Hoe voelt het om gepijpt te worden ?

19-02-2009 21:14 166 berichten
Alle reacties Link kopieren
Dit voor de mannen : hoe voelt het eigenlijk om gepijpt te worden ?



Ben eens benieuwd ...
Alle reacties Link kopieren
Leuke vraag, zal mijn vriendje ook een vragen om dat eens preciezer te omschrijven dan 'heerlijk'
anoniem_81122 wijzigde dit bericht op 19-02-2009 21:16
Reden: typfoutje
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Waarschijnlijk net zo moeilijk te beantwoorden als : hoe voelt het om gebeft te worden?...... ehhhhh... Als het goed gedaan wordt... heerlijk?.....
Alle reacties Link kopieren
ALs het goed gedaan wordt (beffen in mijn geval) dan is het wel meer dan alleen heerlijk.

Dan is het geil, opwindend, kreunen, nat, schokjes en scheutjes door je onderbuik, mezelf vastgrijpen aan de spijlen van het bed, niet meer nadenken, alleen maar voelen, meer willen, zn hoofd vastgrijpen. Als ik er alleen al aan denk...



Nou, zo een beetje dus...
Alle reacties Link kopieren
Mar...wat jij zegt!!!
Alle reacties Link kopieren
Ja, eh...heerlijk!



De sensatie van het zachte gevoel van de tong en de lippen die over je eikel heengaan kan ik echt alleen maar als heerlijk beschrijven.

't Is een gevoel dat ik alleen bij het pijpen ervaar. Bij het neuken is het toch weer iets anders.

Echt genieten dus.



Ik denk dat je hier ook niet veel aan hebt maar misschien dat mijn mannelijke collega's alhier een betere beschrijving kunnen doen :D
Alle reacties Link kopieren
Ok, ik heb het even gevraagd. Hij begon een heel relaas over dat het zooo geil is als ik dat doe. En vertelt vooral wat er zo geil aan is als ik het doe en niet hoe het precies voelt.



Maar een korte samenvatting: Vochtig, warm, zacht en geil.



Hij vindt het heerlijk omdat het voor hem 'onverwachte' bewegingen zijn met mijn warme, natte, zachte lippen en mond. Het eerste contact is het fijnst. Eerst mn handen, dan mn mond, die tinteling. En de blik in mn ogen, die zaadvragende ogen die gelukzalig naar hem en zijn pornopiemel kijken. Hij voelt zich dan extreem mannelijk, vooral als hij 'hoger' is dan ik (lees: zit of staat)



Het uitzicht is zeker 50% van de fun, direct of in de spiegel.

Mijn bewegingen en lijf... mijn hongerige blik. De afwisseling van het overal aan zijn pik en omstreken likken en hem helemaal in mn mond nemen, samen met de bewegingen van mijn handen maken hem gek. En uiteindelijk in mijn mond en over mijn gezicht klaarkomen vindt hij intiem en ultiem geil (vinden wij allebei trouwens, zag daar ook een topic over)...



Maar hiermee heb ik je vraag misschien niet helemaal beantwoord. Ik vroeg hem hoe het voelt om gepijpt te worden en heb er niet bij gezegd dat het ook nog 'opschrijfbaar' moest zijn, dus daarvoor moet je toch bij de man zelf zijn. Maar het is een leuk gespreksonderwerp
anoniem_81122 wijzigde dit bericht op 19-02-2009 22:07
Reden: aanvulling
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
KK....porneau in puurste vorm....



Agree totally on that one



Als het net zo lekker is om te doen als te ontvangen...dan denk ik dat pijpen heerlijk is!
Alle reacties Link kopieren
Dat is net als het verschil willen weten tussen penetreren en gepenetreerd worden...

Lastig uitleggen, maar KK, jouw mannetje deed het geweldig!



Ik sluit me aan bij Vam.



Waarom wil je dat weten TO?
Alle reacties Link kopieren
Zei ik nou echt "mannetje"????

:puke:
Alle reacties Link kopieren
Er was een film met appeltaart
Alle reacties Link kopieren
Wat jij zegt KK!



En Nolo, wat zeg jij nou... Idd :puke:
Alle reacties Link kopieren
PORNEAUKONING that is.... ;)



Oh God..... wat gaan die uren langzaam zo.
Alle reacties Link kopieren
waar blijven de Heren?
Alle reacties Link kopieren
Ja, waar blijven die heren... ik kwam even kijken of er inmiddels heren waren met mooie omschrijvingen, maar kennelijk slapen ze allemaal op deze prachtige donderdagnacht. Net zoals mijn kerel, maar dan (nog een paar nachtjes) op 700km bij me vandaan...
Alle reacties Link kopieren
KK....ik begin jou te voelen...jouw verlangen....meisje toch!!!
Alle reacties Link kopieren
Gepijpt worden, lieve dames, is het opperste genot voor deze (jonge)heer. Alles begint met een plagend voorspel.

Ik sta voor haar en ze trekt mijn broek tergend langzaam naar beneden. Mijn pik springt al ongeduldig uit mijn slip. Eerst laat ze hem nog aan en begint te likken aan de binnenkant van mijn dijen. Ik word al ongeduldig. Ze schuift mijn inmiddels veel te klein geworden slip naar beneden en bewondert mijn instrument. Klaar voor het echte werk.

Wanneer ze de eikel met haar vochtige tong beroert ben ik al verkocht. Dan neemt ze meer in haar mond, laat mijn pik diep in haar mond verdwijnen. Af en toe kijkt ze omhoog, stopt dan even en zegt dat ik een heerlijke pik heb. De aanblik van haar zaadvragende ogen vormen al de helft van het genot. Mannen zijn nu eenmaal visueel ingesteld.

Onverstoord gaat ze verder. Ook een kutje is vochtig maar het gevoel is anders, intenser. Het gevoel dat ze zich volledig overgeeft en focust op mijn genot speelt ongetwijfeld een rol.

Vandaag krijg ik het summum van genot te werken. Ze hoeft geen teken te krijgen als ik zal komen. Mijn ademhaling, kreunen en steunen vertellen genoeg. Ze blijft doorgaan tot ik mijn zaad in krachtige stralen in haar mond spuit. Ze kijkt me geil aan, laat wat zaad uit haar mondhoeken lopen en vraagt met een onschuldige blik of het lekker was.

God, wat is dit toch een heerlijke vrouw...
Alle reacties Link kopieren
Mijn man wil zich niet aanmelden hier maar ik weet wel dat het echt super voor hem is. Ik heb een hele lieve maar in de seks zeker ook dominante man. Hij kickt er extra op als ik hem pijp terwijl ik op mijn knieën zit en hij staat of zit. Ondertussen heb ik ook voor hem geleerd hoe ik hem in mijn keel kan laten gaan. Ik weet nog steeds niet precies wat het is dat hij daar zo fantastisch aan vind want hij komt daar niet klaar van omdat er niet aan zijn eikel of de rand er omheen gezogen wordt als die in me keel zit. Hij kan het ook niet goed uitleggen aan me maar hij wordt zo ontzettend opgewonden als mijn lippen tegen zijn lichaam komen terwijl hij helemaal erin zit. Ik doe dat graag voor hem hoor. Geeft mij toch ook wel een ontzettende kick om hem zo opgewonden te maken en gelukkig gevoel te bezorgen.
Alle reacties Link kopieren
Pijpen.....

Veel intenser dan neuken, soms haast pijn van genot.

Zodat het haast niet te verdragen is.

De tong sturen door aan te geven waar het lekker is, het hoofd vasthouden om het tempo te kunnen bepalen.

En tijdens het orgasme nog harder gestimuleerd worden... hemels.

(Zit nu een beetje HOT te zijn hier, pfff )
Alle reacties Link kopieren
Jezus wat een porneauw level op de morgen. En ik heb nog geeneens koffie gehad...
De Wet van Wuiles: hoe langer de OP, hoe kleiner de kans op een duurzame relatie.
Alle reacties Link kopieren
Hier dan toch een reactie van een jongen.



Hoe het voelt om gepijpt te worden!?

Hoe omschrijf ik dat goed...



Als een meisje met je pik bezig is.

Je af en toe prikkelt en plaagt door even te stoppen en dan ineens weer 'de volle lading te geeft' en weer lekker doorgaat.

Het gevoel van zachte handen en zachte lippen die op dat moment niets liever willen dan jou een goed gevoel geven.

Erg opwindend en gewoon een ongelooflijk fantastisch gevoel!



Tijdens mijn laatste relatie was de sex echt geweldig.

Vooral omdat ze erg open was en hield van experimenteren.

Echt heerlijk!
Alle reacties Link kopieren
Poeh, wat een stomende reacties!

Wat een leuke vraag is dit. Blijkbaar was ik hier ook latent benieuwd naar.



Wil ik iets extra's vragen;

Als je gepijpt wordt, moet dat dan helemaal tot aan het hoogtepunt of is het ook een goeie opwarmer voor vervolgsex?



Heren, graag een antwoord met toelichting.
Alle reacties Link kopieren
.
Tjah hoe ga je dat nu goed verwoorden. Het aangezicht is idd een groot gedeelte van het genot.



Een goede pijpbeurt gebeurd staand of wat ik persoonlijk ook erg geil vind. ik boven op haar vlak voor haar borsten, de lul al sturend richting haar mond......terwijl zij niet gelijk toeslaat. Het verlangen daar naar is bijna net zo groot als het daadwerkelijke ontvangst. Langzaam die tong langs mijn ballen en de schacht. om vervolgens met draaiende "handbewegingen" het kopje in haar mond te laten glijden. Het warme en natte gevoel dat je dan krijgt is zo onbeschrijflijk lekker, dat ik nu al niet meer kan wachten. Het warme (wanneer ze de lul volledig in haar mond neemt) en afwisselend het koude (wanneer ze 'm er uit haalt) gevoel dat je krijgt, maakt dat je ogen gaan rollen en alle vezels in je lichaam beginnen te steigeren. De tinteling loopt over je rug en het feit dat je geconcentreerd wilt blijven omdat je gewoon wilt zien wie je zo laat genieten. De passie en overgave waarmee ze de lul afwisselend, likt, zuigt, aftrekt en diep in haar mond neemt is onbetaalbaar.



Het moment waarop zij bepaald dat je gaat komen (jah zij bepaald dat) is ook magisch.....Je lul die begint te schokken.......zij die verder gaat met het versnellen van de pijpbeweging en het aftrekken......om je af en toe geil aan te kijken en met haar tanden op haar lippen te bijten van geilheid......dat maakt dat je je overgeeft en schokkend en spuitend klaarkomt....mijn voorkeur is over de borsten. Daarna is het mijn beurt en geloof me ik kan daar al sweer een net zo relaas over neer zetten als over gepijpt worden. Het "magische gevoel" om te beffen........



Kortom: gepijpt worden is onbetaalbaar en eigenlijk niet te beschrijven. Dit geeft eigenlijk maar een beknopte weergave van het gevoel!



Ciao!
Alle reacties Link kopieren
mmmm like those stories....



krijgt mij in hogere sferen!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven