man ontevreden over seks

03-11-2014 00:17 131 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi, ik zit met een probleem. Mijn man is de laatste tijd steeds ontevreden over onze sex en hij vind dat ik hem niet genoeg geef. Als we vrijen met elkaar geeft hij me uitgebreid voorspel. Hij verwent me heel erg met zijn mond en ik vind dat erg fijn. Maar hij wil ook dat ik hem met mijn mond verwen. Nou zit ik dermee dat ik dat voorvocht van hemgewoon ontzettend vies en slijmerig vind. Daarom hou ik der niet zo van om dat met mijn mond bij hem te doen.



Daarna onder het vrijen wil hij vaak met me zoenen (tongzoenen) en dat wil ik dan weer niet want hij heeft dan met zijn mond aan mijn vagina gezeten en dat vind ik vies. Hij zegt dat hij zich afgewezen voel als ik niet met hem wil zoenen onder het vrijen en me mond dicht hou. En hij vindt het ook heel rot dat ik dat voorvocht van hem zo vies vindt. We zijn al jaren getrouwd en hij vind dat ik niet zo vies van hem mag zijn.



Hij vind het ook niet leuk dat we altijd hetzelfde standje nemen. We hebben als gewoonte dat ik na het voorspel op hem klim. dan kan ik goedkomen. Maar daarna heb ik last van geirriteerde vagina en borsten. Dus dan vraag ik hem om achterlangs te gaan.



Hij voelt zich door me afgewezen als ik mijn mond dicht hou. Maar ik vind het gewoon vies om met hem te zoenen als hij dat bij mij gedaan heeft. Ik wil alleen wel met hem zoenen als hij eerst zijn mond spoelt of sterke drank neemt en zo ze mond spoelt. En ik vind het ook heel vervelend om zijn voorvocht in me mond te krijgen. Ik pak dan altijd een doek om zijn penis steeds af te vegen. Dat vind hij nou weer heel vervelend.



Ik heb hem voorgesteld dat ik voortaan wel een kop met warm water pak als we gaan vrijen en het dan met een slok warm water bij hem doe onder het p*****. Dan kan ik het daarna meteen uitspugen. En we moeten een fles met sterke drank pakken zodat hij na het voorspel ze mond kan spoelen. Maar hij zegt dat hij der zo helemaal geen zin meer in heeft.



Ik denk dat hij ongelijk heeft maar hij vind dat ik wel neem maar niet geef. Wat vinden jullie hiervan? Heeft hij nou gelijk of heb ik gelijk? Zijn er meer vrouwen met zulke ervaringen?
Alle reacties Link kopieren
Nou, ik snap zijn reactie wel hoor! Je bent vies van jezelf, vies van hem.....en het is saai.

Ik ben een vrouw van 61 en als ik elke keer zo zou vrijen als jij zegt, zou ik het ook erg saai vinden.
Alle reacties Link kopieren
Een kopje water om je pijp-speeksel in uit te spugen? Kijk.. dat vind ik nou vies!

En dat is knap werk want ik vind maar zelden iets echt vies.



Voorvocht vind ik zalig en sperma vind ik te doen. Zoenen na beffen vind ik prima, leuk en lekker. Ook in tweevoud. (lees, hij mag mij ook zoenen als hij háár heeft gebeft).

Seks is zoveel leuker als je je niet druk maakt om vies.
...
Daarom ook Rooss, de vraag / stelling: "Zit er niet meer -achter- dat 'vies' dan alleen bacterien?"
Alle reacties Link kopieren
Heb je er wel eens over nagedacht dat hij, met al jouw afwijzingen, jou vandaag of morgen ook af gaat wijzen en op zoek gaat naar iemand die minder moeilijk doet ?



Ik denk dat je even na moet denken wat het je allemaal waard is om hem nergens zijn zin in te geven.
Niet geschoten is altijd mis
Hoe ga je trouwens dit verhaal combineren met je andere topic?



http://forum.viva.nl/foru ... /list_messages/99636/last



Ga je die man ook niet pijpen, geen voorvocht, geen zoutig smaakje, niet zoenen nadat ie in je is geweest of aan je heeft gelikt?
Ik vind orale seks ook zwaar overgewaardeerd, maar ik doe het af en toe wel als ik in een aardige bui ben (althans dat deed ik, want nu geen relatie). Dan zorg ik gewoon dat ik flink wat speeksel in mijn mond heb zodat ik niet zoveel proef als ik het doorslik (alleen voorvocht, geen sperma).

Het is natuurlijk niet zo dat het alleen maar leuk en spannend is als je ook oraal doet.
Dat je niet eens 'pijpen' durft te typen op een anoniem forum en jezelf daarbij 'stoutemeid' noemt kan ik niet rijmen met elkaar.
Hoe ga je trouwens dit verhaal combineren met je andere topic?

http://forum.viva.nl/foru ... /list_messages/99636/last

Ga je die man ook niet pijpen, geen voorvocht, geen zoutig smaakje, niet zoenen nadat ie in je is geweest of aan je heeft gelikt?



Knoefelbeer, da's een oud topic
Ja prima, maar blijkbaar is er geen remming wanneer er een minnaar in het spel is, en wel een wanneer er een echtgenoot een rol speelt?
Wat ik zo snel gelezen heb is daar nog niet zoveel aan seks gedaan destijds. Dus heeft TO nog niet met doekjes, water en spuugbakjes gewerkt.
Alle reacties Link kopieren
Volgens mij raak jij gewoon niet opgewonden van je man. Als je namelijk geil bent vind je alles lekker van elkaar. Dan lik, slurp en slobber je elkaar gewoon overal tot je klaarkomt en daarna val je heel tevree samen in slaap.

Kijk samen eens een sappige pornofilm en doe wat inspiratie op. Koop een goede vibrator of dildo en ga daar samen eens leuke dingen mee doen. Masturbeer jezelf en lik je eigen vingers eens af.

En neem jezelf serieus en schrijf woorden als beffen en neuken gewoon voluit. Je bent toch geen dertien, dat je al die stomme asterixjes gebruikt? En al helemaal op de sexpijler!
Alle reacties Link kopieren
Lijkt me heel lastig als je de hele tijd zo enorm bezig bent met wat je proeft en hoe schoon het is tijdens de seks. Als je man zich goed verzorgt kan het toch niet zo vies zijn? Seks gebeurd gewoon in mijn beleving, we hebben geen overleg onderwijl over hoe en wat. Zelfs al zou je iets proeven wat even niet helemaal lekker is dan werk je dat toch weg met meer speeksel. Het idee dat je hem met een doekje en een bakje water een beurt geeft, ik zou als ik hem was bedanken. Wat seks lekker maakt is ook de lust naar elkaar. Ik denk zelf niet na tijdens de seks, ik ben bezig en het is lekker. Je zit overal aan, alles zit overal en als je klaar bent kan je altijd nog gaan douchen. Ik hoop dat je ontdekt hoe seks ook kan zijn want het is zo zonde!
Alle reacties Link kopieren
Jouw man heeft gelijk. Heb je smetvrees ofzo?

Ik zou er zo ook echt geen zin meer in hebben.

De eerste die mij vies vindt kan meteen vertrekken.



Hebben jullie wel eens seks onder de douche?

Vind je dat minder vervelend?

Vind je meer alledaagse dingen vies?

Volgens mij is in dat geval een rondje psycholoog/seksuoloog helemaal niet zo'n slecht idee.

Enkel de manier hoe je over dingen praat, maakt mij erg benieuwd hoe die gesprekken met je man zijn gegaan over dit onderwerp.

Erg preuts allemaal, maar jezelf dan wel stoutemeid noemen, bijzonder.



Wat ik me dan afvraag; vind je pijpen, beffen, neuken, etc dan echt zo stout, of heb je net stiekem een snoepje gepikt bij de drogist?



En nog twee andere vragen;

Hoe oud ben je?

Ben je gelovig opgevoed?

Hoef je niet te beantwoorden, is op zich ook niet zo relevant, maar kan wel dingen verklaren.
Silence is golden. Duct tape is silver.
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal. Ik wil jullie bedanken voor alle reacties. Alleen is het soms best wat hard. Maar misschien hebben jullie gelijk. Ik reageer eerst even op pag 3



Ik wil echt wat doen met die tips. En ok, ik schrijf het gewoon voluit. Ik vind het moeilijk. Me man vind het heerlijk om me te beffen. Hij windt zich der echt over op en ik vind het ook heel prettig als hij dat doet. Ja, en ik begrijp best dat hij dan ook wil dat hij gepijpt wordt door me. Maar ik heb daar een heel grote rem op.



En ja, als ik het zo bekijk kan ik me voorstellen dat dat spuugbakje en dat verplichtte glas met drank om zijn mond te spoelen na het beffen een turnoff kan zijn.



Ik krijg een aantal keer de vraag of der niet iets anders achter zit. Ik weet het niet. Waar zou dat dan mee te maken hebben denken jullie? Ik ben gewoon helemaal nooit opgegroeid met pijpen en beffen en dat soort seksdingen. Seks was altijd vies en seks was altijd slecht punt.



En ja, + Moedersmooiste, we hebben best al discussies gehad want hij wilde me dan zoenen en tongen ook en dan hield ik me mond stijf dicht. Dat vond hij altijd echt naar. Het probleem is dat hij mij niet vies vindt maar ik vind het zelf vies als ik niet gewassen ben en me tanden niet heb gepoetst. Dan wil ik gewoon niet met hem zoenen. En dat geld ook voor seks . Ik wil niet gebeft worden als ik me niet eerst gedoucht heb. Hij vind het rot dat als hij wil vrijen dat ik eerst onder de ouche moet. Hij vind het dan niet meer spontaan.



Maar het is een idee met samen onder de douche en het daar doen. Ook met etenswaren proberen. Hebben we nog nooit gedaan. Ik zie hier wel twee vrouwen die het ook vies vinden. Dat vind ik wel heel fijn om te horen. Maar aan alle reacties te zien is het maar een hele kleine club van vrouwen die het echt niks vinden. Ik merk dat de grote groep zich over dingen heen kan zetten en wat Muzemeisje zegt om je ook door je lust en passie te laten leiden. Het is nogal wat allemaal. Ik ga nou naar de volgende pag. kijken. Bedankt! Ik merk nu wel dat ik zelf eerder wat heb om aan te werken. dan hij.
Alle reacties Link kopieren
Hoi, ik ga nou reageren op pag. 4



- nbk: je geeft me een rake mening. Ja, seksueel verschillen hij en ik gewoon heel erg. Daar hebben we al zo vaak over gesproken. Ik vind dat het voor hem allemaal veel belangrijker is dan voor mij.



- bas 78. Nee we hebben het al veel langer maar hij stoort zich der nu steeds meer aan. Rimmen moest ik wel even opzoeken. Hij heeft me kont ook wel gelikt. Maar daar hebben we hele discussies over gehad. Want hij wilde dan èn rimmen èn beffen. Maar ik wilde dat niet want dan kan ik een blaasontsteking krijgen. Toen had hij een flesje peroxide gekocht waarmee hij zijn mond voor me spoelde. Hij wilde me namelijk zo graag rimmen. Maar dat is allang gestopt. En die nick dat was een domme keus uit het begin. Dat kan ik nou niet meer wijzigen.



- dianabanana: Ja, ik raak best opgewonden van seks. Alleen zit ik der gewoon heel anders in dan hij.



- Roos 4.0 nou, als ik jouw reactie lees dan ben jij echt een gevorderde ofzo. Met nog iemand derbij is helemaal niet wat ik wil nee.



- Knoefelbeer. Die andere topic is van vroeger. DAt was heel verkeerd van mij. En om te weten hoe het geeindigd is: er is NIETS gebeurd. Dat was allemaal nieuw en spannend. Maar daar praat ik liever niet meer over. Ik heb me man punt. En het loopt niet lekker sexueel. Hij wil dingen van me waar ik niks voor voel.
Alle reacties Link kopieren
Hoi, ik ga nou reageren op pag 5.



- Quinty: wat jij schrijft dat wil hij allemaal. Hij wil met me naar porno kijken maar ik vind het vies en ik vind der niks aan. Daar baalt hij weer van. Hij wilde ook met toys dingen doen, maar daar vind ik ook niks aan. Ik zei al eerder hij en ik zitten sexueel heel anders in elkaar dan. En dat komt nu steeds meer naar boven.



- Missmisery: dat van die stoutemeid was een stomme nick van in het begin. Dat kan ik niet meer veranderen. Mijn man en ik kunnen gewoon vrij over alles praten. En hoe oud ik ben? Gewoon gemiddelde leeftijd. Hoezo dat dan? Ik ben niet gelovig opgevoed maar kom wel ui t een ander land dan hier. Ik snap helemaal niet wat je bedoelt met dat snoepje stelen bij de drogist ??
Alle reacties Link kopieren
Je man heeft gelijk. Wat lijkt met me vreselijk om zo vies te zijn van je eigen man en jezelf en het ook nog altijd op het zelfde standje te moeten doen. Ik zou al gegeten en gedronken hebben. Dan liever helemaal geen sex dan op deze manier.
"As je denk dat je mooi ben dan ben je een embersiel leleike kuthoer"
Hmm ik ben nogal verbaasd over de serieuze reacties, want moet eerlijk bekennen dat ik toen ik de OP las echt dacht: dit is gewoon niet serieus, ik word hier in de zeik genomen.

Maar je meent dit dus serieus?



Oprechte vraag: vind je sex uberhaupt lekker/leuk? Vind je je man eigenlijk nog wel aantrekkelijk en leuk? Want ik lees eigenlijk alleen maar dat je dingen NIET wil:

- niet pijpen want voorvocht vies

- niet zoenen als hij je gebeft heeft want dan vind je dat vies

- liever ook niet zoenen als tanden niet gepoetst want dan is dat ook vies

- als je bovenop zit dan kom je wel klaar, maar heb je pijn dus ook niet leuk.



Vind je het zelf ook niet beetje apart klinken om een fles sterke drank naast het bed neer te zetten om alle smaak van je man weg te spoelen? Eerlijk gezegd zou ik er als ik je man was ook al snel klaar mee zijn.



Sex wordt juist leuk doordat het ongeremd is. Tuurlijk zijn er dingen die je liever niet doet, maar het lijkt er op dat je alles afkeurt, vies vind of pijn vind doen.

Rijst bij mij de vraag of jij gelukkig bent met je man? Vind je hem wel aantrekkelijk? Leuk, lief etc? En hoe was dit in het verleden aangezien jullie 8 jaar getrouwd zijn?
Als jullie zo erg niet op een lijn zitten, weet ik niet of dat ooit goed gaat komen. Je moet niet over je eigen grenzen heen gaan, als je dat echt niet wil. Ik snap echter wel dat het voor hem ook niet leuk is. Maar ja wat doen. Uit elkaar gaan is ook zo drastisch en ik kan me voorstellen dat jullie ook geen ander willen. Moeilijk. Wellicht dat een seksuologe jullie kan helpen om de verschillen te overbruggen?
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het stoer zoals je met alle reacties omgaat en erop reageert, stoutemeid!



Ik hoop voor je man dat jouw remmingen nog eens zullen vervagen, want ik snap het gevoel van je vent echt helemaal. Maar problemen in het gezicht aankijken is vaak al de eerste stap naar beter, en dat doe je in dit topic toch maar mooi.
Alle reacties Link kopieren
+ Nadine: Ik meen dit echt serieus. Wolla. Geen grapjes. Ik vind dit een serieus probleem. En ik wilde eerst anoniem op dit forum vragen dan dat ik naar de huisarts ga ofzo. En soieso dacht ik dat het probleem bij me man lag. Uit jullie reacties zie ik dat ik misschien eerst naar mezelf moet kijken. Je vragen:



Oprechte vraag: vind je sex uberhaupt lekker/leuk? Ik kan inprincipe prima zonder maar als we het doen geniet ik der best van ja.

Vind je je man eigenlijk nog wel aantrekkelijk en leuk? Ja hoor.

Want ik lees eigenlijk alleen maar dat je dingen NIET wil:

- niet pijpen want voorvocht vies KLOPT

- niet zoenen als hij je gebeft heeft want dan vind je dat vies KLOPT (tongen dus, hè)

- liever ook niet zoenen als tanden niet gepoetst want dan is dat ook vies KLOPT

- als je bovenop zit dan kom je wel klaar, maar heb je pijn dus ook niet leuk. DAT HEB IK TOCH NIET GEZEGD? Alleen anaal doet heel veel pijn. Dat wil ik niet.



Dit hadden we opzig al in het verleden maar het lijkt de laatste tijd steeds meer naar voren te komen.



+ Budapest. Nee ik wil niet uit elkaar. Dat is idd heel drastisch. Maar hulp zoeken is een idee. Alleen heb ik helemaal geen vertrouwen in die logen en gogen. Ik denk dat we moeten praten en naar elkaar komen op seksgebied betreft.



+ Kerol. Dank je. Dat is fijn om te horen. :-) Ik dacht dat ik goed zat en dat alleen me man problemen had maar ik merk dat ik naar mezelf moet kijken. Voordat ik met dit topic begon dacht ik het kan twee kanten uit gaan. Dat moet ik nemen.



Ik denk dat ik is goed moet praten met me man hoe hij dingen ziet enzo. Iig blij dat jullie je gedachten wel met me wilden delen en ook tips wilden geven. Ik heb nu 5 pag vol om over te denken.
verkeerd is een groot woord to.

je voelt wat je voelt.

ik herken het wel een beetje (ik ben nogal 'kriebelig"dus aan mij is weinig besteed) , maar des te leuker vind ik het als er idd iets onverwachts gebeurt en dat je dat dan allemaal vergeet. Het klinkt meer alsof er een routine inzit en zo te horen zijn er veel meer mogelijkheden.

Wat misschien kan helpen is dat jij wat actiever gaat nadenken over hoe JIJ het WEL wilt ipv van wat je niet wil. Dus weet ik veel, porno kijken, eens bedenken wanneer je voor het laatst superhorny was en hoe dat dan kwam, etc. En dan op een positievere manier de leiding nemen, met vooral zijn genot in je gedachten.

Hij is best duidelijk in wat hij wil en ik vind het eerlijk gezegd erg lief klinken. Hij wil met je zoenen en dicht bij je zijn.

Daar moet iets leuks van te maken zijn ipv de druk die je nu voelt.
Alle reacties Link kopieren
+ Haakje



Dank je wel. Hij is ook best wel lief en doet ze best voor me. Hij heeft wel al paar keer gezegd dat ik me kijk op sex moet veranderen. Ik ben daarover aan het denken.



Ook goeie tips geef je mij! Hij begon derover om helemaal overnieuw te beginnen net zoals dat we net getrouwd waren ofzo en elkaar en de sex ontdekken. Ik vond dat eerst onzin maar misschien is het ook wel een idee. Ik sta eerlijk gezegd niet te springen om naar zo een gare therapeut te gaan eerlijk gezegd.
lijkt me ook genant TO.
Alle reacties Link kopieren
Je reageert inderdaad erg goed op alle reacties.

Toch lijkt me het wel nuttig om hulp te zoeken op dit gebied. Het lijkt me niet dat je morgen ineens wakker wordt en alles lekker vindt, dat hoeft ook zeker niet, maar comfortabeler zijn met jezelf en je man op seksueel gebied lijkt me voor jullie beide en jullie relatie beter. Zijn er in het verleden dingen gebeurt waardoor je een afkeer hebt tegen seks, etc? Door de waslijst aan dingen die je niet lekker vindt, lijkt het me ook moeilijk om jezelf te laten gaan tijdens seks omdat je zo gespannen bent over alles wat je niet wil en je man kennelijk wel. Niet dat hij dingen tegen jouw zin in moet doen, maar die "angst" dat dat toch gebeurt, waardoor het enkel spanning oplevert, en dan bedoel ik niet de juiste spanning.



Masturbeer je wel eens? Vind je dat wel prettig?

Jullie kunnen elkaar ook een uitgebreide massage geven met lekker ruikende oliën om wat nader tot elkaar te komen. Of zoals al geopperd is; pak de slagroom en chocoladesaus erbij, of samen onder de douche.

Wat vind je ervan als hij klaarkomt over jouw borsten/buik?



En anders, steek een paar kaarsjes aan, fles wijn erbij (of 2) en kijk eens bij het seksspellen topic.



Allicht helpt het ook om je problemen openlijk met iemand, anders dan je man, te bespreken. Maar ik begrijp dat dat een erg moeilijke stap is. Praat je wel eens met je vriendinnen over seks?



En "vies" worden is allemaal helemaal niet erg!
Silence is golden. Duct tape is silver.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven