Latex catsuit?!

08-05-2016 19:21 66 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hi allemaal!



Top dat zo'n forum bestaat! Ik zit namelijk met wat vraagjes...

Mijn vriend vindt het heel spannend als ik een latex catsuit zou dragen, en dit wil ik graag voor hem doen. Maar nu zit ik met een aantal dingen:



1. Zijn mensen met een latex fetish vaak ook into sm?

2. Ik heb lichtelijk last van lovehandles, vallen die enorm op in een catsuit?

3. Draag je er ondergoed onder of kan het ook naakt?

4. Latex catsuits zijn behoorlijk prijzig, en mijn vriend heeft voorgesteld deze voor mij te kopen, maar dat vind ik ook weer zo'n duur cadeau en ik voel me gierig als hij het moet kopen. Nu zou ik het wel tof vinden om te splitten (50/50), maar degene die we nu op het oog hebben is "maar" 45 euro. Op zich niet heel veel, maar we hebben beide geen baantje (we zitten beide in het laatste jaar vd middelbare school en zijn bijna 19) dus ik vind het een grote uitgave in 1 keer, zeker omdat we volgend jaar gaan studeren n daar ook nieuwe spullen voor nodig zijn... Komt het niet gierig over als ik nu uit mezelf moet gaan vragen of hij de helft wil betalen?

5. Heeft iemand toevallig ervaringen met het dragen van latex (catsuits)? Dan hoor ik het graag!



Bedankt!
Alle reacties Link kopieren
quote:Marana_ schreef op 08 mei 2016 @ 19:49:

[...]



Vond ik eerst ook, maar ik heb me bij Christine Le Duc en Miranda.nl in de winkels nog nooit ongemakkelijk gevoeld. De medewerkers van die winkels vinden het heel normaal en kijken van geen enkele vraag op.Is het dan normaal dat je je vriend meeneemt?
Alle reacties Link kopieren
quote:pejeka schreef op 08 mei 2016 @ 19:50:

[...]





Gaaf. En welk spannend pakje gaat hij dan voor jóu aantrekken?Dank je voor verdere interesse in ons seksleven. Ik heb zelf geen fetish voor pakjes, dus voor hem geen spannend pakje.
Alle reacties Link kopieren
Wat een kortzichtige reacties hier zeg....



Ik zou er ook geen ondergoed onder dragen, of hooguit zo'n 'onzichtbare' slip moest dit wat beter aanvoelen.

Over je lovehandles zou ik me geen zorgen maken, je vriend kent je lichaam en bovendien zal hij wel iets anders te doen hebben dan daarop te letten....
quote:Marissasing1 schreef op 08 mei 2016 @ 19:53:

[...]





Is het dan normaal dat je je vriend meeneemt?Ja tuurlijk, waarom niet? Wij gaan eigenlijk altijd samen.
Overigens hebben ze bij specialistische winkels veel mooiere latex-kleding dan bij Christine en Miranda. Maar daar hangt dan ook wel een ander prijskaartje aan... Ik weet niet waar je woont, maar The Funhouse in Den Haag en Rubbella in Friesland zijn aanraders.
quote:pejeka schreef op 08 mei 2016 @ 19:30:

Laat je vriend je eerst eens nemen zoals je bent, alvorens je in een kattenpak te hullen...Ik neem aan dat ze die fase al voorbij zijn
Alle reacties Link kopieren
quote:Marana_ schreef op 08 mei 2016 @ 20:01:

Overigens hebben ze bij specialistische winkels veel mooiere latex-kleding dan bij Christine en Miranda. Maar daar hangt dan ook wel een ander prijskaartje aan... Ik weet niet waar je woont, maar The Funhouse in Den Haag en Rubbella in Friesland zijn aanraders.Dank je wel voor de tip! Ik wilde graag met iets goedkoops beginnen, zodat we eerst even kunnen kijken hoe het bevalt, wel zonde als je eerst een paar honderd euro eraan uitgeeft dan... ;p
Alle reacties Link kopieren
quote:Nicotientje schreef op 08 mei 2016 @ 20:02:

[...]





Ik neem aan dat ze die fase al voorbij zijn Mijn vriend en ik genieten ook zonder poespas van elkaar, maar dit is iets wat hij al behoorlijk lang sexy vindt, dus ondanks dat we nog niet op het 'normale' seksleven uitgekeken zijn, komt dit er dan bij. Dat is toch niet slecht?
Alle reacties Link kopieren
Ik vind dat ook leuk hoor en mijn kerel ook.



Dit is hij afgelopen weekend.







O en neem die tip ten harte, gewoon echt niet doen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Marissasing1 schreef op 08 mei 2016 @ 19:33:

[...]





Als je niks aardigs kunt zeggen, zeg dan gewoon niks. Ik heb gewoon een paar vragen, en ik vraag niet om een toekomstvisioen of mijn 'verkering' over een paar maanden uitgaat. Zo is dat.........
Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé
Ik zou het cadeau gewoon blij in ontvangst nemen en het hem laten betalen. Je kunt ook een goedkope wetsuit, duikplank kopen. Desnoods tweedehands. Vind jij het niks met de seks dan kun je er altijd nog in gaan snorkelen, zwemmen, surfen.
quote:Marissasing1 schreef op 08 mei 2016 @ 20:06:

[...]





Mijn vriend en ik genieten ook zonder poespas van elkaar, maar dit is iets wat hij al behoorlijk lang sexy vindt, dus ondanks dat we nog niet op het 'normale' seksleven uitgekeken zijn, komt dit er dan bij. Dat is toch niet slecht?



Nee! Lekker doen wat je leuk lijkt!

Ik reageerde op de opmerking; laat hem je eerst nemen zoals je bent.....
Alle reacties Link kopieren
quote:GateKeeper schreef op 08 mei 2016 @ 20:08:

Ik vind dat ook leuk hoor en mijn kerel ook.



Dit is hij afgelopen weekend.



[img]https://twertstoliveby.files.wordpress. ... p-suit.jpg[/img]



O en neem die tip ten harte, gewoon echt niet doen.Hahaha, dát is nog eens een leuke manier om een tip te geven ! Bedankt!
Alle reacties Link kopieren
quote:Nicotientje schreef op 08 mei 2016 @ 20:09:

[...]





Nee! Lekker doen wat je leuk lijkt!

Ik reageerde op de opmerking; laat hem je eerst nemen zoals je bent.....Oké!
Alle reacties Link kopieren
quote:PattyJupiter schreef op 08 mei 2016 @ 20:09:

Ik zou het cadeau gewoon blij in ontvangst nemen en het hem laten betalen. Je kunt ook een goedkope wetsuit, duikplank kopen. Desnoods tweedehands. Vind jij het niks met de seks dan kun je er altijd nog in gaan snorkelen, zwemmen, surfen.Haha, ben bang dat een wetsuit niet het gewenste effect heeft, maar bedankt voor de tip ;)
Alle reacties Link kopieren
Zijn die pakjes niet heel moeilijk aan/uit te trekken? Zijn jullie beiden opgewonden, ben je nog een half uur bezig met dat stof van je lijf te krijgen.
Alle reacties Link kopieren
quote:hello.goodmorning schreef op 08 mei 2016 @ 20:17:

Zijn die pakjes niet heel moeilijk aan/uit te trekken? Zijn jullie beiden opgewonden, ben je nog een half uur bezig met dat stof van je lijf te krijgen.Haha ja, da's ook nog wel een dingetje idd xd
Alle reacties Link kopieren
Vergeet de talkpoeder niet
You can breathe, you can blink, you can cry. Hell, you’re all gonna be doing that.
quote:Marissasing1 schreef op 08 mei 2016 @ 20:14:

[...]

Haha, ben bang dat een wetsuit niet het gewenste effect heeft, maar bedankt voor de tip ;)Dat zal je verbazen. Ik ben eens op wetsuittestdagen geweest en daar liepen best wat mensen rond die hem helemaal niet gingen gebruiken om in te zwemmen. Die kochten hem puur op hoe het op het droge zat en hoe hij dan uitging. Begreep van de verkopers dat dat een aanzienlijke kopersgroep is.
Alle reacties Link kopieren
quote:violetskies schreef op 08 mei 2016 @ 20:20:

Vergeet de talkpoeder niet



Ow dat doet me denken aan die ene Friends aflevering.



TO, misschien kan je ook voor een carnavalspak gaan? Bijvoorbeeld een catsuit?

http://www.e-carnavalskle ... leding-catsuit-zwart.html

Geen latex, maar ik kan me voorstellen dat dit ook al heel leuk is.
Alle reacties Link kopieren
quote:sinnombre schreef op 08 mei 2016 @ 19:34:

[...]





Ik bepaal zelf of ik reageer meisje.

En ik vind het dieptriest dat je je als 19-jarige in geile pakjes gaat hijsen, omdat je vriendje dat wil.

Is hij een loverboy?Ik was er vroeg bij en heb wild geleefd Maar dat had ik op die leeftijd echt nog niet gedaan. Niet omdat ik het niet zou willen maar omdat er gewoon nog genoeg andere dingen te ontdekken waren.
Pittige To hou der van





http://www.erosuit.nl/catsuit

Deze link heb ik voor je.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ooit een jurkje gehad. Alleen voor thuis hoor, geen haar op mijn hoofd dat ik daarmee over straat wil. Maar inderdaad, om mijn halve trouwboek een plezier te doen.



Het was een crime om aan te trekken, er was een spulletje bij om het te laten glimmen (tegen de tijd dat manlief daarmee klaar was, was de zin ruim over). Uittrekken was trouwens ook een drama. Maar.... het kleedde beter af dan een korset .



Afijn, de eerste keer was lachen en een tweede keer is er nooit van gekomen. Dus als je een goede raad wilt aannemen; begin er niet aan. Tenzij je er een fitnessoefening van wil maken.
De tand des tijds kan een antieke kast nou juist nét dat karakter geven. Zonde om over te schilderen. Avena.
Alle reacties Link kopieren
quote:nina1966 schreef op 08 mei 2016 @ 20:33:

[...]



Ik was er vroeg bij en heb wild geleefd Maar dat had ik op die leeftijd echt nog niet gedaan. Niet omdat ik het niet zou willen maar omdat er gewoon nog genoeg andere dingen te ontdekken waren.





Je vindt dat je wild geleefd hebt, maar als je een catsuit al gewaagd vindt om op je 19de uit te proberen dan heb je gewoon een heel andere visie.

Op mijn 19de had ik ook al dingen uitgeprobeerd waar jóuw oortjes van gaan klapperen volgens mij.
Alle reacties Link kopieren
quote:nina1966 schreef op 08 mei 2016 @ 20:33:

[...]



Ik was er vroeg bij en heb wild geleefd Maar dat had ik op die leeftijd echt nog niet gedaan. Niet omdat ik het niet zou willen maar omdat er gewoon nog genoeg andere dingen te ontdekken waren.

Maar sommige wel, zo raar is dat toch niet. Het is niet dat die dingen na een sexy pakje niet meer te ontdekken zijn ofzo.

Zo extreem is een pakje ook weer niet.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven