Lelijke schaamlippen

21-06-2015 11:09 208 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,



Ik ben 36 jaar en zit te denken om een schaamlip correctie te doen. De reden is omdat mijn vriend mij daar niet aan wil raken. Laat staan dat hij mij oraal wil bevredigen. Hij vind dat het vlezig aanvoelt. Heel anders dan wat hij gewend is en daardoor voel ik me zo onzeker. Ik durf niet bloot te zijn en als ik een strakke broek draag zit ik constant te kijken of je niets ziet. Het doet mij zo'n pijn wat hij heeft gezegd en wil gewoon weer lekkere sex. Hij kan mij niet klaar laten komen hierdoor, dat doe ik altijd zelf. Ik schaam mij en wil graag weten wat jullie ervan vinden. Zijn er meer vrouwen geweest die het voor hun vriend deden?



Liefs Gup
quote:heelveelblabla schreef op 21 juni 2015 @ 13:22:

[...]





Ja precies. Echt nooit bij stilgestaan vroegee. Borsten werden op een gegeven moment wel onderling vergeleken. Maar schaamlippen niet.Nou, ik heb me in gezamelijke douches na sporten weleens verwonderd over de diversiteit van schaamlippen. Ik had vroeger echt geen idee dat bij sommige vrouwen de binnenste langer waren dan de buitenste. Het werd niet over gepraat, maar wel gekeken hoor.
Alle reacties Link kopieren
quote:Wilhelmina82 schreef op 24 juni 2015 @ 16:28:Hij is juist eerlijk, en dat is toch het BELANGRIJKST in een relatie?Nee hoor. Wie heeft je dat wijsgemaakt?
...
quote:Wilhelmina82 schreef op 24 juni 2015 @ 16:28:

Wat lees ik hier toch allemaal rare dingen.. Vriend inruilen? Gebrek aan respect? Hij is juist eerlijk, en dat is toch het BELANGRIJKST in een relatie?



Willen jullie alleen maar horen van jullie vriend dat jullie perfect zijn? We leven toch niet in een sprookjeswereld?En wat moet TO dan met die eerlijkheid? Haar schaamlippen eraf laten knippen om die lul een plezier te doen? De rest van haar leven orgasmeloos doorbrengen omdat ze dat verdiend heeft met die lelijke flappen van haar? Doe niet zo raar zeg.
Ren!
Waarom is een designer-kut schaamlipcorrectie taboe en een borstcorrectie niet?
quote:Lady-Voldemort schreef op 24 juni 2015 @ 19:41:

[...]





En wat moet TO dan met die eerlijkheid? Haar schaamlippen eraf laten knippen om die lul een plezier te doen? De rest van haar leven orgasmeloos doorbrengen omdat ze dat verdiend heeft met die lelijke flappen van haar? Doe niet zo raar zeg.Als vrouwen hun laatste spaarcenten uitgeven om zich vol siliconentroep te laten pompen om van een B-cup naar een D-cup te gaan, omdat ze zich anders niet vrouwelijk genoeg voelen, wat is er dan mis met een man die niet van hele lange kleine schaamlippen houdt?
quote:kadanz schreef op 24 juni 2015 @ 20:16:

Waarom is een designer-kut schaamlipcorrectie taboe en een borstcorrectie niet?Het is geen taboe, ze moet het niet voor een ander doen, alleen als ze dat zelf wil. Daar gaat het hier om. En het is alleen een correctie als er iets mis mee is. En dat is maar zelden het geval.
quote:kadanz schreef op 24 juni 2015 @ 20:20:

[...]



Als vrouwen hun laatste spaarcenten uitgeven om zich vol siliconentroep te laten pompen om van een B-cup naar een D-cup te gaan, omdat ze zich anders niet vrouwelijk genoeg voelen, wat is er dan mis met een man die niet van hele lange kleine schaamlippen houdt?Als jij je ballen wil laten vergroten om je mannelijker te laten voelen, moet je dat idd zelf weten. Het wordt iets anders als je vrouw dat van je gaat eisen.
quote:tekenis schreef op 24 juni 2015 @ 20:25:

[...]





Als jij je ballen wil laten vergroten om je mannelijker te laten voelen, moet je dat idd zelf weten. Het wordt iets anders als je vrouw dat van je gaat eisen.

Waar zie je dat die vriend het van haar eist? Hij geeft gewoon eerlijk, misschien té eerlijk, zijn mening.



Hoeveel vrouwen zeggen niet dat ze een besneden pik mooier en hygienischer vinden...
quote:Guppie78 schreef op 24 juni 2015 @ 10:20:

Na een paar dagen dacht ik toch even kijken wat er gezegd is hier. Het was best confronterend. Een hoop mooie en lieve reacties en best lopen janken.



Heb toch geprobeerd met hem te praten omdat ik er echt erg mee zit, en zei dat door wat hij geeft gezegd ik mij onzeker en lelijk voel. Zijn reactie was omdat een vriendin het had laten doen ik dat ook wel kon. En zolang ik dat niet doe, doet hij het niet. Hij vind het gewoon vies aanvoelen, en zijn exen hadden gladde kutjes met mooi doorzichtig slijm.



Heb me er min of meer bij neergelegd. Hij raakt me daar niet aan, maar ik wil ook niet geopereerd worden. Het doet best pijn en het lukt me niet om dat duidelijk te maken. Als ik er nu weer over begin hebben we knallende ruzie.



Het is niet zo dat ik niet door heb dat zijn reactie niet kan en eindelijk belachelijk is. Maar wil de relatie niet stuk laten gaan om sex. (Hoewel ik er best van hou)Duidelijk genoeg Kadanz?
Tsja, het is zijn mening. Je kunt hem niet dwingen iets te doen waar hij zich niet lekker bij voelt..



Ik ben benieuwd naar zijn kant van het verhaal. Hoe groot zijn de schaamlippen? Houdt TO ze goed schoon, of kleeft er witte afscheiding aan? Als man zie je soms dingen...



Ik ben de laatste die zegt 'het mes erin'. Mijn eerste reactie was ook: wat een achterlijke vriend. Maar toch ben ik benieuwd of hij ergens een punt heeft.
Hij kan een wens hebben Kaddanz, nooit een punt om een operatie te eisen. Hij kan daarmee ook afscheid(ing) nemen van zijn vriendin als ze er niet uit komen. Ze zijn beiden vrij te doen en te laten wat ze willen.
Alle reacties Link kopieren
Idd. Ze is niet verplicht zich te laten opereren. Hij hoeft niet bij haar te blijven.



Of zoals wij altijd tegen elkaar zeggen:



Als je denkt dat het ergens anders beter is, dan ga je toch? Ik houd je niet tegen!
jouw leven is een keuze
quote:kadanz schreef op 24 juni 2015 @ 20:54:





Ik ben benieuwd naar zijn kant van het verhaal. Hoe groot zijn de schaamlippen? Houdt TO ze goed schoon, of kleeft er witte afscheiding aan? Als man zie je soms dingen...







Daar ben ik dan wel heel benieuwd naar, ik kan me er niks bij voorstellen. Ik las hier laatst ook van een kerel die na de seks een witte lul had van haar afscheiding. Ja, dan kan ik me eerlijk gezegd wel voorstellen dat je dat niet smakelijk en aantrekkelijk vindt, laat staan dat je daaraan wil lebberen.

Maar volgens mij is er dan toch wel iets niet helemaal goed, een onbehandelde infectie van het een of het ander ofzo.
@Tekenis

Maar wellicht heeft hij wel een punt waar TO wat aan kan doen, behalve snijden.

Kijk, we lezen hier alleen TO's kant van het verhaal. Vrouwen horen vaak heel iets anders dan wat mannen zeggen. Ik vind het ook gek dat hij haar niet aan wil raken. Wie wil zijn vrouw nou niet aanraken. 90% kans dat hij volstrekt idioot is, maar 10% kans dat het daarbeneden, als gevolg van het vele huid, wat minder fris is dan 'normaal' en dat TO dit niet wil horen of anders opvat dan hij bedoelt... ik heb vreemdere dingen meegemaakt in de communicatie tussen man en vrouw.
Kadanz, vind je het erg dat ik daar niet over na wil denken?



Maar goed, we moeten het altijd doen met eenzijdige verhalen en daar ga ik op af (we hebben ook niet meer dan dat).
Alle reacties Link kopieren
De discussie over shaamlippen in dat huishouden van TO is een symptoom van een groter probleem.



Machtsspelletjes, slechte communicatie, afhankelijkheid, denigrerend gedrag.



Dàt zijn de echte problemen. En de oorzaak ligt bij hen beide.



TO kan zo vernederd en gekwetst worden omdat ze haar partner hiervoor de ruimte geeft. Partner van TO zoekt gewoon iedere keer zijn en haar grens op, om daar vervolgens vrolijk overheen te stappen.



Er zijn maar 2 mogelijke oplossingsrichtingen:



Uit elkaar gaan



Of vanaf 0 de relatie en dan vooral de communicatie opnieuw opbouwen.
jouw leven is een keuze
Alle reacties Link kopieren
Eigenlijk is alles al gezegd wat ik ook denk: dit is een onderdeel van een groter probleem. Hij heeft totaal geen respect voor je, TO. En hoezo wordt hij boos als jij er weer over begint? Waarom word jij niet boos als hij je niet aanraakt?



Ik heb mannen gehad die mijn borsten helemaal niet aanraakten (want AA cup), dus op een bepaalde manier weet ik hoe ontzettend pijnlijk dit is en hoe je dit op jezelf betrekt om het goed te praten. Maar zoals iedereen hier zegt: stop hiermee! Dit hou je niet vol en hij ook niet.



Even iets heel anders: als hij je niet eens aanraakt en geen orale seks geeft, hoe in godsnaam haal je hier je plezier uit? Gewoon zonder enig voorspel er meteen droog in? En er weer uit als hij klaar is, de rest mag je zelf afhandelen? Je hoeft er natuurlijk niet op te antwoorden, maar serieus!? Wat een WAARDELOZE minnaar!! Buiten het feit om dat hij sowieso een waardeloze vriend is (en dan voornamelijk om het psychische aspect van het verhaal).



Ben je echt van plan om met deze man oud te worden? Zoals anderen al zeggen, je zal niet bij hem weggaan vanwege de seks, he? Hij manipuleert, haalt je naar beneden en toont geen respect naar jouw gevoelens en eigenwaarde. En als je van seks houdt zal ik al helemaal weggaan! Wat een misogygy ook dit zeg..
Hakuna Matata
Alle reacties Link kopieren
Ah, beetje teveel vraagtekens en uitroeptekens in mijn stukje, leest een beetje irritant. Sorry!

Maar ik hoop dat mijn punt (en dus bij vele andere vrouwen hier) wel duidelijk is.



Sterkte ermee! (En ga alsjeblieft bij hem weg)
Hakuna Matata
Alle reacties Link kopieren
Waarom wil je bij dit stuk verdriet blijven als hij jou niet accepteert zoals je bent?

Als hij zo van pornopoezen houdt, waarom gaat hij dan niet een andere vriendin zoeken?

Heb je dat al eens tegen hem gezegd?

Waar ben jij, Guppie78, bang voor, dat je bij hem blijft, terwijl hij jou zo enorm vernedert en beledigt?



Vergelijken (in wat voor opzicht dan ook) maakt ongelukkig, stop daarmee!
Alle reacties Link kopieren
quote:Wilhelmina82 schreef op 24 juni 2015 @ 16:28:

Wat lees ik hier toch allemaal rare dingen.. Vriend inruilen? Gebrek aan respect? Hij is juist eerlijk, en dat is toch het BELANGRIJKST in een relatie?



Willen jullie alleen maar horen van jullie vriend dat jullie perfect zijn? We leven toch niet in een sprookjeswereld?





OMG! Ben jij echt? Moet TO hem soms nog dankbaar zijn ook omdat hij haar op haar onvolkomenheden wijst?????



Weet je wat het belangrijkste is in een relatie? Liefde, respect en elkaar steunen. NIET je partner afbranden vanwege een uiterlijkheid die jou niet bevalt en tot operatieve ingrepen dwingen omdat hij/zij niet aan jouw ideaalbeeld voldoet.



Jij noemt het eerlijkheid, ik noem het egoisme.
Alle reacties Link kopieren
Alleen al het woord schaamlipCORRECTIE impliceert dat er iets helemaal fout is.

Terwijl TO er zelf geen last van heeft.
quote:kadanz schreef op 24 juni 2015 @ 20:54:

Tsja, het is zijn mening. Je kunt hem niet dwingen iets te doen waar hij zich niet lekker bij voelt..



Ik ben benieuwd naar zijn kant van het verhaal. Hoe groot zijn de schaamlippen? Houdt TO ze goed schoon, of kleeft er witte afscheiding aan? Als man zie je soms dingen...



Ik ben de laatste die zegt 'het mes erin'. Mijn eerste reactie was ook: wat een achterlijke vriend. Maar toch ben ik benieuwd of hij ergens een punt heeft.Ik heb het idee dat wij de enigen zijn die hier enige nuance zien...
quote:Rooss4.0 schreef op 24 juni 2015 @ 19:28:

[...]



Nee hoor. Wie heeft je dat wijsgemaakt?Hahaha komop zeg! Dat zit bij iedereen in de top 3 als je vraagt 'wat vind je het belangrijkst in een relatie'. En of het nou echt waar is of niet, iedereen zegt het wel...
Alle reacties Link kopieren
quote:amarna schreef op 25 juni 2015 @ 08:56:

Alleen al het woord schaamlipCORRECTIE impliceert dat er iets helemaal fout is.

Terwijl TO er zelf geen last van heeft.+ heel veel
Ik moet helemaal niks!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven