ik zo moe en heb ik zo een pijn overal dat ik dan ook weer denk 'je moet geen seks hebben als je niet wilt, zo hoort het niet te zijn!'.

Maar ja, hoe zorg ik ervoor dat ik wil? En ik weet dat veel mensen speeltjes aangeven als tip, maar dat zie ik mij niet doen, echt niet....



Ik hoop dat iemand mij kan helpen! Of eigenlijk nog meer mijn vriend, want tsjaa, mij maakt het niet zoveel uit... Ik hoef het niet! Maar zo hoort het niet in een relatie en ik wil er niet zo een groot ding van maken door er dagen lang over na te denken en mezelf er alleen maar onzeker over te maken....!
Je verhaal is zo warrig en onsamenhangend, dat ik denk dat er heel wat meer mis is met je, dan alleen geen zin in seks.

Ga naar je huisarts en laat je doorverwijzen.
Alle reacties Link kopieren
Het klinkt alsof je de hele dag in je hoofd bezig bent met (het niet zin hebben in) seks, bijna als een obsessie.



Ik lees hier een hele reeks redenen (excusen?) om geen sex te willen / hoeven hebben.



Wat hier boven al gezegd is: ga naar je huisarts en vertel precies dat wat je zelf hier schreef. Laat je doorverwijzen naar een specialist/therapeut/psycholoog, want de hele dag met je hoofd 'met seks' bezig zijn klinkt niet gezond en leuk. Niet voor jou noch je partner.
Alle reacties Link kopieren
Als je heel moe bent en toch graag iets voor je vriend wilt doen kun je hem misschien eens een erotische penismassage geven met wat massageolie. Of hem eens pijpen. Dan laat je je vriend toch even genieten om de tijd te overbruggen tot jullie weer sex hebben.
quote:madeliefje333 schreef op 13 januari 2017 @ 02:57:

Als je heel moe bent en toch graag iets voor je vriend wilt doen kun je hem misschien eens een erotische penismassage geven met wat massageolie. Of hem eens pijpen. Dan laat je je vriend toch even genieten om de tijd te overbruggen tot jullie weer sex hebben.Ik denk niet dat iemand die piemels en vagina's vies vindt graag pijpt.
Alle reacties Link kopieren
quote:karin12345 schreef op 13 januari 2017 @ 01:29:

Je verhaal is zo warrig en onsamenhangend, dat ik denk dat er heel wat meer mis is met je, dan alleen geen zin in seks.

Ga naar je huisarts en laat je doorverwijzen.

Dit dus...

Mentaal mishandeld worden door je bazen!? Als je dat toelaat, heb je echt wel grotere problemen dan geen zin hebben in seks.
Alle reacties Link kopieren
[...]
moderatorviva wijzigde dit bericht op 13-01-2017 09:19
Reden: hengelen
% gewijzigd
Wat bedoel je met snedes?
Alle reacties Link kopieren
quote:beelicious schreef op 13 januari 2017 @ 07:25:

Wat bedoel je met snedes?Dit vroeg ik me ook gelijk af... Kan me goed voorstellen dat het gebied erg schraal kan worden als je vaak last hebt van diarree, maar 'snedes bij de vagina'?
Hoezo laat je je mishandelen door je bazen? Doe normaal en ga daar weg
Alle reacties Link kopieren
Ik zou eerst een een goede psycholoog zoeken. Je klinky nogal warrig
Alle reacties Link kopieren
Wat je in je OP schrijft is ook allemaal niet seks bevorderend.

-Seks tegen je zin in met je vriend.

-lichamelijke klachten

-Stress op het werk.

Vind het niet gek dat je er tegenop ziet.

Zoals gezegd kijk of je hier hulp bij kan vinden, ben je al bij je huisarts geweest bijvoorbeeld?
Alle reacties Link kopieren
Pfff te gecompliceerd dit..
Je doet of seks iets is dat losstaat van de rest van je leven en zelfs van je lichaam. Maar het gaat niet goed op je werk, je bent chronisch ziek, je bent oververmoeid, je hebt akelige dingen meegemaakt, en desondanks blijf je het braaf doen tegen je zin. Volgens mij zou er pas echt iets mis zijn als je onder deze omstandigheden wèl zin zou hebben in seks.
Alle reacties Link kopieren
Zou eerst die vent van je dumpen, als je zelf al het woord verkracht gebruikt is er daar al iets goed mis.
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat je intussen nu helemaal stijf staat van de stress. En als gevolg hiervan komen er allerlei lichamelijke en psychische klachten die de boel alleen maar verergeren en bevestigen.



Die kluwen aan negatieve emoties en lichamelijke klachten zal eerst ontwart moeten worden. Want momenteel heb je aan een heleboel zaken het Label seks gehangen, alsof dat ineens een oorzaak zou zijn ipv een gevolg. Schrijf eens een keer die hele kluwen aan onzekerheden, twijfels, gevoelens en ergernissen op die allemaal in jouw gedachten spelen, vermoed dat je dan al snel aan 5 kantjes zit. Zorg dan voor een verwijzing naar een psycholoog en laat die dat verhaal lezen, en laat je vriend dat verhaal ook lezen zodat hij weet dat jij even rust nodig hebt. Bijvoorbeeld, als je vriend een normale gezonde volwassen man is, is hij best wel in staat om gewoon relaxed samen te knuffelen op de bank zonder dat daar meteen seks bij moet komen.
Disclaimer: All presented text are opinionated and present only a written account of my mental state at that time.
Alle reacties Link kopieren
quote:Misantroop schreef op 13 januari 2017 @ 09:31:

Zou eerst die vent van je dumpen, als je zelf al het woord verkracht gebruikt is er daar al iets goed mis.Dat is al gebeurd ze schrijft dat dat een ex is.
Liefhebben
is meer
lief
dan hebben
Alle reacties Link kopieren
of eerst was er een ex, en heeft ze nu een nwe vriend (zo lees ik het.)



Ik sluit mij aan bij al het boven genoemde. zoek professionele hulp.



en op de snedes terug te komen ; De huid van de anus en begin vagina wand zijn erg dun.

Door het (bijtende) vocht van de diarree, kunnen er sneetjes (kloofjes) ontstaan.

Dat is erg pijnlijk en branderig.
Alle reacties Link kopieren
en het lijkt mij erg logisch dat je geen zin in seks hebt, als de boel beneden kapot is en je nog meer lichamelijke en geestelijke klachten ondervindt. Je hele zijn, staat dan niet in de seksmodus.

Maak je vriend duidelijk dat je graag wilt kroelen en knuffelen zonder dat dit gelijk in seks moet eindigen.

Schijnbaar heb je ook die ex nog niet verwerkt.
Alle reacties Link kopieren
quote:Misantroop schreef op 13 januari 2017 @ 09:31:

Zou eerst die vent van je dumpen, als je zelf al het woord verkracht gebruikt is er daar al iets goed mis.die is jouw niet waard!
Alle reacties Link kopieren
quote:talida schreef op 13 januari 2017 @ 16:23:

[...]





die is jouw niet waard! Lees de OP nou eens.
Alle reacties Link kopieren
quote:Misantroop schreef op 13 januari 2017 @ 09:31:

Zou eerst die vent van je dumpen, als je zelf al het woord verkracht gebruikt is er daar al iets goed mis.Uit de openingspost;quote:- Mijn ex heeft mij een paar keer soort van 'verkracht', ik wilde géén seks, gewoon niet.Ga eens lezen ipv gelijk wat te bléren !
One life, live it !
Alle reacties Link kopieren
Poolwolf, toevallig stond in de papieren viva laatst een artikel van een "autoseksueel", ze had niks met seks, ook niet zo heel veel met relaties maar wel heel veel met klaarkomen en soloseks. Ze maakte daar ook echt een feestje van, had heel veel lol met zichzelf.



Nu krijg ik de indruk dat jij wel heel blij bent met je vriend maar op seksgebied vind je alles vies. Persoonlijk vind ik dit niet zo netjes naar je partner toe, wetend dat je seks jakkiebah vindt maar toch een langdurige relatie aangaan.

Nu is hij nog begripvol en geduldig maar er bestaat een kans dat hij jou en je seksloosheid compleet beu is natuurlijk. Ik zou zeggen, maak een plan samen. Met langdurig effect, neem een professional in de arm. Dit gaat niet goedkomen zo natuurlijk.
...
Ja, ik heb hetzelfde. Eerst vind ik alles leuk en wil ik alles doen, en dan na een paar maanden wil ik ineens niks meer. Heel gemeen tegenover een partner (vind ik van mezelf, dit is niet naar jou gericht!), want die geef ik dan natuurlijk onbewust het gevoel dat ik geen zin meer in hém heb, terwijl ik gewoon geen zin heb in seks.



Ik heb het met m'n vorige (tevens enige) vriend hierom uitgemaakt, ik kon het gewoon niet meer aan, hij wilde constant seks, en ik wilde steeds minder, en voelde me soms geforceerd om seks met hem te hebben (want tja, het is en blijft je vriend).



Inmiddels ben ik alweer 3 jaar alleen. Ik vind het allemaal prima, heb besloten om mezelf niet op een relatie te focussen en gewoon meer voor casual sex te gaan. Ik denk dat het "samenzijn" met een partner mij het meest bang maakt, gewoon dat ik "aan hem vast" zit, geen kant op kan en me overal voor moet verantwoorden. En ik denk dat deze manier voor mij het beste werkt. Gewoon single zijn, single blijven, en als ik zin heb in seks, dan zoek ik wel iemand (die ik dan natuurlijk wel even meld dat ik geen relatie wil). In de 3 jaar dat ik nu single ben heb ik 2 keer seks gehad, opzich zou ik het wel vaker willen, maar mannen vinden mij blijkbaar niet interessant. Dan niet, ik red me wel.
Alle reacties Link kopieren
Klubnika, als je een profieltje hier of daar aanmaakt dan verzeker ik je meer dan 2 keer in de 3 jaar seks. En het is best leuk om eens te ervaren hoe fijn je in de markt ligt hoor!



Goed dat je single blijft, ik denk dat dat een prima relatievorm voor je is. Lekker een relatie met jezelf!
...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven