Lelijke schaamlippen

05-05-2016 11:17 106 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik ben een vrouw van 25 jaar. Ik heb grote en erg ongelijke schaamlippen. Ik heb vaak last van irritatie en ongemakken.

Ik ben ontmaagd op mijn 20e door mijn toenmalige vriend, die al wat vriendinnen had gehad. De eerste maal heeft hij gezegd dat mijn schaamlippen er abnormaal uitzien en dat hij dit niet herkend van zijn vorige vriendinnen. We zijn uiteindelijk drie jaar samen geweest en hij heeft nog verschillende malen opmerkingen hierover gemaakt. Hij zei dat ik minder lekker voelde dan zijn vorige liefjes en dacht dat dit kwam doordat ik daar minder strak ben. Hij heeft toen verschillende malen gevraagd of ik er niets aan wilde doen, maar ik kon dat toen niet betalen (ik studeerde nog). Uiteindelijk heeft hij de relatie beëindigd.

Ik heb sinds kort iemand nieuw leren kennen en ik houd de seks wat af omdat ik bang ben dat hij ook gaat afknappen op mijn grote schaamlippen. Ik overweeg om nu toch een correctie uit te voeren. Zijn er hier vrouwen die daar ervaring mee hebben?
Alle reacties Link kopieren
Ik vind dat mensen zich veel te snel druk maken. Nou en, dan heb je maar flapjes. Boeit niet, het gaat om de persoon toch!



Ik heb ook flap-oortjes!
Alle reacties Link kopieren
@karolien85 die sex kan echt heel lekker en pijnloos zijn. Wij zijn heel rustig begonnen met vingers en glijmiddel en nu kan ik echt wel van genieten en alles werkt ook naar behoren want ben nu zwanger van nummer 2. Mijn vriend heeft er nog nooit wat over gezegd behalve liefiej doet dit pijn of voelt het lekker als we iets nieuws probeerde.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind grote schaamlippen juist erg mooi!



Zo'n cameltoe gleuf waar weinig vorm in zit vind ik niet direct lelijk maar wel minder opwindend dan een echte waar de schaamlippen gewoon uitsteken. En of ze dan gelijk of ongelijk zijn is toch niet relevant?



Ik zou inderdaa je nieuwe vriend gewoon zelf laten oordelen, en als je dit keer een fatsoenlijke vent hebt, zal hij ze mooi vinden en dat ook laten weten!
If no one comes from the future to stop you from doing it, then how bad of a decision can it really be?
Alle reacties Link kopieren
quote:Karolien85 schreef op 05 mei 2016 @ 12:26:

[...]





Het is natuurlijk wel een zware ingreep en ik wil niet zomaar over een nacht ijs gaan. Om eerlijk te zijn lijkt te pijn on nogmaals afgewezen te worden om mijn schaamlippen moeilijker dan de lichamelijke pijn van de ingreep. Met hoe het er nu aan toe is, kan ik niet genieten van de seks.Als je nieuwe vriend je ook afwijst vanwege je schaamlippen moet je je eens afvragen waarom je steeds van die sukkels kiest. Dit is echt geen normaal gedrag hoor.
Iedere dag is gehaktdag
Alle reacties Link kopieren
Als je zelf geen fysieke pijn hebt, overweeg het dan niet. Ik denk dat je de juiste man moet vinden, want eerlijk gezegd is het niet gezond om zo naar beneden gehaald te worden door je partner. Ik ben ook niet perfect en sommige delen van mijn lichaam vind ik zelf ook niet mooi, maar hoef het nooit ongevraagd van mijn partner terug te horen.
Alle reacties Link kopieren
Echt meisje, echt, echt, echt! Geloof ons nou, het ligt NIET aan jouw schaamlippen maar aan die vreselijke ex van je!
en me vriend die wilt ook nog wat zegge
Alle reacties Link kopieren
quote:DeSlager schreef op 05 mei 2016 @ 12:39:

[...]



Als je nieuwe vriend je ook afwijst vanwege je schaamlippen moet je je eens afvragen waarom je steeds van die sukkels kiest. Dit is echt geen normaal gedrag hoor.Hij heeft mij niet afgewezen, want hij heeft mij nog niet naakt gezien. Ik durf nog niet met hem naar bed gaan als ik weet hoe ik er vanonder uitzie. Mijn ex was dan misschien wel een hork, maar hij had wel gelijk. Ze zijn te groot en asymmetrisch en sommige mannen vinden dit nu eenmaal niet mooi.
Alle reacties Link kopieren
Hoe groot zijn ze dan ongeveer?
quote:Karolien85 schreef op 05 mei 2016 @ 15:32:

[...]





Hij heeft mij niet afgewezen, want hij heeft mij nog niet naakt gezien. Ik durf nog niet met hem naar bed gaan als ik weet hoe ik er vanonder uitzie. Mijn ex was dan misschien wel een hork, maar hij had wel gelijk. Ze zijn te groot en asymmetrisch en sommige mannen vinden dit nu eenmaal niet mooi.



Het klopt niet wat je zegt; je hebt maar ervaring met één (lul van een) man.

Nee, je vindt het misschien niet het mooiste en mannen misschien ook niet. Maar mannen zijn niet zo kritisch hoor.

En bij heel veel vrouwen ziet het er niet mooi uit hoor.

Ik heb nog nooit een man gehoord die er iets van zegt, laat staan zou willen dat je in een gezond lichaam laat snijden (met alle risico's van dien).

We worden verpest door de media en internet ook. Zoveel jonge meiden die opeens schaamlipcorrecties laten uitvoeren.

Echt... Ik heb hetzelfde als jij; vind het bij mezelf ook niet mooi en vond dat vroeger heel erg. Maar echt; als een man zo praat en je onzeker maakt en het normaal vindt als je je laat opereren is dat echttt heel abnormaal hoor!!

Had hij wel de perfecte piemel?! Want die is vaak ook gewoon lelijk (en soms kleiner dan gemiddeld bijvoorbeeld).

Wat een arrogantie van die vent. Alsof hij Gods gift to women was of zo.
Ik ben een aantal maanden met twee mannen geweest (niet tegelijkertijd!!! Maar 2x dus) die toch al aardig wat vrouwen naakt gezien hebben en echt... geen opmerking en ze vinden het ook niet raar of wat dan ook.

Zo kijken zij helemaal niet. Zijn al lang blij als de seks lekker is, als een vrouw heel nat wordt, goed kan pijpen. Bovendien vinden ze het veel belangrijker dat het een beetje strak en lekker aanvoelt van binnen dan dat het er perfect uitziet.

Ook met orale seks; geen probleem.



Ik was ook zoals jij; vond het zelfs vreselijk om voor het eerst seks te hebben met iemand.



Maar echt.. Het wordt minder erg, dat je je rot schaamt.

Laat je geen operatie aanpraten door die loser. En volgende keer zo iemand je bed uit schoppen. Dat zijn geen relatiemateriaal-mannen!!
Laat even weten als je mijn berichten helezen hebt, want ik wil het later graag weghalen.

Beetje persoonlijk ;)
Heb je overigens echt last ervan met fietsen en dat soort dingen?

Want dan kan ik me wel voorstellen dat je er iets aan wilt laten doen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Karolien85 schreef op 05 mei 2016 @ 15:32:

[...]





Hij heeft mij niet afgewezen, want hij heeft mij nog niet naakt gezien. Ik durf nog niet met hem naar bed gaan als ik weet hoe ik er vanonder uitzie. Mijn ex was dan misschien wel een hork, maar hij had wel gelijk. Ze zijn te groot en asymmetrisch en sommige mannen vinden dit nu eenmaal niet mooi.jij leest slecht, je zegt dat je bang bent dat hij je afwijs vanwege je schaamlippen, ik zeg dat wanneer dat zo is jij eens bij jezelf te rade moet gaan waarom je van die vervelende mannen uitzoekt. Je ex had geen gelijk, maar als je dat graag wilt geloven dan doe je dat maar. Ik denk niet dat je daar een gelukkig mens van zal worden.
Iedere dag is gehaktdag
Alle reacties Link kopieren
quote:Miss-Pippilotta schreef op 05 mei 2016 @ 16:17:

Heb je overigens echt last ervan met fietsen en dat soort dingen?

Want dan kan ik me wel voorstellen dat je er iets aan wilt laten doen.



Ik heb enkel last bij het vrijen.

Bedankt voor je andere reacties, ik heb ze ook gelezen. Ik begrijp waarom je ze wil verwijderen (dit bevestigt mijn hele punt).
Alle reacties Link kopieren
Volgens mij bevestigd het helemaal niets, anders dan dat jij lijkt te denken dat je gelukkiger wordt van een schaamlipcorrectie.



Het lijkt me goedkoper en minder ingrijpend om gewoon een man te zoeken die niet zo'n hork is dat hij daar over begint of naar kijkt.



Zorg eerst dat je gelukkig wordt met je lichaam. Want als de volgende vriend zegt dat je borsten ongelijk zijn ligt je binnen no time op de operatietafel voor siliconenimplantaten!
If no one comes from the future to stop you from doing it, then how bad of a decision can it really be?
Alle reacties Link kopieren
De ballen van je ex hingen ook niet gelijk en waren gerimpeld. Nou nou wat erg.



En wat een ontzettende hork dat hij dit bij de eerste keer (en jouw eerste keer) tegen jou zei, en dan ook nog dat hij het niet herkende van zijn vorige neukies. Vond hij zichzelf mr. Perfect ofzo?
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
quote:Karolien85 schreef op 05 mei 2016 @ 16:41:

[...]





Ik heb enkel last bij het vrijen.

Bedankt voor je andere reacties, ik heb ze ook gelezen. Ik begrijp waarom je ze wil verwijderen (dit bevestigt mijn hele punt).



Dan laat ik ze staan

Je hebt gelijk: ik vind het zelf ook niet mooi!! Ik ben 35 en toen ik 25 was was ik nog precies zoals jij.

Ja, ik heb me er ook heel erg voor geschaamd en ook wilde liever geen seks met mijn nieuwe vriend voor het eerst, want hij zou er vast op afknappen!

En ja, ik heb ook een correctie overwogen.

En nee; ik zal het nooit mooi vinden om naar te kijken.

Maar hoe vaak doe je dat? En het gaat er om dat je gezond bent en dat het allemaal werkt!

Maar ik heb geen vriendjes gehad die er ooit iets van gezegd hebben of waarvan ik ook maar het idee had dat ze het erg vonden. Mannen zijn echt niet zo kritisch en kijken niet op die manier. En daar zaten de afgelopen 4 jaar ook wel twee mannen bij die genoeg vrouwen gezien hebben.

Als jij iemand leuk vindt en zijn piemel is niet supermooi of te klein, vind je diegene dan ook minder leuk? Of een ander lichaamsdeel? En zou je dan ook willen dat diegene er iets aan zou doen?



Als het écht heel afwijkend is en je hebt er zelf last van snap ik het wel.



Maar kijk eerst eens veel pornofilmpjes en foto's op internet: er is ook zo'n fotoreportage met allemaal verschillende vagina's. Juist om deze reden, omdat zoveel vrouwen hier mee zitten.



Ik kwam toen tot de conclusie dat het allemaal wel meevalt.



Zelf heb ik er in elk geval altijd meer last van gehad dan mannen. En dat is eigenlijk zonde.

Mannen vinden het al lang fijn als je niet onzeker bent in bed en gewoon kunt genieten.



Maar nogmaals: als je pijn hebt en het is enorm afwijkend begrijp ik je wel.

Op internet is veel informatie te vinden. Ook ervaringen.
Alle reacties Link kopieren
Schaamlippen zijn ook niet voor het mooi! Ik ben door moeder natuur ook ruim bedeeld, voelde me er lang onzeker door maar in de praktijk heb ik nooit klachten gehad. Zelfs wel bedpartners die het extra interssant vonden.

Je l*l van een ex is meer het probleem. Die heeft je hier onzeker over gemaakt.
Alle reacties Link kopieren
Ongelijk heb ik ook. De enige man die daar ooit iets van gezegd heeft heb ik gezegd dat ze ja ongelijk waren. En toen hield het gesprek op. Ik denk dat hij wel een soort poging deed tot onzeker maken, maar ik was verbaal veel sterker dan hij, dus hij kwam niet zo ver. En ze zijn ongelijk. Dat is niet raar of zo. Bij langer fietsen heb ik er ook last van, maar daar zijn hele fijne zadels voor. Dus ik lijd er niet onder. Dus geen enkele reden om er iets aan te laten doen. Ik zou je nieuwe vriend eens lekker mee het bed in sleuren en hopelijl vindt hij je heerlijk en prachtig en lijd jij er ook niet meer onder en hoef je van jezelf niet onder het mes.
Alle reacties Link kopieren
Ze horen ongelijk te zijn. Borsten zijn ook verschillend en teelballen ook. En als je goed kijkt verschillen je voeten en handen ook
Iedere dag is gehaktdag
Alle reacties Link kopieren
En als je vriend zegt dat je ruim bent, zal dat eerder komen omdat hij zelf erg klein geschapen is.
If no one comes from the future to stop you from doing it, then how bad of a decision can it really be?
Als je een keer een man treft die met een goedkeurend mmmmmmmmm (of iets dergelijks) enthousiast met zijn mond tussen je benen duikt en enthousiaste geluiden blijft maken, zeur je er nooit meer over. Dus: zoek een goede vent.
Nogmaals, TO kijk naar deze pussy-wall: http://www.greatwallofvagina.co.uk/home

Vagina's in alle soorten en maten.
Alle reacties Link kopieren
quote:Hangmat schreef op 05 mei 2016 @ 17:27:

Schaamlippen zijn ook niet voor het mooi! Ik ben door moeder natuur ook ruim bedeeld, voelde me er lang onzeker door maar in de praktijk heb ik nooit klachten gehad. Zelfs wel bedpartners die het extra interssant vonden.

Je l*l van een ex is meer het probleem. Die heeft je hier onzeker over gemaakt.Nou een raar gevormde penis zou ik ook niet heel aantrekkelijk vinden eerlijk gezegd.
quote:Karolien85 schreef op 05 mei 2016 @ 16:41:

[...]





Ik heb enkel last bij het vrijen.

Bedankt voor je andere reacties, ik heb ze ook gelezen. Ik begrijp waarom je ze wil verwijderen (dit bevestigt mijn hele punt).



Nee, Miss P. bedoelde dat ze de berichten wilde verwijderen ivm privacy, niet dat ze zich wil laten opereren!



Of begrijp ik nou verkeerd dat je denkt dat ze dat bedoelt?

Ik hoop dat je inderdaad even op die site kijkt van al die vagina's. En die ex van je zou daar ook eens moeten kijken.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven