Help: vriendin weet niet wat ze lekker vindt

31-01-2016 03:17 65 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik (man) heb inmiddels bijna een jaar een relatie met een heel lief meisje. We zijn beiden begin 20 en elkaars eerste op seksueel gebied.



Omdat we beiden geen andere ervaringen hebben gehad met seks, moeten we dat zelf ontdekken. Dat leek me juist spannend, maar helaas gaat dat tot op heden moeizaam. Ik heb sinds mijn jonge tienerjaren gemasturbeerd en kan goed aangeven wat ik lekker vind of waar ik opgewonden van raak, ook heb ik een levendige fantasie op dit gebied. Mijn vriendin heeft echter nooit gemasturbeerd en heeft eigenlijk ook nooit de behoefte gehad.



Als ik het internet raadpleeg, krijg ik vaak de tip dat communicatie belangrijk is om je seksleven te verbeteren. Hier loop ik echter tegen een muur aan.



Van penetratie wordt ze wel opgewonden, maar als ik bijvoorbeeld vraag welke standjes of manier van stoten ze fijn vindt heeft ze daar simpelweg geen antwoord op. Soms raak ik "de goede hoek", maar ze kan niet uitleggen hoe of wat, dus ik tast nogal in het duister en weet niet hoe ik mijn prestaties kan verbeteren. En als we er teveel op letten tijdens de seks is de spanning er natuurlijk direct vanaf.



Vingeren is lastig omdat ik niet weet hoe het moet en zij ook niet. Ik heb gesuggereerd dat het misschien leuk zou zijn als ze het zelf zou proberen, om te ontdekken wat ze lekker vindt. Je eigen lichaam kennen lijkt mij een positief punt voor je seksleven. Ze heeft het een paar keer geprobeerd, maar zegt dat ze er niet opgewonden van raakt en is gestopt.



Beffen probeer ik wel maar ik krijg geen positieve reactie. Ik heb de indruk dat ze zich er ongemakkelijk bij voelt. Als we het erover hebben zegt ze dat het van haar niet hoeft. Ik weet niet of dat aan mijn kunsten ligt of dat ze er inderdaad niet gevoelig voor is.



Heeft iemand misschien tips voor mij om beter om te gaan met deze situatie? Ik betrap mezelf erop dat ik steeds nieuwsgieriger word naar seks met andere meiden, iets waar ik me schuldig over voel. Ik ben erg trouw en zou nooit vreemdgaan, maar ik ben bang dat ik mijn gevoelens voor haar zal verliezen en dat mijn nieuwsgierigheid naar anderen zal groeien waardoor de relatie stukloopt. Ik hou echt van haar, ze is ontzettend lief en leuk en qua karakter passen we bij elkaar, maar de seks is voor mij best een frustratiepunt, vooral omdat ik eigenlijk geen weg naar verbetering meer zie..
Alle reacties Link kopieren
Wellicht ligt de focus van presteren bij jou/jullie nog te veel op de seksuele daad zelf, maar focus jezelf eens wat meer op het voorspel, hou het leuk, spannend en interessant, de daad volgt dan (bij voldoende opwinding) vanzelf wel en is dan ook meer relaxed voor jullie beiden.



Google als je wilt eens op 'voorspel' voor de ideeën!
Alle reacties Link kopieren
quote:Websurfer1974 schreef op 31 januari 2016 @ 03:42:

Wellicht ligt de focus van presteren bij jou/jullie nog te veel op de seksuele daad zelf, maar focus jezelf in een wat meer op het voorspel, hou het leuk, spannend en interessant, de daad volgt dan (bij voldoende opwinding) vanzelf wel en is dan ook meer relaxed voor jullie beiden.



Google als je wilt eens op 'voorspel' voor de ideeën!



Dank voor de tip.



We doen aan voorspel, soms zelfs voordat we thuis zijn. Voordat we seks hebben zie ik ook echt aan haar dat ze geil is en we hebben best vaak seks, geen tekort aan libido van beide kanten. Als het echter op de daad zelf aankomt bakken we er beiden niet zoveel van. Zou langer / ander voorspel daar verschil in kunnen maken?



Voordat ze iets met mij kreeg is er letterlijk nooit iets seksueels gebeurd bij haar, zelfs niet door haar zelf. Ze hield zich er gewoon niet mee bezig. Kan het zijn dat ze zich nu pas seksueel begint te ontwikkelen terwijl dat bij vele anderen op jongere leeftijd gebeurt? Ik heb bewust weinig druk op haar gezet, maar na bijna een jaar is er nog niet zoveel veranderd en ik weet er even geen raad mee. Het klinkt heel bot maar het voelt alsof ik na het voorspel mijn ding " bij haar doe" en dat zij zich "laat nemen", ik weet niet zo goed hoe ik het anders moet omschrijven. En het lijkt erop dat ze dat prima vindt terwijl het voor mij niet bevredigend is.



Ik mis een "klik" in bed. Ik heb dan wel geen ervaring met anderen maar er moet meer zijn dan dit, lijkt me.
Alle reacties Link kopieren
Zoals jij het omschrijft TO klinkt het alsof je vriendin zelfs a-seksueel is en het zodoende voor haar allemaal niet zo hoeft feitelijk, anderzijds klinkt het of ze er wel gewoon voor open staat, ze laat je immers wel gewoon toe, maar daar weet ik zelf het fijne niet van.



Misschien is het voor haar prettiger als je je focus niet richt op haar vagina, maar meer juist op de gebieden er omheen, strelen, massage en kussen van haar lichaam kan haar helpen ontspannen, anderzijds kan ze met deze handelingen bij jou ook jouw lichaam wat meer en beter leren kennen, op die manier kun je elkaar verkennen en verwennen en de uiteindelijke daad is dan de beloning.



Zo kan ze hopelijk leren hoe ze wat meer echt ontspannen kan genieten van jullie intimiteiten.



Kortom: Neem royaal de tijd voor elkaar en het zal steeds vlotter gaan!
Oef, dat klink wel ernstig eigenlijk. Begin 20 en nog nooit gemasturbeerd? Nog nooit de fijne plekjes ontdekt?



Ik denk dat je wel kunt stellen dat het niet aan jouw bedkunsten ligt, bovendien klink je erg begripvol en geduldig.



Ik wist met 4 jaar de lekkere plekjes al te vinden, geen idee waar ik toen mee bezig was, maar dat het lekker was wist ik wel. En dat is in de puberteit alleen maar erg toegenomen, ik deed het minstens elke dag met mezelf.



Maar ja, vergelijken heeft niet zoveel zin natuurlijk, hoewel ik je nieuwsgierigheid naar andere meiden wel erg goed begrijp eerlijk gezegd.



Ik denk eerlijk gezegd dat je vriendin een beetje aan zet is. Zij zal moeten leren haar ontspanning te vinden en leren zich te laten gaan bij jou. Dat gaat niet van de een op de andere dag. Dat moet groeien en dat gaat langzaam. Maar hou er rekening mee dat zij nooit een hele vrije meid zal worden seksueel gezien. Als zij tot de dag van vandaag daar geen behoefte aan heeft gehad en nog nooit wat uitgeprobeerd had, gaat dat niet ineens komen vrees ik.
quote:Websurfer1974 schreef op 31 januari 2016 @ 04:39:

Zoals jij het omschrijft TO klinkt het alsof je vriendin zelfs a-seksueel is en het zodoende voor haar allemaal niet zo hoeft feitelijk, anderzijds klinkt het of ze er wel gewoon voor open staat, ze laat je immers wel gewoon toe, maar daar weet ik zelf het fijne niet van.



Ik vind niet dat ze a-seksueel klinkt.

Ik lees eerder een onzekere en onervaren dame.



Je ben haar eerste en dan is alles nog raar/onwennig.

Het klinkt ook alsof je onbewust wat druk op haar legt, naast dat ik je ontzettend begripvol en lief vind klinken, maar zij voelt denk ik wel aan dat je meer wilt en andere dingen. Alleen sommige vrouwen weten niet goed wat je anders/meer zou kunnen doen. Dat komt, als je ervaart.



Ik zou rustig de tijd voor haar nemen en zelf nieuwe dingen inbrengen.

Neem goed de tijd voor het voorspel. Strelen, liefdevol zijn, knuffelen, zoenen.

Een vrouw heeft tijd nodig om op te warmen, soms is haar vagina al nat, maar haar hoofd nog bij andere zaken.

Het komt op mij wat over, dat je vriendin haar geilheid verliest tijdens..



Vingeren, probeer zelf uit: eerst wat om haar vagina heen. Zorg dat je vingers goed nat zijn, of haar vagina. Gebruik eventueel glijmiddel. Ga niet gelijk erop af, maar teas haar. Aai haar benen, dijen, etc.. Stel het zo lang mogelijk uit, de meeste vrouwen worden daar opgewonden van omdat ze er dan naar gaan verlangen dat ze aangeraakt worden bij de vagina. Dat verlangen na, maakt geil.



Laat haar dus zoveel mogelijk verlangen, ontspannen en geil worden. Bij de meeste vrouwen gaat er een remming weg als ze geil zijn en zal ze wat meer durven/doen.



Geef ook complimentjes.. Bij missionaris, vraag of ze haar benen om je heen slaat. Zeg dat je dat prettig vindt, dan neemt ze een volgende keer misschien zelf dat initiatief.

Zeg haar, wat jij wil/fijn vindt. Dat helpt haar misschien over drempels.

De bal bij haar leggen kan er voor zorgen dat ze dichtklapt, omdat ze op mij overkomt dat ze echt niet weet hoe. En dan aan de hand mee genomen worden door je partner, kan prettig zijn. Dan zal ze hopelijk gaandeweg zelf met initiatieven komen, omdat haar truccendoos vergroot wordt.
Koop eens een fijne vibrator leuk voor samen en goed voor je vriendin om mee te oefenen
Jullie zijn jong en onervaren.



Op die leeftijd zou gewone recht-toe-recht-aan seks al opwindend genoeg moeten zijn! Toen ik zo jong was kwam ik ook niet vaak klaar, en dat hoefde van mij ook niet perse. Ik denk dat je er teveel van verwacht.



Echt, als mijn toenmalige partner er zoveel van zou verwachten, zou ik ook opdrogen. Gewoon genieten zonder verwachtingen! Als ze seks wil ontdekken door gewoon recht op en neer seks waarbij je af en toe het goede hoekje raakt, dan moet dat genoeg zijn voor nu.



En als dat voor jou niet toereikend is, dan zijn jullie geen match.
Alle reacties Link kopieren
..
Als mijn partner me in die fase van mijn leven tips was blijven geven, vibrators voor me had gekocht en had aangedrongen dat ik zou masturberen, dan zou ik echt het gevoel krijgen dat ik zou falen op seks gebied.



Ik zou me er absoluut niet fijn bij voelen!
Heel eerlijk? Ik vind als je 20 bent, je dit soort zaken niet moet willen en een wat anders ingestelde vriendin 'moet' zoeken.



En ik vind het vreemd dat je zegt dat haar libido hoog is, want als je libido echt hoog is heb je toch wel eens gemasturbeerd? Dan wil je toch ook wel eens klaar komen?
quote:strikjemetstippels schreef op 31 januari 2016 @ 09:58:



En ik vind het vreemd dat je zegt dat haar libido hoog is, want als je libido echt hoog is heb je toch wel eens gemasturbeerd? Dan wil je toch ook wel eens klaar komen?



Eens. Dan heb je zeker geen hoog libido!



En die vibrator, slecht idee! Dat zou haar wens kunnen zijn, en dan is het mooi. Maar als de seks niet zo lukt en de man komt dan met een vibrator aanzetten? Nee, niet doen hoor.
Alle reacties Link kopieren
ik denk dat je dit moet aanvaarden.
En als het vuur gedoofd is komen er wolven
Alle reacties Link kopieren
quote:Ik betrap mezelf erop dat ik steeds nieuwsgieriger word naar seks met andere meiden

Ja dan begrijp ik niet waarom je je vrouw niet verder gaat verkennen.

Of gaat het om bevestiging voor je mannelijkheid die je eruit wil halen? Moeten ze gaan gillen schreeuwen enz zodat je je het stiertje voelt.

Seks (liefde, erotiek) is toch eigenlijk communicatie.
En als het vuur gedoofd is komen er wolven
Ik ben bang dat dit het gevolg is van porno. Jonge jongens zien teveel onrealistische seks voordat ze zelf actief worden. Het creëert valse verwachtingen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mellona schreef op 31 januari 2016 @ 10:32:

Ik ben bang dat dit het gevolg is van porno. Jonge jongens zien teveel onrealistische seks voordat ze zelf actief worden. Het creëert valse verwachtingen.Ik vind eerlijk gezegd niet dat TO valse verwachtingen heeft.
Heeft zij wel zin in zichzelf ontdekken, jou ontdekken en leuke seks? Die indruk krijg ik niet.
Alle reacties Link kopieren
Eens 2 a 3 glazen wijn / bier drinken? Door de alcohol krijgt ze misschien minder remmingen, en laat ze zich meer gaan ?
Alle reacties Link kopieren
Jou vriendin moet zich ontspannen en geheel relaxed zijn, en op gevoel/liefde sex hebben en dat kan soms lang duren.



Een bepaald stukje spanning, dat je niet relaxed bent, kan je niet genieten.





Tuurlijk is het juist goed, om haar zelf te verwennen, weten wat ze lekker vind, en dan jou ook vertrouwen en dan ook genieten. Maar klinkt als onzekerheid/geen vertrouwen, en dat geloof ik graag als je nieuw bent op sexgebied!



Nu weet ze niet waar ze van kan genieten, en niet relaxed,en dan lukt t niet om te genieten en te zeggen waarom je iets lekker vind.



Probleem ligt niet bij jou, maar zoals ik t lees, bij je vriendin.



Er geen druk op leggen, maar zorgen dat ze relaxed is.



Als advies, wat sommigen misschien afkeuren.



Laat haar jointje roken of geef wietdruppels.



Dan relax je, word je ontspannen, en ben je de " rem"die ze nu heeft kwijt!



Dit in overleg uiteraard. Ze moet er zelf voor open staan, dan kan het een oplossing zijn.
Lees ik dat nou goed? Omdat hij een ander soort seks wil moet zij maar aan de alcohol en drugs?
Wat een ongeduld. Zonde. En laat je al helemaal niet wijs maken dat er iets mis met haar is. A-seksueel
Maar to beschrijft toch dat ze best geil wordt en dat hij tevreden is over de frequentie?

Ik denk dat het probleem meer bij de verwachtingen van to ligt.

Ik heb in mijn jonge jaren ook weleens wat uitgespookt met jongens die teveel porno hadden gekeken.

Die waren hogelijk verbaasd dat ik na de obligate lik in mijn nek niet uitbarstte in een standjesmachine, squirtpartij en wild gekronkel en gekrijs, mijn eigen borsten druk heen en weer schudde en erop kauwde, en mijn mascara niet ter plekke uitliep.

Alleen: Bij sommigen zat dat er bij mij dus wel op (al heb ik nooit op.mijn eigen borsten gekauwd), na een tijdje op stoom te mogen komen dan.

Daarnaast waren er wat zelfverzekerde types die oprecht genoten van wat ik te bieden had en dan kwam je samen tot wat wildere actie.

Ik denk echt to dat je je verwachtingen van hoe het hoort los moet laten en gewoon moet bekijken hoe het komt.

Als zij geniet van wat je te bieden hebt is dat 1.

Als jij niet genoeg hebt aan wat zij te bieden heeft ligt dat bij jou.
Mijn god, wat voor belachelijke adviezen met drank en drugs. Dat is inderdaad DE manier om TO's probleem op te lossen!



Back ontopic, Je vriendin klinkt een beetje onzeker, TO. Ik ben het eens met de adviezen om het voorspel wat te verlengen en ik denk dat de rest gewoon een kwestie is van zoveel mogelijk uitproberen qua nieuwe standjes etc.
quote:Mellona schreef op 31 januari 2016 @ 10:32:

Ik ben bang dat dit het gevolg is van porno. Jonge jongens zien teveel onrealistische seks voordat ze zelf actief worden. Het creëert valse verwachtingen.Dat moet je toch eens even uitleggen hoor; dat zij niet masturbeert, niet vertelt wat ze wel en niet lekker vindt en geen initiatief neemt om de seks beter te maken ligt aan het feit dat er porno bestaat?
Alle reacties Link kopieren
Zoals ik het lees wil TO helemaal geen mascara uitlopend bukkakke gekonkel. TO wil dat ze samen genieten van seks. Is het gek om niet te weten hoe je haar bevredigd als ze zelf niet eens weet wat zij lekker vindt? Is het echt zo raar om wat inititief te verwachten van haar mbt zichzelf?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven